![]() |
Cevap: Mehmet Yıldız Gitmesin İsyanı
bencede mehmet sembol isimdir mehmet yıldız=sivasspor .... sivasspor=mehmet yıldız takımın kaptanı oynatılmasada takımda kalmalıdır...
|
[B][I][U]Mehmet Yıldız Sivasspor ile Yollarını Ayırdı[/U][/I][/B]
Adı Sivasspor ile özdeşleşen ve kırmızı beyazlı takımın uzun yıllardır kaptanlığını yapan Mehmet Yıldız, kulüpten ayrıldı. Kaptan Mehmet Yıldız, takımdan ayrılma isteğini önceki gün İstanbul'da bir araya geldiği Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay'a iletti. Daha sonra yönetim ve teknik heyet, Sivasspor'la 1 yıl sözleşmesi olan golcü oyuncuya gereken kolaylığı sağlama kararı verdi. Ayrılma isteğinin kendisinden geldiğini belirten Mehmet Yıldız, şöyle dedi: "Böylesine güzel bir camiadan ayrılmak benim için gerçekten çok zor. Çünkü ben bu günlere Sivasspor sayesinde geldim. Bunu hiç bir zaman inkar edemem. Ama artık bir kan değişikliğine ihtiyaç vardı. Bu doğrultuda ben de başkanımız ve teknik direktörümle görüşerek ayrılmak istediğimi söyledim. Onlar da benim bu talebimi olgunlukla karşıladılar. Bana bu zamana kadar destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. " Yönetici Ekrem Munar ise, "Mehmet Yıldız ismi gerçekten Sivasspor ile özleşmiş bir isimdi. Takım kaptanımız Mehmet Yıldız, bize gelerek takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Bu olay üzerine bizde yönetim ve teknik heyet olarak bir toplantı yaptık. Bu toplantı sonunda oyuncumuzun ayrılma isteğini kabul ettik. Mehmet Yıldız bizim bir evladımızdı. Bugüne kadar takıma katığı başarı ve katkılardan dolayı yönetim kurulu adına kendisine teşekkür ediyorum. Görüştüğü takımlara da gerekli kolaylığı sağlayacağız. Kaptanımızın yolu açık olsun" diye konuştu. |
M.Yildiz´in ayrildi haberi cok güzel bir haber.Takim kendine gelecek.Sezon acildiktan 2-3. mac sonra kimse onu aramiyacak bile.52 bitip yakinda 53 girecegim Allah´ima dua ediyorum gittigi icin.Iki yildan beri bize cektirdikleri yeter.Gittigi takimdada fanatikleri onu takip etsin basarili olamiyacak.Onu M.Yildiz yapan isimler;Musa,Balili ve Tum´du.Bunu defalarca dile getirdim,fakat onun gidisinden sonra Sivasspor kendini bulacaktir.Sivasspor devamli 10 kisi sahadaydi o oynadigi zamanlar.Gelecege daha umutlu bakabiliriz artik.
|
Onu M.Yildiz yapan isimler;Musa,Balili ve Tum´du.Bunu defalarca dile getirdim,fakat onun gidisinden sonra Sivasspor kendini bulacaktir.Sivasspor devamli 10 kisi sahadaydi o oynadigi zamanlar.Gelecege daha umutlu bakabiliriz artık,
mehmet yıldızın sivastaki ilk maçınıda bilirim ,son maçınıda,kimsenin avukatlığınıda yapmak istemiyorum,sadece bazı şeyleri bilmeyen hemşehrilerime hatırlatmalar yapmak istiyorum,belki ayrılması heriki tarafında hayrına olacaktır,sivasspor 2.ligde düşüyordu tek başına savaşaraktan 1 puanı aldık ,ligde kaldık,sivasspor 2.ligde şampiyonluğa oynuyordu yine o vardı ,musa tum balili ozaman yoktu şampiyon olduk yine onun sayesinde,süperligde düşüyorduk son haftalarda yine onun sayesinde ligde kaldık,geçen yıl yolunu 4 gözle bekledik yine ligde kalmamızda emeği var,süperligde şampiyonluğa oynadık yine o başroldeydi,belki 2 yıldır özellikle ameliyat olduktan sonra istediğimiz verimi alamadık ancak bu onun iyi oyuncu olmadığını göstermez.yanına iyi anlaşacağı hızlı adamlar alamadık bide takımın başarısızlığı onada yansıdı,tek başına ronaldo olsan neyazar ,gittiği takımda başarılar dilerim yolu açık olsun. |
[B][COLOR="Blue"]yaptıgı hizmetlere verdiği emege teşekkür ederiz...ama artık yeter bencede gitsin[/COLOR][/B]
|
+++güle güle BÜYÜK KAPTAN
|
artik musyonu doldu onun yüzüne ilerde çok top öldürüyoz bize top oynayan adan lazim öldüren deyil
|
[B]gunumuz futbolunda artik duygusalliga yer yok.... tamam mehmet sivassporumuza cok seyler katmis kazandirmis olabilir kimsede bunu inkar etmiyor fakat gel gorki simdi artik takimlar bazi kesin kararlar almadiklari surece sonuclarina katlanmak zorunda kaliyor...demem sudurki sivas sporumuz bu senede kume dusmeye oynarsa kimse kurtaramaz daha simdiden bunun tebbirlerini almak lazim...mehmet yildiz gitsin diyen birisi olarak bundan once yaptiklarindan dolayi tesekkur ediyorum bundan sonraki hayatindada basarilar diliyorum...[/B]
|
Sivasimiz ve Mehmedimiz icin hayirli olsun. Büyük kaptan yolun acik olsun. Seni unutmayacagiz..
|
milli takım ma yükselmiş :) wayy bee kaç gol atmış forwet oyuncusu bide kaç maç oynamış
|
daha cok arariz nasil milli takimda hakan sükürü elestiriyorduk simdi onu milli takimda ariyoruz,aynisi bizim basimiza gelmesin,yeni sezonda mehmet yildizi aramayalim,en azindan yedekte olsa takimda kalmaliydi,nede olsa tecrübesi yeter,macta hic birsey yapmazsa bile en azindan rakip defansa mehmet yildizin adi yeter kendi atmasa bile takim arkadaslarinin gol pozizyonuna girmesinde ise yaradi
|
Tabiki gitmemeli, Mehmet Yıldız bu takıma çok şey verdi. Gitmesi gereken en son kişidir. Futbolu burda bırakmalı ve takımda başka görevlere getirilmelidir. Sivasspor dendiği zaman akla mehmet yıldız geliyor.
|
gönderilmesinde ne yapsın.
seneye adam gibi bi takım için kesin gönderilmesi lazım.. |
Bu vefasızların sivaslı olduğundan ciddi şüphelerim var, çünkü hiçbir sivaslı bu kadar vefasız olamaz, mehmetin yıllardır yaptıklarını görmezden gelip, 2 sezondur takımın kötü gidişini, yönetimin hatalarını, transfer hatalarını, forveti sağ açık oynatanların hatalrını mehmete yüklemek en hafif deyimle vefasızlıktır, hiç değilse ayrılırken bir teşekkürü çok görmeyin ve kötü söz söylemeyin
|
Bu adami cok seviyorum yuregiyle oynuyor ve sivasi cok seviyor gsnin 6 milyon teklifini geri cevirdi bu demek oluyorki sivasi cok seviyor
|
Mehmet Yıldız gitsin diyenler... Kazandınız..!!!! Mehmet Yıldız gitti.... Şimdi sizin kalsın dediklerinizi,yeni aldıklarınızı izleyeceğiz.....Gorelim bakalım sizin buyuk futbolcularınızı....
|
[B]sizin bizim diye bişey yok ahmet ali taraftar düşüncesini söyler herkesin birbirine saygı duyması lazım saygı çerçevesini bozmadan herkes düşüncesini paylaşır hayırlısı olsun gittiyse bundan sonraki hayatında başarılar bize yaşattığı güzellikleri unutmamız tabiki mümkün değil ama benim fikrim bundan sonra sivassporada pek katkısı olmayacağı yönündeydi yolu açık olsun [/B]
|
mehemt yıldız sivaspsordan ayrıldı maalesef.çok üzüldüm keşke kalsaydı oynamasa bile aklsaydı en azından sonradan girerdi birde sivassporda kalsaydı ielride yardımcı antrenörlük veya teknik danışmanlığada getirilebilridi.inş ileride mehmet yıldızı sivaspsorda farklı mevkilerde görürüz.
[url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=7523[/url] |
Gitmesi gerekiyordu; gitti.Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.
|
emeği çok gönderilmesi yanlışolur ade vefa diye birşey var dünyada
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]bazı arkadaşLarın duyguLarı mantıkLarından ağır geLiyor,hem mehmetin son dönemLerdeki performansından memnun değiLLer hemde kaLsın diyorLar sebebi de semboL ismimizmiş.burada önemLi oLan sivasspor mu mehmet yıLdız mı?bir oyuncu sürekli zirvede kaLamaz,tutamayız ama sivassporu tutmaya çaLışmaLıyız.biri gider biri gelir yeri doLmaycak kimse yok duygusaL davranmayı bırakaLım yoksa kaybeden yine biz oLuruz.[/COLOR][/FONT][/B]
|
Ortalık biraz sakinleşsin de öyle yazayım dedim !
Bu boş atışmalar nedir anlamadım ? Mehmet Yıldızı ÖLÜMÜNE savunanlarda , Mehmet Yıldıza NEFRET kusanlarda burada yanlış yapıyorlar ! İŞİN ÖZÜ Şudur : Mehmet Yıldız geçmiş dönemde Sivasa yaptığı katkılar, özveriler nedeni ile unutulmayacak oyuncular arasında olacaktır, kendisine geçmiş emekleri için teşekkür ederiz. Ama son 2 senedir takıma ve Sivas en ufak bir katkısı olmadığı gibi, çok daha fazla da zararı olmuştur. Dolayısı ile gitmesi SİVAS için son derece iyi olmuştur ! Üstelik gitmeyi kendisi istemiştir ? Sivas yönetimide teknik heyetide bu konuda zerre kadar suçlu değildir. Bu konuda "Vefasız Mefasız" diye yazanlar araştırıpta konuşsun ! Eger bu kadar tapıyorsanız Mehmet Yıldıza, hangi takıma transfer olursa o takımı gidip tutun bari ... Hiç kimse Sivasspordan büyük değildir, M.Yıldız dahil ! |
Galatasaray'a gitmediği için çok pişman!
Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız bir dörnem Galatasaray'ın kendisini istediği gitmediği için pişman olduğunu kaydetti... Her kulüpte bazı futbolcular vardır ki takımlarının sembol isimleri arasında yer alır. Yakın dönemde Anadolu futbolunda ihtilal yapan, şampiyonluğu son haftalarda yitiren, Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşayan Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız da 6.5 yıl formasını giydiği Yiğidolar'da bu isimlerden biriydi. Sivasspor'la yollarını ayırması herkesi şaşırtan Mehmet Yıldız sorularımızı yanıtladı. 6.5 yıl sonra Sivasspor'dan ayrılmak ne hissettiriyor sana? Bunun cevabı yok. Bilemiyorum nasıl olacağını ama çok zor olacağı kesin. Ama ben her zaman 'Sivassporlu Mehmet' olarak kalacağım. Bir dönem G.Saray çok istemişti seni, kapısından döndün... O dönem Sivasspor'da çok büyük hedeflerimiz vardı, kopamadık. Ama şimdi ki aklım olsa giderdim. Sanırım ben de Sivasspor da kazanırdı ama o zamanki hedefler doğrultusunda Sivasspor'u bırakamadım. Daha ne kadar oynarsın? Ayaklarım beni taşıdıkça oynayacağım. Çok şükür herhangi bir problemim yok. (sabah) |
mehmet yildiz gitti basaka takimlara telef olacak simdi sivasta kalsaydin hic oynamasaydin bile :rolleyes:
|
Oylamayı ANA SAYFAYA taşısanızda herkez görse :confused:
|
MEHMETYILDIZ gitmesin turşusunu kuralım bizim dal turşusuyla karıştırır servis yaparız :D
|
Mehmet Yildizin gitmesi takim icin büyük kayip,ins yönetim ve riza hoca böyle bi hata yapmazlar.
|
şu konuya daha yorum yapmayın . çünkü adam giiti.
|
mehmet yıldız bu takımın semböl oyuncusu idi.
mehmet yıldız kişiliğiyle-ahlakıyla-ağabeyiyle bu takımı her şeyini koymuş bir oyuncu idi. rıza hocanın kıyımına uğradı. mecnun başkan da rıza hocayı dinleyerek hata yaptı. mecnun başkan mehmet yıldızı-abdurrahmanı-sedat bayrakı takımda tutmak pahasına rıza hocayı yollamalıydı. bu yollanan üç oyuncumuza,başta mehmet yıldız olmak üzere,bu takıma rıza hocadan daha fazla ihtiyacı vardı. sivasımıza binlerce rıza hoca gelir... ama bir mehmet yıldız gelemez. rıza hocanın yeri doldurulur.... ama mehmet yıldızınki hayır. |
karşılıklı ayrılma kararı alınmışsa bu saatten sonra ne söylesek boş.mehmet yıldız ilerleyen yıllarda sivasspora başka mecralarda hizmet edecektir.bundan şüphem yok.bütün başarılar onunla olsun.büyük kaptan seni unutmayacağız.
|
Bizim taraftarımız duygusal. Mehmet Yıldız gittiği zaman, gitmesin diye üzülüyor insanlar, yüzde 75 gitmesin diyor. ama maçtan sonra insanlara sorsak %90 mehmet yıldız gitsin diyor.
|
[QUOTE=kadirakin58;724789]Bizim taraftarımız duygusal. Mehmet Yıldız gittiği zaman, gitmesin diye üzülüyor insanlar, yüzde 75 gitmesin diyor. ama maçtan sonra insanlara sorsak %90 mehmet yıldız gitsin diyor.[/QUOTE]
Valla şahsım adına Mehmet'in en formsuz olduğu maçlardan sonra bile asla ona kızamadım. Gitmesini hiç istemedim. Bizim taraftarımız evet duygusaldır ama ülkemizde en vefalı insanlardandır da. Keşke herkes bizim gibi olsa. |
[QUOTE=tavarih;724830]Valla şahsım adına Mehmet'in en formsuz olduğu maçlardan sonra bile asla ona kızamadım. Gitmesini hiç istemedim. Bizim taraftarımız evet duygusaldır ama ülkemizde en vefalı insanlardandır da. Keşke herkes bizim gibi olsa.[/QUOTE]
bosver bizim gibi olmasinlar sivasli olmak kolay degil ayricalik |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:37. |