![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
bu ne hocam ya sen bize zafer sözü ver sonrad a 5 golü ye gel daha maçta bir önemli pozisyon yok defans berbat böyle giderse biz kümeyi bile oynarız tedbirler alınmazsa:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
6 yemedik 9 yemedik.5 yedik.Allahdan sözünü yemedin be hocam.birde şu ezber açıklamaları bırak tam olsun.6 attır da bari önümüze bakalım.artık olan oldu olanla ölene çare yok.
|
Artik Ben suna iyice karar verdim. Bu takimin basindakikilerin Taraftara saygisi yok. Tarftardan beklentiler taraftari yerden yere vurarak tüm türkiyeye rezil edecek sekilde televizyon ekranlarinda dillendiriliyorsa. Taraftarin beklenti ve istem ve taleplerinin önüne sürekli kendi geldikleri yeri ve sayginligin ne icin oldugunu unutup. gecmisi gösteren ve yaptiklari hatalari bununla örtmeye calisan mantigi anlasilir bulmuyorum. Tabiki dünyanin sonu degil. Tabiki biz sehrimizin ve takimima olan sevgimizden birsey kaybetmiyecegimiz. Ama kaybettigimiz seyler var buda sizlere olan inancimiz. Endüstüriel futbol mantiginda olacaklarmis yani kisaca futbol mantigi ucuza bul pahaliya sat mantigi. Bunu bile dogru yapildigini düsünmüyorum. Bu is dogru yapilmis olsa üc kurus kazanacagim diye 50 kurusu gözden cikarmazlardi. sürümden kazanacaklar yoksa beskurus etmez topcularin ucuk rakamlara gittigi bir dönemde üc bes kurusa alal acele futbolculari ellerinden cikarmazlardi. Hadi cikardiniz kaliteli takviyeler yapacagiz dediniz.Bari bunu yapsaydiniz endüstüriel futbol anlayisinda bile saglam ve kaliteli hammadde üzerine yatirim yapilir bu bile dogru yapilmadi. Kisaca bu kurguda bu mantigin sahilerinde ne sehir sevgisi,ne taraftara saygi var. Taraftara saygi olmus Onlarin istemleri dikkate alinirdi. yapilan hersey taraftara ragmen taraftarda kim oluyormus.mantigi ile yapildi. Onun icindirki kendini taraftardan büyük gören ve taraftari iplemiyenler Sivasdaki son macda tarafdarla takimin arasina girdi. Hala o konuda bir özürdilemesi gerekirken bunu bile yapmadi.
Birde burada sadece isleri gücleri Bu tip eksilikleri sirin gösterme meslegi olanlar var onlarada sunu diyorum sizler bu takima en büyük kötülügü yapiyorsunuz belki teknik heyetin yakinlari belki yönetim veya yakinlari olabilirsiniz yada onlari sevende olabilirsiniz. ama her olumsuzluga kalkan görevi yapmak yerine elestirmeyin yine ama Sivas ve SivaSpor daha iyi masil olur bari bu konuda düsünce üretinki zararinizdan ziyade bir katkiniz olsun.yoksa Taraftarlik tartarak siz kötüsünüz. elestirmeyin demekle bu isler olmuyor. unutmayinki. 24 saat uyku uyumadan bu maca gelenler oldu iceri girenlerin iki kati disarda kaldi. 1000-1500 Km uzakdan gelenlerin sayisi azimsanmiyacak kadar fazlaydi. onun icin Lütfen artikk Yönetim ve Etrafindaki kesimler bu taraftara saygili olsun talep ve istemlerine kulak versin. |
hocam zamanında büyük konuştun 5 yeriz 6 yemeyeyiz diye dün barcelona real madrid gibi takım olsaydı 10 atardı tek sevindiğim rekorlar kitabına girmediğimiz oldu iyiki dişimize göre rakip çekmişiz kuradan zaten en büyük korkum buydu Anderlecht bizi değil biz onları küçümsedik hatanın bedeli ağır oldu:mad:
|
KRAL ÇIPLAK!!!
Sevgili Bülent hoca ve Değerli Yönetim, Bize çok güzel günler yaşattınız beraber güldük oynadık sevindik lakin takım ofansif yönü zayıf her maç Mehmet Yıldıza endeksli birkaç oyuncu çabasıyla ve Yüce Yaradanın yardımıyla buralara geldik.Bülent hocanın emeği tartışılmaz fakat gönderdiği oyuncular konusunda aldığı oyuncular konusunda TARTIŞIRIM. Gelelim dünkü maça, Ben Böyle bir maç hayatımda izlemedim.kimse de izlememiştir eminim.Yediğimiz gollerden ziyade bousafa resmen şov yaptı her topa vurdular ama çokmu süper takım onlar hayır biz berbat ötesiydik ve birşeyler değişmezse daha da kötü oluruz.sylla ve tum:erman ise Ben Tüm dünyaya bedelim Bülent hoca böyle saçmalık olurmu ya.İstanbulda bir sivasspor ürünü bulamıyoruz neden sayın başkan?size soruyorum.insanlar yana yana arıyorlar soruyorlar stad doluyor ama yönetim hiç bir şey organize etmiyor.anadolu insanı kitlerin peşinden koşar koşturmaz.sen liderlik yapacaksın .Taraftar gruplarını birleştir bir texas yap bir gecekondu yap.o zaman olur.Biz 2 senedir çok mutlu olduk fakat oynanan oyundan değil inançtan emekten dolayı mutluyduk.ama biraz da siz elinizi cebinize atın. Herşeye rağmen eleştiririz ama bu SEVDAMIZI bırakmayız.Çünkü bizler SİVASLIYIZ. Saygılarımla. |
lan ben böyle asalak bi takım görmedim bu kadar aptal bi defans görmedim diallo gidecegine yasin denen futbolu bilmeyen öküz gelmeseydi be
ve sen petkoviç agzıma neler geliyoda söylemiyorum :mad::mad::mad::mad: hepiniz gerizekalısınız basta bülent |
bülent sivasa cok zzarar vermiştir ve verecektirde:mad::mad::mad::mad:
|
2 senedir şahlanan bir takım nasıl söndürülürmüş çok iyi gösterdiniz tebrik ediyorum.
Şayet toparlanmazsanız kendinize gelmezseniz Trabzon sümsüklerinden fark yerseniz andım olsun SiVASI dar ederiz size haberiniz olsun. Tepkimiz yenilgiye değil, Ruhsuzluğa ve yanlış Politikalara. |
Selam Yigdola öncelikle cok ama cok özüldüm dünkü kayip macdan .. ve kendi kendimi dedimki eski sivasspor ruhu daha kalmadii..sayin hocam takim da baya bi teyisiklik oldu bence bun yanlis bu kiza zamanda ...giden oyuncular balili,herve tum, diallo,bilica ,kanfory sylla, sivasin hep ruhunda olan oyunculardi bunlar am napaldi ..bunlari yolladinis ve hattayi burda baslatdinis..simdi napmak lazim ???? transfer artik sart oldu defanc hattina ortasaha hattina vee basi bölgeler ..neyse cok özgünüm bi yidolu olarak herkese selam ...Almanyadan Hayrullah
|
Sivasspor'unda yer aldığı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçlarında toplamda 4 maç yapıldı.
Bütün maçların tamamlandığı gecede alınan sonuçlar şöyle: FK Baku (Azerbeycan) 0 – 0 Levski (Bulgaristan) Aktobe (Kazakistan) 0 - 0 Maccabi Haifa (İsrail) Sparta Prag (Çek Cumh.) 3 – 1 Panathinaikos (Yunanistan) [B]Anderlecht (Belçika) 5 – 0 Sivasspor (Türkiye)[/B] gecenin en kötü skorunu aldık geçmiş olsun:mad: |
[QUOTE=MeRt5858show;540078]bülent sivasa cok zzarar vermiştir ve verecektirde:mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
ya geçen nası bağrına basıyodunuz şimdi adam dan suçlusu yok yazık be sizin taraftarlığınıza :mad: bülent bey daha suçlu tabii adam takımı gençleştirecez diye en tum balili sylla sergio yu yolladı yanarımda o sergioyu oynatmadı yolladı takımın içine etti her tarafa adam aldı ama nası oluyosa burdaki arkadaşlar diyodu ki daha forvete transfer gerekmiyo nası gerekmiyo hazırlık maçıyla birlikte 4 maçda 3 gol atabildi aldığı eniyi skor 2/2 o da bi köy takımı yazık hocca yazık defans ortasaha kaleci özellikle forvet transfer gerekiyo inş okursun bu msjı :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: |
[QUOTE=5iva55porlu;540086]avrupada çirkeflik sökmüyor ,hakemler eyyamcı değil ,anadolu takımları maç vermiyor ve 5 yiyoruz doğal olarak neden gittik ki avrupaya:mad:[/QUOTE]
sen kime çirkef diyon be adam gibi ol şurda sitedeyiz sivasa diyosan yazıklar olsun senin gibi adama:mad::mad::mad: |
öncelikle bu ağır malübiyet ülkemiz için ağır bir malübiyetdir.Bu maç bir milli maçtır,sadece sivassporun ve sivas halkının maçı değildir.Bu yuzden milli davalarımızı değerlendirirken ölçü ve dozajı iyi ayarlamamız lazım diye düşünüyorum.eleştirilerimizi yıkıcı yönde değil yapıcı yönde kullanmalıyız.şu an sivası sadece akşmaki maç için ölçü alıyoruz.mutlaka ki onlarda bu hezimeti istemedi,başındaki hocası da istemedi.akşam sivas çok kötü oynadı bu kabul.bu kötülüğün karsında anderlecht iyi oynadı yada öyle gözüktü.akşam ki takımın karşısında bizim hangi takımımız olsaydı yıne yenılırdı.5 yemezdi 3 yerdi.beşiktaş ta liverpolu istanbulda 3-0 yendi,gitti ingiltere de 8 tane yedi.o gitmeseydi,bu gitmeseydi,bu nıye geldı dıye hesaplar yapmak sadece takıma zarar getırır.Takım ilk kez şampiyonlar liginde top oynuyo.belkı takımın yarısından çoğu ılk kez türk topraklarından dışarı çıktı.bırakın birazda heyecan olsun.bu heyecanın bedeli sadece ağır oldu.VURALIM AMA BELDEN AŞAĞI VURMAYALIM.cristian ronaldoya mencester unıtedin ihtiyacı yokmuydu da real madrite verdi,yada yada ibrahimoviç eto'o çokmu iyi idi barcelona interle takas etti.bu kluplerın paraya ihtiyacı mı var dı da başarıları uğruna takımlarındaki en ıyı adamlarını satıyorlar yada değiştiriyorlar.tabiki KOCAMAN BİR HAYIR..Çünkü bu adamların takımlarındaki misyonları sona eriyo.takımlarına yeni heyecanlar katmak istıyorlar.ve hiç bir futbolcusunu da kendi takımının üstünde tutmuyorlar..gelenler gidenler diyor herkes.niye petkoviç gecen yıl bu takımda değilmiydi.böyle goller yedi mi hiç.ama dün yedi.kamaran hiç bu kadar vasatmıydı.o da gecen yıl bu takımdaydı.gelenlere kucak açın bence.bu gün yüzlerıne tükürdüklerinizi yarın omuzlarınız da taşırken gecmişe dönuk buruk bir acı yaşamayın.MADEM ANADOLU İNSANIYIZ,TÜRK FUTBOLCULARIMIZI DA BU KADAR KÜÇÜK GÖRMIYELIM GİDENLERIN YERINE GELENLERE KARSILIK.giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir.MADEM ANADOLU TEMSİLCİSİ SİVASSPOR VE TARAFTARI,BU GİBİ ZOR VE TESELLİ GEREKTİREN DURUMLARDA TIPKI ANADOLU GİBİ DURMALI.DÜŞMAN GÜLDÜRÜCÜ DEĞİL,BAĞIŞLAYICI VE KUCAKLAYICI OLMALIDIR.
|
Ya hoca yeter artik suc benim demekle olmuor artik tren kalktii bu onur gitsin hali sahada mac yapsin yeni transferler berbat ha keza bi erman para eder digerlerini topla denize at orta sahaya bide defansa adam gibi adam lazim yoksam bizim isismiz son dort :( uzulerek soyluorum ..lutfen acil onlemm alinnn ..saygilar..
|
ALIN SİZE MAÇ YORUMLARI:
Yorum Sayısı 5 / 7051kartal90329.07.2009 - 09.55 sayın uygun artık uygunsuz demeçler vermezsiniz umarım...bazıları gıbı 8 yemezsınız ama nedense mac bıraz daha uzasa ya da acımasalar bı 15 olurdu bu mac sankı nedersınız?? Görüşünü Bildir |%0 %0 %0 cemahmety29.07.2009 - 09.54 biz yenılıncede sivassporluyuz merak etmeyin Görüşünü Bildir |%0 %0 %0 m.safa.gs.199529.07.2009 - 09.53 aman ne yiğido....... bu sivasspor 2 senedir bildiğimiz s.vasspor değil.tum ve baliliyi satarak intihar ettiler.ayrıca iddia ediyorum bu sene sivasspor ilk 7'ye giremez.ama bursaspordan çok şey bekliyorum Görüşünü Bildir |%0 %0 %0 ak197729.07.2009 - 09.53 açikçasi sivasin aldigi skor normal kimse abartmasin sonuç olarak bülent uygun zaten haddini asmisti bu ona iyi bir cevap olmustur umarim bu sene kümeye gitmezler bekleyip görecegiz Görüşünü Bildir |%0 %0 %0 tungalper29.07.2009 - 09.53 ohh olsun kendini bişey zannetti 5 yeriz 6 yemeyiz 8 yemeyiz dedi harbidende dogru laf soylemiş helal olsun :-) ins ligden düserler bu sene evlerindede 5 yerler... tekreco29.07.2009 - 09.53 ne diyeceğimi bilmiyorum.ama bu sonuç bülent hocanın hediyesidir.belki bu sene ligde başarılı olurlar ama anlayış değişmeden hiçbişey olmaz.ilk beşe girerlerki bana göre zor başarı sayılacaktır yine.bu takımla avrupada hiçbişey olmaz.yazık oldu şampiyonlar liginde iki takımla oynamak varken şimdi tek takımla mücadele edecez. Görüşünü Bildir |%100 %0 %0 RED_Devilss29.07.2009 - 09.52 eğer avrupayı hedefliyosanız ona göre takımınızı kurun türkiyeyi el aleme rezil etmeyin .. taktikleriniz kocaeliyle hacettepeye tutar ama anderlecht'e tutmaz .. Görüşünü Bildir |%100 %0 %0 anelkalexx29.07.2009 - 09.52 sivas ilk defa böle büyük bi organizasyona giriyor.böle olması normal.uefa da başarılı olurlar inşallah. Görüşünü Bildir |%33 nesta0829.07.2009 - 09.51 anderleht kalecisini 80. dakikada gördüm.. Görüşünü Bildir |%100 serkan_a29.07.2009 - 09.50 bana da bülent uygunu kutlamak düşer..ne demişti 5 yeriz 6 yemeyiz aferin bülent uygun..sırada 7 yemek var,anderlecht sivasa pafla gelmezse o da olur merak etme...... Yorum Sayısı 5 / 704rmarquez29.07.2009 - 09.49 anadoludan şampiyon çıksın diyenlere en güzel cevabı sivaslı yasinle türkçe bilmeyen 4 oyuncu verdi. tebrikler Görüşünü Bildir |%100 %0 %0 koraix29.07.2009 - 09.46 rezillik... Görüşünü Bildir |%100 %0 %0 elcingt0629.07.2009 - 09.44 bülent hocanın bir lafı vardı hani istanbulda laila var sivasta la ilahe illallah var diye belkide belçikada la ilahe illallah yok diye 5 yedi :)) Görüşünü Bildir |%0 %0 %100 balek8929.07.2009 - 09.44 bülent uyquna selamlar.. 5 yerim 6 yemem dedii we sözünü tutuyor.. 2 maçta bir 5 yiyoo :) Görüşünü Bildir |%100 %0 %0 ahm5329.07.2009 - 09.42 sivasspor yaptığı hazırlık maçlarıyla özgüvenini yitirdi bu skorun sebebide bu hazırlık maçlarıdır bence Görüşünü Bildir |%0 capodicapii29.07.2009 - 09.35 senin neyine şampiyonlar ligi. boşu boşuna kontenjanı doldurdun. bülent uygun dalga geçersen bu hallere düşersin işte.bu sezon artık senin işin tamamen biter süper ligde. Görüşünü Bildir |%100 %0 %0 34okan7629.07.2009 - 09.35 bület uygun bundan en fazla 1 hafta önce ardaya haf atıyodu oynuyamaz yapmaz kaldıramaz diye ama arda eskisinden daha iyi oynamaya başladı bulet uygun baskalarını izlemekden kendi takımını izleyememiş dun gece cok guzel izledi turkiyeyi rezil edip geldi Görüşünü Bildir |%100 %0 %0 semihgegez29.07.2009 - 09.34 biz ts taraftarı olarak sivasın yerinde olmadığımız ve tr nin itibarını koruyamadığımız için tüm futbol camiasından özür dileriz.bir daha olmayacak.syg. Görüşünü Bildir |%0 %0 %0 uberdogan29.07.2009 - 09.33 yazık oldu, uzun yıllardır ilk defa bir takımın bu kadar mahkum top oynadığını gördüm. rakip takıma 10 gol gerekseydi herhalde 10 tane atarlardı. sivasspor kimliğini kaybetmiş. bu halleriyle super lg'te tutunamazlar Görüşünü Bildir |%0 %0 %0 EMFU2129.07.2009 - 09.33 gerçekten yazık,bu takım hani marka değeri ile hergün öve öve bitiremediğimiz turkcell super liginin 2.olmuş takımı!!! öyle 3 büyüklerle 2 berabere kalıp büyük takım olunmuyor.avrupa hedefin var,takımın yarısını satıyorsun bu da ayrı bir gariplik. şu kesin ki avrupada sözü bile geçmeyen ülke takımına madara olduk.bravo b.uygun Görüşünü Bildir |%0 |
git ya bu iş yürümez oynatmş orta sahaya mbemba mıdır nedir adam ne topa vurur ne bir pas çıkartır almış ersan matrin tamma eskiden iyi adamadı adam 30 yaşına gelmiş sivastan adam orta sahaya kadar top gelmiş hiç bir forvet ne araya kaçıyor ne top almaya boşa çıkıyor ne bir koşu yapıyor bu ne hazırlık maçı mı sandın orayı bunun sonucunda anderlet atar 5 tane normal bişey top direğe çarpıyor 3. gol kaleci harreket etmiyor yazıklar olsun bu muydu avrupadagüzel top oynayacağız ayakları takımı rezil etmekten başka birşey olmadı avrupaya koskaca bir 0 la döndük elimizden geleni yapmadık ve aldığımız sonucu hakettik
|
[QUOTE=5iva55porlu;540092]hepimizin tuttuğu ikinci takım sivassopr birde büyük takımız diyoruz ne haddimize bizim[/QUOTE]
Sivasspor 2. Takım olmaz. Gidin 1.takımınızın sitesine o zaman.Yeriniz yok burada. |
yazık hemde çok yazık aldınız paraların hakkını adam gibi verin bukadar insanın umutlarıyla hayalleriyle oynamaya hakkınız yok. ve bülent hoca bu işin yasinle ,onurla, ersenle,farukla,cihanla,ibrahim ülümle,ve dahası amatör kulüblerden aldınız arkadaşlarla gitmiyecegini bizim gibi sende biliyordun ama ne akla hizmete bunları takıma doıldurdun anlamadım dünkü kadroda tum,silla, balili,diallo bu arkadaşlar olsaydı sonuç daha degişik olacakdı takımı gençleştirmek için kadroyu darma dagın ettin eline saglık bu kadroyla bu takım seneye 2. ligde çıkıp gazetelere tv lerde kamp dönemi çok iyi geçti ben takımdan memnunum diyosun yazık hemde çok yazık bilica yı fenere veriyosun neden yasini alıyosun onun yerine can aratı veya gürhanı anlınsana kısacası bu takımdan bişey olmaz inş. küme düşmez
|
bülent hoca suç kimdeyse lütfen çık açıkça söyle yönetimdeyse,futbolculardaysa ,sendeyse ,taraftardaysa bunu herkez bilsin suç bende diyorsun ondan sonra mütevazi bir kadro diyorsun,para yok diyorsun.fakat geçen seneki kadromuzu niye dagıttın adama ne derler takım liği ikinci bitirmiş kafadan 12 trilyon eski parayla para kazanıyor senin yaptıgın trasferler ortada.sen parayı ver gelmiyecek adam yoktur.dengeleri bozmam diyorsun fakat iyi bir adam akşam maçta bizi ne hale soktu gördün adam tüm takımla dalga geçti.bülent hoca bu takıma en az beş adam lazım tabi uyum saglıyana kadar pugan alırsak ayrıca üç senedir kombine alıyorum şimdi kombinemi satlıga çıkardım maraton b türbün t 21 ben bu yaştan sonra kahrolmak istemiyorum.yinede bize yaşattıgınız bu güzelliklerden hepinize minnettarım .
|
Petkoviç eski günlerine hızla geri dönüyor bu nedir ya bu kadar basit gol yenirmi?
Bülent hoca bırak ALLAH aşkına suç bende ayaklarını hangi futbolcuyu savunuyorsun sahada gezen ruhsuzlar ordusunumu.bu işin tecrübeyle ne alakası var çıkar adam gibi oynar yenilirsin ama ezilmezsın bir an önce tedbirler alınması lazım yoksa yanarız alimallah.. |
Yine aynı şey maç başlamadan Bülent Uygun 'un böyle bir açıklama yapacağını tüm Sivassporlular biliyordu. Takım şampiyonlar ligine kalıyor en önemli futbolcularını satıyor. Gelen onca paraylada van belediye ,karşıyaka ve belediyespordan transferler yapılıyor!!! :mad::mad:
|
:mad:ben sivas şarkışlalyıyım siteye yeni üye oldum daha doğrusu 2 maçta yenen 10 golden sonra birşeyler demek zorunda hissettim kendimi kuralar ilk çekildiği zaman herkes oh diyordu tam istedeiğimiz takım eğer tam istenen takımdan ilk maçta 5 gol yeniyorsa bence en iysi i daha ileri ğitmeden elenmemiz burda ben tek suçu yönetim olarak görüyorum sen gidip aslanlar gibi futbolcularını sat oturmuş kadroyu boz bilikayı fenere sat bilikayı fener niye satıyon aldığın adam yasin fener de ne yaptı iyi olsan fener verirmi lütfen aklınızı başınıza alın inşallah bu sene 2 lige düşmeyiz dünkü futbol hiç parlak değildi lütfen ciddiyet lütfen şapkaınız önünüze alın düşünün hemde çok iyi yönetim sahaya davet ediyoruz taraftara bunu yapmaya hakkınız yok.
:mad: |
[QUOTE=okyay58;540115]Yine aynı şey maç başlamadan Bülent Uygun 'un böyle bir açıklama yapacağını tüm Sivassporlular biliyordu. Takım şampiyonlar ligine kalıyor en önemli futbolcularını satıyor. Gelen onca paraylada van belediye ,karşıyaka ve belediyespordan transferler yapılıyor!!! :mad::mad:[/QUOTE]
tüfek icat oldu mertlik bozuldu sivas da paranın peşine düştü işte gerçekler ortada.. buna göz göre göre lades denir yazık çok yazık |
ya anlayamıyorum herkesten önce transfer yapacağımız yerine halen yapılamadı çok beceriksizlik otomoyassi iyi dediler 100 bin dolar verip paraya kıyıp almıyorlar.alınan her oyunciyorlar yok böyle bişeyu illa boşa çıkması bekleniyor hep beleş istorlar yok olamaz böyle bir transfer politikası
|
buna takim mi denir bulent hoca onlarin kendi kaleye normal sut bile cekemedik bence diallo sylla bilica tum gitmesi takimi zorlastirdi
|
hocam seni gerçekten seviyoruz takımı nerelerden nerelere getirdiniz bunu kimse inkar edemez ama geçen seneki takımın iskeletini ciddi anlamda bozdunuz bunu anlamak mümkün değil yapılan transferler gidenlerin kesinlikle yerini doldurmuyor bir an önce iyi bir iki takviye şart inşallah kısa sürede toparlarız başarılar
|
arkadaşlar biz birde çok erken havalara girdik futbolun garantisi yoktur.burada yok anderleti şöyle yapacaz böyle yapacaz 3 atarız 5 atarız dersen yanılırsın
öyle kolay büyük takım olunmuyor Türkiye liginde 2 kez 2.olan bir takım başarılıdır ancak ne tarih yazmıştır nede büyük olmuştur. önce bu gerçeği bir anlayalım ve oynanan maçlara bu gözle bakalım ki hayal kırıklığı yaşamayalım.yoksa büyük olduk diyip işin içinden çıkarsan o büyüklük sadece lafta kalır ve avrupada hüsran yaşarsın. bu lafım buradaki anderleti söyle yaparız böyle yeneriz gibi erken konuşan arkadaşlaradır. |
SUÇ SENIN DOGRU KİM GİDEN FUTBOLCULARI SATI SATTRDIYSA EN BÜYÜK SUÇLU O ŞAMPIYONLAR LİGİNE GİDILIOO İNTER TOTO DEGİL
|
çok acil orta sahaya 2 tane transfer yapılmalı hemde sıradan biri degil takımı ataga kaldıracak kaliteli oyun kurucusu alınmalı anketler düzenleniyo sonuçlar orta alana oyuncu alınmasından yana çıkıyo ama alınan topculara bakıyosun kendilerine faydaları yokki takıma faydası olsun takımda disiplinli futbol yok topu alan çalıma giriyo ve kaptırıyo birbirlerine pas verirken bile pası karşı rakibe veriyolar neoluyo bu takıma acilen başkanın el atması gerek ibrahim dagşan,musa,sedat kamanan,bitmişler ölü gibi oynuyolar takımda yasini,onurun11 de yeri yok ,murat sözgelmez genç diri ve takımı çok iyi bilen bi arkadaş neden 11 de oynamıyo ermanı ibb alıyosun karşılıgında tum ve sillayı veriyosun nasıl bi mantık bu bülent hoca çıkıp takımdan memnunun diyecene takımı adam gibi toplasın yoksa bu taraftar geregini yapar
|
TRANSFER LAZIM DEGİL ŞART ŞART DA ADAM GİBİ TRRANSFER ŞART
|
hep suç sana aitte hocam bir kıpırdama yok nedense hiç...hatanı anladın alsana 2 3 oyuncu..
|
bu sitede de amma teknik direktör amma futbolcu varmış.
|
Öncelikle son dört yılda bizlere ve tüm türkiyeye yaşattıkları heyecan ve mutlulukları için başta başkanımız, teknik heyetimiz, çalışanlarımız ve tüm futbolcularımıza şükranlarımızı sunuyoırum. onların heykellerini zaten kalplerimize dikdik.
Ancak, geçen sezon gaziantep maçını bir düşünelim takım galip durumda ilk yarı sonunda iki orta saha futbolcusunu çıkarıp, iki forvet alıyoruz, hangi mantıkla, neyse iş kazası dedik kendi sahamızda kaybettiğimiz istanbul büyükşehir maçı hangi mantıkla kaybettiğimizi düşündünüzmü. taktik hatasıymış şuymuş buymuş resmen ŞAMPİYONLUĞUMUZU ELİMİZLE VERDİK, Gelelim son oynadığımız maça demiyeceğim, verdiğimiz oyunculara bakın gelen oyunculara bakın lütfen bir düşünün, biz şampiyonluğamı oynuyoruz yoksa düşmemeyemi,,,,, hani siz demiyormuydunuz biz sivası şampiyonlar liğinde en güzel şekilde temsil edeçeğiz kimse merak etmesin ne oldu, sattığımız futbolcuların parası ne oldu, iki tane adam gibi futbolçu neden alamıyoruz, el alame gülünç olduk, kaybedilen maçtan sonra suç benim, bütün sorumluluk benim diyorsun hoca,, bu iş bu kadar basit değil, lütfen kendinize gelin sayın başkanım yol yakınken 2 yada 3 tane adam gibi futbolcu transfer et yoksa iş işten geçmeden EYVAAAAAAH demeyelim. sayın başkan sana güvenimiz tam, lütfen bu çağrılarımıza duyarlı olun. saygılarımla,,,,,,, |
daha öncede söyledim,bir tane adam gibi adam almadınız.İş işten geçmeden bari lig başlamadan ,takımda direkt oynayacak futbolcular alınmalı.Tum ve sıllanın yerine alınan ermanın katkısını göremedik.Öncelikle defansta özveriyle oynayacak,orta sahada çabuk,teknik,top yapabilen adamlar alınmalı.Hucumda girdiği pozizyonları değerlendirecek,pozitif katkısı olabilecek bir santrfor gerekli.Biz avrupayı bırakalım .öncelikle takıma öz güvenini kazandıralım.Yasinden bir numara olmaz.Omevkıde murat daha iyi bence.
|
bir yigido olarak tv nin karşısına geçip sivassporu seyreden,bilet alıp uzaklardan gelip maç izleyen,maça gelipte içeri giremeyen kısaca sivasspor u izley7en ve galip gelmesini isteyen tüm kardeşlerimden özür dilerim takımım adına.sizlere bu kadar berbat bir maç izlettigimiz için tekrar özür dilerim.başınızı egdirdigimiz için yine özür dilerim.sizi kahrettigimiz için yine özür dilerim.bizler sizden çok daha fazla kahrolduk.sevinenler olduysa şayet onlarda kına yakar artık biyerlerinine.
|
O KADAR SİVASSIMIN MAÇLARINI İZLEDİM BU KADAR OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPUK BU KADAR NE YAPACAĞINI BİLMEYEN HİÇBİR OYUN KURGUSU VE PİLANI OLMAYAN FUTBOLCU GÖRMEDİM.KİM NERDE NE İŞ YAPACAK, NASIL NERDE HAREKET EDECEK, KİM KİME NERDE MÜDAHELE EDECEK BELLİ DEİL ZATEN FUTBOLCULARADA BU ANALATILMAMIŞKİ.BİZ MEHMETE KIZIYYORUZ ELEŞTİRİYORUZDA HARBİDEN DE BU TAKIMIN BEL KEMİĞİ MEHMETMİŞ YAVVV.
TAMAM RAKİP TAKIM İYİ TAKIM OTURMUŞ Bİ SİSTEMİ VAR TECRUBELİ BİZDEN 10 KAT DAHA İYİ BÜ BÜÇCESİ VAR.BUNLARIN HEPSİNE TAMAM DA SİVASSPORDA GEEN SEZONLARA BAKILDIĞINDA EN İYİ ALAN DARALTMASI YAPAN AYRICA EN İYİ TAKIM SAVUNMASI YAPAN VE TÜRKİYENİN EN İYİ DEFANSINA SAHİPDİ.KENDİ OYNAMIYOR RAKİBİDE OYNATMIYORDU.TSL DE MİLYON DOLARLARLA TRANFER EDİLEN FUTBOLCULAR 18 İÇİNE GİREMEDİĞİ ZAMANLAR OLDU.NE OLDU...!!!! BU TAKIMLA O TAKIMIN ARASINDA DAĞLAR VAR HOCAAA!!!!!!!YAV Bİ DÖN Bİ BAK BEN KİMLERİ SATTIM KİMLERİ YERİNE ALDIM... Bİ DÜŞÜN BAKALIM. VE ALLAH AŞIKINA NE OLUR YALVARIYORUM MAÇTAN SONRA ÇIKIPTA SUÇ BENİMDİ DEME MADEM BU KADAR SUÇLUSUN (Kİ BEN BUNU HAYATTA DÜŞÜNMEM) İSTİFA ET KARDEŞİM.:mad::mad::mad::mad: BAKALIM BAKALIM ZAMAN NEYİ GÖSTERECEK AMA YAZIK OLDU BE........ |
ersen martin tam bir ruhsuz sivasspora yakışmıyor, erman iyi oyuncu dedik o da aynı ruhsuz, onur güya ortasaha gücü çocuklar la top oynamaya ancak yeter takımda yeri yok kapasitesi cılız, musa sanki çiko balkon çocuğu , membiba ???? gelecek vadetmiyor, yasin oda tam bir fiyasko bilicanın krampon bağı bile olamaz ruhsuz,,,,
balili aslında çok kaliteydi, bilica sivasspordan bu ikisi yollanmayıp enaz bunlar kadar iyi 3-4 futbolcu daha alınmalıydı. birde futbolcu alırken tekniğinden ziyade maçlardaki hırsı , azmi dikkate alınmalı... BİLİCA HİÇ UNUTMUYORUM GEÇEN SENE BİR MAÇTA YERDEYKEN YERDEN YERDEKİ TOPA KELLESİNİ UZATARAK KAFA KRAMPON ALTINDA TEHLİKEYİ ÖNLEMİŞTİ. SİVASSPORA İŞTE BÖYLE FUTBOLCULAR LAZIM HEMŞERİM.GERİSİ GERİSİ HİKAYE...SAHA İÇİNDE İYİNİN SIRTINDAN GEÇİNENLER OLUYOR.. Musanın onurun ersenin yasinin ermanın kendilerine faydası olamazki sivasspor a faydası olsun , Bilica gibi kelleyi krampon altına koyabilecek ne zihniyetteler ne de o karakterdeler, saha içinde adamlar geziyorlar.... hoca çok yanlış adamları aldı inşallah sonu iyi olur. YENİ TAKVİYE EDİLEN FUTBOLCULAR IN DÜNKÜ GÖRÜNTÜLERİ SİVAS A YİĞİDOYA SİVASSPORA HİÇ YAKIŞMIYOR.. OYNAMAYACAKLARSA DEFOLUP GİTSİNLER.. |
Transferlerin çoktan bitmesi gerekiyordu ki ş.ligi maçının olduğunu bir yönetim unuttu heralde.gazla şunla bunla biryere kadar gidersin birgün gerçeklerle yüzleşmek koyar adama.
|
Elindeki iyi adamları 3 kuruşa satıp amatörde bile oynamayacak kalitesiz adamları bedava diye alırsan olacağı buydu.Tamam anderlecht iyi takım tecrübeli ya bir takım 3 pasdamı yapamaz.İşin özeti şu yenildik hem de ezildik.Eğer transfer yapılmazsa ligdede işimiz çok zor. Mecnun başkan acilen işe el koymalı gidişat iyi değil.
|
YA LÜTFEN SAYIN HOCAM SUÇ SİZDE DEĞİL BENDE...NİYE BÖYLE YAPIP KENDİİZİ ZOR DURUMA SOKUYORSUNUZ Kİ....5 YEMEK 10 YEMEK YENİLMEK YENMEK ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN GURURLA MÜCADELE ETMEK TERİNİN SON DAMLASINA KADAR.OYNARSIN YENİLİRSİN KİMSE Bİ ŞEY DEMEZ AMA Bİ GARM TOP OYNAMAZ MI Bİ TAKIM YA. 3 PAS YAPTIĞIMIZ POZİSYON SAYISI YA 2 YA 3. YASİN DİYE Bİ ADAM ALDIK FB DEN NEYDÜĞÜ BELİRSİZ. ADAM SAHADA GEZİYO. BİZİM DİALLOMUZ BUNDAN DA MI KÖTÜYDÜ HOCA. MBEMADAN DA MI KÖTÜYDÜ DE BU DİALLOYU SATTINIZ. HEM GENÇ HEM TAKIMA UYUM SAĞLAMIŞTI. HEMEN HEMEN HER BÖLGEDE OYNAYABİLEN SYLLA DİYE Bİ ADAMINIZ VAR ADAMI YOK PAHASINA GÖNDERDİNİZ TAKIMDAN ONU TUNCER DİYE BENİM KAPIMIN BİLE ÖNÜNDEN GEÇEMEYECEK Bİ ADAMI TAKIMA 11 BAŞLATIYONUZ.TAKIMA Bİ BAKALIM.1. PETKOVİÇ..5 GOLDEDE HATASI VAR. HELE O KORNERDEN YENEN GOL YOK BÖLE Bİ ŞEY.2. ABDURRAHMAN...BOUSSAFFA DENEN OYUNCULARI KORİDOR ETTİ ONU. Bİ ADAMADA Bİ SEFER MÜDAHALE EDİLMEZ Mİ.3.HAYRİ...HER ZAMAN Kİ GİBİ KORİDOR.4.YASİN..İNAN KAPIYA KOYMAM TÜM GOLLERDE HATASI VAR.5. SEDAT.... BİLİCA SAYESİNDE TOPÇUYMUŞ ANLADIK.6.İBARHİM...HER ZAMAN Kİ GİBİ ÇOK KOŞTU AMA TEK KALDI.7.ONUR...ALLAHINI SEVERSEN GİT AMATÖRDE OYNA YA.OLUMLU HİÇ Bİ HAREKETİ YOK.8.MBEMBA...TÜRKİYEDE ÇOK BUNDAN...ADAM TOPU KARPUZ FELAN SNIYOR ÖLE BAKTI BÜTÜN POZİSYONLARA.9. ERMAN...MÜCADELECİYDİ AYAĞINA TOP YAKIŞTI AMA YALNIZDI.10.ERSEN...TEK KALDI..GÜÇSÜZ MÜCADELE EDEMEDİ.11. MUSA...GEÇEN YIL BIRAKTIĞI YERDE HALA SAÇMA SAPAN İŞLER YAPIYO SAMAN ALEVİ GİBİ...KISACASI KOŞAN YÜREKLİ ADAM GİBİ ADAMLARA İHTİYACIMIZ VAR...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:20. |