SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   BAŞIMIZ SAĞOLSUN!.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13391)

drummer 10.10.2007 10:02

--->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..

[B][I][COLOR="Red"]yorumsuz![/COLOR][/I][/B]

[COLOR="Blue"][B][I]bu yazının yorumunu siz yapın değerli üyeler.yazı aynen alınmıştır.[/I][/B][/COLOR]

Hrant ile Mehmet

15 gencin Gabar Dağları’nda can vermesinin ardından soruyorlar:

"Hepimiz Hrant’ız" diyenler şimdi nerede?

Neden çıkıp da "Hepimiz Mehmet’iz" demiyorlar?

Soruyu soranlar, 15 askerin ölümüyle, o ilkel ve faşist tezlerinin haklılık kazandığını sananlar...

Daha doğrusu...

Ölümün her şeyi sus pus eden psikolojik ortamından faydalanarak fırsatı gole çevirmek isteyenler...

Sanki bir tarafta "Hrant" var, diğer tarafta "Mehmet".

Sanki "Hrant" katledilince biz üzüleceğiz, "Mehmet" katledilince onlar üzülecek.

Sanki "Hrant" bizim ölümüz, "Mehmet" onların ölüsü...

Sanki bir "ölüleri paylaşma" oyunu oynuyoruz da bize "Hrant" düşmüş, onlara "Mehmet"...

Sanki "Hrant", "Mehmet"in karşı tezidir...

Sanki "Karınca incitmez" Hrant, yaşarken ölen her "Mehmet" için düğün bayram yapan bir adamdı...

Sanki hem "Hrant" için, hem de "Mehmet" için aynı yürek yangınını hissetmek imkánsızdır...

Sanki bu topraklarda "Hrant" için yüreği yanan bir adamın, "Mehmet" için yüreğinin yanması söz konusu olamazmış gibi...

Oysa...

Her iki cenaze de, bizim cenazemizdir.

"Hrant"ın cenazesi de bizimdir, "Mehmet"in cenazesi de bizimdir...

Çelişki falan yoktur.

Az buçuk tanıma fırsatı bulsaydınız...

Hrant’ın ölen her Mehmet için yüreğinin nasıl yanacağını kavrardınız.

Yarım saatlik bir muhabbetin ardından...

Hrant’ın nasıl da şiddet karşıtı bir barış güvercini olduğunu anlardınız.

Ve 15 askerin şehit düşmesinin ardından...

"Hepimiz Hrant’ız" sloganının intikamını almaya kalkışmazdınız.

Çünkü Hrant, Mehmet’ler öldürüldüğünde...

"Bugün hepimiz Mehmet’iz" diye haykırmaktan zerre kadar çekinecek bir adam değildi..

[B]Ahmet HAKAN[/B]10.10.2007
hürriyet

Ss--58--Ss 10.10.2007 10:49

neden sessiz kalıyorlar daha kaç tane şehit vericez.yazık günah söylecek söz bulamıyorum.ıraka sınır ötesi operasyonu baslatılacak diyorlar karar cıktı tezkere meclise gönderildi diyorlar.ortada hicbirsey yokmus skytürk her saat dakika dakika konuyu değerlendiriyor.Amerika ıraka girerseniz bir faydası olmaz diyor.Amerika kim sözlerini dinleyelim neden onların sözüyle hareket edelim.seçimlerde cıkar konuşma yaparlar terör bitecek diye o lafları söyleyenler şimdi nerede...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

abircan 10.10.2007 11:36

BİR ÜLKEDE BAŞBAKANIN OĞLU SAKAT RAPORU ALIR ASKERE GİTMEZ, GEMİ DERDİNE DÜŞER, ABD VATANDAŞLIĞI DERDİNE DÜŞERSE, BAKANI İNGİLİZ VATANDAŞIYSA KİMİ KİME ŞİKAYET EDİPTE GÖREV ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, SORUMLULUK ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, BUGÜNKÜLERİN HEPSİ YÜCE DİVANLIK U BÖYLE BİLİNSİN, SONRADA ASKERE LAF ETMEYELİM YAN GELİP YATIYORLAR DİYE, GOY GOYCULARIDA İLERİ GERİ KONUŞUP YAZIYORLAR BURADA,

nazimgulturk 10.10.2007 12:44

--->: BİR ONURLU YAZI ŞEHİTLER ÜZERİNE

[QUOTE=CEVIK;260102]DEGERLİ KARDEŞİM ANLAMADIGIM BİR KONU AKP Mİİ DOGUDA EŞKIYAYLA CARPIŞACAK NE ALAKASII VAR ŞİMDİ BUNUN SÖYLERMİSİN BU ÜLKENİN ASKERİ VAR POLİSİ VAR ÖZEL HAREKET TİMLERİ VAR TÜM BAŞTAKİ YÖNETİCİLER BUNNUN FARKINA VARMALI BIRAKALIM KISIR CATIŞMALARI
İC SİYSETİ MESELA LAİKLİGİ BAŞ ÖRTÜSÜ SAYIN GENEL KURMAYIMIZ İC SİYSETLE UGRŞACAGINA BÖLÜCÜLERLE UGRAŞSA COK DAHA İYİ BAŞARI ELDE EDE BİLİR SORUMLULARIN HEMEN İSTİFA ETMESİ LAZIIM TEK DEMECLE BU VATAN EVLATLARINI TOPRAGA GÖMEMEYİZ KİMDE EKSİKLİK VARSA O ÜSTÜNE DÜŞEN ONURLU BİR İSTAFYI ETMESİ LAZIIM BURDA COK BÜYÜK ZAFİYEET VAR VE EKSİKLİK VAR BENİM GÖRÜŞÜM BU SANA DA SAYGI DUYORUM[/QUOTE]

LAİKLİĞİ BAŞÖRTÜSÜ NÜ AKP ORTAYA ATIP OY TPLADI ŞİMDİ İCRAAT YOK GÜNDEM DEĞİŞTİRİP TERÖRÜ UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR SÖYLEYİN BANA ÇEVİK ABİ AKP VE YANDAŞLARI ABD İZNİ OLMADAN HİÇBİR İŞ YAPIYORLAR MI HAYIR BAKSANA ORDA ASKER YAN GELİP YATMADI ŞEHİT OLDU... AMA TAYYİP BEY 1 AY SONRA ABD YE GİDECEKMİŞTE ORDA İZİN ALACAKMIŞTA SAYIN BUSH TAN BİLMEM NE BUGÜNLERİN TEK SORUMLUSU AKP VE ACİZ SİYASETİDİR YAHUDİLERİN İZNİ OLAMADAN HİÇ BİRŞEY YAPMAYACAK BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİNEDE BÜYÜK KATKI SAĞLYACAK TAYYİP BEY AMA ALLAH ONU VE ONUN GİBİLERİ AFFETMEYECEK TÜRK MİLLETİDE AFFETMEYECEK ....

MÜSLÜMALIKLADA PEK ALAKASI OLDUĞUNU SANMIYOR BU MAŞALARIN BUNLAR ÜLKEMİZİ SİYONİSTLER NASIL İSTERSE ÖYLE YÖNETİYOR AMA BEDELİNİ ÖDEYECEK BU CAHİL CÜHELA KESİMİ MAKARNA SİYESETİYLE KANDIRIP OY ALDILAR YOK MAĞDUR OLDULAR BAŞÖRTÜSÜ FALAN FİLAN BU HİKAYELERİ SÖYLERKEN KİMSE KONUŞMUYORDU ŞİMDİ BANA AKP SAVUNULUYOR..

BU ZİHNİYETLER ÜLKEMİ BU HALE GETİRDİ SIFIRDAN ALINAN TERÖR AKP YLE ZİRVE YAPTI HATTA MECLİSE GİRDİ ....

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

***ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ EZAN DİNMEZ BAYRAK İNMEZ***

FAŞİST VE KATİL ABD İŞBİRLİKÇİ SİYONİST AKP

nazimgulturk 10.10.2007 13:09

GENELKURMAYA DİL UZATILIYOR SANKİ SİYASETİ GENELKURMAY YAPIYOR İÇ SORUNLARIN HEPSİ AKP DENEN KENDİ BEĞENMİŞ AMA BİŞEY YAPAMAIYACAĞINI ANLIYCA MAĞDUR OLDUK DİYENLER ÇIKTI...
BAŞÖRTÜEÜNÜDE SORUN ETTİLER LAİKLİĞİDE SORUN ETTİLER SONRA OYLARI ALIP YİNE BİRBİRLERİNE İHALE VERMEYE ÜLKE TOPRAĞI SATMAYA YABANCILARA BORSAYI SATMAYA TOPRAKLARIMIZI SATMAYA DEVAM ETTİLER...

SONRA SUÇLU ASKER BUNLARIN HİÇ SUÇU YOK NASIL BİR ZİHNİYET ANLAMADIM AÇIKCASI....

BU KAFALARI DEĞİŞMEK LAZIM... YOKSA SONUMUZ HİÇ DE HAYRAALAMET DEĞİL...

zaralım 58 10.10.2007 13:35

türkiye cumhuriyetinin ve türk vatandaşlarının başları sağolsun lütfen bu terör bir an önce bitsin daha kaç haneye ateş düşecek daha kaçtane mehmetciğimiz şehitlik mertebesine ericek YETERRRRR YETERRRRRRRRR BUNCA ACIYA SON VERELİM ÖNCELİKLE DIŞ GÜÇLERDEN BAŞLAYARAK

semihkilic_58 10.10.2007 14:53

Ne dediler?

Türkiye Şehitleri’ne ağlıyor. İki gün içerisinde gelen tam 15 şehit haberinin acısı hepimizin ciğerini parçaladı. Hain bir saldırı sonucunda kaybettiğimiz 15 vatan evladının, acısı henüz içimizde taze... Birlik olup ortaya koyacağımız tepkimizle bu kalleşlere en güzel cevabı yine Türk Halkı olarak vereceğiz. İşte Milli Takımımız da bu acı haberlerin üzüntüsüyle Moldova ve Yunanistan maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bir ülkenin Milli Takımı, o ülke insanlarını uluslar arası arenada temsil eder ve kazandığı başarılar ile tüm milleti mutluğa boğar. Ancak şu an kimsenin sevinecek hali yok, kaybettiğimiz evlatlarımızın acısını da hiçbir şey dindiremez. Yine de sessiz kalmamalıyız, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu dosta-düşmana göstermeliyiz. Burada Milli Takımımıza düşen görev de halkımızın yaşadığı acı nedeniyle içindeki karanlığı formasına yansıtarak, bu acımızı uluslar arası maçlar ile tüm dünyaya duyurmaktır.

Spor Bakanımız Milli Takımımız’ın siyah forma giymesi için FIFA’dan izin alınması gerektiğini söyledi, o zaman yetkililer de hiç vakit kaybetmeden bu izinleri almalı ve bu olay gerçekleştirilmeli.

Editörümüz Hilmi Sever, şehit haberlerimizin ardından Milli Takımımız’ın siyah forma ile maçlara çıkması konusunu spor adamlarına sordu; işte bu konudaki görüşler:

Bülent Uygun (Sivasspor Teknik Direktörü): Sadece Milli Takım’dan ziyade, Türkiye’deki tüm takımların da bu olaya destek olması gerekiyor, bu bir. Ligde önümüzdeki hafta oynanacak maçlardaki hasılatların hepsinin şehitlerin ailelerine bağışlamak üzere toplanması düşüncesindeyim bu da iki. Türkiye olarak artık tepkimizi, birlikteliğimizle dünyadaki tüm ülkelere vermenin zamanının fazlasıyla gelip geçtiğini düşünüyorum.

Saffet Sancaklı (İstanbulspor Başkanı): Vallahi siyah formamı olur, başka bir şey mi olur bilmiyorum ama ulusça bizim bu işe bir tepki göstermemiz lazım. Daha önce sokaklara başka şeyler için dökülen insanların şu anda komple dökülmesi lazım ve bu yaşanan acı olayı protesto etmemiz lazım. Milli Takımımız’da bu konuda üzerine düşeni yapmalı, İstanbulspor’da, Galatasaray’da, Fenerbahçe’de yapmalı. Tabi bu olaya öncelikle FIFA ve UEFA açısından bakmak lazım, siyah forma giymemiz uygun mudur diye. Çünkü Milli Takımımız da zor bir dönemden geçiyor ve ceza almaması da lazım. Ama bizim bu işe bir tepki koymamız lazım. Futbol Federasyonu ve meclistekiler bir araya gelerek ortak bir karar almalı. Örneğin önümüzdeki hafta ligler oynanmasın ne olur! Aslan gibi çocuklar şehit oluyor, biz hayatımıza normal bir şekilde devam ediyoruz. Televizyon’da eğlence programları bile hız kesmiyor. Eğer şehitler için tepki göstermeyeceksek, ben hayatta başka bir şey için tepki göstermem. Tepedekilerin ortak bir karar alması lazım, ortak bir tepki vermemiz lazım mesela diyecekler ki bu hafta herkes siyah forma ile maça çıkacak ya da dediğim gibi ligleri tatil edecekler.

Giray Bulak (Vestel Manisaspor Teknik Direktörü): Milli Takımımızın maçlara siyah forma ile çıkmasını destekliyorum. Böyle önemli günlerde tepkimizi bir şekilde göstermeliyiz. Yaşananlar az bir olay değil. Ancak bizim Futbol Federasyonumuz’un izin vermesiyle bu olay gerçekleşmez, FIFA’nın buna izin vermesi gerek. Biz duygusal insanlarız, hemen anında tepki verelim diyoruz ama öncelikle kurallara bakmamız gerek, yoksa çeşitli yaptırımlar ile karşılaşabiliriz.

Osman Özdemir (Gençlerbirliği OFTAŞ Teknik Direktörü): Siyah forma giymemiz konusunu destekliyorum ancak giyeceğimizi zannetmiyorum. Prosedürlerin aşılarak, gerekli izinlerin milli maçımıza çok kısa bir süre kala alınacağını düşünmüyorum.

Samet Aybaba (Teknik Direktör): Evet çok doğal, siyah forma giymemiz. Hangi ülkenin milli takımı bu takım! Ülke içindeki böyle acı verici olaylardan etkilenip böyle bir karar alması da gayet doğaldır. Gerekli izinler alındığı takdirde, Milli Takımımız’ın siyah forma ile önümüzdeki maçlara çıkacağını düşünüyorum.

Nurullah Sağlam (Teknik Direktör): FIFA tarafından gerekli izinler alınırsa Milli Takımımız’ın mutlaka siyah forma giyeceğini düşünüyorum ve öyle de olmalı. Böyle büyük bir acı karşısında sessiz kalmamalı, tepkimizi dile getirmeliyiz…

anderson_58 10.10.2007 15:38

allah rahmet eylesin
onlAr bu ülkenin gururudurlar onlar sayesinde bu ülke her zaman ayakta klacaktır.
terörist ********leride gebersinlerartık elimde kalacaklar zaten:mad:

yusuf_yusuf 10.10.2007 16:43

alah şehıtlerin ailerine sabır ver sın eğer bole oldukça nıce şehıt askerler veririz yarın 12:30 da pkk ya lanet sulaganları atacağız hepiniz gelin

puar 10.10.2007 16:49

gelemezler kaçarlar masunmca cana kıyarlar Allah bunların hepsinin hesabını onlardan soracaktır.

karyola 10.10.2007 16:58

[QUOTE=abircan;260212]BİR ÜLKEDE BAŞBAKANIN OĞLU SAKAT RAPORU ALIR ASKERE GİTMEZ, GEMİ DERDİNE DÜŞER, ABD VATANDAŞLIĞI DERDİNE DÜŞERSE, BAKANI İNGİLİZ VATANDAŞIYSA KİMİ KİME ŞİKAYET EDİPTE GÖREV ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, SORUMLULUK ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, BUGÜNKÜLERİN HEPSİ YÜCE DİVANLIK U BÖYLE BİLİNSİN, SONRADA ASKERE LAF ETMEYELİM YAN GELİP YATIYORLAR DİYE, GOY GOYCULARIDA İLERİ GERİ KONUŞUP YAZIYORLAR BURADA,[/QUOTE]

VALLA DAYI BEN KOŞA KOŞA G.DOĞUYA GİTTİM ALLAH BU KAÇANLARDAN YAPMASIN.

58isa58 10.10.2007 17:01

[COLOR="Red"]Türkiyemizin başı sagolsun sen büyüt büyüt vatanına hizmet için ugurla arkasından tabutu gelsin gerçekten ciğeri beş para etmezlerin kör kurşununa kurban olsun eger bu terör denilen illet delikanlıysa cıksın karsımıza öyle mayın patlatmalar kalleşçe saldırılar ne zaman bitirecegiz bu ********leri ne zaman dinecek yüregimizin acısı gercekten merak ediyorum...[/COLOR]

ÖmerYerli58 10.10.2007 19:26

Sehitlerrr Ölmez VATAN bölünmez!!!!!!!!!!!!! Allah rahmet eylesin. Kahrolsun PKK !!!

sivasli_furkan_ 10.10.2007 23:46

şehitler ölmeyecek vatan bölünmeyecek allah yakınlarına sabır versin

albina58 10.10.2007 23:51

[QUOTE=abircan;260212]BİR ÜLKEDE BAŞBAKANIN OĞLU SAKAT RAPORU ALIR ASKERE GİTMEZ, GEMİ DERDİNE DÜŞER, ABD VATANDAŞLIĞI DERDİNE DÜŞERSE, BAKANI İNGİLİZ VATANDAŞIYSA KİMİ KİME ŞİKAYET EDİPTE GÖREV ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, SORUMLULUK ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ, BUGÜNKÜLERİN HEPSİ YÜCE DİVANLIK U BÖYLE BİLİNSİN, SONRADA ASKERE LAF ETMEYELİM YAN GELİP YATIYORLAR DİYE, GOY GOYCULARIDA İLERİ GERİ KONUŞUP YAZIYORLAR BURADA,[/QUOTE]

Artık yorum yazmayacağım,ne güzel söylemişsin.Ben vatan hainliği derim,herkes dötünden anlar,yüce divan,tam yapışdı.Yine eline sağlık.Cuk oturmayan bir kelime yok,eline sağlık.

lokman 11.10.2007 00:51

başımız sağolsun. hükümet harekete geçmeli meclisteki teröristler ve diyarbakır belediye başkanına gereken ceza verilmeli. sınır kapısı kapatılmalı. iran bile sınır ötesi hareket yaparken biz daha fazla beklememeliyiz.

omer 11.10.2007 01:09

ŞEHİT KARDESLERIMIZIN AİLELELERINE BASSAGLI VE RAHMET DILIYORUM O TERORIST OLACAK NAMERTLER UNUTMASINLAR Kİ BİZ 70 MİLYONLUK BİR AİLEYİZ BU AİLENIN KILINA ZARAR GELIRSE ONLARIN KOKUNU KURUTURUZ ERKEK GIBI DELIKANLI GIBI CIKSINLAR ONLAR KACACAKLAR BİZ BUNLARIN KOKUNU KURUTACAGIZ

Besyo_cu 11.10.2007 01:23

Başımız sağolsun allah ailelerine sabır versin

Dark Force 11.10.2007 01:54

-->: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!..

[B]Ülkemizin başı sağolsun.kanınız yerde kalmayacak.[/B]

murat_yiğido_58 11.10.2007 11:17

BAŞIMIZ SAĞOLSUN ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZZ BU HESAP SORULMALI

zafer51 11.10.2007 11:46

ŞEHİT OLAN YİĞITLERİMİZE TANRIDAN RAHMET,KEDERLİ AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM.

ErdalGüler 11.10.2007 12:16

[B]CİĞERİMİZ, CANIMIZ VATAN EVLATLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINADA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM. BUNLARIN HESABI ELBET SORULACAKTIR BU SOYSUZLARDAN. [/B]

puar 11.10.2007 12:34

fazla söze gerek yok hepizim askeriz...
[B][COLOR="SeaGreen"]dişe diş kana kan intikam intikam...[/COLOR][/B]

EyüphanAydın 11.10.2007 12:38

[B][I]bu VATANIN EVLATLARINA DOKUNANIN BİZİM ÜLKEMİZDE Bİ ÜLKE KURMAYA ÇALİŞANLAR PKK YA YARDIM EDEN PİCLER PKK DAN YARDIM ALAN PİCLER SİZE SESLENİYORUM [COLOR="Red"]BU VATAN BÖLÜNMEZ ŞEHİTLER [/COLOR]ÖLMEZ[/I][/B]

_bling_lady- 11.10.2007 14:08

[B]hepimizin basi sagolsun.bir günde 15 genc vatan evladini /ana kuzusunu böyle hain ve alcakca kaybetmek insanin zoruna gidiyor.
[U]biz napiyoruz:herseye seyirci kaliyoruz!!!![/U]artik yeter vatan sagolsun demekle bitmiyor!!![/B]

hollywarnrvn 11.10.2007 16:05

Başımız sağolsun acımız büyük. Kahrolsun pkk bütün lanetler üzerinize olsun.

karyola 11.10.2007 16:19

GÖNÜLLÜ ASKERİZ SİLAH İSTERİZ BU HAFTA Kİ MAÇIN HASILATINA SİLAH ALALIM PKK AVINA ÇIKALIM İLLEGAL YOLLARDAN MÜCADELE EDELİM.

sairfilmenam 11.10.2007 17:23

''Şu dünyada bir nesneye
Yanar içim göynür özüm
Yiğit iken ölenlere
Gök ekini biçmiş gibi'' //Yunus Emre//

Onüç fidanımızı daha henüz yetmemiş, olgunlaşmamış, birer gök ekinlermiş de biçilmişler gibi feda ettik. Ateş düştüğü yeri yakar; ben baba acısı nedir biliyorum, içimizde belki ana, kardeş yahut evlat acısı çekenler de olmuştur; bu nedenle en çok da Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin amma milletçe bizim de yüreğimiz, Yunus Emre'den, belki ondan da yüzlerce sene evvelinden beri özellikle genç yaşta yitirdiğimiz kardeşlerimiz için dağlanıyor, bizim de başımız sağ olsun.

Başımız sağ olsun, olsun ya, sağ olan baş daha fazla dert görmesin, daha fazla yaşın yaşın ağlamasın diye de toparlanmalı, iki elin arasına alınmalı derim:

Otuz senedir terörle mücadele eden, dünyanın en büyük ordularından birine sahibiz. Bir ordu otuz sene teröristle çarpışır da bu işi neden profesyonelce yapmaz, neden gencecik, epitopu iki ay eğitim görmüş çocukları teröristin, avucunun içi gibi bildiği dağlarda karşısına dikiverir, Allah rızası için çıksınlar ve anlatsınlar artık, hangi hükûmet istedikleri ödenekleri çıkarmamış, hangi hükûmet kendilerine terörle mücadelede yardımcı olmamış, ga deyince eti, gık deyince sütü önlerine hangi hükûmet koymamış da istedikleri gibi kazıyamamışlar bu belayı açıkça bir deyiversinler. Ne yapmışlar otuz senedir, hangi araştırmaları yapıp hangi yeni usûlleri uygulamışlar da başarılı olamamışlar deyiversinler hele.

Bunları sormak hakkım benim, her Türk vatandaşı gibi hakkım, çünki oğlunu, kardeşini cepheye gönderen, sırası geldiğinde yüksünmeden cepheye kendisi de koşan benim; o paşalar o postalları giysinler için devlete vergi veren, omuzlarına taktıkları o rütbelerin parasını ödeyen benim ve soruyorum:

Ne yaptınız canım efendim, deyiverin, ne yaptınız?

Tezkere diyorlar, sınırötesi harekât diyorlar, sanki bundan evvel 24 kere sınırötesi operasyon yapmamışlar gibi bunu çözüm diye kakalamaya kalkışıyorlar. Irak cehennemine bizi de sokmaya çalışıyorlar ya ne diyeyim. Bir ABD yanlılığı varsa o da işte budur diyeyim, gerisini siz anlayın..

ayazoğlu 12.10.2007 02:03

Sitemizin ana sayfasına bir siyah bant konsaydı çok şık olacaktı

CÜSSKB-Aynur 12.10.2007 12:56

[B]Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı diliyor,

Terörün her türlüsünü kınıyorum.[/B]

KeruLLu_17 12.10.2007 13:06

[B]Biz Türk Milletiyiz,
Biz kitabelereTarihler düsenleriz
Biz çaglar açar, çaglar bitiririz
Biz bu topraklarda bir ölür,bin diriliriz

Biz Türk Milletiyiz
Biz al bayraga sevda çekeriz
Biz hasreti de ,vuslatı da,
Biz vatan için ölmeyi de biliriz....

Biz hepimiz Çanakkaleyiz
Inönüyüz, Anafartalariz ,Izmiriz
Biz bu vatanin gazisiyiz, Sehidiyiz....
Biz Atatürk'ün neferleriyiz...

Biz Türk Milletiyiz
Biz 19 mayis , biz 23 Nisan
Biz 30 Agustos dan 29 Ekime
Destanlar yazip da gelenlerdeniz...

Biz Türk Milletiyiz
Dosta dostuz , düsmani kahrederiz
Bizde her sey affolur da,
Hiyaneti affetmeyiz...

Biz Türk Milletiyiz
köydeyiz, kentteyiz,meclis biziz
Ezelden ebede, bilenler bilir,
Biz miyavlamayiz efendiler,biz KÜKRERIZ...

Bizim Övündüğümüz Halkımız Tarihimiz Dinimiz Var Sizin Neyiniz Var Ey HainLer ??

Bu Ayda Kan Döken Müslüman oLamaz...!![/B]

nazimgulturk 12.10.2007 19:33

YİNE BİR ŞEHİT HABERİ!!!!!

Şırnak'ta Hain Pusu ...

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik yoğunlaşan operasyonları devam ederken; Ramazan Bayramı'nda acı haber Şırnak'tan geldi. Teröristlerin döşediği mayına basan bir güvenlik görevlisi şehit oldu.

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik yoğunlaşan operasyonları devam ederken; Ramazan Bayramı'nda acı haber Şırnak'tan geldi.

Teröristlerin döşediği mayına basan bir güvenlik görevlisi şehit oldu.

Terörist avına çıkan Mehmetciğe gece karanlığında yine mayın tuzağı kuruldu. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamda, bugün saat 00.25 sıralarında

Şırnak'ın Küpeli Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yapılan arazi arama ve tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensupları tarafından döşenen mayının patlaması sonucu

bir güvenlik görevlisinin şehit olduğu, iki güvenlik görevlisinin ise yaralandığı bildirildi......

EyüphanAydın 12.10.2007 19:42

--->: YİNE BİR ŞEHİT HABERİ!!!!!

[B][COLOR="Red"]allah KAHRETSİN YA BU NE ALLAHIM BENİ TOPRAĞİMİ VATANIMI VATANDAŞLARIMIZI KORU SANA EMANETİZ[/COLOR][/B]

puar 12.10.2007 19:53

bu haberleri koymayalım içimiz parçalanıyor :(

nazimgulturk 12.10.2007 19:58

OLURMU ABİ ZATEN BU HÜKÜMET VE YANDAŞLARI HEP BÖYLE YAPIP KOYMUYORLAR NE HABERLERE NE MECLİSE BİZDE AYNISINI YAPARSAK TEPKİMİZİ KİM GÖRECEK....

Grup-aleM 12.10.2007 19:59

[COLOR="Red"][B] Kınıyoruz Lanet Olsun Pkk Kahrolsun Pkk Soyunuz Kurur Ins Onlarca sehıt verıyoz Allah Belanızı Versın Pkk Ve Yandaşları[/B][/COLOR]

puar 12.10.2007 19:59

işimiz yanıyor ama nazım onlarda bunu istemiyormu zaten moralimiz bozulduukca keyif yapmıyorlarmı alçaklar.

ayazoğlu 12.10.2007 20:49

Çözümü Amerikada arayanların hiçmi içi sızlamıyor bunlar bu işin suyunu çıkardılar allah sonunu hayretsin durum ağırlaşıyor bunun altından kimse kalkamaz

samet yıldız 12.10.2007 20:57

bitsin artık bu terör yaa
nedir bu çektiğimiz

1967_DERNEK_MUSTAFA 12.10.2007 21:07

[COLOR="Blue"][B]ilginç olan ne biliyormusunuz arkadaşlar neden bu mayın tuzağına askerler düşüyo o bölgenin halkı ordan hep geçiyo onlara neden bir şey olmuyo olmazda zaten o bölgenin insanı zaten nerde mayın nerde anti tank mayını olduğunu biliyorlar o bölgenin hiç bir halkına güvenmiyeceksin onlarda kalleş olan askere oluyo olmayada devam edecek ben her zaman şunu söylerim EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRT BAŞIMIZ SAĞ OLSUN[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:28.