![]() |
--->: YENİ YERİMİZE TAŞINDIK...
Yeni yerımız hayırlı ugurlu olsun ...............................
|
-->: YENİ YERİMİZE TAŞINDIK...
Asıl iş bundan sonra başlıyor galiba.
Derneğinizin merkezi bir yerde olması çok iyi olmuş. Büyük bir heyecanla, azimle başladığınızın bu yolda başarılı olmanız dileğiyle, Hayırlı olsun. |
[B][FONT="Georgia"][COLOR="Red"]HAYIRLI UĞURLU OLSUN. İNANIN ÇOK SEVİNDİM. VATANİ GÖREVİM BİTTİĞİNDE İLK UĞRAYACAĞIM ADRESLERDEN BİRİSİ..... HERŞEY SİVAS VE SİVASSPORUMUZ İÇİN...
JANDARMA KAPTANDAN SEVGİLERLEEE[/COLOR][/FONT][/B] |
[B]İstanbul Sivasspor Taraftarlar Dernegimizin
yeri hayirli ugurlu olsun Istanbul`daki Sivas ve SivasSpor sevdalilari icin hep birlikte toplanacagi belirli bir adresin olmasi cok güzel bu cati aldinda yine güzel seylere imza atilacagina inaniyorum basarilarinizin devamini diliyorum[/B] |
[B]Yerin daha kolay bulunması açısından basit bir kroki veriyoruz...[/B]
[img]http://img411.imageshack.us/img411/7540/sonkrokias6.jpg[/img] [img]http://img443.imageshack.us/img443/4683/sonkroki2oa7.jpg[/img] |
kolay yerdeymiş.rahat bulunur:)
|
Derneğemiz tüm Sivasspor camiasına hayırlı olsun. Sakarya da okuduğum için gelişmeleri fazla takip edemedim okulum bittikten sonra zamanım daha çok olcak inşallah derneğimizi de zamanın el verdiği bir günde ziyaret edeceğim. Bizim yerimize derneğimize katkıda bulunan ve hizmet eden tüm kardeşlerim ve abilerime teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
|
[QUOTE=Salim58;184555]Derneğemiz tüm Sivasspor camiasına hayırlı olsun. Sakarya da okuduğum için gelişmeleri fazla takip edemedim okulum bittikten sonra zamanım daha çok olcak inşallah derneğimizi de zamanın el verdiği bir günde ziyaret edeceğim. Bizim yerimize derneğimize katkıda bulunan ve hizmet eden tüm kardeşlerim ve abilerime teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.[/QUOTE]
salim kardeş en son kadıköyde gözüktün daha yoktun.okul işleri ağır gidiyor sanırım.allah kolaylık versin.özledim laa seni. |
-->: YENİ YERİMİZE TAŞINDIK...
Yaşasııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Derneğin yeni adresi uğurlu geldi Gençlerbirliğini yendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik Kırmızıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz Şampiyooooooooooooooooooooooooooooon SİVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS |
bütün sivaslıları bekliyoruz arkadaşalar istabuldaki derneğimiz yaşatalım birklik ve beraberlik açısından çok iyi oldu
istanbulda yaşayan bütün sivaslıları ve sivasspora gönül veren herkesei derneğe üye olmasını bekliyoruz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:55. |