SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25651)

Hispano 29.05.2009 10:57

Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo

[QUOTE=58güven58;522970]kurtlar vadısındekı bordomavı balonlar ne ayakdı!! ıkı haftadır bu dızı gırıyo bu ıslere ılgınc![/QUOTE]

Arkadaşım Show Tv'nin genel müdürü Saner Ayar çok iyi bir Trabzonsporludur..Ve aynı zamanda yöneticidir..Dizinin yapımcısı 61. bölümde Trabzonsporlulara böyle bir kıyak yapacağına dair söz vermişti..Sözünü tuttu da...Hepsi bu yani...

SenSetik 29.05.2009 14:05

gs:0
svs:7

bide böyle deneyelim... :)

SenSetik 29.05.2009 14:07

[QUOTE=Hispano;523100]Arkadaşım Show Tv'nin genel müdürü Saner Ayar çok iyi bir Trabzonsporludur..Ve aynı zamanda yöneticidir..Dizinin yapımcısı 61. bölümde Trabzonsporlulara böyle bir kıyak yapacağına dair söz vermişti..Sözünü tuttu da...Hepsi bu yani...[/QUOTE]

adamların tutuculuğunu gördükçe kıskanıyorum valla....helal olsun, bizim Sivaslı diye gezinen iş adamlarımıza kapak olsun :mad:

yigid0 29.05.2009 14:25

Gönlümden geçe sivassporumuz kazanasın ama. tahminim Gs Ali Sami Yen de bizi yencek gibi geliyor bana.. geçen hafta Beşiktaşa yenildiler ama iyi oynadılar.. baros denen hıyar Beşiktaşa atamadığı golleri bize atarsa şaşamayın. bu hafta kendi sahalarında bu maçı almamız zor.. benim korktuğum trabzonda feneri yenerse Şampiyonlar ligi kaçıyor.

slasher//z 29.05.2009 16:44

3-2 OLUR BİZİM OLUR........
.
.

GSULAN! 29.05.2009 16:49

Merhaba Anadolunun " yiğit " insanları.Bir kahramanmaraşlı olarak Sivasın şampiyon olmasını eğer GS olamıyorsa başarmasını istedim.Fakat camianızın Türkiye kupası maçındaki çirkin oyunları bu düşüncemi yerle bir etti nee yazikki. Milyonlorca Galatasaray taraftarıda aynı düşüncededir.

Beşiktaşın mağlup olsa bile hatta o sırada sivas önde bile olsa oyuncularımız bu maçın peşini asla ve asla bırakmayacaklar.Nedeni belli Türkiye kupasında yaşattığınız kirli oyunlar.

Sivasın yiğit halkına insanına asla ve asla bunu bağdaştırmıyorum ama kelin ( fenerbahcenin) ilacı olsa kafasına sürermiş.Onların emellerine uymanız bizleri son derece üzdü.

Prestij sayılabilecek bir maça gitmemeyi düşünürken Türkiye kupasındaki olayları yaşatmak için Samiyende olacağım/olaacağız.

İnşallah seneye SİVASın büyüklüğüne yakışacak bir başkan bir teknik direktör takımın başında olur.

fenerbahce kongre üyesi bir başkan her fırsatta fenerbahceliliğini söyleyen bir hocayı bu ligde şampiyon yapmazlar.

Sivasspora Bizim maçlarımız dışında Başarılar diliyorum.

Selametle..

sinangumus 29.05.2009 16:57

Sevgili kardeşim demokratik bir ülkdede yaşadığımız için düşüncene bi şey demiyorum ama ismini eleştirmek isterim
tamam galatasaraylısın onu sevebilirsin ama ismin olmamış
yarınki mac için sozu topcular soylıyecek
galatasaray gol atamıyorsa yada yeniliyorsa bundan sivasın ne sucu var
bjk macında gs li topçuları gördüm nasıl oynadıklarını biz bişey mi diyoruz
bizim tek düşüncemiz cimbolu yenip
denizlinin bir basarı yapması ve sampıyon olmamız dir.
Kimse ile işimiz olmaz
Sampıyon Sivas

GSULAN! 29.05.2009 17:08

nickim yada düşünce yapım sivas halkına değildi zaten bunuda yazıda belirttim.
Bu site içerisinde nickime bozulan sivassporlu değildir eminim. ( sana demek istemedim) ;)

07reis58 29.05.2009 17:21

[QUOTE=GSULAN!;523239]nickim yada düşünce yapım sivas halkına değildi zaten bunuda yazıda belirttim.
Bu site içerisinde nickime bozulan sivassporlu değildir eminim. ( sana demek istemedim) ;)[/QUOTE]

nıckıme bozulan sivasspor lu degıldır dıyon gs lı adammı bozulacak saçmaladın bıraz...

gsulan nıckıyle bu sıteye gırıp yorum yazıyorsan o bıze gelır kardeş!!!!!!

BAŞKA SEVDALARA KAPALIYIZ
TEK SEVDA TEK KAVGA

korsan hüsam 29.05.2009 17:40

inşallah yener diyoruz ama karşımızdaki galatasaray bizi baya zorluyacak eğer galatasaraya yenilip trabzon da feneri yener 2 ci olursa biz 3. olursak bile kimsenin zoruna gitmemesi lazım sivasspor bir ilk ki başardı sivasspora teşekkür ediyorum...................................

giants 29.05.2009 17:56

[QUOTE=GSULAN!;523239]nickim yada düşünce yapım sivas halkına değildi zaten bunuda yazıda belirttim.
Bu site içerisinde nickime bozulan sivassporlu değildir eminim. ( sana demek istemedim) ;)[/QUOTE]

Bak ne güzel sivaslilarin sitesine girip sivaslilarin hosuna gitmeyen yazilar yazma özgürlügünü yasiyorsun. kimse sana hakateret de etmiyor. onun icin sende edep ve ahlak sinirlarini zorlama sana gösterilen hosgürüye saygiyla karsilik ver.

Del Piero 29.05.2009 18:49

[B]inşallah yeneriz çok zor ama ................[/B]

levent87 29.05.2009 19:19

Sivas Galatasaray'ı Yenecek Denizli F.bahçeye Yaptığının Aynısı Beşiktaş'a Yapacak Son Dakika'da Sivas Şampiyon Olacak

TRabzon1980ts 29.05.2009 21:52

[QUOTE=levent87;523279]Sivas Galatasaray'ı Yenecek Denizli F.bahçeye Yaptığının Aynısı Beşiktaş'a Yapacak Son Dakika'da Sivas Şampiyon Olacak[/QUOTE]

inşallah dediğin gibi olur bizde feneri 10-0 yeneriz sivas şampiyon bizde ikinci , ama hayal ne yazık ki :)

TRabzon1980ts 29.05.2009 21:55

[QUOTE=58güven58;522970]kurtlar vadısındekı bordomavı balonlar ne ayakdı!! ıkı haftadır bu dızı gırıyo bu ıslere ılgınc![/QUOTE]

bize her yer TRabzon :) napalım kurtlar vadisi il'e oranla en çok trabzonda izleniyor. show genel müdürüde trbli .

TRabzon1980ts 29.05.2009 21:57

[QUOTE=yigid0;523173]Gönlümden geçe sivassporumuz kazanasın ama. tahminim Gs Ali Sami Yen de bizi yencek gibi geliyor bana.. geçen hafta Beşiktaşa yenildiler ama iyi oynadılar.. baros denen hıyar Beşiktaşa atamadığı golleri bize atarsa şaşamayın. bu hafta kendi sahalarında bu maçı almamız zor.. benim korktuğum trabzonda feneri yenerse Şampiyonlar ligi kaçıyor.[/QUOTE]

korkunun ecele faydası yok :) korkma ya siz şampiyon olun bizde şampiyonlar ligine gidelim.

mnt3 29.05.2009 22:12

galatasaray ı istanbulda yeneceğiz,denizlispor gerçek gücünü ortaya koyarsa bu kadar eksik beşiktaş a yenilmez.hak yerini bulacak mı bakalım son haftada?

Metal Gear 29.05.2009 22:25

[QUOTE=GSULAN!;523231]Merhaba Anadolunun " yiğit " insanları.Bir kahramanmaraşlı olarak Sivasın şampiyon olmasını eğer GS olamıyorsa başarmasını istedim.Fakat camianızın Türkiye kupası maçındaki çirkin oyunları bu düşüncemi yerle bir etti nee yazikki. Milyonlorca Galatasaray taraftarıda aynı düşüncededir.

Beşiktaşın mağlup olsa bile hatta o sırada sivas önde bile olsa oyuncularımız bu maçın peşini asla ve asla bırakmayacaklar.[B]Nedeni belli Türkiye kupasında yaşattığınız kirli oyunlar.[/B]

Sivasın yiğit halkına insanına asla ve asla bunu bağdaştırmıyorum ama kelin ( fenerbahcenin) ilacı olsa kafasına sürermiş.Onların emellerine uymanız bizleri son derece üzdü.

Prestij sayılabilecek bir maça gitmemeyi düşünürken Türkiye kupasındaki olayları yaşatmak için Samiyende olacağım/olaacağız.

İnşallah seneye SİVASın büyüklüğüne yakışacak bir başkan bir teknik direktör takımın başında olur.

fenerbahce kongre üyesi bir başkan her fırsatta fenerbahceliliğini söyleyen bir hocayı bu ligde şampiyon yapmazlar.

Selametle..[/QUOTE]

Hadi oradan!:)
Kirli oyunu size biz mi öğreteceğiz yani..?:)

Türkiye Kupasında eze eze yendik postaladık tertemiz..Bu kadar basit!

canimfeda58 29.05.2009 23:57

bu maci insallah aliriz ya cok önemli bir mac sampiyonlar ligi bizi beklesin ya... SAMPIYON olamasakda gönüllerimizin sampiyonu hala sivasspor

sampiyon2009 30.05.2009 07:59

Şu anda herkez Beşiktaşın Şampiyon olacağına ve Sivasın 2inci veya 3üncü olacağına inanıyor.

Fakat hatırlarsanız bir kaç yıl Önce Herkez fener içinde Şampiyonluğu kesin görüyordu. Fenerbahçe denizli maçına rahatça çıkıp Kupayı almayı düşünüyordu. Ama ne oldu? Denizli şaşırttı. Ve O kesin şampiyon Fenerbahçe kupayı ezeli rakibi Galatasaraya bıraktı. Ve bunu yapan takım 2 hafta önce galatasaraya 4 0 farka atan takım fenerbahçe denizliye yenidi. Sanırım bazı Galatasaraylılar hariç hiç kimse o formdaki Fenerbahçenin yenileceğini aklının ucundan bile geçirmezdi. Ama fener yenildi.

Şu andada Sivassporun şampiyon olacağına kimse inanmıyor. Herkez Beşiktaşın denizliyi yenmesini kesin görüyor. Ama ben Sivassporun Galatasarayı yeneceğine ve deizlininde beşiktaşı yeneceğine inaniyorum. Benim için hala Şansımız var.

Bence Skorlar
Galatasaray 1
Sivasspor 4

Denizlispor 2
Beşiktas 1

Haydi Sivas. Haydi Denizli

burak_58_sivas 30.05.2009 09:09

[B]ßhen1m içimden sivasspor 2-1 kazanacak DioR

qoLLeR muhammed xD ve kanaman[/B]

bgürsoy 30.05.2009 09:41

denizli-fenerbahçe maçında denizlinin düşme tehlikesi vardı..şimdi hiç bir endişesi yok, adamlar düşmemeyi garantileyince 2 gün tatil yaptılar..fenerbahçeye oynanılan futbolun beşiktaşa da oynanacağını düşünen kardeşlerim çok yanılıyorlar..Sivasımız umarım 2. olur ve Şampiyonlar ligine gider... Şanlı Sivasspor en az 2.liği hak ediyor..bize yaşattığın mutluluklar için sonsuz teşekkürler başkanım,teknik direktörüm,futbolcu abilerim..

1anadoluyildizi 30.05.2009 12:29

[QUOTE=GSULAN!;523231]Merhaba Anadolunun " yiğit " insanları.Bir kahramanmaraşlı olarak Sivasın şampiyon olmasını eğer GS olamıyorsa başarmasını istedim.Fakat camianızın Türkiye kupası maçındaki çirkin oyunları bu düşüncemi yerle bir etti nee yazikki. Milyonlorca Galatasaray taraftarıda aynı düşüncededir.

Beşiktaşın mağlup olsa bile hatta o sırada sivas önde bile olsa oyuncularımız bu maçın peşini asla ve asla bırakmayacaklar.Nedeni belli Türkiye kupasında yaşattığınız kirli oyunlar.

Selametle..[/QUOTE]

Bende Kahrman Maraşlıyım;)

hemşo sana bir soru Ilhan cavcav gsli oldugunu hep söylüyor o niye antipatik olmuyor` kimse ona kin göstermiyor?ali ipek fenerbahceli o niye antipatik olmuyor(cünkü sizi bir kerem şampyion yapti onun icin demi )

Ayrica Sivas kirli oyunlar sürüyor diyorsun, peki o senin temiz galatasray neden gecen hafta besiktas maglubiyetinde, arda topu auta atarken gidiyor rüştüyle sarmaş dolaş oluyor, baros yenilirken bile gülüyor

MeXeS58 30.05.2009 16:45

[QUOTE=1anadoluyildizi;523488]Bende Kahrman Maraşlıyım;)

hemşo sana bir soru Ilhan cavcav gsli oldugunu hep söylüyor o niye antipatik olmuyor` kimse ona kin göstermiyor?ali ipek fenerbahceli o niye antipatik olmuyor(cünkü sizi bir kerem şampyion yapti onun icin demi )

Ayrica Sivas kirli oyunlar sürüyor diyorsun, peki o senin temiz galatasray neden gecen hafta besiktas maglubiyetinde, arda topu auta atarken gidiyor rüştüyle sarmaş dolaş oluyor, baros yenilirken bile gülüyor[/QUOTE]

evet bunun cevabınıda versen ii olur 92-93 sezonunu hatırlasan ii olur

veysel 30.05.2009 17:10

gercekten cok zor bir mac cekismeli gecegine inaniyorum ama kazanan taraf biz olacagiz insallah

Tahminim:

Gs 1
SIVASIM 3

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:57.