![]() |
--->: 2008´DE AYRILABİLİRİM!!
Değerli Başkanımızın bu açıklamasını üzülerek okudum.
38 yıllık hasretimizin sona ermesinde büyük katkıları olan ve katkılarının artarak devam edeceğine inandığımız Mecnun Başkanımızın, daha uzun süreler bizleri bırakmamasını içtenlikle arzu ediyoruz. İnşallah, daha nice uzun süre başkanımız olarak kalmasını ve Sivassporun başarılarında katkılarının devam etmesini temenni ediyoruz. |
-->: 2008´DE AYRILABİLİRİM!!
HABERI AGLAYARAK OKUYORUM MECNUN GARDAS SIVASLILARI ÖKSÜZ BIRAKMA SENSIZ BIR SIVASSPOR DÜSÜNMÜYORUM BU TAKIMI NE ZORLUKLA BURAYA GETIRDIN NE OLUR BIRAKMA MECNUN GARDAS
|
sayın başkanım lütfen bizi ve sivasssporumuzu bırakmayınız.biz bu günlere geldiysek sizin sayanizde. ama bu takımı bırakıp gitmeyin.zaten ben sizin bırakıp gideceğinize inanmıyorum.. siz bu takımdan vazgeçemezsiniz.bizde sizden vazgeçemeyiz ......
[COLOR="Red"]ÖLÜMÜNE MECNUN BAŞKAN ÖLÜMÜNE SİVASSSPOR[/COLOR] |
başkanım bir tane bırak diye yazı yok gerekirse bizde fb taraftarı gibi açlı grevi yaparız mecnun başkan sen bizi bırakaman
|
BÜYÜK BAŞKAN BİZİ BIRAKMAAA 38 YIL SONRA 1.LİGE SEN CIKARDIN
DAHA KARPUZ KESECEDİKK |
2008´DE AYRILABİLİRİM!!
Bu haber çok kötü ya. Sabah sabah moralim bozuldu. İnşaallah başkan uzun süre bizi bırakmaz.
Ondan sonra gelecek olan kişinin onun üzerinde bir performans göstermesi gerekiyor ki - çok zor - çıtayı daha da yükseltebilsin. Aksine Sivasspor camiasında bu kapasite insan sayısı'da yok denecek kadar az... Biz başkanımızı seviyoruz. |
Sayın Başkan; Bırakmak lafını biz hiç duymadık. Çünkü biz sizinle [B]50.[/B] yılı kutlamayı düşünüyoruz.
|
SİVASIN VE SİVASSPORUN SENİN GİBİ İNSANLARA İHTİYACI VAR BUNU UNUTMA BAŞKANIM
|
[B][I][U][COLOR="Blue"]BAŞKANIMIZI BİRYERE BIRAKMAYIZ BIRAKANDA BİZDEN DEĞİLDİR ANCAK BİZE DESTEK ÇIKAN BİZDENDİR BAŞKAN BURAYA BAŞKAN BURAYA BIRAKMAYIZ BUNU UNUTMAAAA[/COLOR][/U][/I][/B]
|
[QUOTE=hakandemirezen;180455][COLOR=red][B]38 Yıllık 1.Lig hasretimizi giderip Adını Kalplerimize altın harflerle yazdıran başkanımıza.[/B][/COLOR]
[B]M[/B] ERTSİN HARBİSİN ADAM GİBİ ADAMSIN [B]E[/B] N GÜZELİ SİVASLISIN [B]C[/B] ANSIN KANSIN HAYATSIN [B]N[/B] İCE ZAMANLARIN EN BÜYÜK BAŞKANISIN [B]U[/B] NUTULURSUN SANMA SEN BİZİM CANIMIZSIN [B]N[/B] İCE ZAMANLARIN EN BÜYÜK BAŞKANISIN [B]O[/B] NLARCA DERT ÇİLE ÇEKTİN [B]T[/B] AKIMI 1.LİGE YÜKSELTTİN [B]Y[/B] ANLIŞ İŞLER ETMEDİN [B]A[/B] DAM GİBİ YÖNETTİN [B]K[/B] İRLİ İŞLERE GİRMEDİN [B]M[/B] ERTLİĞİNDEN ÖDÜN VERMEDİN [B]A[/B] LKIŞI HAK ETTİN [B]Z[/B] AFERLERİ HAK ETTİN. [B]SENİ SEVİYORUZ BIRAKMA BİZİ.[/B][/QUOTE] BAŞKANIM SİZİNLE AVRUPAYA GİDECEZ DAHA SEN İSTESENDE BİZ BIRAKMAYIZ SENİ.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:46. |