SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sedat Bayrak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12085)

Holigann 23.11.2010 01:31

Cevap: Sedat Bayrak

cok degıskenız cıdden.bukalemun mısalı sureklı renk degıstırıyoruz. acık konusmam gerekırse sadatın tavırlarını sevmıyorum ama bu durum farklı,gecmıs olsun,buyuk sıkıntılar olmadan takıma dönmesı sevındırıcı.saglık ekıbının olay anındakı telası ve sedatın hareketsız yatması bızlerı endıselendırmısdı,cok sukurkı bırseyı yokmus.

yigido_sampiyon 23.11.2010 09:34

[B]sedata geçen haftaya kadar takımda görmek istemeyenler şimdi gerçek yiğido diyorlar...sadece gülüyorum:D[/B]

58akif34 12.12.2010 13:16

ancak bu kadar olur senın bu takımda artık yerın yok terbıyesız adam yedıgın ekmegın hakkını ver

вαЯon™ 12.12.2010 13:23

nankör adam.. yediğin ekmek haram olsun. Maçın başından beri kötü oynadı sarıyı gördü dedim inş. rıza hoca çıkarır bunu yoksa kırmızı görecek, sonra atıldı.. Sivas düşmanı adam, Haram olsun aldığın para haram..

alemdarlar 12.12.2010 14:22

Trabzonluydu dimi.Yanılıyorsam belirtin.

58akif34 12.12.2010 14:40

[QUOTE=alemdarlar;674337]Trabzonluydu dimi.Yanılıyorsam belirtin.[/QUOTE]

evet trabzonlu hakemlede hemşeri sayılır

MeXeS58 12.12.2010 15:21

[B] bu adamı sıvasspor forması ıle gormek ıstemıyorum bır degıl beş degıl bunun yaptıgı gıtsın artık[/B]

yigido_sampiyon 12.12.2010 15:39

[B]bugün çok sinirlendim sedatın yapmış olduğu 2 amatör faule ama sedatla ilgili yorumları okuyunca sedata sinirim geçti...

iyi zamanlarında yiğidoydu şimdi trabzonlu oldu...amatörce eleştiri yapıyoruz...eleştirmeyi bilmiyoruz...[/B]

Bulut@ğlu 12.12.2010 15:53

bu adamı satamasalar bile sözleşmesini fes edip göndermeleri lazım hatta mehmet yıldızıda

kiNgSiZe58 12.12.2010 15:56

sedat antepde dogmus. trabzonlu oldugunu kim cikarti dereli hamsi ama sedat degil

ZiDaNe58 12.12.2010 16:11

sedat senin gibi futbolcuların bu takımda yeri yoktur yarıda acilen gönderlmesi gerekiyo bide taraftara cağrı yapıyor önce sen kendi görevini yap maçta puan kaybetseydk bütün sorumluluk senin olacaktı nasıl ödeyecektin okdar futbolcunun taraftarın hakkını istemiyoruz seni bu takımda yeter artık her pozisyonda itiraz ediyosun..

konuksivaslı 12.12.2010 16:15

[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]Külliyen zararsın yaw git bu takımdan yasinden kurtulduk bide sen gitsen tam manyak olacak takımda [/B][/FONT][/COLOR]

omer58 12.12.2010 16:17

kimse kusura bakmasın sedat konusunda bütün suç yönetimindir .çünki bu adam kendine hiçbir türlü yaptırım olmayacağını sakat ve cezalı olmadığı takdirde banko 11 de oynayacağının biliyor s.... göre haraket ediyor çok gereksiz kart yiyor gereksiz yerde faül yapıyor (gençlerbirliği maçı) ve daha beteri SİVASSPOR FORMASINI YERE ATIYOR hava toplarını kesmek dısında hiçbir artısı yok...

noname87 12.12.2010 16:51

Sedatın yönetimde nasıl bir kredisi varsa kötü de oynasa kırmızı da görse cezası bitsin sakatlıktan çıksın hemen oynar ceza verilmez maç primlerini de hemen yatırırlar sen böyle davranırsan adam da tepemize çıkar

savaş2 12.12.2010 17:04

sedat olayında kesinlikle suc yönetimin. adam Trabzon da formasına saygısızlık yaptı halen kadrodan ...vede m.yıldızda resmen yürüyor oda halen ilk on birde... Ceyhun +petriel değişikliği-de yanliş cikması gereken m.yıldız olmalıydı..

mucahitbaba58 12.12.2010 17:22

[QUOTE=savaş2;674536]sedat olayında kesinlikle suc yönetimin. adam Trabzon da formasına saygısızlık yaptı halen kadrodan ...vede m.yıldızda resmen yürüyor oda halen ilk on birde... Ceyhun +petriel değişikliği-de yanliş cikması gereken m.yıldız olmalıydı..[/QUOTE]

Eskisehir macinda mehmet cikti golu yedik mehmet bu takimin bel kemigi o adam yurusun arkadas yururken pesinden uc kisi kosuyor bunuda biliyong mu

mucahitbaba58 12.12.2010 17:26

Bilica in
Sedat uit
Bilica ve dialloyu yanyana dusunsenize

alemdarlar 12.12.2010 17:30

Arkadaşlar Sedatın bu sayfasına yorumları bir kenara bırakırsak 12 bin kişiden fazla kişi bakmış:D:D:D

sivasli_kenan58 12.01.2011 08:30

Sedat Bayrak istenmeyen kisi mi sizce?

Sevgili büyüklerim ve saygi deger yönetim!
ben almanyada yasayan bir gurbetciyim, sivas ve sivassporum icin yapamayacagim birsey yoktur! sizden sadece bir sorum üzere bir cevap bekliyorum!
hergün sivassporla ilgili haberleri okuyorum (genelde hep ayni haberler) ama gidecek oyuncular gitti ama, sedat bayrak halen takimimizda bulunuyor, neden??
lütfen bana bunun cevabini verirmisiniz?? sakin bemeyin ki, yeni transferler yaptik, takima adapte almamasi halinde elimizde tutuyoruz demeyin! en ölü futbolcu sedat´´tan cok daha iyidir! takima faydasindan coooook zarari dokunuyor! sunuda belirtmek isterim ki Futbolcu gelip gecici, yanliz sivasspor kalici!
Eskisehirden Adem sari, bülent uyugunun begenmedigi ve takimdan gönderilen oyuncu bu takima alinmali diye düsünüyorum cünkü, bunun icin bircok nedenleri var bunlardan: hem riza hoca onu cok iyi taniyor, sivasli, sivassporda canla basla oynar ve benzeri seyler! elinizi vicaniniza koyup söyleyin! bizi tepelere cikaran Bülent uygun, bugünün mimari degil mi??? elindeki hazir kadroyu bozup ve akabinde kendiside bu takimdan ayrilan dir! benden bukadar taktir sizindir!

Turan 59 12.01.2011 08:44

Cevap: Sedat Bayrak istenmeyen kisi mi sizce?

Sedat BAYRAK'ı kesinlikle takımımızda göemek istemiyoruz.

sivaslihsan 12.01.2011 08:45

[QUOTE=sivasli_kenan58;682840]Sevgili büyüklerim ve saygi deger yönetim!
ben almanyada yasayan bir gurbetciyim, sivas ve sivassporum icin yapamayacagim birsey yoktur! sizden sadece bir sorum üzere bir cevap bekliyorum!
hergün sivassporla ilgili haberleri okuyorum (genelde hep ayni haberler) ama gidecek oyuncular gitti ama, sedat bayrak halen takimimizda bulunuyor, neden??
lütfen bana bunun cevabini verirmisiniz?? sakin bemeyin ki, yeni transferler yaptik, takima adapte almamasi halinde elimizde tutuyoruz demeyin! en ölü futbolcu sedat´´tan cok daha iyidir! takima faydasindan coooook zarari dokunuyor! sunuda belirtmek isterim ki Futbolcu gelip gecici, yanliz sivasspor kalici!
Eskisehirden Adem sari, bülent uyugunun begenmedigi ve takimdan gönderilen oyuncu bu takima alinmali diye düsünüyorum cünkü, bunun icin bircok nedenleri var bunlardan: hem riza hoca onu cok iyi taniyor, sivasli, sivassporda canla basla oynar ve benzeri seyler! elinizi vicaniniza koyup söyleyin! bizi tepelere cikaran Bülent uygun, bugünün mimari degil mi??? elindeki hazir kadroyu bozup ve akabinde kendiside bu takimdan ayrilan dir! benden bukadar taktir sizindir![/QUOTE]

Sonunda Kadar Haklısın... Sedat Gideceklerin içinde başta gitmesi Gereken Bi oyuncu.

AYDIN1985 12.01.2011 08:46

gardas burda sedat cok tartisildi, ama hoca onu istiyorsa, kimse birsey yapamaz.

Hayirlisi olsun diyelim

sivaslihsan 12.01.2011 08:47

Sedat ne Bekliyo...

AYDIN1985 12.01.2011 08:47

konuyu acan arkadasin yazisi nereye kayip oldu yav.

gogohan 12.01.2011 08:50

konuyu kim açtıysa ALLAH RAZI OLSUN. formayı yere atan adam istemiyoruz 1 numaralı gönderilecek futbolcuydu ama halen takımda ne hikmetse......

güngörenli 12.01.2011 08:54

git git git git

sivasli_kenan58 13.01.2011 08:13

arkadaslar, ne yazik ki biz burada kendi kendimizi yip bitirelim! kafamiza göre yorum yazalim hakliyi haksizi tartisalim ve benzeri!
maglesef ki bunu bizler görüyor biliyoruz fakat, bizim yönetim bu konuda yeterince titiz degil! sedat be 30 yas üzeri oyuncular artik takimimizdan yol almalidir!
böyle bir temizlik yerseyden daha makuldur!
NOT: ben sedati Bbayraki geldigi günden beri sevmiyorum! buna kimsenin aklinada girmek gibi bir niyetim yok! herkez herseyde özgürdür! tsk ederim

eroldeger 13.01.2011 11:14

[QUOTE=yigidomustafa58;233347][img]http://www.futbolmerkezi.com/resimler/oyuncular/turkiye/sedat_bayrak_agucu.JPG[/img]

[B][I]Ad Soyad: Sedat Bayrak
Doğum Tarihi: 10.04.1981
Doğum Yeri: Gaziantep
Mevki: Defans
Boy: 188 cm
Kilo: 87 kg
Forma Numarası: 3
Oynadığı Klüpler: A.Sebatspor,Ankaragücü
Sözleşme:3 yıl[/I][/B]

Sivas'a yararı dokunur inşallah...

Başarılar Dilerim...[/QUOTE]
biraz asabi olmasa iyiolacak ama düzelir nasılolsa altarnatifi var

karşıyakalı 13.01.2011 12:27

sedat takımda pimi çekilmiş bomba gibi davranıyordu şimdiye kadar çünki alternatifi yoktu.artık kendisi bilir bundan sonra eski disiplinli ve başarılarına dönerse takımda yer bulur ve faydalı olur aksi halde bundan sonra ne rıza hoca nede yönetim sedatın kaprislerini ve hırçınlıklarını çekmez.düzelirse takımda kalır aynı hırçınlıkla devam ederse sezon sonu takımdan gidecek ilk isim sedattır.artık herşey sedatın kendine baglıdır kendisi sivasspordaki gelecegini tayin edecektir

Yiğiter 18.02.2011 22:01

Attığımız golden sonra bile,formasını çıakrtıpı yere atmadığı halde kart yiyebilen nadir stoperlerden..Tebrikler!

aristo38 18.02.2011 22:09

Eneramo transferi baz alındıgında mukemmel otesi bir oyuncu herseyden once turk o turk

58 SiVaSıM 58 18.02.2011 22:13

sedatı bugün açıkçası begendim eski sedat gibi oynadı abdurrahman artık dönmeli uğur malıyla olmaz bu iş kaleyede kamenar geçmeli korcan tecrübesiz

B.DUMANLI 18.02.2011 22:13

Sivasspor´u bank asya ligine gönderecek kisilerin basinda gelen kisi Sedat´dir.Yaziklar olsun sana .Ruhi bozuntunu takima yansittin ve takimi kendinle beraber yok etmek üzeresin.

SempaticH 18.02.2011 22:17

bu takımdan erman uğur kavruk gitmediği veya oynadığı sürece bu takım 9 kişi oynuyor sezon başından beri yazıyorum diyorum söylüyorum ama beni dinleyen yok sonuç bu işte adam 90 dk naptı yav bakın bir yav hiç hiç hiç bu takım nasıl yensin mahalle takımlarını bence bu takımlar köy takımları gibi bunları yenemiyorsan boşa buralarda beklememek lazım

ZiDaNe58 18.02.2011 22:18

sedat bugün fena değildi özelliklerindede kafa toplarına iyi çıktı..belkide bursa maçında olsa ömer erdoğana o asisti yaptırtmayacaktı son dakikalarda..

tavatir 24.05.2011 20:38

Sözleşmesi bitti. Bakalım 1 sene daha uzatılacak mı ?

G Ü N E R 24.05.2011 20:43

bu sezon sedatı tanımak çok güçtü öyle maçlarda öyle hatalar yaptı ki, kendine gelirse bu takıma abilik yapacak hırsa yeteneğe sahip, ama bu seneki gibi oynarsa çekilmez olur...

mustafa_kavak58 12.08.2011 18:45

Sedat bayrak ordusporda 1 senelik

[url]http://www.transfermarkt.de/de/sedat-bayrak/profil/spieler_8709.html[/url]

mustafa_kavak58 12.08.2011 18:49

Sedat Bayrak Orduspor'da
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-4v5_9hmZu5M/TkU4ZD6wzVI/AAAAAAAABN4/XlkVT5D5l9E/s400/sedat%2Bbayrak.jpg[/IMG]
Sivasspor'un tecrübeli stoperi Sedat Bayrak 1 yıllık sözleşme imzaladı ve yarın Ankara'daki kampa katılacak. Daha önceki yazılarımızda 3 tane yerli isimden bahsetmiştik. Sağbek, stoper ve sol açık için. Bu üç mevki için de alternatif isimler vardı ve sırasıyla Abdurrahman Dereli, Murat Kalkan ve Sedat Bayrak takıma kazandırıldı. Sedat'ın transferiyle stoper sayımız 4 oldu ve defans hattındaki sıkıntı da giderilmiş oldu.

Abdurrahman Dereli transferinden sonra Garcia'nın stoper olarak da oynayabilmesinden dolayı bir ihtimal stoper transferinden vazgeçilebileceğini söylemiştik ama bütün pozisyonlarda alternatifleri sağlamışken defans hattında 3 futbolcuyla lige başlamak risk olacağı için yönetim Sedat'ı da kadroya dahil etti. Ayrıca yabancı kontenjanının yarattığı sıkıntıyı da düşünürsek Yalçın, Sedat ikilisiyle de maçlara başlayabiliriz. Metin Hoca'nın Nickenig'den mutlak suretle yararlanmak istediğini biliyoruz ama dediğimiz gibi yabancı kontenjanı elimizi ayağımızı bağlıyor bir yerde. Şöyle bir durum da var. Nickenig oynasa bile kadro derinliği bakımından Sedat'ın transferi önemliydi.

Sedat'ın kariyerine baktığımız zaman bize tecrübesiyle katkıda bulunabileceğini çok rahat söyleyebiliriz. Trabzonspor alt yapısında yetişen Sedat, Trabzon'da profesyonel olduktan sonra, Erzurumspor, Akçaabatsebatspor, Ankaragücü ve son olarak Sivasspor formalarını giydi ve ve Süper Ligde 189 maça çıkıp 10 gol attı.

Abdurrahman Dereli olan yakın arkadaşlıklarından dolayı uyum sorunu gibi bir sıkıntı da olmayacağına göre direk takıma katkıda bulunabilecek bir isim. Trabzonspor'dan sonra Abdurrahman ile hiç ayrılmamışlar ve hep aynı takımlarda oynamışlar. Bu gelenek Orduspor ile de devam edecek. Bu duruma bir röportajınd aşu şekilde yanıt vermiş Sedat ;

Abdurrahman'la çok iyi anlaşıyoruz. Öyle bir dostluğumuz var ki, bankadaki hesaplarımız bile ortak gibi. Kişisel dostluğumuz işimize de yansıdı. Sebatspor'da oynadığımız dönemde aynı haksızlıklarla karşılaştık. Ankaragücü'nde yine öyle. Sivasspor'da da tamamen aynı sözleşmelere imza attık. Ama oynadığımız takımlarda yaşadığımız sorunlardan önce de birbirimize kenetliydik. Abdurrahman'la bir şekilde aynı takımlarda oynadığımız için daha farklı görünüyor olabilir. Ama futbola başladığımız dönemden Kayserisporlu Ragıp'la, Bolusporlu İbrahim Parlayan'la ya da halen Sebat'ta devam eden 3-4 arkadaşımızla birbirimize çok bağlıyız.

Euro 2008'de milli takım kadrosuna seçilmişken geçirdiği talihsiz sakatlıktan sonra Milli takım kapıları ona kapanmış ve o süreçten sonra kariyerine ortalama bir düzeyde devam etmiş. Sivasspor'un zirve yaptığı zamanlarda takımın en önemli isimlerinden biriydi ayrıca.

Her sezon ortalama 20 ve civarı maça da çıktığını düşünürsek kadro derinliği bakımından iyi bir transfer yaptığımızı söyleyebiliriz.

Sedat Bayrak hayırlı olsun.

Yigido DogaN 12.08.2011 21:01

[QUOTE=mustafa_kavak58;735829]Sedat Bayrak Orduspor'da
[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-4v5_9hmZu5M/TkU4ZD6wzVI/AAAAAAAABN4/XlkVT5D5l9E/s400/sedat%2Bbayrak.jpg[/IMG]
Sivasspor'un tecrübeli stoperi Sedat Bayrak 1 yıllık sözleşme imzaladı ve yarın Ankara'daki kampa katılacak. Daha önceki yazılarımızda 3 tane yerli isimden bahsetmiştik. Sağbek, stoper ve sol açık için. Bu üç mevki için de alternatif isimler vardı ve sırasıyla Abdurrahman Dereli, Murat Kalkan ve Sedat Bayrak takıma kazandırıldı. Sedat'ın transferiyle stoper sayımız 4 oldu ve defans hattındaki sıkıntı da giderilmiş oldu.

Abdurrahman Dereli transferinden sonra Garcia'nın stoper olarak da oynayabilmesinden dolayı bir ihtimal stoper transferinden vazgeçilebileceğini söylemiştik ama bütün pozisyonlarda alternatifleri sağlamışken defans hattında 3 futbolcuyla lige başlamak risk olacağı için yönetim Sedat'ı da kadroya dahil etti. Ayrıca yabancı kontenjanının yarattığı sıkıntıyı da düşünürsek Yalçın, Sedat ikilisiyle de maçlara başlayabiliriz. Metin Hoca'nın Nickenig'den mutlak suretle yararlanmak istediğini biliyoruz ama dediğimiz gibi yabancı kontenjanı elimizi ayağımızı bağlıyor bir yerde. Şöyle bir durum da var. Nickenig oynasa bile kadro derinliği bakımından Sedat'ın transferi önemliydi.

Sedat'ın kariyerine baktığımız zaman bize tecrübesiyle katkıda bulunabileceğini çok rahat söyleyebiliriz. Trabzonspor alt yapısında yetişen Sedat, Trabzon'da profesyonel olduktan sonra, Erzurumspor, Akçaabatsebatspor, Ankaragücü ve son olarak Sivasspor formalarını giydi ve ve Süper Ligde 189 maça çıkıp 10 gol attı.

Abdurrahman Dereli olan yakın arkadaşlıklarından dolayı uyum sorunu gibi bir sıkıntı da olmayacağına göre direk takıma katkıda bulunabilecek bir isim. Trabzonspor'dan sonra Abdurrahman ile hiç ayrılmamışlar ve hep aynı takımlarda oynamışlar. Bu gelenek Orduspor ile de devam edecek. Bu duruma bir röportajınd aşu şekilde yanıt vermiş Sedat ;

Abdurrahman'la çok iyi anlaşıyoruz. Öyle bir dostluğumuz var ki, bankadaki hesaplarımız bile ortak gibi. Kişisel dostluğumuz işimize de yansıdı. Sebatspor'da oynadığımız dönemde aynı haksızlıklarla karşılaştık. Ankaragücü'nde yine öyle. Sivasspor'da da tamamen aynı sözleşmelere imza attık. Ama oynadığımız takımlarda yaşadığımız sorunlardan önce de birbirimize kenetliydik. Abdurrahman'la bir şekilde aynı takımlarda oynadığımız için daha farklı görünüyor olabilir. Ama futbola başladığımız dönemden Kayserisporlu Ragıp'la, Bolusporlu İbrahim Parlayan'la ya da halen Sebat'ta devam eden 3-4 arkadaşımızla birbirimize çok bağlıyız.

Euro 2008'de milli takım kadrosuna seçilmişken geçirdiği talihsiz sakatlıktan sonra Milli takım kapıları ona kapanmış ve o süreçten sonra kariyerine ortalama bir düzeyde devam etmiş. Sivasspor'un zirve yaptığı zamanlarda takımın en önemli isimlerinden biriydi ayrıca.

Her sezon ortalama 20 ve civarı maça da çıktığını düşünürsek kadro derinliği bakımından iyi bir transfer yaptığımızı söyleyebiliriz.

Sedat Bayrak hayırlı olsun.[/QUOTE]

HAYRINI GÖRÜN KARDEEŞŞŞ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:58.