SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32781)

ErkANkaragücü 21.09.2011 23:25

Cevap: Ankaragücü-Sivasspor Maç Tahminleri

[QUOTE=Salim58;743319][B][I]Bu maçı çok iyi hatırlıyorum A.Gücü taraftarı maçı almamıza rağmen hem takımı hemde taraftarı alkışlamıştı.A.Gücü taraftarına selam olsun.

Zaten A.Gücü maçlarında önce dostluk kazanıyor sonra biz dilerim bu maçımızda'da aynısı olur.[/I][/B][/QUOTE]

valla siz az çok Ankaragücü Tribünlerinde Muhatap Alınacak gurubu Biliyosunuz Diğer Taraflardan Belki homurdanma küfür falan olabilir ama bizden yana kesinlikle öyle bişey olmaz sivasdan gelen varsa karşılanır misafir edilir....

redbull58 21.09.2011 23:40

[B][I][U]Ya nasip deyip yollarda olacagim yarin gozlerim yolda kulagim radyoda olacak,tek sevincim tek mutlulugumsun sivassporum yensende yenilsende sivasspor denilince akan sular duracakk[/U][/I][/B]

Çılgın Türk 22.09.2011 00:13

Mactan önce Riza ve Ziya hocaya sorsalar deseler ki gelin bu maci oynamayin ikinizede 1er puan verelim eminim ikiside kabul eder.
Bence tipik beraberlik kokan bir mac.
Ankaragücü'nün avantaji hem evsahibi olmasi hemde Sivasspor'da kart cezalilarin olmasi.

Salim58 22.09.2011 07:03

Sivasspor'un bu akşamki maça şu onbirle çıkması bekleniyor; [B][I]Atilla, Ziya, Uğur, Navratil, Mahmut, Kıvanç, Kadir, Mehmet Nas, Erman, Grosiçki[/I][/B] (Rasmussen) [B][I]Eneramo.[/I][/B]

kakikli 22.09.2011 08:08

bu maç çok önemli, eğer 3 puan kopartırsak içeridede bursa maçını kazanırsak herşey yeniden başlar.
ancak bu maçı kazanmamız için takımda değişiklikler şart.
kalede atilla, defansta uğur-mahmut-murat akça-ziya orta sahada kadir-keita-cerny-grosicki-erman forvette rasmusen. eğer navratil ile başlarsak oyuna kesin gol yeriz ve büyük ihtimalla navratil kırmızı kart görür bu maçta...
umarım güzl sonuçlar ayrılırız, nasıl olursa olsun 3 puan olsun...

Ferhat06 22.09.2011 08:12

[QUOTE=Salim58;743344]Sivasspor'un bu akşamki maça şu onbirle çıkması bekleniyor; [B][I]Atilla, Ziya, Uğur, Navratil, Mahmut, Kıvanç, Kadir, Mehmet Nas, Erman, Grosiçki[/I][/B] (Rasmussen) [B][I]Eneramo.[/I][/B][/QUOTE]

Salim bey 19.15de buluşuruz.Hep destek, ölümüne.Yaşasın Ankara Gücü-Sivas kardeşliği.

Salim58 22.09.2011 09:05

[QUOTE=Ferhat06;743349]Salim bey 19.15de buluşuruz.Hep destek, ölümüne.Yaşasın Ankara Gücü-Sivas kardeşliği.[/QUOTE]

[B]Abi en geç saat 19:30 da ordayım inşaallah..[/B]

Salim58 22.09.2011 09:07

[QUOTE=ErkANkaragücü;743336]valla siz az çok Ankaragücü Tribünlerinde Muhatap Alınacak gurubu Biliyosunuz Diğer Taraflardan Belki homurdanma küfür falan olabilir ama bizden yana kesinlikle öyle bişey olmaz sivasdan gelen varsa karşılanır misafir edilir....[/QUOTE]

[B][I]Biz zaten muhatap alınacak gurupları'da biliyoruz,Misafirperverliğinizi'de biliyoruz kardeşim bilmeyenler'de bilsin istedim.

Ben A.Gücü-Sivasspor maçını 19 Mayıs'ta Sivasspor formamla sizlerin içinde takip ettim gerekirse yine ederim,Zaman müsait oldukça A.Gücü maçlarına'da gitmeye çalışıyorum,Haftasonu 17:30 da maçımız var maç bitimi yetişebilirsem G.Birliği-A.Gücü maçında inşaallah yanınızda olmaya çalışacağım.

Bizler Sporun Sevgi Barış Ve Kardeşlik Olduğunu Bilenlerdeniz..[/I][/B]

akifesk 22.09.2011 09:08

rıza hoca tek forvet çıkarsan belkı tek puan alabılırsın

ama çift forvet çıkarsan o zaman 3 puan alman kolay olacaktır..

inadı bırak çift forvet çık.

HALIL 22.09.2011 11:06

[QUOTE=Salim58;743344]Sivasspor'un bu akşamki maça şu onbirle çıkması bekleniyor; [B][I]Atilla, Ziya, Uğur, Navratil, Mahmut, Kıvanç, Kadir, Mehmet Nas, Erman, Grosiçki[/I][/B] (Rasmussen) [B][I]Eneramo.[/I][/B][/QUOTE]

attila ve ziya disinda hic bir degisiklik yok ben cerny 'yi ilk 11 de gormek istiyorum artik mehmet nas yapamaz muzmin yedek olmasi lazim

uguru da istemiyoruz muhamed ali atami istiyoruyz yeter artik ya

Salim58 22.09.2011 11:55

[B][I]Yorumlara buradan devam edebilirsiniz.[/I][/B]
[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32801[/url]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:21.