SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18184)

burak_baykal 29.04.2008 21:10

-->: Sivasspor-Galatasaray maçının sonucu ne olur?

[COLOR="Black"][B]bu maçı almamız lazım ama bizim sivas büyüklere maç verdiği için pek fazla sıcak bakmıyorum ama yine şansım yiğidolara[/B][/COLOR]

5834engin 29.04.2008 21:11

--->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları

[COLOR="Red"][B]arkadaşlar gardaşlar istanbuldaki sivaslilarıın kalbi sivasta atıyor sivasımıza yakışır bır maç olsun taraftarımız dda tarihe geçsin medya takınmımız la bırlıkte taraftarımızı da konuşsun heryer kırmızı beyaz olsun bence maç 4-1 sivasın olacak sivas şampıyon olacak
[/B][/COLOR]

NETLOG 29.04.2008 21:36

--->: Sivasspor-Galatasaray maçının sonucu ne olur

sivasın galatasaray maçında şanslı görmüyooorlar!!! FAVORİ gs olarak görüyorlar,, ama bu işin tersi çıkacagına inanıyorum. sivas rahat cimbom stresli olacakdır sivas 3 farklı skorla devirir diye düşünüyorum.....................................

özsivasli1903 29.04.2008 21:38

--->: Sivasspor-Galatasaray maçının sonucu ne olur

sivassspor bileginin hakkiyla söke söke ve eze eze 3:0 alacak ve ankarada tarihe gececek...

Sivaslı Oğuz 29.04.2008 22:52

Şampiyonnnn sivasspor...!! Allahım sen oyuncularımıza güç kuvvet ver.şans bizim yanımızda olsun.gs'lı futbolcuların ayakları tutulsun :) sivasım şampiyon olsun.Allahın izniyle bu macı 3-0 olmasa bile 2-1 kazanacagız.

izmirliyiğido35 29.04.2008 23:05

bize 2-0 yada 3-0 olsa çok iyi sonuç ama yenelim de kaç kaç yenersek yenelim
şampiyon sivasspor
gösterin yiğitlerim istanbula anadolunun gücünü

mehmetcik58 30.04.2008 09:56

Sivasspor Gs'yı Kesinlikle Yenecek Neden mi?

[CENTER][COLOR="Red"][B]Evet arkadaşlar yanlış duymadınız.Hatırlayın Fenerbahçe kaybettiği haftadan sonraki hafta sivasspor bütün maçları kazanmıştı ve bende inanıyorumki Gs yıda yenip şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atmış olacağız...Sivasspor Trabzonspor hariç büyük takımlara karşı oynadığı maçları defansımızın hatasıyla kaybetmişti ama onlar bir kazaydı ve artık benim gönlümden geçen skor Sivasspor 3-0 Galatasaray geçiyor.İnşallah Bülent hocamızda türk futbolunda en büyük tarihi teknik adamlarına geçer de bizde onunla ve oyuncularımız için sivasta heykellerini diktirmek için kampanya başlatırız.Saygılarımla.[/B][/COLOR][/CENTER]

Yigido2222 30.04.2008 11:12

--->: Sivasspor Gs'yı Kesinlikle Yenecek Neden mi?

[B][url]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=106366&CatId=32[/url]

Bu herifleri aramızda İSTEMİYORUZ[/B]

[COLOR="Red"][B]BİZİ COPLAYAN POLİS BU APTALLARA ÖNLEM ALSIN[/B][/COLOR]

yigido kesku 30.04.2008 11:20

-->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları

haydi sivasim gosterelim herkese buyuk maç kazanabilicegimizi 1-0 olsun bizim olsun

musty_58 30.04.2008 13:37

Sivassporumuz bu sezon daha önce kendisinin ve diğer anadolu takımlarının yapamadığını yaptı. En fazla puan toplayan Anadolu takımı oldu. Deplasmanda hiç mağlup edemediğimiz Kayserispor'u deplasmanda mağlup ettik.Ayrıca Kayserispor'u bu sezonki iki maçtada mağlup eden tek takım Sivasspor. Yine deplasmanda devamlı mağlup olduğumuz Denizlispor'u mağlup ettik. Süper lig de hiç mağlup edemediğimiz Ankaraspor'u formda döneminde mağlup ettik. Yani bu sezon bu ve benzeri bir çok ilki gerçekleştirdi Sivassporumuz. Galatasaray'ı da şu ana kadar hiç mağlup edemedik. ama 4 Eylül de de hiç mağlup olmadık. Geçen sezon hiç iddiamız yokken bile istekli bir oyunla 1-1 berabere kalmıştık. Kaldıki şimdi UEFA kupasına veya Şampiyonlar Ligine katılma şansı var. Hatta küçük de olsa Şampiyonluk şansı bile var. . Bu maçı da en azından kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Tek dezavantajımız tecrübe. Ama kesinlikle mağlup olmayacağız. Büyük maç havasını futbolcularımız kaldırabilirse bu maçtan galibiyetle ayrılmamamız için bir sebep yok. Zaten Galatasaray da öyle ahım şahım bir takım değil. Skor tahmini yapamayacağım çünkü gönlümden 3-0 geçiyor :)

Bu Sivasdaki son maçımız. İnşallah bu maçta 90 dakika boyunca takımımız desteklenir. Mümkünse stad kenarında çekirdek satılmasın. Stada da çekirdekli taraftar alınmasın. Bi alt ligde bu lige çıkmak için çabalayan takımlar var. Bu ligde ligde kalmaya çalışan takımlar var. Çoğu takımın gıptayla baktığı bi pozisyonda takımımız. Tek eksiği de destek. Kısıtlı kadroya, haftalarca süren sakatlıklara, ve inanmayan, desteklemeyen, stada geldiğinde bile takıma destek verme yerine çekirdek çitletmeyi (!) tercih eden bir taraftara rağmen Sivasspor son 2 haftaya küçük de olsa bir Şampiyonluk şansıyla girmiştir. Buna rağmen bir futbolcumuz çıkıp "Halkımız inanmıyor ama olsun biz inanıyoruz" diyorsa çok yazık...

oooAskin 30.04.2008 13:59

Burada SivasSporun kazanacagini yazanlarin hepisi fenerbahceli, 1-0 diyorlar, 1-0 sivassporun hic bir seyine yaramiyor,sadece fenerbahce lider cimbom ikinci olur,siz fenerbahceli sivaslilar sivasin 1-0 yenmesini fenerin sampiyon olmasini istiyorsun.bende bir sivasli cimbomlu olarak, sivasin beraber oynayip , haftaya fenerin trabzona karsi kaybetmezsini istiyorum.ozaman sivas ikinci olur.

UltraAslan.

musty_58 30.04.2008 14:03

[QUOTE=oooAskin;357654]Burada SivasSporun kazanacagini yazanlarin hepisi fenerbahceli, 1-0 diyorlar, 1-0 sivassporun hic bir seyine yaramiyor,sadece fenerbahce lider cimbom ikinci olur,siz fenerbahceli sivaslilar sivasin 1-0 yenmesini fenerin sampiyon olmasini istiyorsun.bende bir sivasli cimbomlu olarak, sivasin beraber oynayip , haftaya fenerin trabzona karsi kaybetmezsini istiyorum.ozaman sivas ikinci olur.

UltraAslan.[/QUOTE]

Sivaslı cimbomlu nedir yaa? Bi açıklayabilirmisin o taraftar çeşidini?

_DeReBeYi_ 30.04.2008 14:12

-->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları

[B]kaldi 4 gun 4 gun sonra yer yerinden oynyacak turkiyeyi avrupayi salliyacagiz ALLAHIN izniyle yolumuz acik olsun 3:0 SiVASSPOR ALIR[/B]

_DeReBeYi_ 30.04.2008 14:17

-->: --->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumla

[QUOTE=musty_58;357661]Sivaslı cimbomlu nedir yaa? Bi açıklayabilirmisin o taraftar çeşidini?[/QUOTE]
[B]
SANA ACIKLIYAYIM YALAKA CIMBOMLU DEMEK ISTEDi BİDAHA SiVASIN ADiNi AGZINA ALMA CIMBOMLUYSAN CiMBOMLUYUM DE IST YALAKALARI SIZI[/B]

_DeReBeYi_ 30.04.2008 14:24

-->: --->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumla

[QUOTE=oooAskin;357654]Burada SivasSporun kazanacagini yazanlarin hepisi fenerbahceli, 1-0 diyorlar, 1-0 sivassporun hic bir seyine yaramiyor,sadece fenerbahce lider cimbom ikinci olur,siz fenerbahceli sivaslilar sivasin 1-0 yenmesini fenerin sampiyon olmasini istiyorsun.bende bir sivasli cimbomlu olarak, sivasin beraber oynayip , haftaya fenerin trabzona karsi kaybetmezsini istiyorum.ozaman sivas ikinci olur.

UltraAslan.[/QUOTE]

[B][COLOR="Black"]BURADAN YETKiLiLERE SESLENiYORUM BURASI SiVASSPORLULARIN SiTESi BU SiTEYE YALAKALARI ALMAYIN BUNLARI GORDUKCE DELI OLUYORUM SEN SiVASLI FELAN DEILSIN HA BIDE ISTERSEN MAC GUNU PANKART AC SiVASLI CiMBOMLULAR DiYE BJK LILER YAPMISTI YALAKALAR SiZi O ZAMAN ADNAN POLAT SiZi ODULLENDiRiR BUNU KAFANIZA iYi SOKUN[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]BU SENE SAMPiYON SiVASSPOR[/COLOR][/B]

_DeReBeYi_ 30.04.2008 14:35

-->: --->: Sivasspor Gs'yı Kesinlikle Yenecek Nede

[QUOTE=Yigido2222;357561][B][url]http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=106366&CatId=32[/url]

Bu herifleri aramızda İSTEMİYORUZ[/B]

[COLOR="Red"][B]BİZİ COPLAYAN POLİS BU APTALLARA ÖNLEM ALSIN[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]Girisleri olurda cikislari ALLAH Kerim[/B]

DENİZEVİ 30.04.2008 18:41

El-Ele,Omuz-Omuza,Haydi Hepbirlikte !..

[CENTER][B][I][COLOR="red"] Zaman Birlik ve Dirlik Zamanı !.. [/COLOR][/I][/B]

[IMG]http://i27.tinypic.com/11j2adv.gif[/IMG]

[IMG]http://i28.tinypic.com/118othl.gif[/IMG]

[URL=http://www.mehter.info/][B][I][COLOR="red"] >> LÜTFEN TIKLAYINIZ[/COLOR][/I][/B][/URL]

[B][I][COLOR="red"]Banane FB den,banane GS den,banane yaa BJK den !..
Herşey Anadolumun Yıldızı [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR][COLOR="silver"]SPOR[/COLOR] için... [/COLOR][/I][/B][/CENTER]

duman58 30.04.2008 18:51

--->: El-Ele,Omuz-Omuza,Haydi Hepbirlikte !..

kesinlikle katiliyorum SIVAS'in tek vucut olmasi lazim baska yolu yok bunun

yerliturkuaz 30.04.2008 18:53

[B]BİZ SEZON BAŞINDAN BERİ HAYLIRIYORUZ FAKAT AYNI TAS AYNI HAMAM...[/B]

5858ismail3535 30.04.2008 18:54

sivasspor galatasarayı yene bilecekmi

Galatasaray'ı yenecek güce sahip sivasspor

Del Piero 30.04.2008 18:55

--->: sivasspor galatasarayı yene bilecekmi

[B]evet

YE-NE-CE-ĞİZ !!!!!!

********************************[/B]

titizyiğido 30.04.2008 18:56

evet omuz omuza verip hep destek tam destek cimbomu yenip bu kritik maçı büyük taraftarımızında desteğiyle mutlaka alacaz şampiyoooooooooooooooooooooon sivaaaaaaaaaaaaaaaaaas

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

veysel 30.04.2008 18:58

güzel bir calisma tesekkür ederim

sulker48 30.04.2008 18:59

slm yiğidolar aslında ben milaslıyım ve fanatik fenerbahçeliyim ama hak edenin hakkı verilir sivasın hakkını veriyom hepinizi tebrik ediyorum çünkü siz lige renk kattınız sizlerin sayesinde çok heyecenlı bir sezon yaşıyoz ama napcaksınız fenerliyim ve fenerime ihanet edemem ve fenerbahçemim şampiyon olmasını isterim ama sizlerde şampiyon olursanız fenerbahçe olmuş gibi mutlu olurum ve ilginçtir tatanga gibi benim adımda şenol ama gfb şenol kusura bakmayın

Del Piero 30.04.2008 19:00

[B]haydi yiğidolar gün birlik zamanıdır

istabullun yalamam köpeklerine derslerini vertelim birlik ve beraberlik içerisinde...[/B]

veysel 30.04.2008 19:03

ALLAHIN IZNIYLE BU MACI BIZ KAZANACAGIZ

cem 30.04.2008 19:05

yenilmicek takım degil.. neden yenmiyelım yeterkı bjk ve fb macındakı gibi basit hatalar yapmıyalım...gol yemeyelım nasıl olsa atarız..

bilocan58 30.04.2008 19:06

inş inş inş inş inş inş inş inş inş inş inş inş

kingsivas58 30.04.2008 19:10

[QUOTE=FatihCan;357880][B]evet

YE-NE-CE-ĞİZ !!!!!!

********************************[/B][/QUOTE]

[B]SİVASSPOR:4 galatasaray:0[/B]
BURASI SİVAS BURDAN ÇIKIŞ YOK!!!

[IMG]http://www.tumspor.com/photos-inner/784202857.jpg[/IMG]
MEŞALELERİ HAZIRLAYIN PAZAR GÜNÜ SİVAS YANACAK

antipati 01.05.2008 16:47

GALATASARAYIMIZ 2 - sivasspor 0

ali5800 01.05.2008 16:59

3-0 OLACAK SİVAS SAMPİYON OLACAK BU ARADA MAÇA GİDECEK SİVAS TARAFTARI İÇİN ÖNERİ HERKES BALONLARLA GİTSİN GÖSTERİ YAPIN BEN İST DAYIM:(

mercanoglu58 01.05.2008 17:03

1-0 olsun bizim olsun

"actimi ola su sivasin gülü"

alem_halil 01.05.2008 17:26

inş 3 sıfır alacağız galatayı sivasa gömeceğiz...maçı büyük heycanla bekliyorum sivas galataya mezar olacak..

mustafa_kavak58 01.05.2008 17:29

1:0 olsun bizim olsun ama insallah 3:0 yeneriz

alaybeyi 01.05.2008 18:36

Bu maç, Sivasspor tarihinin en önemli maçı değil

Geçen hafta Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen Stadında 1-0 mağlup etmesinden sonra gözler SivasSpor-Galatasaray maçına çevrildi.
Ve birçok kişi bu maçın SivasSpor tarihinde ki en önemli maç olduğu fikrinde birlişti.
Bence bu maç SivasSpor için önemli bir maç fakat en önemli maç değil.
Neden?
SivasSpor bu sezon yapabileceğinin en iyisini yapmış ve iyi bir noktaya gelmiştir.
Başta ki inançsızlık yüzünden şu an şampiyonluğunu ilan edebilecek iken o şansını çok zora sokmuştur.
Ancak gelinen nokta pek çok SivasSporlu'nun hayl edemeyeceği bir noktadır.
Bundan sonra SivasSpor için kaybedilecek hiç bir şey yoktur. Bu maçta kaybedecek şeyleri olanlar düşünmelidir.
SivasSporlu Yiğidolar çıkarlar sahaya yüreklerini ortaya korlar, tekmeye kafayı sokarlar SivasSpor'a ve Sivaslı'ya yakışır bir mücadele verirler bundan sonra sonuç hiç de önemli değildir. Maç sonu çıkacak şaibelere geçit vermeyecek bir mücadele versinler yeter! Kimse SivasSpor maça yattı demesin!
Açılacak o yamuk ağızları şimdiden mühürleyelim!
Ve bütün Türkiye SivasSproun onuru ile mücadele ettiğinin hakkını bir kez daha versin!
SivasSpor tarihinde önemli maçlardan biriside meşhur Naci'nin penaltı kaçırdığı maçtır. O maç sonrası sivaslılar Naci'yi hiç affetmemiş ve o maçı asla unutmamıştır.
Biz de bu maçı iyi anılar nedeni ile unrutmayalım inşaallah diyorum!

DuncanIdaho 02.05.2008 13:10

UltraAslan.[/QUOTE]

Tamam forumdaki Fenebahcelilere laf atacağına, bari şöyle söylede çelişki olmasın. Yani arada fenerliler var diyip ayin şeyi yemenin anlamı ne "Bende geçen iki yilda Galatasarayliydim ama artik Sivas'ın şampiyon olmasını istiyorum. İnsallah 3-0 yeneriz, Haftaya'da Trabzon feneri yenerde şampiyon oluruz de canimi ye"

Yine en doğrusu bu olurdu sivasli cimbomlu kardeşim benim. Ultravesti şık olmuş alt tarafta.. ona da dil uzatamadan geçemeyeceğim.. :)

GuLo 02.05.2008 15:09

Bence Sivasımız Biraz zorlanacak ama bizim için farketmez Biz qollerimizi atar onlarıda sahaya qommesinide biliriz HER ZAMAN HER YERDE SİVAS..!!!

SİVASLIYSAN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET..!!

tykinik58 02.05.2008 15:14

HERKESE KATILIYORUM 1-0 OLSUN BİZİM OLSUN..... YİNE DE AKLIMDAN SİVASSPOOOOOOOOR - 2 G.SARAY - 0 GEÇİYOR.
ALLAH'IM İNŞAALLAH GERÇEK OLUR AKLIMDAN GEÇEN SONUÇ

Sivaslı Oğuz 02.05.2008 15:43

diallo oynamıyor galiba.o kötü oldu.

gercek58li 02.05.2008 15:58

SIVASSPOR...3

GALATA......1

Gerci 3-0 daha iyi olur ama!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:19.