SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28979)

FANATIK YIGIDO 04.04.2010 11:24

Cevap: Uzun'dan Sivasspor'u Kızdıracak Sözler

tamam kabul ediyoruz kotu futbol oynuyoruz kimse inkar etmiyor ama sizde kivirmayin bundan birkac hafda once diyarbakir yuzde doksandeyil yuzde yuz ligde kalmalidiyenler sizdeyilmiydiniz bide kalkmis siyaseti futbolakaristirmayin diyosunuz dansoz bile sizinkadar guzel kiviramaz delikanli olun oynadigimiz kotu futbolu firsat bilerek kirli islerinizi temize cikarmayacalismayin :mad:

Alibey58 04.04.2010 11:24

4 ünüz milletvekiliydiniz ama rahmetli muhsin başkan kadar ağırlığınız olamadı sivastan ihtiyacı olupta gidenler sizin yanınıza değil muhsin başkanın yanına giderdi ve oda elinden geleni yapardı bayırın koyulhisarlısı sen kimsinde sivas halkına bu şekilde artistlik yapıyorsun bizler olmasak sen soyadın gibi uzayıp giderdin kimseden korkumuz yok bunu bil buyur yiyosa gel stada gör tepkiyi internetten bulmuşmuş sen daha internet kullanmayı bile bilemezsin adamcağız ne yapsın bak kaç yıldır sivassporun başında bıraksa kim gelecek hiç düşündünmü destek verecene adama köstek oluyorsun en güzeli susta ağırlığını bilelim.

Shan58 04.04.2010 11:35

Sivas'ı Süper lige çıkaranda en büyük desteği verende Abdullatif Şener'di.
Bunların ünvanı millet vekili ama hiç bir yetkileri hiçbir güçleri yok.
Gitsin Başbakan'dan bişey istesin yaptırsında görelim bakalım.
Büyük ihtimal fırçayı yiyip susarlar.
Kasımpaşa'ya Rize'ye yaptıklarının 5'de birini sivas'a yasalardı Sivas geçen sene Şampiyon olurdu.
Türkiyede milletvekilliğinin kıymeti yok çünki partiler, liderler tarafından padişahlık gibi yönetildiği sürece bu ve bunlar gibi vekilleri kimse ciddiye almaz.
Lider ne derse o olur vekillerde formalite icabı seçilir maaşlarını alıp sus pus oturur.
kendiler bişey yapamadıklarındada suçu başkasına atıp aklanmaya çalışırlar.

Sayın vekil elimden bişey gelmiyor bezim yetkimiz yok sadece burda formalite icabı oturuyoruz dersin en azından kimsede sizden bişey beklemez.
Sizi ciddiye alıp herhangi bir istektede bulunmaz.

risale69 04.04.2010 11:54

milletvekilimizin yaptığı açıklamanın altına imzamı atarım.
sivasspor siyasi destekle ligde kalacaksa hiç kalmasın daha iyi.
ayrıca hamza yerlikaya gibi bir sivas sevdalısına, adam gibi bir adama yapılan protestoyuda kınıyorum.
sivas a gelen konuk takımlara gösterdiğiniz saygının onda birinide kendi evlatlarınıza gösterin.
sivas halkına yakışmıyor bütün bunlar.

risale69 04.04.2010 11:58

başbakan kurtarsaydı rizespor un küme düşmesine engel olurdu. rizespor küme düştü. ama hiçbir rizeli çıkıpta başbakanı yuhalamadı.

Kibrisli 04.04.2010 12:09

[QUOTE=gdodeğilyiğido;623267]Sözlerinizde haklısınız evet ama şunları da unutmayalım:
a) Sezon başı transferleri niçin akşam pazarı yapar gibi kalan çürük çarığın içinden ucuza birşeyler koparır gibi yapılmış, küme düşen yahut alt ligden takımlardan transfer yapılmıştır?
b) Hadi transferler yanlış oldu neyse ;Sivassporumuzda sezon başından beri niçin takım iskeleti oluşturulamamış ve her maça farklı 11lerle çıkılmıştır?
c) Sonra niçin takım içi disiplin niçin sağlanamamış, gruplaşmalar olmuş,hatta bu durumda birçok suçlu varken Hayrettin günah keçisi olmuş ,sonra affedilmiştir?
d) Devre arası transferlerde alınan 8-9 topçudan hangileri şu ana dek verimli olabilmiş,direkt oynar diyeceğimiz Keita dışında var mıdır? Yoksa devre arası da mı fiyaskodur?
e) Takım şimdiye kadar neden iyi çalıştırılamamıştır? Ki herkes kabul edecektir,bu takımdan iyi antrenman görmüş bir onbir en az bu kalitesiz ligde orta sıralardaydı. Niçin bugüne dek göz yumulmuştur?
Söyleyeceğim şudur. Burada elmalarla armutlar karışıyor. Diyarbakırspora ilgili olarak taraftarın yukardaki gibi görüşlerine katılmamak elde değil. Ama kulüp yönetiminin de bu konuda baş sorumluluğu olduğunu unutmayalım. Bir doğruyu görürken öbürlerii gözden kaçırmayalım. Bir yana yüklenmeyelim.Meseleye bütün olarak bakalım.[/QUOTE]

Bütün bunlar hatadır, yok sayılamaz ama vekilimiz eğer spora siyaset karışmamalı diyorsa bunu Başbakan Diyarbakırspor düşürülmemeli dediğinde de söylemeliydi... Konumuz sivassporun başarısızlığı değil, başarısız olduğumuzu herkes kabul ediyor, Mecnun Bey'de söylüyor hatalıydık diye şimdi kendi üzerinden suçu atmak için başkalarına sataşmak ve pimişlik milletvekillerinin genel tavrıdır Selami Uzun'da zaten bunu yapmıştır...

AYRICA TARTIŞMAYA GEREK YOK... BENDEN CEVAP SELAMİ UZUN'A...
[B]
SANA NE KARDEŞİM, SEN FENERBAHÇELİ DEĞİL MİSİN GİT KENDİ TAKIMIN İLE İLGİLEN, SİVASSPOR HAKKINDA YORUM YAPMA HAKKINI NEREDEN BULUYORSUN KENDİNDE???[/B]

güneşyurdu 04.04.2010 13:06

BEN HİÇ BİR YAZIMDA SİYASET YAPMADIM.
KONUŞAN KİŞİ OLUNCA SİYASETÇİ
TARAFTAR TEPKİSİ SİYASİYMİŞ GİBİ ANLAŞILIYOR.
PEKİ BU ADAMI ALKIŞLAMAK MI LAZIM BU SÖZLERİ SÖYLEDİĞİ İÇİN.BEN BUNU YAPAMAM.
ŞU AŞAMADA SİVAS VEKİLİNDEN BEN BUNU DUYMAK İSTEMEZDİM.

BU ADAM BÜYÜK ABİLERİNE OLUŞACAK TEPKİYİ KENDİNE FATURALANDIRDI.

BU NERDEN TELKİN EDİLDİ?

STRATEJİLERİNİN BELİRLENDİĞİ NEWYORK DA Kİ ŞİRKETTE.

BU ADAM ÇIKIPDA PAT DİYE KONUŞMADI.
SİVAS TARATARINI APTAL MI ZANNEDİYOR.

güneşyurdu 04.04.2010 13:07

[QUOTE=şarkışla 58;623211]Arkadaşlar lütfen birbirimize karşı yazılarımızda YİĞİDOLARA yakışmayan kelimeler kullanmayalım.LÜTFEN------LÜTFEN----------LÜTFEN Herkes aynı şeyleri düşünmek zorunde değil ki[/QUOTE]

BEN HİÇ BİR YAZIMDA SİYASET YAPMADIM.
KONUŞAN KİŞİ SİYASETÇİ OLUNCA
TARAFTAR TEPKİSİ SİYASİYMİŞ GİBİ ANLAŞILIYOR.
PEKİ BU ADAMI ALKIŞLAMAK MI LAZIM BU SÖZLERİ SÖYLEDİĞİ İÇİN.BEN BUNU YAPAMAM.
ŞU AŞAMADA SİVAS VEKİLİNDEN BEN BUNU DUYMAK İSTEMEZDİM.

BU ADAM BÜYÜK ABİLERİNE OLUŞACAK TEPKİYİ KENDİNE FATURALANDIRDI.

BU NERDEN TELKİN EDİLDİ?

STRATEJİLERİNİN BELİRLENDİĞİ NEWYORK DA Kİ ŞİRKETTE.

BU ADAM ÇIKIPDA PAT DİYE KONUŞMADI.
SİVAS TARATARINI APTAL MI ZANNEDİYOR.

58VoLkAn58 04.04.2010 13:16

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][I][B]Valla adam güzel konuşmuş.Adam siyasetçi futbolla alakası yok.Ama birşeye kızıyorum.Diyarbakır işin içine siyaset koyuyorda biz neden koymuyoruz.[/B][/I][/FONT][/COLOR]

SempaticH 04.04.2010 13:25

bize gelincemi siyaset oluyor beyefendiler diyarbakırınki siyaset değilmi birde çıkmış utanmadan konuşuyorsunuz sizin gibi millet vekillerini istemiyoruz şu memlekete ne yasptınız be utanmadan sivası ağzınıza alıyorsunuz yazıklar olsun ki bu millet sizi buralara getirdi utanın da birşeyler yapın nerde sizde o insanlık oyu alana kadar memleketinize sahip çıkın çıkıpta ordan ahkam kesmeyin

B.DUMANLI 04.04.2010 13:46

Soyadin gibi insallah uzun ömürlü olmazsin.Yoksa Sivas´li konusma uslubunla,durusunla kanser olacak.Sivasspor macina fener atkisiyla gelecek kadar bir vekildüsünce yapisina erismemis,hicbir Sivas´linin hazmedemedigi,kabullenemedigi bir vekil.SIVAS icin sen ve Yerlikaya ne yaptiniz sizi hic bir SIVAS´li sevmiyor,sevemezde zaten.Vekil vasiflarindan cok uzaksiniz.

effenberg 04.04.2010 13:56

(AKP) Sivas Milletvekili Selami Uzun nun söylediklerin de ben yanlis bir sey görmedim en az 3 kez okudugum halde ..........
Ha Sivas Milletvekilerine Stat konusun da kizabiliriz ama takimin gidisati ile adamlara diyecek bir seyimiz yoktur.......
Milletvekilinin dedigi gibi Sivasspor üstelik hakemler ve TFF ile de sorun da yoktur.

eyupk 04.04.2010 14:07

2011 seçim zamanlarında görüşüceğiz ey milletvekilleri. oy iştemeyi bilirsiniz bizden. ama seçim olduktan sonra vaadettiğiniz şeyleri unutursunuz. son devrinizi yaşayın bakalım.

yigido yakup 04.04.2010 14:08

[QUOTE=effenberg;623318](AKP) Sivas Milletvekili Selami Uzun nun söylediklerin de ben yanlis bir sey görmedim en az 3 kez okudugum halde ..........
Ha Sivas Milletvekilerine Stat konusun da kizabiliriz ama takimin gidisati ile adamlara diyecek bir seyimiz yoktur.......
Milletvekilinin dedigi gibi Sivasspor üstelik hakemler ve TFF ile de sorun da yoktur.[/QUOTE]

yanlis birsey internet sitelerinden hoca bulupta sucu bize atmasinlar demesi kimse sivasspor futbol takimin durumu ile ilgili konuda bunlari suclamazlarken.sivaslinin istedigi diyarbakir kollanirken dogru biliyorsa o zamanda konussaydi mesele bu.

birde bunlarin zoruna giden stad konusunda yapilan elestiriler yoksa takimla alakali ben hic bir internet sitesinde miletvekillerine suc bulundugunu görmedim.sadece diger sehirlerin vekilleri bakanlari macta iken bizimkiler nerde diye sorular okudum ama baska bisey görmedim.

sivas intikam aliniyor ve bu sayin vekilde bunu yapanlarla birlikte oda kendi sehrinden intikam aliyor
hoca bulan adamin %1 kadar bu sehre hizmet etsin yeterli.

Sivas sehri cag atladiysa disa acildiysa bu internetden hoca bulan Yigit adamin öncülügünde oldu sizin gibi pisirik vekillerin yüzünden degil sayin vekil.

sevda58 04.04.2010 14:17

[B][FONT="Century Gothic"]tabi yanlis birsey, ama bunun geyigini bizim taraftarda yapmadimi? internetlerden hoca bulduk demedilermi?

ama tabi bir milletvekilin yaptigi bu tarz konusma hic mu hic yakismadi kendisine, onun gorevi sahip cikmakti.. cikmiyorsa bile susup oturmasi lazimdi..[/FONT][/B]

stain 04.04.2010 14:18

[QUOTE=58VoLkAn58;623306][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][I][B]Valla adam güzel konuşmuş.Adam siyasetçi futbolla alakası yok.Ama birşeye kızıyorum.Diyarbakır işin içine siyaset koyuyorda biz neden koymuyoruz.[/B][/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

siyasetin futbola türkiyede karışmadığını söylersem kendimi eşek gibi hissederim

ama karıştığı için bunu görmezden gelenler ya eşek tir yada eşoğleşşek

subasi29 04.04.2010 14:25

Ya Du Adamlar Saman Alevi Gibi Cabuk Sonerler Fazla Guvenmemek Gerek,

ycicek2000 04.04.2010 14:33

Sivaslı ve Sivassporlu kimseden haksız bir talepte bulunmuyor.
Spora siyaset bulaşmaması gerektiğini söyleyenler (BAŞBAKAN) "Diyarbakırın düşmemesi gerektiğini" söyleyebiliyorlar. Kurallar önemsiz,hak hukuk önemsiz yeterki Diyarbakır düşmesin herkes elinden geleni yapsın.
Mesele sadece Sivasspor da değildir. Diyarbakırın yerine Manisa düşsede biz aynı düşünürüz.
[U][B]Sivaslı haksızlığa ,hukuksuzluğa tepki göstermektedir.[/B][/U]
Bu arada vekil haklıdır. Başbakanın bu hukuksuzluğunu savunmak zorundadır yoksa yeni dönemde listeye koymazlar. Listeye girsinde Sivaslı nasılsa oy verir,niye kendini riske atıp haksızlığa karşı çıksın ki?????

[B][COLOR="red"]Sivasın iş olanakları birbir ortadan kaldırılırken de ekonomiye siyaset bulaştırmadılar,Sporada siyaset bulaştırmazlar. Bilnetice Kokmaz Bulaşmaz Vekiller Sivas için bir utanç vesilesidir.[/COLOR][/B]

karyola 04.04.2010 14:50

siz kafanızı bu işlre yormayın yan gel yat maaşını al.mecliste el kaldır el indir.spor ahlak isteyen bir uğraş ..:mad::mad::mad:bu rezil beyanatı herkese anlattım girip okumalarını tavsiye ettim.

Gizemli58 04.04.2010 15:30

slm ya aslında bende kızıyordum ama selami uzunun sölediklerini okuyunca ve düşünce nekadar dogru ve mantıklı oldugunu anladım nerde şimdi bu takımın içini boşaltanlar biz duygusal baktıgımız içn ve kümedüşme endişesinde oldugumuz kakusuyla suçlayacak birlerini arıyoruz asıl sucluların kimler oldugnu bildigimiz halde bence birçok sivaslıonın düşündügü sölemek isteyipte söleyemedigi şeyi sölemii kimse ne buna kızsın nede yanlış düşünsün

Kokomo 04.04.2010 15:44

Birinci sözüm bu milletvekilini destekleyenlere :

Vekilin kendisi demiş zaten, "Diyarbakır'a herkes destek verdi ve zorla ligde tuttular" diye. "Peki siz ne yaptınız bu dönemde diye ? " sormuyor musunuz ? Diyarbakırın şike ile ligde kalmasına nasıl razı oluyor sunuz ? Adamlar 3 kulis yaptıysa siz niye 4 kulis yapmadınız ? diye hesap sormayacak mısınız ?
Parti yandaşlığınız herşeyin üstünde mi ?

İkinci sözüm de bu adama ve partisine, bu sözlerinden sonra, hala oy vermeye kararlı olanlara ;

"Bu kafaya sahip vekiller ile Süper ligde zor kalırsınız !"

вαЯon™ 04.04.2010 15:55

[B]çok konuşup belediyeyi kaybettiler, şimdide sıra millet vekilliklerinde..[/B]

B.DUMANLI 04.04.2010 16:35

SIVASSPOR Muhsin hocayi internetten bulmus olabilir.Bizde seni internetten tanidik.LIGTV´de bir fener macinda,boynunda fener kaskolü yüzün kizarmadan oraya buraya gülücükler savuran ,Sivas´linin diger secimlere kadar katlanmak zorunda oldugu bir vekilsin sen.Sen vekil maasini al göbegini kasi sanane SIVAS´lidan,sanane SIVASSPOR´dan.Diger secimlerde de SIVAS´LI sana bunu cok pahaliya ödetecek.Yerlikaya ile birlikde görüp göreceginiz sadece bu dönem icin bugünlerin tadini iyi cikarin.

karyola 04.04.2010 16:42

GALATASARAY MAÇINDA 20 BİN TARAFTAR BU LAFLARIN HESABINI SORAR..:mad::mad:

giants 04.04.2010 16:43

[QUOTE=SivasSpor.Com;623108][url=http://resimzade.com/Show.html?i=18553&token=46577][img]http://resimzade.com/Show.html?i=18553&token=46577[/img][/url]

“İnternet sitelerinden teknik direktör bularak Sivasspor’u kurtaramıyorsanız bize laf atmayın”

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) Sivas Milletvekili Selami Uzun, Sivasspor’da yaşanan başarısızlığın kendilerine mal edilmek istendiğini belirterek, “Biz siyaset yapıyoruz, sporla işimiz yok. İnternet sitelerinden teknik direktör bularak Sivasspor’u kurtaramıyorsanız bize laf atmayın” dedi.

Partisinin divan toplantısına katılan Ak Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Sivasspor’da yaşanan kötü gidişin faturasının partilerine kesilmesine tepki gösterdi. İstanbul Belediye maçında yaşanan olaylara rağmen Diyarbakırspor’un küme düşürülmemesi nedeni ile kentte yerel basın ve camianın tepki gösterdiği milletvekilleri arasında yer alan Uzun, kendini savundu.

Süper Lig’in 24’üncü haftasında Sivasspor’un kendi sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçında Ak Parti Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’nın yuhalanmasına ve taraftarların tepkilerine değinen Selami Uzun, “Sivasspor çıksın sahaya maçlarını kazansın, düşecekse de adam gibi düşsün. Sivasspor’u kim daha çok seviyorsa en az onlar kadar biz de seviyoruz. Biz siyasetçiyiz. Bizim spora direk müdahale etmemiz ya da müdahale eder görünmemiz işin tabiatına aykırı. Sivasspor kötü gitmeye başlayınca ya bu siyasetçiler ne yapıyor demek kimseye yakışmaz. Diyarbakırspor’la Sivasspor’u karşılaştırmayın. Diyarbakırspor’un başına bir iş gelmiş. Türkiye’nin üst düzey insanlarına sorulmuş. Kimi gerçekten içinden geldiği için kimileri ise siyaset yaparak ligde kalsın demiş. Yani Diyarbakır ligden düşürülsün, Sivas kümede kalsın. Öyle bir şeyi söylemek ayıp olur. Önce Sivasspor maçlarını oynasın, maçlarını kazansın ve hakkı ile kümede kalsın. Bizim amacımız budur. ‘Bizim kimsenin desteğine, yardımına, iaşesine ihtiyacımız yoktur’ desin herkes. Sivasspor’un yöneticileri de bunu desin, halkı da siyasetçisi de bunu söylesin. Sivasspor’un kimsenin yardımına ihtiyacı yoktur. Önce Sivasspor kendi ayakları üzerinde dursun. [B]Daha ortada bir şey yokken hemen siyasetçilerden hesap sormanın peşine düşmek yanlış. Sivasspor’un içi bu kadar nasıl boşaltıldı, 19 futbolcusu nasıl satıldı önce bunun hesabını verin. Direk konuyu siyasetçiye havale etmek işin kolayına kaçmaktır” dedi. [/B]
[B]Sivasspor başkanı ile sürekli görüştüklerini ve bir şeye ihtiyacı olup olmadığın sorduklarını belirten Uzun, “Ne yapalım ortada bir olay yok. Sivasspor’un hakkının yenilmesi söz konusu değil, hiçbir hakem tarafından da hakkı yenilmedi. Federasyonla ilgili bir sıkıntı yok” dedi.[/B]

[B]İNTERNETTEN HOCA BULURSANIZ[/B]

Gençlerbirliği maçında stadyumda milletvekili Hamza Yerlikaya’ya yapılan hareketlerin ayıp olduğunu ifade eden Uzun, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın bir süre önce istifa eden teknik direktör Muhsin Ertuğral’ın internetten bulunarak göreve getirilmesi açıklamasına atıfta bulunarak, [B]“Sivasspor önce oynasın, kazanabileceği maçları kazansın. İnternet sitelerinden teknik direktör bularak Sivasspor’u kurtaramıyorsanız bize laf atmayınız. Bizim bu konuda içimiz yanıyor. Çünkü yarın öbür gün Sivasspor düşerse fatura yine bize kesilecek. Ama düşecekse de adam gibi düşsün. Adam gibi de tekrar çıkarız. Adam gibi oynarız, adam gibi de kalırsak kalırız, düşersek düşeriz. Futbol oynuyoruz, siyaset yapmıyoruz. Ama siyasete iş düşerse bunu da yaparız. Sivasspor’un yanındayız. Sizler de maçlarına gidin destekleyin. Sivasspor bileğinin hakkı ile ligde kalacaktır” diye konuştu.[/B][/QUOTE]

AKP Sivas Kendi velikili Sayin Uzun Bir taraftan Spora siyasi müdahele ve Ahlaksizligi mesrulastirirken,diger yandan bu siyasi müdaheleye tepki veren Sivas Halki ve SivasSpor camiasiná kin ve Öfke kusmaktadir. asagi mahalledeki iti örnek gösterip deveyi hamudu ile yutmayi aliskanlik haline getirmis,yüzsüz arsiz ve yavuz hirsiz misali davranarak güya siyasi zeminlerine mesuluk kazandirma gayretinde. Sayin Uzun senin siyasi kimliginden önce baska bir kimliginde var Sivaslilik kimligi bu kimlikden bu kadar´mi nefret ediyorsunda. bir dogrunun icine yirmi yalan katarak saldiriyorsun. söylediklerininin icinde sadece oturmus takimin dagitilmasi ve Sayin yerlikaya ya tepki dogru. diger hicbir yaklasiminizi dogru ve ahlaki degil.merkezi siyasi yaklasiminizin yansimasidir. birtane olumsuzluk göster yirmi yalani pervasizca sirala.

Sayin Uzum Sivas Halkinin ve SivasSpor camiasinin tepkisinin kaynaginda sizinde bildiginiz gibi Basda Sivas sehrine siyasi iradenin hasmane tutumu

1.tadyum projesi yillardir söz verildigi ´halde baslanmadi ve bu projeyi kusa cevirmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz.

2.Sivas sehri baslangicda Karadeniz Akdeniz Otoyol projesinde yer almasina regmen Bir gecede güzergah degistirilip Sivas in bu projenden cikarilmasina sus pus oldunuz.

3.sivas sehrinin ekonomik omurgasi olan bölge müdürlükleri,dikim evi gibi bir takim kaynaklar sizden önce veya döneminizde sivas sehrinden kopartildi bunlar icin sus pus oldunuz.

4. Spora siyasi müdaheleler Basbakan ve Bakanlari tarafindan acik aleni televizyon ekranlarindan yapilirken sizler suspus oldunuz. kimse sizden git mac satin alda sivas kümede kalsin diye bir beklentisi yok ama Basbakan Diyarbakir icin Ligde kalmalidir derken Basbakan yardimciniz Manisa icin Manisa düsmeyecek derken siz Ahlakli bir bicimde o dönem aciklama yapacakdiniz spora müdahele siyasi yaklasim dogru degildir diye.

5. Tapu kadastro nun Sivasdan alinma kararini aldiriyorsunuz sesiniz cikmiyor sonra kendi sahip oldugumuz seyi bakin elinizden almiyoruz kaliyor diyip bir lutuf hareketi yaparak mutlu olmamizi bekiliyorsunuz. bu kadar yüzsüzlüge pes dogrusu.

ayrica SivasSporun icinde bulundugu durum ve yönetimsel yanlisliklar konusunda bile yorum yapmak size yakismamis bizler zeten o noktada daha agarlarini sorunun muataplarina yaptik yapmayada devam ediyoruz.
siz eger bu sehrin vekili iseniz sivas kümede kalir düser ayri bir konu nasilki sivasa siyasi ayricalik tanimyi bir sivasli olarak bile ilkesizlik ahlaksizlik sayyorsunuz. Sivasin rakiplerine siyasi müdahelede bulunanlarida ahlaksiz ve ilkesiz olarak görün ve bu konuda beyanatlar verin.dur sunlarin haddini bildireyim edasi ile yaptiginiz sey blki bir yerlerde sirtinizin sivazlanmasina ve sisirdiginiz göbeginize bir iki yagin daha girmesine olanak saglayabilir.

Fakat sivas halki nezlinde nefred tohumlari ekmekden öteye gidemezsiniz. sizin gibi efendisine yaranma gayretiyle siyaset yürütenlerin Sivas Halkine verecek bir seyi olmaz olmamistirda- Ayni partinin mensubu Olsada Sayin Sami Aydini bunlarin disinda tutuyorum O kisi Benim nezlimde sehrini insanini seven Partiler üstü bir kisilikdir. Bunuda sivasa birsey vermediniz degigim icin yazma geregi hissettim olurya biri cikar nankörlük yapma Sami Aydin var diyebilir!!!!! Benim icin O Parti kimliginden Önce Sivasli Sami Aydindir.Sayin Uzun Sizin gibi AKP li Uzun diye görmeyiz.

üçyıldız58 04.04.2010 17:21

milletvekili bozuntusu sen git fenerbahçe kulubün hakkında konuş sivassporu ağzına alıp kirletme
biz senin sivas maçlarına fenerbahçe berenle geldiğin günleri unutmadık birgünde önümüze sandık gelecek
o zaman sivassspor kaşkolüyle seçim propogandası yapacağın günleri iple çekiyorum
AKP partisine kızmıyorum ama bizim bu 4 koyunu yayamayacak kapasiteteki insanlara oy verecek insanlara yazıklar olsun
aslında daha çok yazacağım konu varda içimizdeki AKP Lİ arkadaşlar mesajlarımızı siliyor

Ensar 04.04.2010 17:22

Önüne gelen vekil oluyor sivasi güya temsil ediyor burdan uzuna sesleniyorum sen sivasin hangi isini takip etdin söyle sivasliya bir sorsana veya gel bir dinle bin cevap al bakalim kim hakliymis görürsün 1 - Dikim evi gitdi .2 -Tapu kadostra gitdi .3-Köy hizmetleri gitdi.4- Sivasa yapilacak 600 kisilik Ruh ve sinir hastaliklari Hastenesi gitdi.5-Sivasa yapilacak Yeni sözde Stadyumun sözü 35 kisilikti 25 bine düstü tabii yapilirsa oda.5-Sivasa yapilan Fuar alani iki senedir bekliyor yani yapilmiyor yarim kaldi oda bitdi .6-Sivasda issizlik artmis gidiyor kacan kacana nufus azaldi Sivas köy olacak.7-Sivasin vari yoku tek bir umudu vardi onuda sayenizde kayip etdik basiniz sag olsun sayin sözde milletvekili kendi cebinizi düsünüyorsunuz sivasi Ankarada düsünmek sizlerin neyine yazik yazik birde cikip konusuyorsunuz ama sivasspor icin bu konusmaniz sonunuz olabilir bizim isimiz, asimiz evimiz, atlarimiz ,yatlarimiz, paramiz birikimimiz, fabrikamizyok, Bizim kendimizi avutdugumuz Bir Baba gibi Anna gibi bir YIGIDOMUZ VAR Takim bizim herseyimiz bizim Dogudan ,Güney Dogudan hic farkimiz yok bizede Devletden bir Boynu kalin yardim etsin Takimi bu durumdan kurtarsin yoksa Sivasda insanlar birbirlerini is diye yiyecek bize isimizin yoklugunu teselli eden ilacimiz elimizden aliniyor sende bize agir hakaretlerde bulunuyorsun seni biz Sivasin milletvekili olarak görmüyoruz görmedik yaziklar olsun Siyasilere ceplerini doldurup arkasini unutanlara .Sivasspor Bizim Canimiz Kanimiz Arkamizda Traftar Yigidolar oldukca bizim Siyasilerle isimiz olmaz onlar yeterki ellerini Temiz olan spordan ceksinler paraniz pulunuz herseyiniz sizin olsun sana cevabim aslinda cok seyler var burda antilmaz

mnt3 04.04.2010 18:12

Sivassporun maçına başında İstanbul atkımının şapkası ile giden sayın milletvekili Selami Uuzn,bugüne kadar Sivasspor için ne yaptınız?Sivas halkı sizi milletvekili olarak seçti ise her alanda Sivas a hizmet edin,Sivas ın hakkını her alanda,platformda savunun diye seçti.Sizin ve yanınızdaki milletvekillerinin bugüne kadar Sivas a hiçbir faydası olmadı,bence bundan sonra da olmaz.Bari yapamadığınız şeyler için savunmaya geçip,işi başka taraflara çekmeyin.Sivasspor düşerse çıokmasını da bilir demişsiniz.Siz nereden bileceksiniz,3
.ligin ve 2.ligin zorluklarını,çirkefliklerini de konuşuyorsunuz.
Sivasspor yönetimine destek oplmuyorsunuz,bari köstek de olmayın

calipso 04.04.2010 18:30

bırak bu işleri hemşeri bozuntusu...tepeden tırnağa ne mal oduğunuzu herkes biliyor

hemşiryiğido 04.04.2010 18:51

işiniz siyasetse maçlara gelmeyin o zaman sivasa faydalı işler yapın,siyaset sadece seçilip gidip ankarada oturmak değil.maçlara gelmeyin sivasa katkı yapmayın sivas için siyaset yapında şu devlet kurumlarını birer birer almasınlar yatırım için öncelikli teşvik kapsamına aldırın sivası. yapılacak olan bölge hastanesinin sorunlarına el atında kimseye kaptırmadan çıkın inşaatın temellerini...
İŞİNİZ SİYASETSE ONU TAM YAPIN...

alperenfatih58 04.04.2010 18:58

sivasımızın tek siyasi sahibi vardı onunda kıymetini bilemedik..mekanın cennet olsun muhsin başkanım...

MaXiMuM 04.04.2010 19:00

[B][I]Siyasetçi olarak bizlere iş düşerse gereğini yaparız buyurmuşlar zatı muhteremler!!! Ben diyorum ki " gölge etmeyin başka ihsan istemez kardeşim" Diyarbakırlı siyasetçiler üzerlerine düşenler neyi nasıl yaptılar herkes biliyor ama galiba bizim Sivaslı vekiller bilmiyorlar . Yazık!!! AK partiye her seçimde oy veren biri olarak diyorum ki.. Sivasspor bu ligden düşerse bu milletin vebali boynunuza olsun ve kendi adıma diyorum Sivastan oyu unutun artık...Maymun gözünü açtı kardeşim yeter artık.. Susun bari susunnnnnnnn!!!!![/I][/B]

Yigido DogaN 04.04.2010 19:05

yazıkklar olsun sizin gibi milletvekillerine allah ıslah tsin sizin hesabınızı 20011 de sormazsak bize yazıklar olsun ..
utanmadan kalkıp deklare yayınlıyosunuz sizee yuuuuuuuuuuh diyorum ..
allah canınızı alsın ben vermedim ama aile çevresinden bircok akrabam size oy verdi haram olsun verilen oyları birdaha görürseniz bütün sivaslılara yazıklar olsun..
ŞUNU UNUTMAYIN... DİYARBAKIR YALAKALIĞI YAPARAK BİRTAKIM AZINLIKLARA VE MASON LOCALARINA CİCİ SİYASETCİ GÖRÜNTÜSÜ VERMENİZLE DİYARBAKIRSPOR LİGDE KALACAK SİVASSPOR LİGDEN DÜŞECEK YAA ALLAH ALLAAH DELİ ETMEYİN SAYIN UZUUUUN...
EVVELİYATINIZI BİLİYORUZ ŞUAN DOKUNULMAZLIGINIZ KALKINCA ANINDA İŞLENECEK DOSYALARINIZ MAHKEMELERDE SAVCILIKTA BEKLIYO UNUTMAYIN ...
AYRICA SİVASSPOR STADYUMUNU PROJESINIDE 20 LIK STAD OLARAK KABUL ETTIREREK SU ANKIİ STADYUMUN ARAZİSİNİ TOKİYE PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYE ÇALIŞTIGINIZI UTANARAK TAKIP EDIYORUZ HESABINI TUM YİĞİDOLAR SORACAK 20011 DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ercan58.a 04.04.2010 20:20

[B][COLOR="Blue"]adamların sivasla ne işi var vatandaş seçiyor giden arkasına bakmıyor nasıl olsa hepsi aynı b...... kendisine faydası olmayan adamın başkasına faydası olurmu yigidolar[/COLOR][/B]

58MUAMMER58 04.04.2010 20:44

SAYIN VEKİL GÖREVE GELDİĞİNİZDEN BERİ SİVASLIYI MUTLU EDECEK BİR HABER ,MÜJDE VERMEDİNİZ,TEK YAPTIĞINIZ MECLİSTE BAŞBAKANA YALAKALIK,SİVAS İÇİN ÜZGÜNÜZ YAPACAK BİRŞEYİMİZ YOK DEMEKTEN BAŞKA NE YAPTINIZ YAPTINIZ DA BİZİM HABERİMİZMİ YOK,STAD PROJESİNE KATKINIZ NEDİR,SİZE SAHAYA GİRİN GOL ATIN DEMİYORUZ,ANCAK TFF AKP ZİHNİYETİ TARAFINDAN BASKI ALTINA ALINDI, TÜM TÜRKİYE BİLİYOR, SİZDEN İSTEDİĞİMİZ MECLİSTE BOSTAN KORKULUĞU GİBİ DURMAYIN,DİYARBAKIR DÜŞÜRÜLMESİN ,DİYENLERE KARŞI SİZLERİNDE, HAKETMELİ ,HERKES ÖYLE KALMALI DEMENİZ TAKIMIMIZI BİZ 3.LİGDEDE DESTEKLERİZ ,SİZİN TAVSİYENİZE İHTİYACIMIZ YOK,BU TAKIM LİGE ÇIKARKENDE SİZE İHTİYACIMIZ YOKTU ,DÜŞECEKSEDE SİZE İHTİYACI YOK DÜŞERSEKDE ,KALIRSAKTA ERKEK GİBİ OLUR,MERAK ETMEYİN,KORKMAYIN BİZ BU LİGDE KALACAĞIZ İNŞALLAH TEKRAR SİVASA VEKİL OLMAZSINIZ ZATEN VEKİL SAYISINI DÜŞÜRDÜNÜZ SİZLE 1 KİŞİ DAHA EKSİK TEMSİL EDİLİYORUZ.

shang 04.04.2010 21:05

sadece 19 futbolcu kısmına katılıyorum onun dışında bunlardan vekil falan olmaz kayseriye baglanacak deseler seslerı cıkmaz maaş için ordalar hıc bır katkıları yok memlekete

karamik 04.04.2010 21:55

Ulan fenerbahçe beresi takıp Sivasspor Maçına gelen adamdan ne hayır beklenir Mecnun Başkan'a laf atmak için onun gibi Adam gibi adam olmak lazım.

karamik 04.04.2010 21:59

Seni daha Milletvekili seçerlerse Ben bu sivas Halkının zekasından şüphe ederim.Maaşlar yatmıştır sayın uzun sivasspora üç kurus yardımın olsun.Kayseriye memleketi peşkes çekiyolar sen oradan konus.

bilgekagan58 04.04.2010 23:34

sayin sivaslilar böyle insanlara yani kendini bilmeyen böyle vekil demiyecegim vekille alakasi olmayan insanlari secim gönderiyorsunuzya helal olsun size site olarak bu yorumun üzerine gidilmeli ve selami kendine baksin selami gibi olsun ve sivas vekiliginden hemen istifa etsin sayin sivaslilar bu adami sivasa koymayin sivasi sevmiyor cünkü terbiyesiz adam

emin kara 04.04.2010 23:38

Şimdi sen konuş ama yakında söz hakkı bizim olacak bırakın sivassporu başka konularda sivasa negibi hizmer ettiniz sizin yaptınız sadece maşımı alım oh koltumda paşa paşa oturuyum hani secim zamanında verdimiz sözmü bunlar sadece formalite halk bizi secsinde gerisi laftab ibaret

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:24.