SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   K-ERCİYES:0 - SİVASSPOR:0 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9391)

Bilmiyorum5 09.12.2006 16:47

--->: K-ERCİYES:0 - SİVASSPOR:0

OOOOOOOOOOOOOOO YANLIS COK YANLIS LORANT BASARISIZ DIYE KOVULMADI YONETIMIN ISRARLARINA RAGMEN GITTI ALMANYADA KULUPLERLE GORUSTU HERTURLU IMKANI SUNMAMIZ RAGMEN GITMEK ISTIYORUM DEDI VE GITTI SIVASSPOR SUPERLIGE CIKTIGI ILK YIL 8 INCI OLARAK BUYUK BIR BASARI GOSTERDI KIM BOYLE BISEYI SOYLEYEBILIR KI BASARISIZ DIYE KOVMUSUZ LORANTI

aykut-akay 09.12.2006 16:51

hic memnun edici bir skor degil bu hemide hic biz 3-4 fark beklerken git 0-0 oyna gel benim acim dan hic iyi bir skor degil:mad: :mad: :mad:

sivaslihakan 09.12.2006 17:24

[QUOTE=Bilmiyorum5;173148]OOOOOOOOOOOOOOO YANLIS COK YANLIS LORANT BASARISIZ DIYE KOVULMADI YONETIMIN ISRARLARINA RAGMEN GITTI ALMANYADA KULUPLERLE GORUSTU HERTURLU IMKANI SUNMAMIZ RAGMEN GITMEK ISTIYORUM DEDI VE GITTI SIVASSPOR SUPERLIGE CIKTIGI ILK YIL 8 INCI OLARAK BUYUK BIR BASARI GOSTERDI KIM BOYLE BISEYI SOYLEYEBILIR KI BASARISIZ DIYE KOVMUSUZ LORANTI[/QUOTE]

basarisiz degildi ama yinede lorant yönetim tarafindan gönderildi
bu bi gercek lorantin ipi gecen sene kayseri macindan sonra cekildi
buna emin olun
yönetim kal deseydi kalacakti

sinan58_34 09.12.2006 17:53

[B][I]bu macta galıp gelebılırdık fazla iyi bi mac cıkaramadık ama saglık olsun 1 puanda bizim icin ıyı[/I][/B]

AFK_SiVaSLiM 09.12.2006 19:11

[B][COLOR="Blue"]Bir Puani Deplasmanda Begenmedigimiz Farketmek Gercekden Bizi Sevindiricii.

Ayri Bir Konu Ise ; 2 Haftadir Uzun Süre 10 Kisi Oynayan Rakibimize Karsi Ustünlük Kuramamamizda Bizi Uzen Bir Konu Halbuki 1 Kisi Eksik Oynamak Ciddi Problem Ve Bu Durumdan Faydalanamiyoruz

Ilk Yari Bitti 22 Puanda Devre Arasina Girdik Bu Sezon Eger Icerideki Maclarimizi Alabilseydik Su Anda Ligde 2. Durumda Olmamiz Icten Bile Degildi Olay Su Ki; Cok Kolay Maclarda Basit Puanlar Verdik Ama Zor Olan Maclardanda Alnimizin Aki Ile Cikmasini Bildik Sukurler Olsun...

2 Yarida Umarim Artan Bir Performans Ile Bizleri Costuran Bir Sivasspor Izleriz

Sivasli Olunur Ama Sivasspor Sevdasi Baskadir Baska...[/COLOR][/B]

dieforyou7 09.12.2006 19:21

ben demıstım berabere bıter dıee:D ama keske yanılsayddım

abdurrahim_58 09.12.2006 20:40

Neyse bu maçı alamadık ama hayırlısı olsun. Erciyesspor lig sonuncusu ve puan kaybına tahammülü yoktu. Onlarda bunun farkındaydılar. Onun için elınde avcunda ne warsa ortaya koymaları gerekıyordu onu yaptılarda. B[B][/B]iz bu maçı unutup 2. yarıya takıma yeni takviyeler yapıp çıkmamız lazım ve en önemlisi cok calısmamız lazım. Su anda 11. sıradayız ama 2. yarıya muhakkak ilk 7'ye girmeliyiz.

1967_CLUB_10UR 09.12.2006 20:40

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]İLK KEZ BU SENE BİR SİVASSPOR MAÇINI TAKİP EDEMEDİM.1 PUANDA İYİ DİR HEDEFİ YAKALADIK SAYILIR.ARTIK HEDEF DEVRE ARASINDA OYNAYACAĞIMIZ TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI OLMALI..GRUPTAN ÇIKMAK BİZİM İÇİN ÇOK İYİ OLUR.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

FurkaN 09.12.2006 21:06

-->: K-ERCİYES:0 - SİVASSPOR:0

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Aslında rakipte 10 kişi kalmış ancak olmayınca olmuyor bir puanda iyi....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

HALIL 09.12.2006 21:51

-->: K-ERCİYES:0 - SİVASSPOR:0

kaznmaliydik bu maci .

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27.