![]() |
Cevap: TSL/İstanbul B.B.-Sivasspor
[B]taraftarında desteğiyle bu haftayı kayıpsız kapatacağımıza eminim.. net bi skor alırız.[/B]
|
İSTANBUL B.B. - SİVASSPORUMUZ : 1-3 rahat geçecez diyorum.
|
yenersek lider yenilirsek 6. olabileceğimiz bi maç halini aldı bu maç, ilk yarının en kritik maçı bence, sivasımın kazanması gereken bi maç insallah kazanacağız..
|
[B]::::::::::::::İSTANBUL BİZE VIZZZ GELİRR GENÇLİK:::::::::[/B]
|
[B]Süper ligde belediyenın bize karşı galibiyeti yok haydi sivas Gol GOL gol ....[/B]
|
[B]Bu ermandan cok korkuyorum 2. ligin en iyi oyunusu seçilmişti almayı cok istedik ama alamamıştık cok iyi bir oyuncu[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]bu sezon hiç bir takım bizi durduramaz....................[/B][/COLOR]
|
çok güzel bir galibiyet oldu...
artıl lig tv ye buran sesleniyorum... ver artık şu sivasın maçlarını!!!!!!!!! |
Gerçekten konuyu açan arkadaş çook güzel bir tahmin ve analiz yapmış dediği gb 3-0 bitti bundan sonra bu tür tahmin konularını sizlerin açması gerekli sanırım uğurlu geldiniz bu arada sanırım 20.000 taraftar vardı hatta İst BB ayrılan bölümlerde bile 1000 Sivas lı çook rahat vardı güzel bir maç oldu farklıda alabilirdik ama bu skor elbetteki çoook iyi ilk yarının sonuna doğru yağmur başlayıınca maça çook daha farklı bir renk geldi gelenlerin ayaklarına sağlık ayakta alkışlıyorum helalll olsun ve bu maçta en çook dikkatimi çeken ise`,Bayan taraftarın biraz artışıydı ve formalar atkılar hatta kamuflaj bile yapan hemşerilerimiz vardı özellikle onlara HELAL Olsun demek istiyorum..!
|
[QUOTE=Sweetgirl;442123][B][I][CENTER][COLOR="magenta"]Haftaya 07.12.2008'de saat 14 de olan
[COLOR="black"]İstanbul B.B. - Sivasspor [/COLOR] karsilasmasinin tahminlerini ve yorumlarini alalim arkdaslar bence bu mac [COLOR="black"]Istanbul B.B. 0[/COLOR] - [COLOR="red"]Sivasspor 3[/COLOR] biter[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] helal olsun valla tam isabet...tebrik ederim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:22. |