SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Diyarbakırspor kümeye düşüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28792)

Hayali21 15.03.2010 19:42

Cevap: Diyarbakırspor Düşmüyor

[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][CENTER]Öncelikle gerçek sivas'lı ve Gerçek SivasSpor Taraftarına saygılar.arkadaslar yorumların hepsini hemen hemen okudum.Genel olarak d.bakırspor'a yakısmayan sözler var.bakın arkadaşlar bu yaptıgınız hıc sıze yakısmıyor Hele altını Çizerek Diyorum Gerçek Sivas İnsanına Yakısmayan Kelımeler Var.Lig de Kalmak için bir takımı d.bakırspor oolsun ya da olmasın bir takım hakkında boyle gereksız laflar soylemenın ne geregı olabılır kı.Ben gerçekten de bunları okudugum zaman inanmak ıstemedım.Ne yazık kı Bunlar sonucta yazılmıs.Burada oynanılan maca bakın hayatı bir mactı bizim için ama berabere kaldık.Yine de SivasSpor'u bagrına bastı D.bakır taraftarı.Ben Bir D.Bakırlı Olarak ve D.BakırSpor Taraftarı olarak sivasSpor'un bu halını elbette olmasını ıstemezdım Nerede O 2 yıl üst üste Şamp.Oynayan Sivas Nerede şimdi ki sivas.Bırakın bunları arkadaslar o düşsün bu düşmesin diyecegimize kendı takımımızın halını oturup konusalımHani bir cümle vardır.Olmayacak Dua'ya Amin Diyorsunuz.İşte Sizin mesele de bu.Ben son kez şunu diyim gerçek Sivas'lıya ve Gerçek SivasSpor Taraftarına Yakısmıyor bunLar.DiyarBakır'dan Tüm Sivas'lı canLara SaygıLar ....:):)[/CENTER][/CENTER][/B][/FONT]

mustafatas58 15.03.2010 19:48

Cevap: Diyarbakırspor kümeye düşüyor

aynı olayları bız yapsak bızı 10 sene super lıgde mucadele edemez kararı cıkardı ama adamların acılımları var sıyaset gırınce ısın ıcıne pkkda sahaya gıder haburda oldugu gıbı sonuc yıne devam cıkar.ne yazıkkı federasyona guvenmıyorum

Metal Gear 15.03.2010 21:26

Cevap: Diyarbakırspor Düşmüyor

[QUOTE=Hayali21;617523][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][CENTER]Öncelikle gerçek sivas'lı ve Gerçek SivasSpor Taraftarına saygılar.arkadaslar yorumların hepsini hemen hemen okudum.Genel olarak d.bakırspor'a yakısmayan sözler var.bakın arkadaşlar bu yaptıgınız hıc sıze yakısmıyor Hele altını Çizerek Diyorum Gerçek Sivas İnsanına Yakısmayan Kelımeler Var.Lig de Kalmak için bir takımı d.bakırspor oolsun ya da olmasın bir takım hakkında boyle gereksız laflar soylemenın ne geregı olabılır kı.Ben gerçekten de bunları okudugum zaman inanmak ıstemedım.Ne yazık kı Bunlar sonucta yazılmıs.Burada oynanılan maca bakın hayatı bir mactı bizim için ama berabere kaldık.Yine de SivasSpor'u bagrına bastı D.bakır taraftarı.Ben Bir D.Bakırlı Olarak ve D.BakırSpor Taraftarı olarak sivasSpor'un bu halını elbette olmasını ıstemezdım Nerede O 2 yıl üst üste Şamp.Oynayan Sivas Nerede şimdi ki sivas.Bırakın bunları arkadaslar o düşsün bu düşmesin diyecegimize kendı takımımızın halını oturup konusalımHani bir cümle vardır.Olmayacak Dua'ya Amin Diyorsunuz.İşte Sizin mesele de bu.Ben son kez şunu diyim gerçek Sivas'lıya ve Gerçek SivasSpor Taraftarına Yakısmıyor bunLar.DiyarBakır'dan Tüm Sivas'lı canLara SaygıLar ....:):)[/CENTER][/CENTER][/B][/FONT][/QUOTE]

Sitemize hoşgeldin kardeş.
Sivas2ın durumuna zaten her gün üzülüyor,düşünüyoruz.
Ama bildiğin gibi trabzon-Sivas maçının son 20 saniyesinde 7-8 taraftar sahaya atlamış,Trabzon 1-0 önde olduğu maçı 3-0 hükmen kaybetmiş sahası da 5 maç kapanmıştı.Bu açıdan bakarsan Trabzonspor kulübübnün suçu da yok.O sahaya atlayan 7-8 Trabzonlunun provoke edilmediğini nasıl ispatlayacağız peki?

şarkışla 58 15.03.2010 23:01

Tabi ligde kalmamız için başka hesaplara muhtaç olmamız utanç verici.Ancak suç varsa ceza da vardır.Bu suçu yapan kim olursa olsun kurallar işletillmelidir ki adalet sağlansın

emreakbulut58 16.03.2010 11:40

[QUOTE=ahmet_200655305;616882]bir takım bir sezonda 2 tane hükmen yenik sayılırsa ligden düşürülür .........[/QUOTE]

nerde yazıo bu kural acaba merak ettim ???

aykut-akay 16.03.2010 11:43

[B]ARKADASLAR NEDEN KÜME DÜSSÜN OYUNCULARIN YAPMIS OLDUGU BIR DURUM VARMI YOK YAPAN TARAFTAR SEYIRCISIZ OYNATIRSIN BENCE HÜKMEN YENILGISI COK ACIMASIZ BIR KARAR ?????[/B]

tanyil 16.03.2010 12:05

diyarı ligde bırakmak için ellerinden geleni yapacaklar...

balamir3858 16.03.2010 12:17

İlk maçı hükmen yenik kapattılar. ama İStanbul BB maçında bu karaın çıkacağını düşünmüyorum. Eğer bi şekilde Diyarbakır'ı federasyon düşürme kararı alsa bile TSL yi 20 takıma çıkarma durumunu gerçekleştirip olayı ört bas ederler...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:07.