SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:1 V-MANISA:1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9781)

1967_CLUB_10UR 13.01.2007 23:02

--->: SİVASSPOR-1 VESTELMANİSASPOR-1

[QUOTE=ceza_tolga_rep;181090]İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya'da Sürdüren Sivasspor Vestel Manisaspor, ile Hazırlık Maçında Karşı Karşıya Geldi. Büyük Çekişmeye Sahne Olan Karşılaşma Karşılıklı Atılan Gollerle 1-1 Berabere Sona Erdi.

Mücadeleye Vestel Manisaspor hızlı başladı. Vestel Manisaspor 15. dakikada Sinan ile öne geçerken, Sivasspor 30. dakikada Anderson ile skorda dengeyi sağladı. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde her iki takımın da geliştirdiği ataklar sonucu değiştirmedi ve 90 dakika 1-1'lik sonuçla sona erdi.

Hakemler: Suat Tıknas, Kadir Tanıyan, Durmuş Özkök

Sivasspor: Akın (Harun), Hasan, Servet, Hakkı, Hayrattin, Sergio, Serdar, Musa, Wolter (Balili), Anderson (Mehmet Yıldız), Yasir

Vestel Manisaspor: Fevzi (Ufuk), Şener (Enes), Ümit (Ersan), Burak, Kalabane, Uğur, Selçuk İnan, Sezer Öztürk, Oğuz, Holosko (Ahmet), Sinan Özkan

GOLLER: 15 Sinan, 30 Anderson[/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]haber şimdi doğruluk kazandı..yerel tvlerde sabah ki haberden farklı olarak anlatıldı ayrıca maçı mecnun başkanda izledi..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

PARTNER58AHMET 14.01.2007 04:56

-->: SİVASSPOR:1 V-MANISA:1

TABİKİ SİVASIMIZIN HİÇ BİR YERDE KAYBETMASİNE TAHAMÜLÜMÜZ YOK FAKA ŞU BİR GERÇEKTİRKİ ÖZTÜRK HAKAN KARDEŞİMİZİN KONUŞTUĞUNA KATILMIYORUM BİR YUNAN TAKIMINI NASI OLURDA TÜRKİYE TAKIMINADAN ÜSTÜN TUTAR
ERSUN YANAL BEYLEN ŞAHSI MESELESİ OLA BİLİR VEYAA SEVMEYE BİLİR AMA
KESİNLİKLE YUNAN TAKIMININ SİVASI YENMESİNİ İSTEYİPTE ERSUN YANALIN TAKIMINA YENİLMESİNİ İSTEME ARZUSUNA KARŞIYIM
TÜRKE TÜRKTEN BAŞKA DOST OLMAZ

serhankaburcuk 14.01.2007 11:05

--->: SİVASSPOR:1 V-MANISA:1

[B][I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Takımımız iyi yolda....Anderson gönderilmeyerek en akıllı karar verilmiş olacak...İç sahada oynadığımız maçlarda eğer Andersona görev verirsek 2.Yarı sahamızda sıkıntı yaşamayız...[/FONT][/COLOR][/I][/B]

SivasSpor58-ist 14.01.2007 11:44

[B][I][COLOR="Red"]serhan reis anderson gitsin gitmesin kararsızım yaaaaaa gitsin yazıyorum ama bi yandanda kalsın diyorum ne diyelim anderson iyi futbolcu sonuçta kalbimizim padişahı olmuş bi futboılcu
ayrıcA İLK YARIDADA OLDUĞU GİBİ VESTELİ YENSEYDİK KEŞKE BERABERLİK DEĞİLDEE[/COLOR][/I][/B]

Champion_58 14.01.2007 11:47

YAZIYI YANLIŞMI OKUDUM BİLMİYORUM ..
VESTELİN GOLÜ15. DAKİKADA BİZMKİ 30. DAKİKADA ATILMIŞ
NİYE HERKES SON DAKİKADAN BAHSEDİYO ÇÖZEMEDİM???

SivasSpor58-ist 14.01.2007 11:49

[QUOTE=Champion_58;181345]YAZIYI YANLIŞMI OKUDUM BİLMİYORUM ..
VESTELİN GOLÜ15. DAKİKADA BİZMKİ 30. DAKİKADA ATILMIŞ
NİYE HERKES SON DAKİKADAN BAHSEDİYO ÇÖZEMEDİM???[/QUOTE]

1. SAYFAYA BAKARSAN ANLARSIN GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Champion_58 14.01.2007 11:55

[QUOTE=ceza_tolga_rep;181090]İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya'da Sürdüren Sivasspor Vestel Manisaspor, ile Hazırlık Maçında Karşı Karşıya Geldi. Büyük Çekişmeye Sahne Olan Karşılaşma Karşılıklı Atılan Gollerle 1-1 Berabere Sona Erdi.

Mücadeleye Vestel Manisaspor hızlı başladı. Vestel Manisaspor 15. dakikada Sinan ile öne geçerken, Sivasspor 30. dakikada Anderson ile skorda dengeyi sağladı. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde her iki takımın da geliştirdiği ataklar sonucu değiştirmedi ve 90 dakika 1-1'lik sonuçla sona erdi.

Hakemler: Suat Tıknas, Kadir Tanıyan, Durmuş Özkök

Sivasspor: Akın (Harun), Hasan, Servet, Hakkı, Hayrattin, Sergio, Serdar, Musa, Wolter (Balili), Anderson (Mehmet Yıldız), Yasir

Vestel Manisaspor: Fevzi (Ufuk), Şener (Enes), Ümit (Ersan), Burak, Kalabane, Uğur, Selçuk İnan, Sezer Öztürk, Oğuz, Holosko (Ahmet), Sinan Özkan

GOLLER: 15 Sinan, 30 Anderson[/QUOTE]

BAKTIM GARDAŞŞ DEĞİŞEN BİŞE YOKK

SivasSpor58-ist 14.01.2007 11:57

[QUOTE=Champion_58;181355]BAKTIM GARDAŞŞ DEĞİŞEN BİŞE YOKK[/QUOTE]

BAKTIYSAN İYİ GARDAŞ HER ZAMAN FORUMUN EN BAŞINA BAK OK

talha58 14.01.2007 11:58

[QUOTE=Champion_58;181355]BAKTIM GARDAŞŞ DEĞİŞEN BİŞE YOKK[/QUOTE]

konuyu açan arkadaş ilk başta değişik vermişti haberi. daha sonra düzeltildi.

abdurrahim_58 14.01.2007 14:28

İyi bir sonuc ilk hazırlıkmacımıza gore insallah daha iyi sonuclar alırız.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24.