SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Sivas Halkı Kandırılıyor mu ? (Stadyum) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32716)

kamışlı58 25.05.2012 19:09

Cevap: Sivas Halkı Kandırılıyor mu ? (Stadyum)

HİÇ GEREK YOK BİZİM STADIMIZ BİZE YETER

Sivaslibey 25.05.2012 20:12

Milletin belediyeleri kiçi kirik toki statlarini begenmeyip kendileri planlayip projeleyip yapmaya çalisiyorlar. Bizim belediye baskani daha bugune kadar stadin s sini agzina almis degil.

Mevcut stadin yerine cok seyler yapilir para kazandiracak.

Ama bosuna konusuyoruz, bizim kendimize faydamiz yokki baskalarindan medet umuyoruz.

Erdogan verdigi sözü tutmuyormu o zaman stat falan istemiyoruz yapmasinlar bosuna zahmet denilecek, seçim meçim hikaye Akp Sivas'ta herzaman istedigini rahat alir.

Vardir bir tane babayigit çikipta stadimizi yapacak artik bir isadami mi bulunur yada yeni bir belediye baskanimi, zor ama hayirlisi insAllah. Suat Kiliç ve Erdogan Bayraktar'a ihtiyacimiz yok.

kkemal58 25.05.2012 21:05

[QUOTE=Sivaslibey;788473]Milletin belediyeleri kiçi kirik toki statlarini begenmeyip kendileri planlayip projeleyip yapmaya çalisiyorlar. Bizim belediye baskani daha bugune kadar stadin s sini agzina almis degil.

Ama bosuna konusuyoruz, bizim kendimize faydamiz yokki baskalarindan medet umuyoruz.

Erdogan verdigi sözü tutmuyormu o zaman stat falan istemiyoruz yapmasinlar bosuna zahmet denilecek, seçim meçim hikaye Akp Sivas'ta herzaman istedigini rahat alir.

Vardir bir tane babayigit çikipta stadimizi yapacak artik bir isadami mi bulunur yada yeni bir belediye baskanimi, zor ama hayirlisi insAllah. Suat Kiliç ve Erdogan Bayraktar'a ihtiyacimiz yok.[/QUOTE]

Belediyeye mail atmıştım herkesin belediyesi yapıyor halkın istediği gibi yapıyor diye siz yapın kahraman olun dedim ama adamlar cevap bile vermeye tenezzül etmediler :)

kkemal58 25.05.2012 21:11

[QUOTE=İbrahim58070;788462]Gerçekten seçim zamanı milletin ne istediğini her ile göre tespit edip ona göre hareket etmişler. Helal olsun.[/QUOTE]

aynen öyle başbakan sivas a geleceği gün veya birkaç gün önce konuldu diye hatırlıyorum 33000 kişilik stadyum ihalesi ilanı.

kkemal58 27.05.2012 18:41

[url]http://www.yeniulke.net/6234/sivas_4_eylul_arena_bekleniyor[/url]

şu habere bakın ya. bunlar nerenin medyası halka bu kadar duyarsızlık olur mu ya. adamların haberine bak
"Akıllı stadyum olarak bilinen ekolojikstadyumun yaz dönemi içerisinde temelinin atılmasını bekleyen taraftarlar “ Yeni stadyumun inşaat çalışmalarını bekliyoruz. Ne zaman temel atılacak bilemiyoruz. TOKİ’nin biran önce stadyumla ilgili açıklama yapmasını ve temeli atmasını bekliyoruz.”dediler

arkadaşlar sizden böyle diyen oldu mu? kime sordular acaba? yazıklar olsun bunlar sivas medyası olamaz. Halkın feryadına bu kadar duyarsızlık olur mu? Burdan taraftarlar bas bas bağırıyor 33.000 kişilik stadımızı istiyoruz diye. Bunlar kime sordular da kendi kendine bu cevabı aldılar acaba?

İbrahim58070 27.05.2012 18:50

[QUOTE=Sivaslibey;788473]Milletin belediyeleri kiçi kirik toki statlarini begenmeyip kendileri planlayip projeleyip yapmaya çalisiyorlar. Bizim belediye baskani daha bugune kadar stadin s sini agzina almis degil.

Vardir bir tane babayigit çikipta stadimizi yapacak artik bir isadami mi bulunur yada yeni bir belediye baskanimi, zor ama hayirlisi insAllah. Suat Kiliç ve Erdogan Bayraktar'a ihtiyacimiz yok.[/QUOTE]

Kardeş kusura bakma ama o dediğin belediyeler, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir ili kimse önemsemiyor.

nefhret_58 27.05.2012 20:30

[QUOTE=zaralı19;740169]hastanenin ihalesi yapılacak daha yapılmadı ve stadında proje çıktıkdan sonra yapılacak kimse kimseyi kandırmıyor merak etmeyin söz verildi ise yapılacak....[/QUOTE]

kardeş sözüm sana. bizim insanımız milletvekili olucca memleketi unutuyor. bakanımız milletvekilimiz var mecliste Sivasın adı yok. Uludereler bile konu olurken sivasımızın kaç köyü kaç ay kışta mahsur kalıyor belirten yokk. bu anlayış seçme seçilme hakkını elde tutanlar için bir çok vaatten birisi. İl Özel İdaresi, valilik, belediye ne işe yarıyor hastane ihalesi bile meclistekilerden geliyorsa. genç isen sözüm yok ama büyüksen biraz daha büyük bak bu olaylara. sivasımızın bir stadı var. emirates stadı tarihi bir staddır ama bunu yaptıran Kraliçe Elizabeth değildir. biz bu stadımızı bence büyütmeye gayret edelim. modernizasyon daha akıllı bir iş olacak gibi görünüyor.

Sivaslibey 27.05.2012 21:00

[QUOTE=İbrahim58070;788937]Kardeş kusura bakma ama o dediğin belediyeler, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir ili kimse önemsemiyor.[/QUOTE]

Ibrahim kardesim haklisin bende biliyorum büyük sehir olduklarini fakat ben demiyorumki hemen bizde kendimiz yikip kendimiz yapalim. Nefhret_58arkadasin dedigi gibi kendimizde büyütebiliriz stadimizi yavas yavas olsun varsin seneler sonra olsun ama en azindan mevcut arazi Sivasspor'da kalir.

Biz stadimizi büyütmeye baslarsak en azindan bir proje bir adim birseyler atsak ortaya Suat efendi ve toki dostlari harekete geçer.

Vallahi çok üzülüyorum arkadas bir tane adam çikmazmi su Sehir'den bri konuma gelipte memleketine canini feda edecek !!!

Neyse bu stad zaten yilan hikayesine döner ama elbet bizimde onlardan hesap sorma günümüz gelecek ve o gün ben bir sekilde orda olacagim.

mühendisburak58 28.05.2012 01:56

Arkadaşlar birlik olup Stadyumumuzu Toki'ye değil belediyeye yaptıralım.Bu dönem olamsa bile bir sonraki Seçim zamanı bu belediye başkanları için büyük bir koz olur.Üstelik Sivas 2 defa kazanmış olur hem İsteidğimiz büyüklükte ve şekilde stadımız olur hemde Toki değil Sivas Belediyesi para kazanmış olur ve bu kazanç yine Sivas'a yatırım olarak dönüşür.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda...

kkemal58 28.05.2012 07:15

[QUOTE=mühendisburak58;789056]Arkadaşlar birlik olup Stadyumumuzu Toki'ye değil belediyeye yaptıralım.Bu dönem olamsa bile bir sonraki Seçim zamanı bu belediye başkanları için büyük bir koz olur.Üstelik Sivas 2 defa kazanmış olur hem İsteidğimiz büyüklükte ve şekilde stadımız olur hemde Toki değil Sivas Belediyesi para kazanmış olur ve bu kazanç yine Sivas'a yatırım olarak dönüşür.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda...[/QUOTE]

ben yazdım belediyeye ve ayrıca da doğan ürgüp e yazdım sivasımızın stadını siz yapın o değerli arazi de size kalsın diye mail attım.

eyupk 28.05.2012 08:27

[QUOTE=kkemal58;789061]ben yazdım belediyeye ve ayrıca da doğan ürgüp e yazdım sivasımızın stadını siz yapın o değerli arazi de size kalsın diye mail attım.[/QUOTE]
sözleşme tokiyle imzalandı, artık 4 eylül stadımızın yeri malesef tokinin.

Harput0658 28.05.2012 10:18

SİVAS 25.000 SEYİRCİ KAPASİTELİ STADYUM İNŞAATI İŞİ
T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı-TOKİ
Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.
İhale Kayıt Numarası

:

2012/53977

1-İdarenin
a) Adresi

:

T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA
b) Telefon ve faks numarası

:

3122667680 - 3122660134
c) Elektronik Posta Adresi

:

[email]msoylu@toki.gov.tr[/email]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi

:

[url]https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/[/url]
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı

:

İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer

:

SİVAS
c) İşe başlama tarihi

:

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde
yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
ç) İşin süresi

:

Yer tesliminden itibaren 800 (Sekizyüz) takvim günüdür.
3- İhalenin
a) Yapılacağı yer

:

T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA
b) Tarihi ve saati

:

18.06.2012 - 14:00

----------
Artık 5 senede de bitirirler.

kkemal58 28.05.2012 10:48

[QUOTE=eyupk;789069]sözleşme tokiyle imzalandı, artık 4 eylül stadımızın yeri malesef tokinin.[/QUOTE]

stadı yapması halinde tokinin. daha ortada stad yok. ki ben bu ihalenin de erteleneceğini düşünüyorum.

kkemal58 28.05.2012 12:09

arkadaşlar belediyeden mailime cevap geldi
"KONU İLE İLGİLİ OLARAK GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KONU İLE
İLGİSİ DAHİLİNDEDİR.

İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN TALEBİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ;

Telefon : Santral : 0 346 223 5914 Özel Kalem : 0 346 223 5996
Faksa : 0 346 225 3053
E-Posta : [email]sivas@gsb.gov.tr[/email]
Web Adresi : [url]http://sivas.gsb.gov.tr/[/url]

SAYGILARIMIZLA..

yani gençlik ve spor il müdürlüğü olur verirse biz razıyız diyor belediye. Bunun üzerine ben de [email]sivas@gsb.gov.tr[/email] adresine mail attım. 25.000 istemiyoruz 33.000 kişilik projeyi istiyoruz dedim. siz de mail atın arkadaşlar belediyemiz bu işe razı görünüyor. Haydi gayret.

kkemal58 04.09.2012 18:18

çok şükür bi tane gazete dile getirdi artık pes doğrusu...

[url]http://www.gazeteizci.com/haber/6201...a-dokunma.html[/url]

kkemal58 04.09.2012 18:19

çok şükür bi tane gazete dile getirdi artık pes doğrusu...

[url]http://www.gazeteizci.com/haber/6201-stadimiza-dokunma.html[/url]

ayazoğlu 04.09.2012 19:02

[QUOTE=davudi;740135]bunu düşünmek için erken. zaten stadı dolduramıyoruz birde büyüğünü istiyoruz. önemli olan takımımızın adının temize çıkmasıdır. stad işi bundan sonra gelmelidir.[/QUOTE]

ESKİDEN DE YOLLAR ÇOK GENİŞTİ ŞİMDİ ARAÇLARA PARK YERİ BULAMIYORUZ

ayazoğlu 04.09.2012 19:06

[QUOTE=davudi;740135]bunu düşünmek için erken. zaten stadı dolduramıyoruz birde büyüğünü istiyoruz. önemli olan takımımızın adının temize çıkmasıdır. stad işi bundan sonra gelmelidir.[/QUOTE]

ÇANINI SIKMA ZATEN YAPILMAYACAK SECİMLERDEDE GELİR YA ALLAH DER OYLARI ALIR GİDER

mnt3 04.09.2012 20:44

1--Abdullah Gül cumhurbaşkanı,memleketi Kayseri'ye harika stadyum ve spor salonu yapıldı.Milli maçlar oynanıyor orada,birkaç gün sonra Türkiye-İtalya milli basketbol maçı Kayseri de oynanacak,Kayserililer senelerce bu tesisler sayesinde yapılacak organizasyonlar çok para kazanacaklar
2--.Recep Tayyip Erdoğan başbakan,memleketinin takımı Çaykur Rizespor süper ligde bile değilken Rize ye çok güzel 2.stat yapıldı.
Hiçkimse kem küm yapmasın,adamlar apaçık memleketlerini kayırıyorlar ondan sonra adaletten ve kalkınmadan bahsediyorlar.Biz Sivaslılar da birbirimizin arkasından çekememezlik yapmaya,biraraya gelmekten kaçmaya devam edelim:!!

astaravisa 05.09.2012 08:30

[B]Biz uyumaya devam edelim.
Konyaspor statyumu başladı
[/B]
[IMG]http://d1209.hizliresim.com/11/4/cmvnm.jpg[/IMG]

[B]Bursaspor statyumu[/B]
[IMG]http://farm8.staticflickr.com/7082/7234677410_81ba1e0567_c.jpg[/IMG]

[B]Trabzonspor statyumu[/B]
[IMG]http://d1208.hizliresim.com/10/u/c8szp.jpg[/IMG]
660 bin metrekareden 795 bin metrekareye çıkarılmış dolgu alanı.
[IMG]http://www.tokihaber.com.tr/image/genel/akyazmetn.jpg[/IMG]

Uyumaya devam

sivaslıadem 05.09.2012 09:07

bursanın stadının kaba inşaatı bitmek üzere
Önünden geçtikçe içim gidiyor
Bizim stadımız hepsinden önce konuşulmaya başlandı
Ancak yine sona kaldık
Sürekli proje değişti
Icraata geçirme işini beceremiyoruz bir türlü
Inşaat bir başlasaydı 33000 kişilik proje değişmezdi

kkemal58 05.09.2012 09:46

[QUOTE=sivaslıadem;805184]bursanın stadının kaba inşaatı bitmek üzere
Önünden geçtikçe içim gidiyor
Bizim stadımız hepsinden önce konuşulmaya başlandı
Ancak yine sona kaldık
Sürekli proje değişti
Icraata geçirme işini beceremiyoruz bir türlü
Inşaat bir başlasaydı 33000 kişilik proje değişmezdi[/QUOTE]

eskişehirin stadı da 33.000 kişilik olarak toki de ihaleye çıkmış maalesef. Uyu sivas bürokratı uyuuuuuuu!

elbeylii 05.09.2012 10:25

Rize, Trabzon, Gümüşhane, Giresun, Ordu ve Sivas İlleri 1460 Adet Konut, 200 Yataklı Hastane, 25 Yataklı Hastane, Ticaret Merkezi, Büfe, Cami, 16 Derslikli Lise, 32 Derslikli İlköğretim Okulu, 200 Kişilik Pansiyon, 25000 Kişilik Stadyum ve Hizmet Binası İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi

Eskişehir 33.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İşi
[url]http://www.toki.gov.tr/[/url]
hepsi var ama sivas yok haklısınız

elbeylii 05.09.2012 10:27

okumuyorlar heralde sivas en üstte

Ahwettt 05.09.2012 10:38

[QUOTE=elbeylii;805213]okumuyorlar heralde sivas en üstte[/QUOTE]

Okusan ne olacak hemşerim yıllardır sivasın adını okuya okuya beynmize kazdık önemli olan icrat keşke 1 defa okusaydıkta inşaatı başalsaydı

Ricardo Pedriel 05.09.2012 13:10

25.000 stada yeter diyen eminimki sivastan nefret ediyor

HababamHa 05.09.2012 13:58

verilen sözde durulması gerek başbakana selamlarımızı yolluyoruz

serrrkan 05.09.2012 13:59

SAYIN BAKANIMIZ VE MİLLETVEKİLLERİMİZ BİRAZ KENDİ YANDAŞLARININ FESTİFALLERİN İŞYERİ AÇILIŞLARINA ARA VERSİNLERDE ŞU MEMLEKETE SAHİP ÇIKSINLAR. BUNLARDA AYNI ÇIKTI..MİLLETVEKİLİ DEĞİL MAAŞVEKİLİ BUNLAR..
ALLAHINIZDAN BULUN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM

karşıyakalı 05.09.2012 16:35

yeter artık iyice sıktı bu stad işi yapmıyosanız bırakın gidin be ikide bir stad diye gündeme getirip durmayın.yapıyosanız yapın yoksa gidin bi daha gündeme getirmeyin

kkemal58 05.09.2012 21:09

[QUOTE=elbeylii;805213]okumuyorlar heralde sivas en üstte[/QUOTE]

güzel kardeşim sivasın stad ihalesi 26 haziranda yapıldı. Biz eylüldeyiz ve hala sözleşme imzalanmadı ihaleyi kazanan firmalarla. Madem danışmanlık gerekiyordu stadyum ihalesi ile birlikte yapılsaydı. Biz yıllardır bu işi takip ediyoruz. Ne ihaleler gördük tokinin sitesinde. sivasta inşaat sezonu bitmek üzere zaten yani kaldı bir sonraki yıla. o zaman da yerel seçimlerin telaşesi gelecek kalacak bir diğer yıla. yani bizim yeni stadyum hayal oldu anlayacağınız.

58CeZa58 05.09.2012 21:19

Sivasda yasiyanlar AKP ye oy vermesin
en büyük BBP
AKP sizi yalanlarla dolandirip oylari alip gidiyor
ikinci defa düsmeyin bu camura

tekdoktirin 05.09.2012 21:30

BU DEDİNİZ SITTATTAN URFADA BİLEVAR URFADA FITBOL VAR ULAN BEN BU ÜLKENİN SİYASETÇİLERİNE SELAM YAZIM

tekdoktirin 05.09.2012 21:33

AMA HİÇKİMSE ŞUNU UNUTMASINKİ ADALET TOPAL BİR KARICAYA BENZER BİR GÜN TECELİ EDER DÜŞSEDE KALKSADA MUTLAKA MENZİLE ULAŞIR HERKES BUYNU BÖYLE BİLE,,ANADOLU ,,ALPERENLERİ,,

Ricardo Pedriel 06.09.2012 16:43

EURO 2020 kullanılması düşünülen stadlar
-Atatürk Olimpiyat (76.000)
-TT Arena (52.652)
-Şükrü Saraçoğlu (50.530)
-İzmir Atatürk (50.000)
-Kadir Has (40.458)
-GAP (30.000)

Neden Sivas'ta o maçlardan bir kaç tanesine ev sahipliği yapmasın hem statü değişti Euro 2016'dan itibaren katılacak takım sayısı 24'e çıktı yani ne demek oluyor daha maç demek oluyor.Ancak Başbakan Mersin ve Malatya'yı bahane ederek kapasiteyi 25.000'e çekti Mersin zaten 2013 Akdeniz Oyunlarına ev sahipliği yapacak.Malataya'ya ise şimdikin 2 katı yapılacak.Ve Türk futbolunda Mersin İY ile Malatyaspor'un Sivasspor kadar yeri yok.

kkemal58 06.09.2012 19:10

[QUOTE=Ricardo Pedriel;805500]EURO 2020 kullanılması düşünülen stadlar
-Atatürk Olimpiyat (76.000)
-TT Arena (52.652)
-Şükrü Saraçoğlu (50.530)
-İzmir Atatürk (50.000)
-Kadir Has (40.458)
-GAP (30.000)

Neden Sivas'ta o maçlardan bir kaç tanesine ev sahipliği yapmasın hem statü değişti Euro 2016'dan itibaren katılacak takım sayısı 24'e çıktı yani ne demek oluyor daha maç demek oluyor.Ancak Başbakan Mersin ve Malatya'yı bahane ederek kapasiteyi 25.000'e çekti Mersin zaten 2013 Akdeniz Oyunlarına ev sahipliği yapacak.Malataya'ya ise şimdikin 2 katı yapılacak.Ve Türk futbolunda Mersin İY ile Malatyaspor'un Sivasspor kadar yeri yok.[/QUOTE]

25.000 lik stadı bile yapmıyorlar ki zaten hani 2 ayı geçti bir sözleşme imzalanamadı. Bir tane haber dahi yapılmıyor ve bizim medyamız bu konuya değinmiyor bile.

eyuphulagu 09.09.2012 16:03

Son Dakika Haberi:Geçen hafta Cuma Günü bir toplantıda konuşan akp milletvekillerden birisi şu avukat olanı statyum konusunda bir açıklama yapmış;sayın milletvekilimiz statyumu ihalede kazanan firmaya(Can-Yıldırım İnşaatı Ortaklığına) yer tesliminin yapıldığını inaşaatın yakında başlayacağını söylemiş...Hayırlısı Olsun..Umarım en geç 2 yıl içinde bu inşaatı bitirirler...

eyuphulagu 09.09.2012 16:21

[QUOTE=eyuphulagu;805794]Son Dakika Haberi:Geçen hafta Cuma Günü bir toplantıda konuşan akp milletvekillerden birisi şu avukat olanı statyum konusunda bir açıklama yapmış;sayın milletvekilimiz statyumu ihalede kazanan firmaya(Can-Yıldırım İnşaatı Ortaklığına) yer tesliminin yapıldığını inaşaatın yakında başlayacağını söylemiş...Hayırlısı Olsun..Umarım en geç 2 yıl içinde bu inşaatı bitirirler...[/QUOTE]

Biraz önce bu konuşmayı dinleyen arkadaşla görüşme fırsatım oldu...Statyumun yer tesliminin hafta içi yapıldığını ve inşaatın yakında başlayacağını Hilmi BİLGİN söyledi dedi..

kkemal58 10.09.2012 08:59

[QUOTE=eyuphulagu;805795]Biraz önce bu konuşmayı dinleyen arkadaşla görüşme fırsatım oldu...Statyumun yer tesliminin hafta içi yapıldığını ve inşaatın yakında başlayacağını Hilmi BİLGİN söyledi dedi..[/QUOTE]

bu saatten sonra sivasta inşaat başlamaz ki ne beklemişler iki aydır. ekim demeden sivasta inşaatlar durur zaten. hilmi bilgine sorsalarmış ne beklemişler şimdiye kadar?

astaravisa 10.09.2012 10:02

başlasalar ne olur..
bitirseler ne olur..
25 bin kişilik statla kimi kandırıyorsunuz.
koca Sivasspor camiası bunu kabul edermi sanıyorsunuz.

kkemal58 10.09.2012 12:19

[QUOTE=eyuphulagu;805794]Son Dakika Haberi:Geçen hafta Cuma Günü bir toplantıda konuşan akp milletvekillerden birisi şu avukat olanı statyum konusunda bir açıklama yapmış;sayın milletvekilimiz statyumu ihalede kazanan firmaya(Can-Yıldırım İnşaatı Ortaklığına) yer tesliminin yapıldığını inaşaatın yakında başlayacağını söylemiş...Hayırlısı Olsun..Umarım en geç 2 yıl içinde bu inşaatı bitirirler...[/QUOTE]

bu sene başlamasalardı seneye seçim zamanı 33.000 e çıkardı kapasite. Bürokrasi de herşey seçime endekslidir. Kimse halkı düşünmez. Seçimi nasıl kazansam ı düşünür. Dolayısıyla seneye kalsaydı keşke demek geliyor içimden.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:51.