SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Bayan Taraftarlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2694)

1967_CLUB_DÖNE 19.02.2006 18:45

-->: YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ

erkekler hep önyargili görüyorum da, size ne bayan mi erkek mi yeter ki faydasi olsun. zarari olursa zaten atilir, bunun bayan olmasindan bir alakasi yok! sanki erkeklerin hep faydasi oldu da BEYLER! konu bayanlara gelince göze batiyor sadece.. nedense..

MAVİ_BERE 19.02.2006 20:18

[QUOTE=AY-YILDIZ58]erkekler hep önyargili görüyorum da, size ne bayan mi erkek mi yeter ki faydasi olsun. zarari olursa zaten atilir, bunun bayan olmasindan bir alakasi yok! sanki erkeklerin hep faydasi oldu da BEYLER! konu bayanlara gelince göze batiyor sadece.. nedense..[/QUOTE]

Arkadaşım haklısın ama... bu olay topic acılma konusunu aştı....

TracyMcGrady58 19.02.2006 20:19

erkek bayan fark etmez yeter ki sivassporumuza yararli olsunlar

yerliturkuaz 24.02.2006 09:30

bence yonetimde bir bayan yoneticinin olmasi cok sey farkeder bayanlarin ilgisi dahada artar ve olaylara bir bayan gozuyle bakilicak oldugunda olaylara yaklasimlar dahada farkli olur. Ben hatirlamiyorum hic bir anadolu kulubunde bayan yonetici yok neden sivasimizda bir bayan yonetici olmasin diger anadolu luluplerinede ornek olmus oluruz

Etem-Murat 24.02.2006 09:41

[QUOTE=öner]bence yonetimde bir bayan yoneticinin olmasi cok sey farkeder bayanlarin ilgisi dahada artar ve olaylara bir bayan gozuyle bakilicak oldugunda olaylara yaklasimlar dahada farkli olur. Ben hatirlamiyorum hic bir anadolu kulubunde bayan yonetici yok neden sivasimizda bir bayan yonetici olmasin diger anadolu luluplerinede ornek olmus oluruz[/QUOTE]
haklısın öner yönetim de geğişiklik şart biraz da kadın eli değsin nerde yokki burda olmasın haydi bayanlar yönetime talib olun desdekliyorum

Arif Coşkun 24.02.2006 10:41

Kadın erkek ayrımı yapmak çok yalnış birkere,bırakın başarılı herkimse görevde alsın cinsiyeti farketmez.Tartışılacak bir konu bile yapmak çok yalnış.

yerliturkuaz 24.02.2006 10:51

[QUOTE=arifcoskun]Kadın erkek ayrımı yapmak çok yalnış birkere,bırakın başarılı herkimse görevde alsın cinsiyeti farketmez.Tartışılacak bir konu bile yapmak çok yalnış.[/QUOTE]
abi biz erkek kadin ayrimi yapmiyozki sadece yonetime bi kadin elinin degmesini istiyoz o kadar

erhan5834 24.02.2006 19:24

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bayanların Sivasspor konusunda daha aktif olmaları gerektiğini düşünüyorum...Taraftardan sorumlu yöneticimiz bayan olabilir bizim halimizden belki o daha iyi anlar...[/b][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ne diyon serhan ölekmi gardaş ! ! ! bayan yönetici bizden sorumlu olacak oldu gardaş başka isteğin varmı ???[/FONT][/CENTER][/I][/B]

PATRON 24.02.2006 19:51

GEREKSİZ İŞLER BENCE...!!!

67_DERNEK_AKKIZ 01.03.2006 11:06

merhabalar.yukarda yazılan hiçbir düşünceye katılmadığımı belirterek başlamak istiyorum.Bayanın olduğu yerde küfür olmaz,bayanın olduğu yerde saygı olur,beraberlık olur,eşitlik olur..
MADEM HATAT MÜCADELESİNDE KADIN VE ERKEK SIRT SIRTA!!
NEDEN FUTBOLDA DA OLMASIN SORARIM SİZE.YAKINDA EN YAKININIZ OLACAĞIZ..

FATIMA 01.03.2006 11:21

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Bu topic yinemi gündeme geldi :D:D:D:D yakında kıyamet kopacak bu topic yüzünden...yahu devlet bile kadın erkek eşitliğini ve sosyal pozisyonunu tam net sınırlarla çizememişken biz bunu nasıl yapıcaz bilmiyorum valla:D:D:Den iyisi uzlaşmak gelin uzlaşalım,siz erkekler oynayın biz yönetelim nasıl ama güzel fikir dime,nasıl olsa evlerde öyle değilmi??erkekler çalışıp kazanır ama kadınlar evi yönetir buda öyle bişiy:D:D:D(gerçi bu ev kadınları için geçerli)[/FONT][/I][/B][/COLOR]

SivasLady 01.03.2006 19:25

YÖNETİME DE BAYANLAR GİREBİLMELİ

[QUOTE=FATIMA][COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Bu topic yinemi gündeme geldi :D yakında kıyamet kopacak bu topic yüzünden...yahu devlet bile kadın erkek eşitliğini ve sosyal pozisyonunu tam net sınırlarla çizememişken biz bunu nasıl yapıcaz bilmiyorum valla:D:Den iyisi uzlaşmak gelin uzlaşalım,siz erkekler oynayın biz yönetelim nasıl ama güzel fikir dime,nasıl olsa evlerde öyle değilmi??erkekler çalışıp kazanır ama kadınlar evi yönetir buda öyle bişiy:D:D:D(gerçi bu ev kadınları için geçerli)[/FONT][/I][/B][/COLOR][/QUOTE]

:D cok güzel düsünmüssün bacim
iyi fikir katiliyorum sana

erhan5834 01.03.2006 19:29

[QUOTE=NAUGHTYBOY58]YAW BAYANLAR NE KADAR FAYDALI OLABİLİRLER Kİ...![/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ne güzel demişsin gardaş ağzına sağlık ne gaydası olur onların bi el atmadıkları bu işmi kaldı biz önce bayanları stada çekelimde sonra yönetimi düşünürüz...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

erhan5834 01.03.2006 19:35

gardaş bidur site yönetimine girdiler önce bi siteyi yönetmeyi başarsınlarda daha sonra diğer yerleride yönetirler belkiiiiiiiiiiiiii ....

Etem-Murat 01.03.2006 21:21

[QUOTE=1967_dernek_erhan][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]gardaş bidur site yönetimine girdiler önce bi siteyi yönetmeyi başarsınlarda daha sonra diğer yerleride yönetirler belkiiiiiiiiiiiiii ....[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
tabi tabi bırakta girsinler erhan onlarda baksınlar yönetim nasıl oluyor
sitede iyiler bence ordada iyi olacaklardır hadin kızlar yönetime

TracyMcGrady58 01.03.2006 21:30

bay bayan fark etmez yeter ki sivassporumuza yarari olsu yeter

1967_DERNEK_10UR 01.03.2006 23:33

[QUOTE=Etem-Murat]tabi tabi bırakta girsinler erhan onlarda baksınlar yönetim nasıl oluyor
sitede iyiler bence ordada iyi olacaklardır hadin kızlar yönetime[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ABI SENİN BÜTÜN FİKİRLERİNE GÖZÜM KAPALI ONAY VERİYORUM..[/FONT][/CENTER][/I][/B]

YatodaSin 01.03.2006 23:39

yaw gadin topdan ne anlar.basganlih asla gadinlara verilmez.Yavuz Sultan selim bile demistir gadinlarin bizi yönettigi günü gösterme yarab diye

67_DERNEK_AKKIZ 03.03.2006 09:40

BAYANLAR ARTIK HERYERDE. HERKESDEN ANLAMASINIDA BILIRIZ.YONETMESINI DE BILIRIZZ.DUNYA YA AT GOZLUGUYLE BAKMAYIN ARTIK..

Arif Coşkun 03.03.2006 09:46

[QUOTE=67_DERNEK_AKKIZ]BAYANLAR ARTIK HERYERDE. HERKESDEN ANLAMASINIDA BILIRIZ.YONETMESINI DE BILIRIZZ.DUNYA YA AT GOZLUGUYLE BAKMAYIN ARTIK..[/QUOTE]
sadece alkışş... başka birşey demiyorum.Çünkü bu konuda çok yazdım.

EMD_58 03.03.2006 09:47

BAYAN ELİNİN DEDİGİ HERŞEY GÜZEL DÜZEN VE İNTİZAM İÇERİSİNDE YETİŞİYOR UNUTMAYIN!

EmmiOgLu 03.03.2006 10:08

[QUOTE=EMD_58]BAYAN ELİNİN DEDİGİ HERŞEY GÜZEL DÜZEN VE İNTİZAM İÇERİSİNDE YETİŞİYOR UNUTMAYIN![/QUOTE]

BAYANLARI ARTIK KÜÇÜMSEMEMEK GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM

67_DERNEK_AKKIZ 03.03.2006 11:03

bayanları kucumseyemezsınız zatenn...bunu derken bıle bı kucumseme ortamı olmumamıs ama ısakkk abı..

saygılar

1967_DERNEK_10UR 03.03.2006 15:01

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B]ne kadar faydalı olur bilmem ama bir örnek veriyim..amasyaspor'un başkanı bayandı ve amatöre düştüler...:([/B][/QUOTE]
[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]İMZA[/COLOR][/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"]+[/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]KAŞE[/COLOR][/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"]+[/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]MÜHÜR.......[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER]

twity_58 03.03.2006 16:35

[B]Arkadaşlar eşitlik hepmızın bıldıgı gibi her alanda olmuyor,bu mumkun degıl.Erkekle kadının fizyolojilerınden ve anatomılerınden gelen bır fark var doğal olarak sorunların önune gecılemıyor.. bence burda bosu bosu kadınların yonetıme gelmesıne karsı cıkanlara eşitlik denmemelı bu cagrılarda bulunulmamalı.. burdan yapılan cagrıların bır anlam ıfade etmedıgını artık heryerde bunların oldugunu ve bu tur esıtlık tartısmalarının klişeleştigini üzülerek söyluyorum..

eger aday olacak bırı olursa
hakkıyla ,
kendıne güvenen ,
baskalarına kendını guvendırebılen buyursun girsin yonetımee...[/B]

Etem-Murat 03.03.2006 18:57

[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ABI SENİN BÜTÜN FİKİRLERİNE GÖZÜM KAPALI ONAY VERİYORUM..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
teşekkürler canım o senin güzelliğin teşekkürler

RaP_BoY 04.03.2006 00:57

HAYDİ KIZLAR YÖNETİME KANPANYASI BAŞLAMIŞTIR
HAYDİ KIZLAR OKULA KAMPANYASINA KATILMAYIN HAYDE KIZLAR YÖNETİME BUYRUN

Etem-Murat 04.03.2006 17:22

[QUOTE=RaP_BoY]HAYDİ KIZLAR YÖNETİME KANPANYASI BAŞLAMIŞTIR
HAYDİ KIZLAR OKULA KAMPANYASINA KATILMAYIN HAYDE KIZLAR YÖNETİME BUYRUN[/QUOTE]
bizimkiler her ikisinide halleder cihat sen merak etme
haydin kızlar yönetime

harmanyeri58 07.03.2006 12:36

ELLER ÇIKMIŞ AYA BİZ KALMISIZ YAYA BOŞ LAFLARI BIRAKALIM KADINDA ERKEKTE İNSANDIR ARTIK HER DALDA KADINLAR GÖREV YAPIYOR YÖNETİMDE NEDEN GÖREV YAPMASIN.CENNET ANNELERİN AYAKLARININ ALTINDA YÖNETİMDE BAYANLARIN ELİNDE OLSUN BELKİ İYİSİDE BU OLUR.ERKEK YÖNETİCİLERİMİZDE MEMNUN OLUR.

sinan58_34 07.03.2006 12:52

[B][I][COLOR="Red"]bence bayanlar futbolda degılde baska yonlerde kendılerıne yon vermelı voleybol basketbol v.b Gıtsınler buzhockeyı oynasınlar ama futbola karısmasınlar [/COLOR][/I][/B]

Arif Coşkun 07.03.2006 13:01

[QUOTE=sinan58_34][B][I][COLOR="Red"]bence bayanlar futbolda degılde baska yonlerde kendılerıne yon vermelı voleybol basketbol v.b Gıtsınler buzhockeyı oynasınlar ama futbola karısmasınlar [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
Bu sence:D ya kendileri oynamak istiyorsa ne apcan sinancığım:D Onlarda seni başka bir spor yapmaya zorlasa nedersin:D :D :D :D

karacaören34-58 14.03.2006 08:03

[QUOTE=arifcoskun]Bu sence:D ya kendileri oynamak istiyorsa ne apcan sinancığım:D Onlarda seni başka bir spor yapmaya zorlasa nedersin:D :D :D :D[/QUOTE]

:D ABİ ZATEN FUTBOL ERKEK OYUNUDUR BAYANLAR NE ANLAR FUTBOL DAN NE ANLAR YÖNETİMİNDEN ...

NAUGHTYBOY58 14.03.2006 08:36

bayanların katkısı olabilirmi?

karacaören34-58 14.03.2006 09:36

[QUOTE=NAUGHTYBOY58]bayanların katkısı olabilirmi?[/QUOTE]

yok gardaş ne gibi bir katkısı olabilir ya eğer para verirlerse olur öbür türlü hiç bir faydası olamaz

Arif Coşkun 14.03.2006 09:43

[QUOTE=karacaören34-58]:D ABİ ZATEN FUTBOL ERKEK OYUNUDUR BAYANLAR NE ANLAR FUTBOL DAN NE ANLAR YÖNETİMİNDEN ...[/QUOTE]

Günaycığım 21.Yüzyılda böyle bir düşünce taşıdığına inanmak ve düşünmek bile istemiyorum:(

karacaören34-58 14.03.2006 10:15

abi gerçek olan bu bence ben fikrimi söyledim nasıl biz el işinden ekmek yapmaktan ve bulaşık yıkamaktan anlamıyorsak onlarda futbool dan anlamıyorlar anlasalarda bizim kadar anlamazlar yani başarılı olamazlar:)

Arif Coşkun 14.03.2006 10:32

[QUOTE=karacaören34-58]abi gerçek olan bu bence ben fikrimi söyledim nasıl biz el işinden ekmek yapmaktan ve bulaşık yıkamaktan anlamıyorsak onlarda futbool dan anlamıyorlar anlasalarda bizim kadar anlamazlar yani başarılı olamazlar:)[/QUOTE]

Günaycığım iyide,bu anlamamak değil işleri işine geldiği gibi kullanmak bence.Bugün Fırıncıların hepsi erkek ekmek pişiriyor.Ahşçıların hepsi erkek restaurant ve lokantalarda çalışıyor,bulaşıkçıların çoğu erkek pekte güzel anlıyorlar:D.Bu nasıl anlamamak:) Günümüzde tır şöförü kamyon,otobüs şöförü bayanlar var.İşleri ve sporu bayan erkek diye sınırlandırman çok yalnış ben onu belirttim.Bu konu çok uzadı aslında birkaç kez yazdım,öyle bir hal aldıki yazılan yorumlar cevap gerektirdiği için yazmak zorunda kalıyor insan,o zamanda karşılıklı tartışma ortamı oluyor,bu da okuyan kişilere rahatsızlık verebilir.Bu son artık bu konu hakkında başka yorumumda olmayacak.
Herkesin düşüncesinede saygılıyım tabiki.

FATIMA 14.03.2006 11:43

[QUOTE=arifcoskun]Günaycığım iyide,bu anlamamak değil işleri işine geldiği gibi kullanmak bence.Bugün Fırıncıların hepsi erkek ekmek pişiriyor.Ahşçıların hepsi erkek restaurant ve lokantalarda çalışıyor,bulaşıkçıların çoğu erkek pekte güzel anlıyorlar:D.Bu nasıl anlamamak:) Günümüzde tır şöförü kamyon,otobüs şöförü bayanlar var.İşleri ve sporu bayan erkek diye sınırlandırman çok yalnış ben onu belirttim.Bu konu çok uzadı aslında birkaç kez yazdım,öyle bir hal aldıki yazılan yorumlar cevap gerektirdiği için yazmak zorunda kalıyor insan,o zamanda karşılıklı tartışma ortamı oluyor,bu da okuyan kişilere rahatsızlık verebilir.Bu son artık bu konu hakkında başka yorumumda olmayacak.
Herkesin düşüncesinede saygılıyım tabiki.[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]
bende aynı fikirdeyim,bu bir paradoksssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :D[/FONT][/I][/B][/COLOR]

SivasLady 14.03.2006 18:29

GELCEKTE HERSEYI GÖRECEKSINIZ
BAYANLARIN NE GIBI GÜCE SAHIP OLDUKLARINI
HER YERDE HER MESLEKTE GÖRÜRSENIZ SASMAYINIZ
BURDA BOSUNA TARTISIYORSUNUZ :D
ZAMAN GÖSTERECEK HERSEYI

AMA HERKESIN DÜSÜNCESINI ÖGRENMEK ICIN GÜZEL BIR TOPIC :D
BAZENDE GÜLÜYORUM YAAAAAA

UMTçarşı 14.03.2006 19:04

BENCE OLMALI HER YERDE GEREK YÖNETİM DE GEREK TARAFTAR DERNEKLERİNDE BELKİ ONLAR [COLOR="Red"]COŞTURUR [/COLOR]STADI SAHADAKİ SKORA DA YANSIRR:):):):):):):):)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09.