![]() |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]DERNEĞİMİZİN İMZASI ÇOK GÜZEL OLDU...KATKILARINDAN DOLAYI AYHAN KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDERİM..[/COLOR][/QUOTE]
EYVALLAH YİĞİDİM SAOL... |
Benim ki nasıl ? ? ? ? ? ?
|
ya Benim ki GerÇi AYNı aMa .. :D
|
[b]En güzeli tabiki bizim dernek mensuplarınınki....[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]En güzeli tabiki bizim dernek mensuplarınınki....[/b][/QUOTE]
yaw ben anlamıyorum burda bile ikilem var ''bizim dernekten olanlar'' ve ''olmayanlar'' biz ayrı gayrı bir milletmiyiz sayın sivaslı topraklarım |
[QUOTE=dogukan58]yaw ben anlamıyorum burda bile ikilem var
''bizim dernekten olanlar'' ve ''olmayanlar'' biz ayrı gayrı bir milletmiyiz sayın sivaslı topraklarım[/QUOTE] [b]Hayır gardaş öyle bir ikilem yok...Forum konusuna bir bak bakalım...En güzel imza kimin dedik...Birde derneğin imzasına bak...Olayı saptırma...[/b] |
''bizim dernekten olanlar'' ve ''olmayanlar'' biz ayrı gayrı bir milletmiyiz sayın sivaslı topraklarım[/QUOTE] Gardaş bizi tanımamışsın..kim bu siteye giriyosa 67 lidir. [COLOR=RED]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ... HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...[/COLOR] SİVASSPOR YALNIZCA 4 EYLÜLDE OYNAMIYOR.... DEPLASMANDADA BİZ WARIZ.... |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Hayır gardaş öyle bir ikilem yok...Forum konusuna bir bak bakalım...En güzel imza kimin dedik...Birde derneğin imzasına bak...Olayı saptırma...[/b][/QUOTE]
yok olayı saptırmıyorum gardaş bu bazen çıkıyor karsımıza işte dün aynı olay oldu denildiki biz istanbulda olan sivaslılar toplanıp hepberaber biyerde maça bakalım tamam dedeik ve forumda dernekten bi arkadaşımız tutmuş bize istanbulda taraftarmı var diyor siz maça bile gelmiyorsunuz diyor falan filan ben 5 enedir sivasın istanbuldaki hiçbir maçını kaçırmadım ya bunlar söölenecek sözlermi yani bence dagha tutucu olmak gerek |
[QUOTE=dogukan58]yok olayı saptırmıyorum gardaş bu bazen çıkıyor karsımıza işte dün aynı olay oldu denildiki biz istanbulda olan sivaslılar toplanıp hepberaber biyerde maça bakalım tamam dedeik ve forumda dernekten bi arkadaşımız tutmuş bize istanbulda taraftarmı var diyor siz maça bile gelmiyorsunuz diyor falan filan ben 5 enedir sivasın istanbuldaki hiçbir maçını kaçırmadım ya bunlar söölenecek sözlermi yani bence dagha tutucu olmak gerek[/QUOTE]
[b]Haklısın ama ayrı gayrı yok bunu unutma...Benide İstanbuldaki ve Sivastaki bütün yiğidolar tanır...[/b] |
[QUOTE=dogukan58]yok olayı saptırmıyorum gardaş bu bazen çıkıyor karsımıza işte dün aynı olay oldu denildiki biz istanbulda olan sivaslılar toplanıp hepberaber biyerde maça bakalım tamam dedeik ve forumda dernekten bi arkadaşımız tutmuş bize istanbulda taraftarmı var diyor siz maça bile gelmiyorsunuz diyor falan filan ben 5 enedir sivasın istanbuldaki hiçbir maçını kaçırmadım ya bunlar söölenecek sözlermi yani bence dagha tutucu olmak gerek[/QUOTE]
gARDAŞ NEYSE BÜYÜTME OLAYI YAW... [B][COLOR=RED]SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ... HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...[/COLOR] SİVASSPOR YALNIZCA 4 EYLÜLDE OYNAMIYOR.... DEPLASMANDADA BİZ WARIZ....[/B] |
''bizim dernekten olanlar'' ve ''olmayanlar'' biz ayrı gayrı bir milletmiyiz sayın sivaslı topraklarım[/QUOTE] [COLOR=BLUE]BİZ SANA AYRI BİR MİLLETİZ DEMEDİK..BİZ DERNEK OLARAK BİR İMZA GELİŞTİRDİK..İSTEYEN KULLANIR İSTEYEN KULLANMAZ ...[/COLOR] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Haklısın ama ayrı gayrı yok bunu unutma...Benide İstanbuldaki ve Sivastaki bütün yiğidolar tanır...[/b][/QUOTE]
sen benide tanıyorsun hatta trabzon macında orta katta seni tutanda bendim sende bunu unutma:)) |
[COLOR="Black"][B]İşte benim oyumda bu:[/B][/COLOR]
|
[B]"Az daha çoktur" diye bir sözden yola çıkarak bende imza atmadım :)
herşeyi daha geniş anlatıyor :p[/B] |
[COLOR="Red"][B]HER İNSAN ÖLECEK YAŞTADIR [/B][/COLOR]
YOK ARKADAŞ BU İMZADAN GÜZELİ YOK İDDİALIYIM. İTİRAZI OLAN YOKTUR SANIYORUM. |
[B]Bu arada imzam ne zaman eklenmş haberim yok??? evet reşat abi süper bir söz senin imza!!![/B]
|
[COLOR=BLUE]WALLA HERKES KENDİNE GÖRE GÜZEL İMZALAR YAPMIŞ...GÜZEL VE DÜŞÜNDÜRÜCÜ ..[/COLOR]
|
[QUOTE=Gunay][B]"Az daha çoktur" diye bir sözden yola çıkarak bende imza atmadım :)
herşeyi daha geniş anlatıyor :p[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][B][I]aslında hiç bir şey söylememek,bir şeyler söylemekten daha anlamlıdır çoğu zaman.[/I][/B][/COLOR] |
Her insan ölecek yaştadır. doğru söze ne hacet.. insanoglunun başına her an her şey gelebilir
|
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
İCH LİEBE DİCH ( NAZIM GÜLTÜRK) |
[COLOR=BLUE]DALIMIZ KIRANIN AĞACINI KÖKÜNDEN SÖKERİZ...BU DA BENDEN..[/COLOR]
|
TABİKİ BENİM Kİ :)
|
bence en güzel imza benim.........görüldüğü gibi.başka söze ne gerek
|
[QUOTE=lilyum]bence en güzel imza benim.........görüldüğü gibi.başka söze ne gerek[/QUOTE]
[COLOR=BLUE]BIRAKTA SENİN İMZANI ÖVMEK BANA DÜŞSÜN..[/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BIRAKTA SENİN İMZANI ÖVMEK BANA DÜŞSÜN..[/COLOR][/QUOTE]
[B]ONUR SENİ ÖVMEK'DE BANA DÜŞER[/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][CENTER]AHA BU 4'LÜKTE BENDE OLSUN"
SENINLE AGLADIK SENLE GULDUK BIZ SEVDAMIZ UGRUNA CANLAR VERDIK BIZ KIRMIZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ SİVASLILIK" "GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK SİVASSPORUN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI UZERIMDE EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ SİVASSPORLUYUZ[/CENTER][/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=emin58][B]ONUR SENİ ÖVMEK'DE BANA DÜŞER[/B][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]BÜYÜKSÜN EMİN AĞBI..SENİ SEVİYOM WALLA..[/COLOR] |
--->: HANGİ İMZA DAHA ....
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR;54761][COLOR=BLUE]www.sivasspor.com'un değerli sakınleri...her üyenin hemen hemen bir imzası var sizce!!! en anlamlı,en gurur verici,en düşündürücü vs,vs,imza(signatür)kimin..???[/COLOR][/QUOTE]
Bence benimki orjinal kendime özel ama dernekten arkadaşlarda kullanabilir |
BUDA BENİM Kİ AYRICA NAİL ABİYEDE KATILIYORUM PARMAK BASSAK OLMAZ MI :D :D :D
***REİS 58*** |
EEE ARKADAŞLAR SONUÇ NE OLDU HERKES KENDİNİ ÖVDÜ YAVVV :D YANİ BULUNAMADI DİMİ KİMİN İMZASININ EN GÜZEL OLDUĞU :D BEN CE BENİM Kİ AMA NEYSE KENDİMİ ÖVMEK GİBİ OLMUYUM.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
[QUOTE=nazimgulturk;245806]BUDA BENİM Kİ AYRICA NAİL ABİYEDE KATILIYORUM PARMAK BASSAK OLMAZ MI :D :D :D
***REİS 58***[/QUOTE] [IMG]http://www.yorkayazilim.com/images/parmak_izi.gif[/IMG] ben parmağımı bastım sıra sizde. |
BENİM DİYE DEMİYOM BU İMZANASIL 10 ÜZERİNDEN KAÇ VERİRSİNİZ:D:D:D:D:D:D:D:D
|
-->: HANGİ İMZA DAHA ....
en gerçekçi imza benimki herhalde? :D
|
-->: HANGİ İMZA DAHA ....
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]SİVAS VE SİVASSPOR[/COLOR][/FONT]
aşkına atılan bütün imzalar harika hepsini beğendim |
[QUOTE=Sweetgirl;54971].....Editlenmiştir....
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Lucida Sans Unicode"] yusuf kardesim cok terbiyesizlik ediyorsunnn. Biraz olsun sivasspora karsi saygili ol feneri tutacaksan sadece fener de yokkk sivasspor diyorsan sadece sivas de ikisi bi arada yürümez kardesimmmmmm.[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] helalsi be abla konuş seni kim tutar haaaa... |
--->: -->: HANGİ İMZA DAHA ....
[QUOTE=yigiter187;245839]en gerçekçi imza benimki herhalde? :D[/QUOTE]
bu sene ülkemizi,avrupa kupalarında başarıyla temsil eden tek takımımız olan trabzonsporu ayakta alkışlıyoruz... bencede yigiter seninki herkesten güzel...:D:D:D:D:D:D:D |
Arkadaşlar hepinizinki güzel peki benimki???
|
Deli kanlı adamın takımı Nüfuz cüzdanın da yazar.
[B]Büyük başkan Sivas seninle gurur duyuyor.yoLLcu_ |
[B][COLOR="Indigo"]benim imzam da resim yok . Sosyal mesaj var. [/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:04. |