![]() |
Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz
[QUOTE=münihliyigido58;781410]en cok istedigim oyuncu ise:
HURSUT Meric (28, Genclerbirligi) sag ve sol kanat dinamosu. Fizik gücü cok üstün, tekniksel kaliteside herkesin gözleri önünde. Agresif yapisiyla Grosicki'nin yerine düsünüyorum. 5 gol 9 asist harika bir performans.[/QUOTE] Grosicki ile takas mı demek istiyorsun?Hurşut gerçekden iyi futbolcu bir de Sivas gibi taraftarı olan bir takımda daha iyi oynar. |
Grosicki normalinde bu sezon sonrasi takimdan ayrilacak. Fiyatini büyük ihtimalle avrupa kupasinda artiracaktir. Bu bize hersey cok güzel giderse 3 - 4 milyon euro getirebilir. insallah haksiz cikmam, sonucta hic belli olmaz. Bu parayla cok önemli isler yapabiliriz. Bunlarin biri Hursut Meric'i kontratindan satin almak.
Bunun disinda en hizli sekilde takima 100mx50m kapali spor salonu lazim. Bunun insaati 1,5 milyon euro tutabilir. Kisin taktiksel calisma yapamiyor Sivasspor. Bir sürü puani kis aylarinda kayipettik. |
Sivasspor Nizamettin Caliskan'nin disinda Karabüklü Luton Shelton ve cok sevdigim Oyuncu Semih Sentürk'ü transfer eder insallah cok istedigim Oyuncular bunlar.
Özelikle Semih cok calisan bir Santfor neden her macta ilk 11 degil aklim almiyor. |
hayalımdeki kadro
---Mert Günok--- ---Özkan Karabulut--- --Uğur Uçar-- --Servet Çetin-- --J.Navratil-- --Burak Kaplan-- --Uğur Kavuk-- --Murat Akça-- --J.Rajnoch-- --Ziya Erdal-- --Mehmet Güven-- --Kadir Bekmezci-- --Samuel Holmen -- --Gökay İravul -- --Milan Cerny-- --Rodrigo Tello-- --Nizamettin Çalışkan -- --Özgür Çek-- --Theofanis Gekas-- --Erman Kılıç -- --Muhammet Demir-- --Severin Bikoko -- |
Doka'yı istiyoruz
İstanbul BB'nin bu seneki transferleri (Webo ve Doka) çok iyi ama Doka'ya ayrı bir parantez açmak lazım. Doka'da sol açık, Grosicki'de. Kıyaslama yapmak için değil ama Doka'nın skora ve maça daha çok katkısı olduğu aşikâr. Madem Grosicki'nin de taliplileri var iyi para veren varsa satalım, Doka'da bu sene transferi varsa kaçırmamak lazım.
Hocam bize DOKA'yı al.. |
Doka Webo felan gibi öneriler cok uzak ıhtımaller.Ancak Bızden Erman Grosıckı gıbı oyunculara karsılık bunları dusunebılırız.Bunu cok saglam kaynaklardan ögrendim Gaziantepspor futbolcuları cok huzursuz.Yonetımın gelecegı belırsız.Cenk Tosun gibi Oyuncular ayrıca Yabancıları sezon sonu belırsızlık surerse bır bır transfer olursa sasırmayın.Bızım elımızı cabuk tutup bu fırsatı kacırmamız gereklı.Gantepte bıze yarayacak en az 4-5 futbolcu transfer edebılırız.En onemlısıde Karcemaskas tabiki.
|
[B][I][U] sivaspsopto isim yapmış oyuncuları alması gerekiyor... PSV den , Mertens.. Italyanın bologna takımından Marco di Vaio , udinese den isla , Fenerbahçeden dia ve bienvenu [/U][/I][/B]
|
kaleci bence gerek yok bence borjanin dönüsü süper olacak yaninada korcan nihat ; atilla ile senecky gönderilmeli
defans: navratil ile rajnoch iyi murat takimin 5.stoperi icin yeterli yani bir stoper alsak yeter istikrarli galatada ujfalusi gibi kademe anlayisi iyi, defansin maestrosu lazim. sag bek ugur iyiydi ama yedegi yok, bir sag bek lazim. sol bek ziya kaan iyiler ama tecrübesizler ,ya 1-2 sezon öyle idare edecegiz yada eskisehirde dede gibi tecrübeli ve tecrübesini aktaracak biri alina bilir. ; faty gönderilmeli yabanci oldugu icin türk olsa belki kala bilirdi orta saha : kadir kivanc bu sezon iyilerdi grosicki bence istedigi toplari alabilseydi daha basarili olabilrdi ama ben memnunum ondan kalmali cerny de kalmali alisma dönemini atlati artik seneye cosar ;mehmet nas artik eski gücünde degil ya 1.lige gönderilmeli yada birakmali futbolu ; sivasspor seneye her iki kanata oynayabilen driblingi yüksek olan biri lazim , ayrica göbege kadir iole kivanca bir alternatif ( nizamettin yada yasin pehlivan) erman bu sezon iyi onun posusyonuna oyun zekasi yüksek 10 numara bir futbolcu alinmali ( lütfen brezilyali olmasin) forvet : eneramo iyi bir sezon gecirdi ve bu sezon ucta oynayabilen tek forvetimizdi ,pedrieli herkes göndermek istiyor ama nedenini anlamiyorum tmm cok gol kaciriyor ama bitiriciligi olsaydi zaten la liga da oynardi , bence eneramodan daha iyi top sakliyor , hava hakimiyeti eneramondan cooooook daha iyi ; eger eneramo gidecekse 2 tane tek forvet oynayabilen bitiriciligi iyi olan (yani girdi her 3 posusyonda 1 gol ataan )lazim. cihan özkaradan bu sezon hic birsey anlamadim iyi kötümü bilemedim belki kiralana bilir yada faydali olacaksa kalabilirnede olsa daha genc birde diallonun daha hala sivasda oldugunu duymustum sivasa gelmis en cok begendigim stoperdi toparlandiysa sivasda kalmali cünkü faydali olacagina inaniyorum ayrica sandro, keita, rada gibi oturduklari yerde para alan futbolcular gönderilmeli |
[QUOTE=Gangstayigido;784087]kaleci bence gerek yok bence borjanin dönüsü süper olacak yaninada korcan nihat ; atilla ile senecky gönderilmeli
defans: navratil ile rajnoch iyi murat takimin 5.stoperi icin yeterli yani bir stoper alsak yeter istikrarli galatada ujfalusi gibi kademe anlayisi iyi, defansin maestrosu lazim. sag bek ugur iyiydi ama yedegi yok, bir sag bek lazim. sol bek ziya kaan iyiler ama tecrübesizler ,ya 1-2 sezon öyle idare edecegiz yada eskisehirde dede gibi tecrübeli ve tecrübesini aktaracak biri alina bilir. ; faty gönderilmeli yabanci oldugu icin türk olsa belki kala bilirdi orta saha : kadir kivanc bu sezon iyilerdi grosicki bence istedigi toplari alabilseydi daha basarili olabilrdi ama ben memnunum ondan kalmali cerny de kalmali alisma dönemini atlati artik seneye cosar ;mehmet nas artik eski gücünde degil ya 1.lige gönderilmeli yada birakmali futbolu ; sivasspor seneye her iki kanata oynayabilen driblingi yüksek olan biri lazim , ayrica göbege kadir iole kivanca bir alternatif ( nizamettin yada yasin pehlivan) erman bu sezon iyi onun posusyonuna oyun zekasi yüksek 10 numara bir futbolcu alinmali ( lütfen brezilyali olmasin) forvet : eneramo iyi bir sezon gecirdi ve bu sezon ucta oynayabilen tek forvetimizdi ,pedrieli herkes göndermek istiyor ama nedenini anlamiyorum tmm cok gol kaciriyor ama bitiriciligi olsaydi zaten la liga da oynardi , bence eneramodan daha iyi top sakliyor , hava hakimiyeti eneramondan cooooook daha iyi ; eger eneramo gidecekse 2 tane tek forvet oynayabilen bitiriciligi iyi olan (yani girdi her 3 posusyonda 1 gol ataan )lazim. cihan özkaradan bu sezon hic birsey anlamadim iyi kötümü bilemedim belki kiralana bilir yada faydali olacaksa kalabilirnede olsa daha genc birde diallonun daha hala sivasda oldugunu duymustum sivasa gelmis en cok begendigim stoperdi toparlandiysa sivasda kalmali cünkü faydali olacagina inaniyorum ayrica sandro, keita, rada gibi oturduklari yerde para alan futbolcular gönderilmeli[/QUOTE] Süper özetlemisin imza: :):):) |
bazi arkadaslar holosko diyor ancak holoskoda eski holosko deil bence en guzeli yine enaramonun bizde kalmasidir umarim kalir biraz ayangini dogrultsa tas adam adam
|
[QUOTE=keko 58;774072]Kimler kalmalı:
Atilla, Korcan, Eneramo, [B]GROSICKI[/B], Navratil, gibi isimler kesin ama kesin kalmalılar............. Kimler gitmeli: Rada, Sandro, Pedriel, [B]Ugur, KADIR[/B], Hayrettin, Senecky Achhhhhhh Kamil sen her maca bos kaliyon seni kimse ilgilenmiyor bu nasil bi is anlamiyorum??? senin yaninda, senin gibi oyncu birtane daha lazim ve bakin nasil goll atarlar ama senin kalite kimse görmiyor ve Hoca seni niye 90dk. oynatmiyor........ Kamil sen SIVASSPORLUSUN ve seni seviyoruuuuuuuzzzzzzzzzzz....;)[/QUOTE] yanlis anlama arkadasim ama kadiri gitmesi gerekenler listesine koymusun bence kadir bu takimin bel kemigi eger o giderse bu takim belini dorultamaz onun yeri zor dolar |
Borjan Vaslui de ilk 11 de her maçta takip ettiğim kadarıyla bu sezon performansı değerlendirmeli sezon başlamadan performansına göre takımda kalmalıdır...
|
[QUOTE=avare;784113]yanlis anlama arkadasim ama kadiri gitmesi gerekenler listesine koymusun bence kadir bu takimin bel kemigi eger o giderse bu takim belini dorultamaz onun yeri zor dolar[/QUOTE]
Aynen katılıyorum ve eklemek istiyorum musadenle Türkiye liglerinde Kadir den daha iyi bir Türk ön libero yok Selçuk İnan hariç. Kadir İle halen Bjk Gs veya Fb bin ilgilenmemesi düşündürücü. Kadir gibi ikinci bir on liberomuz olsa Navratil gibi ikinci bir stoperimiz olsa sağlam birde sag bekimiz olsa artık kolay kolay gol yemeyiz. |
[QUOTE=Gangstayigido;784087]kaleci bence gerek yok bence borjanin dönüsü süper olacak yaninada korcan nihat ; atilla ile senecky gönderilmeli
defans: navratil ile rajnoch iyi murat takimin 5.stoperi icin yeterli yani bir stoper alsak yeter istikrarli galatada ujfalusi gibi kademe anlayisi iyi, defansin maestrosu lazim. sag bek ugur iyiydi ama yedegi yok, bir sag bek lazim. sol bek ziya kaan iyiler ama tecrübesizler ,ya 1-2 sezon öyle idare edecegiz yada eskisehirde dede gibi tecrübeli ve tecrübesini aktaracak biri alina bilir. ; faty gönderilmeli yabanci oldugu icin türk olsa belki kala bilirdi orta saha : kadir kivanc bu sezon iyilerdi grosicki bence istedigi toplari alabilseydi daha basarili olabilrdi ama ben memnunum ondan kalmali cerny de kalmali alisma dönemini atlati artik seneye cosar ;mehmet nas artik eski gücünde degil ya 1.lige gönderilmeli yada birakmali futbolu ; sivasspor seneye her iki kanata oynayabilen driblingi yüksek olan biri lazim , ayrica göbege kadir iole kivanca bir alternatif ( nizamettin yada yasin pehlivan) erman bu sezon iyi onun posusyonuna oyun zekasi yüksek 10 numara bir futbolcu alinmali ( lütfen brezilyali olmasin) forvet : eneramo iyi bir sezon gecirdi ve bu sezon ucta oynayabilen tek forvetimizdi ,pedrieli herkes göndermek istiyor ama nedenini anlamiyorum tmm cok gol kaciriyor ama bitiriciligi olsaydi zaten la liga da oynardi , bence eneramodan daha iyi top sakliyor , hava hakimiyeti eneramondan cooooook daha iyi ; eger eneramo gidecekse 2 tane tek forvet oynayabilen bitiriciligi iyi olan (yani girdi her 3 posusyonda 1 gol ataan )lazim. cihan özkaradan bu sezon hic birsey anlamadim iyi kötümü bilemedim belki kiralana bilir yada faydali olacaksa kalabilirnede olsa daha genc birde diallonun daha hala sivasda oldugunu duymustum sivasa gelmis en cok begendigim stoperdi toparlandiysa sivasda kalmali cünkü faydali olacagina inaniyorum ayrica sandro, keita, rada gibi oturduklari yerde para alan futbolcular gönderilmeli[/QUOTE] Ben tam olarak katılmıyorum eğer Korcan kalacaksa zaten bizim 1 numaramız. Ujfalusi gibi bir stoper doğru yada Navratil'in ikizi bize iyi gider. Rajnoch yedek olmalı. Ugur evet iyiydi fakat artık yeter iyi bir yedek olur. Cok iyi bir sag bek lazım. Ugur ile devam etmez. Ziya cok iyi bir futbolcu Hayrettin ve Kaan da var oraya futbolcu aramaya gerek yok. Herkes Kıvanç ı övüyor lakin bu sene övünecek ne yaptı anlamıyorum. Seneye daha iyi olurmu bilemem ama o mevkiye bir yabancı şart Kadir ile mücadele edecek. Tabi Nizamettini hiç izlemedim iyi defans yapıyorsa olabilir. Cerny kalmalı çalışkan futbolcu daha iyi olacak fakat grosicki satılmalı bence ve yerine cok iyi biri düşünülmeli hızlı ve teknik. Eneramo KALMALI eğer imkan varsa cok ama cok faydalı, son vuruşlar çalışılır bu sorun değil. İyi bir yedek forvet şart. |
[QUOTE=Sivaslibey;784128]Ben tam olarak katılmıyorum eğer Korcan kalacaksa zaten bizim 1 numaramız. Ujfalusi gibi bir stoper doğru yada Navratil'in ikizi bize iyi gider. Rajnoch yedek olmalı. Ugur evet iyiydi fakat artık yeter iyi bir yedek olur. Cok iyi bir sag bek lazım. Ugur ile devam etmez.
Ziya cok iyi bir futbolcu Hayrettin ve Kaan da var oraya futbolcu aramaya gerek yok. Herkes Kıvanç ı övüyor lakin bu sene övünecek ne yaptı anlamıyorum. Seneye daha iyi olurmu bilemem ama o mevkiye bir yabancı şart Kadir ile mücadele edecek. Tabi Nizamettini hiç izlemedim iyi defans yapıyorsa olabilir. Cerny kalmalı çalışkan futbolcu daha iyi olacak fakat grosicki satılmalı bence ve yerine cok iyi biri düşünülmeli hızlı ve teknik. Eneramo KALMALI eğer imkan varsa cok ama cok faydalı, son vuruşlar çalışılır bu sorun değil. İyi bir yedek forvet şart.[/QUOTE] arkadasin gorusune navratil konusu haric katiliyorum navratil mucadele gucu olan ancak agir bi oyuncu bence |
rada,sandro,faty,cihan özkara,snecky, gitsin
Semih şentürk,hurşut meriç,ısaac,ekrem dağ ,mehmet güven gelsin |
Açıkçası artık transfer için kolları sıvamanın zamanı geldi ama düşen takımın futbolcularından değil :mad: kaliteli futbolculardan transfer yapmalıyız;)
|
[FONT="Franklin Gothic Medium"][B][COLOR="Red"][SIZE="6"]Bu sezondan çıkarılacak çok şey var. Bence bazıları şunlar:
1- Dar kadronun yarattığı sıkıntı (15-16 kişi ile sezonu tamamladık) 2- Yararlanamadığın oyuncuları alıp kadroyu şişirme yanlıştığı (Mendonça, Rada vb. alakasız adamları almak hata idi. Devre arası gönderdiklerimizi de ilave edelim) 3- İyi bir kaleci şart. 4- Savunman iyi olmak zorunda. Savunma, stoper başta tüm takım ile yapılır. 5- Bu kadar gol yersen ayvayı da yemişsin demektir. 6- Yerel TV' ler haftada bir akşam saçma sapan spor programı yaptıklarını sanarak Sivasspora destek olamazlar. Diğer şehirlerin TV lerine lütfen bir baksınlar. Bırakın Süper ligi alt ligdeki şehirlerin Yerel TV lerine uydudan bir baksınlar. 7- Mecnun Başkan yoksa "Yönetim " hiç yok, bu kadar silik bir yönetimle bu kadarı bile çok iyi. 8- Uyuyan bir şehir sahipsiz bir şehir için çok iyi sayılabiliriz. Antepten, Kayseriden, Antalyadan ekonomik olarak gerideyiz ama futbol olarak yine iyi durumdayız. 9- Lig TV ye bu kadar mahkum kalan Federasoyunun, kulüplerin haklarını koruması mümkün değil. 4 büyükler dışında tüm takımlar eziliyor, heskes buna seyirci kalıyor. Ayrıca saçama sapan saatlere maç koyuyorlar sadece Lig TV istiyor diye. 10- Herşeye rağmen Rıza Hocaya ve tüm futbolculara teşekkür ederiz, seneye daha iyi bir performans bekleriz. En az Türkiye kupasını almalıyız ve ligi 5. bitirmeiyiz. Tüm YİĞİDO lara selam ve sevgilerle... [/SIZE][/COLOR][/B][/FONT] |
Her sezon 10'u geçkin transfer yapıyoruz önce bu anlayışı değiştirmeliyiz.
Bu sezon kadroya fazla giremeyen oyuncular [U]Milan Borjan,Stefen Senecky,Tomas Rada,Sandro Mendonça,Souleymane Keita[/U] ile yollar ayırılmalı. Yaşı kemale ermiş futbolculara alternatif bulunabiliyorsa onlarla da yollar ayrılmalı. Takıma sağ bek, 2 orta saha, 1 kanat ve 1 forvet(Eneramo ayrılmayacaksa) takviyesi şart. Bu mevkiler için Süper Lig'den Futbolcu önerilerim: [B][U]Sağ bek[/U][/B]: Serdar Kurtuluş, Kemal Tokak ve Ömer Aysan [B][U]Orta saha[/U]:[/B] Yiğit İncedemir, Murat Ceylan, Nizamettin Çalışkan, Mehmet Güven, Murat Yıldırım, Uğur İnceman, Doğa Kaya, Sezgin Çoşkun [B][U]Kanat[/U][/B]: Mehmet Eren Boyraz, Hurşut Meriç, Serdar Özkan, Uğur Boral [B][U]Forvet[/U][/B]: Gökhan Ünal, İlhan Parlak, Ariza Makukula, |
balilinin yerini dolduramadık onun gibi suratli biri mutlaka alınmalı
|
burada çoğu arkadaş kalecı alınmalı gıbı bır ıbare kullanıyor iyi analiz yapın arkadaşlar mılan borjan kanada mıllı takımının kalecısı seneky ankaragucu nun kalesını uzun zaman basarı ıle korudu atılla kurtarıslara bakılırsa bos adam degıldı nıhat kalıtesını bıze mersın macında kanıtladı demekkı neymış[B]KALECI DEGIL KALECI ANTRENORU [/B] almak lazımmış bu kadar kalecılerın hepsımı kötü
|
[QUOTE=avare;784113]yanlis anlama arkadasim ama kadiri gitmesi gerekenler listesine koymusun bence kadir bu takimin bel kemigi eger o giderse bu takim belini dorultamaz onun yeri zor dolar[/QUOTE]
Aynen Kadir tam ön libero adam belki gol vuruslari iyi degil ama attigi önrmli paslar yaptigi olumlu haraketlerle takimin bel kemigi. |
Eger Grosicki ayririrsa takimdan Diego Biseswar'i öneririm Sivassporumuz'a. Cok kaliteli ayagi saglam basan bir oyuncu Kayserispor'Dan.
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Diego_Bisewar.JPG[/IMG] |
[QUOTE=Morten58;784340]Eger Grosicki ayririrsa takimdan Diego Biseswar'i öneririm Sivassporumuz'a. Cok kaliteli ayagi saglam basan bir oyuncu Kayserispor'Dan.
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9e/Diego_Bisewar.JPG[/IMG][/QUOTE] oda tıpış tıpış gelir sivasa hemi güldürme beni :) adamlar amrabata ihtiyat olsun diye aldı sana mı verecek :confused: |
Mademki görüş belirtmek istiyoruz bende şahsi görüşümü sızlere aktarayım eranoma efendı herne kadar bız de iyi bir intiba bıraksa da gözü hep dışarıda olan bir futbolcu zira bizim iklim şartarına alışamadıgı kanısındayım bırde yavaş ve hantallıgı dolaysıile attıgından cok atamadıgı var forvet cevik ve seri olmalı sadece top tutmakla iş bitmiyor bu arkadaşımızı eger iyi bir alıcı cıkarsa hemen verelim tomas rada sıekkıe yakues faty mendonaca bunlar takımın fazlaları hemen gönderilmeli yerlerine iyi futbolcu alınmaları saglanmalı
|
[IMG]http://www.ajansspor.com/resimv3/nizamettin_nedimturkmen_formapoz.jpg[/IMG]
[B]YAZIKLAR OLSUN BE![/B] [U]Orduspor’un ilk transferi Nizamettin Çalışkan oldu[/U] ORDU - Spor Toto Süper Lig'in ekiplerinden Orduspor, ligin ilk transferini Manisaspor'dan 24 yaşındaki genç futbolcu Nizamettin Çalışkan'ı alarak gerçekleştirdi. Manisaspor'un orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, transferlerin süreceğini söyledi. Sivasspor ve Mersin İdmanyurdu'nun transfer listesinde yer alan Nizamettin Çalışkan, imzayı Orduspor'a attı. Orduspor Kulüp Başkanı Doç. Dr. Nedim Türkmen, transfer çalışmalarının süreceğini belirterek, "İlk transferimizi gerçekleştirdik. Orduspor Camiasına hayırlı olsun. Bu yıl çok iyi bir ekip kuracağız." dedi. Orduspor formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Nizamettin Çalışkan ise, "Orduspor forması ile mücadelemi sürdüreceğim. Orduspor çok köklü bir takım. Sayın Nedim Türkmen'in projelerinden etkiledim. Avrupa projesi olan bir takımda yer almak beni gururlandırdı." diye konuştu. (CİHAN) |
galatasaray da ki yekta kurtulus, caykur rizedeki bikoko (en azindan yedek olarak), samsundan adem alkasi, fener birakirsa kaleci ertugrul yoksa yine fenerden serkan kirintili bunlar bence iyi pahali olmayan ve is yapabilir oyuncular
|
[QUOTE=Morten58;774032][IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg503/scaled.php?server=503&filename=avtr.jpg&res=medium[/IMG]
[B]2011-2012 Sezonunun bitmesine az bir süra kaldı.[/B] Sivasspor iç ve dış transferlerle ilgili Önerileriniz ve Görüşleriniz! [LIST][*]Gelecek Sezonda takımdan kimler gitmeli ? [*]Kimler kalmalı? [*]Ve ne tarz hangi Futbolcuları Sivasspor'a öneriyorsunuz?[/LIST][/QUOTE] [B]Gelecek Sezonda takımdan kimler gitmeli ?[/B] Atilla Koca (Kaleci) Stefan SENECKY (Kaleci) Uğur Kavuk (Defans) J. Faty (Defans) Mehmet Nas (Orta Saha) S. Keiata (Orta Saha) Sandro Mendoncha (Orta Saha) Tomas Rada (Orta Saha) Bu sekiz (8) Oyuncu ile Yollar Ayrılmalı! AYRICA: Michael Eneramo (Forvet) ile Yollar Ayrıldı diyenler var ve büyük ihtimal ayrılmak'da istiyor Sivasspor'dan ama kalsa en az bir Sezon daha Sivassporda rahat oynar diye düsünüyorum , Bursa maçında gördük Eneramo'suz Futbol oyunumuzu. Eğer giderse yüzde yüz en az onun gücünde bir Santfor alınmalı veya daha'da iyi bir Forvet. Morten58 isimli Üye şuanda online Konumundadır Morten58 isimli Üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin. [B]Kimler kalmalı?[/B] Nihat Şahin (Kaleci) Korcan Çelikay (Kaleci) Jakub Navratil (Defans) Murat Akça (Defans) Jan Rajnoch (Defans) Ziya Erdal (Defans) Kaan Timurçin KONUK (Defans) [B]Hayrettin Yerlikaya(Defans) [/B] Futbolu Sivasspor'da bitirsin o bizim vazgecilmez Oyuncumuz ve gercek SivasLI. Kadir Bekmezci (Orta Saha) Kıvanç Karakaş (Orta Saha) Erman Kılıç (Orta Saha) Milan Cerny (Orta Saha) Kamil Grosicki (Orta Saha) En az 6 Milyon € verirlerse satalIm yoksa en az bir Sezon daha Sivassporda kalmalı! Michael Eneramo (Forvet) Kalsa süper ama süper olur,gidersede bedava göndermeyelim. Cihan Özkara (Forvet) Eger kendine ceki düzen verecekse kalsin yoksa (KiralIk gönderilmeli). Pedriel Suarez (Forvet) KalmasIndan yanayIm cünkü adam kendini her mac gelistiriyor en kötü son 40 veya 30 dakika oyuna girip skoru degistirir. [B]Ve ne tarz hangi Futbolcuları Sivasspor'a öneriyorsunuz?[/B] Öncelikle Korcan ile rekabet yapacak iyi bir Kaleci alinmali. Ikitane genc ve iyi Sag Bek alinmali. 1.Ön Libero ve Luthon Shelton veya Doka gibi tercübeli oyuncular alinmali bence, Eneramo giderse onun yerine süper bir Santfor alinmali.insallah dogru Transferler yapariz, Allah yar ve yardimcimiz olsun! Belki bazI kisiler gülecek ama su Oyunculari öneriyorum. Özkan Karabulut (Kaleci) Genclerbirligi Hursut Meric (Sag Acik) Genclerbirligi Luthon Shelton (Forvet Sol Acik) Karabük Ugur Ucar (Sag Bek) Karabük Mehmet YILDIZ (Forvet) Karabük Serdar Özkan (Sag Acik) Samsunspor Mehmet Güven (Manisaspor) Cenk Tosun (Forvet) Gaziantepspor , Burak Yilmaz gibi olabilir Sivassporda yasi 20 ve 07.06.1991 dogumlu. Veysel Sari (Defansif Orta Saha) Eskisehir Doka Madureira (IBB) bu Oyuncuyu da cok istiyorum ama zok zor. Bu Oyuncularin hepsini alalim demiyorum ama Sivassporda is yapacak Oyuncular bunlar. |
[QUOTE=Morten58;784723][B]Gelecek Sezonda takımdan kimler gitmeli ?[/B]
Atilla Koca (Kaleci) Stefan SENECKY (Kaleci) Uğur Kavuk (Defans) J. Faty (Defans) Mehmet Nas (Orta Saha) S. Keiata (Orta Saha) Sandro Mendoncha (Orta Saha) Tomas Rada (Orta Saha) Bu sekiz (8) Oyuncu ile Yollar Ayrılmalı! AYRICA: Michael Eneramo (Forvet) ile Yollar Ayrıldı diyenler var ve büyük ihtimal ayrılmak'da istiyor Sivasspor'dan ama kalsa en az bir Sezon daha Sivassporda rahat oynar diye düsünüyorum , Bursa maçında gördük Eneramo'suz Futbol oyunumuzu. Eğer giderse yüzde yüz en az onun gücünde bir Santfor alınmalı veya daha'da iyi bir Forvet. Morten58 isimli Üye şuanda online Konumundadır Morten58 isimli Üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin. [B]Kimler kalmalı?[/B] Nihat Şahin (Kaleci) Korcan Çelikay (Kaleci) Jakub Navratil (Defans) Murat Akça (Defans) Jan Rajnoch (Defans) Ziya Erdal (Defans) Kaan Timurçin KONUK (Defans) [B]Hayrettin Yerlikaya(Defans) [/B] Futbolu Sivasspor'da bitirsin o bizim vazgecilmez Oyuncumuz ve gercek SivasLI. Kadir Bekmezci (Orta Saha) Kıvanç Karakaş (Orta Saha) Erman Kılıç (Orta Saha) Milan Cerny (Orta Saha) Kamil Grosicki (Orta Saha) En az 6 Milyon € verirlerse satalIm yoksa en az bir Sezon daha Sivassporda kalmalı! Michael Eneramo (Forvet) Kalsa süper ama süper olur,gidersede bedava göndermeyelim. Cihan Özkara (Forvet) Eger kendine ceki düzen verecekse kalsin yoksa (KiralIk gönderilmeli). Pedriel Suarez (Forvet) KalmasIndan yanayIm cünkü adam kendini her mac gelistiriyor en kötü son 40 veya 30 dakika oyuna girip skoru degistirir. [B]Ve ne tarz hangi Futbolcuları Sivasspor'a öneriyorsunuz?[/B] Öncelikle Korcan ile rekabet yapacak iyi bir Kaleci alinmali. Ikitane genc ve iyi Sag Bek alinmali. 1.Ön Libero ve Luthon Shelton veya Doka gibi tercübeli oyuncular alinmali bence, Eneramo giderse onun yerine süper bir Santfor alinmali.insallah dogru Transferler yapariz, Allah yar ve yardimcimiz olsun! Belki bazI kisiler gülecek ama su Oyunculari öneriyorum. Özkan Karabulut (Kaleci) Genclerbirligi Hursut Meric (Sag Acik) Genclerbirligi Luthon Shelton (Forvet Sol Acik) Karabük Ugur Ucar (Sag Bek) Karabük Mehmet YILDIZ (Forvet) Karabük Serdar Özkan (Sag Acik) Samsunspor Mehmet Güven (Manisaspor) Cenk Tosun (Forvet) Gaziantepspor , Burak Yilmaz gibi olabilir Sivassporda yasi 20 ve 07.06.1991 dogumlu. Veysel Sari (Defansif Orta Saha) Eskisehir Doka Madureira (IBB) bu Oyuncuyu da cok istiyorum ama zok zor. Bu Oyuncularin hepsini alalim demiyorum ama Sivassporda is yapacak Oyuncular bunlar.[/QUOTE] kardes alinmasi gereken oyunculara serdar özkan disinda katiliyorum ancak onlarin kimini kulubu vermez kimisi´de sivasa gelmez |
[QUOTE=benozgurr;784728]kardes alinmasi gereken oyunculara serdar özkan disinda katiliyorum ancak onlarin kimini kulubu vermez kimisi´de sivasa gelmez[/QUOTE]
Tesekkürler, ama Mehmet YILDIZ, sonra Özkan Karabulut bunlar gelir bence diger Oyuncular biraz zor ama neden olmasin insallah diyorum, Allahy yar ve yardimcimiz olsun! |
Auxurre son sırada küme düşerse çok iyi oyuncuları var burdan [URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/roy-contout/profil/spieler_28987.html"]Roy Contout[/URL] ve [URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/dennis-oliech/profil/spieler_35748.html"]Dennis Oliech[/URL] alabiliriz.bizim yapımıza uygun isimler bu isimlerden birini mutlaka kadromuza katmalıyız Roy'un bonservisi elinde hem kanat hem forvet oynayabilen bir isim Dennis Eneramo tipi bir golcü gol vuruşuda iyi Dennis zor ama Roy'u alabiliriz.Eğer alırsak Balili Mehmet Yıldız Gibi ikili olurlar.
|
[QUOTE=babapiton;784757]Auxurre son sırada küme düşerse çok iyi oyuncuları var burdan [URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/roy-contout/profil/spieler_28987.html"]Roy Contout[/URL] ve [URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/dennis-oliech/profil/spieler_35748.html"]Dennis Oliech[/URL] alabiliriz.bizim yapımıza uygun isimler bu isimlerden birini mutlaka kadromuza katmalıyız Roy'un bonservisi elinde hem kanat hem forvet oynayabilen bir isim Dennis Eneramo tipi bir golcü gol vuruşuda iyi Dennis zor ama Roy'u alabiliriz.Eğer alırsak Balili Mehmet Yıldız Gibi ikili olurlar.[/QUOTE]
Contout gerçekten güzel futbolcu isabetli bir seçim olmuş hızlı ve pas yeteneği olan bileklerine hakim adam eksiltebilen bir futbolcu ama kim bilir ne kadardır fiyatı. |
Nizamettin çalışkan ordu ile 2 yıllık imzalamış. Burda herkes Sivasspor a gelecek diyordu demekki aslı yokmuş.
|
Şimdi sizlere yurt dışından bazı oyucuları yazacağım. Bunlardan en az 3 tanesi alınırsa çok iyi ş çıkarılmış olur:
Ömer Bayram 20 Yaş Forvet Kulubü: Nac Breda Alper Uludağ 21 Yaş Sol Açık Kulübü: Alemania AAchen Bilal Çubukçu 24 Yaş Orta Saha Kulübü: Alemania AAchen Mehmet KARA 28 Yaş Ofansif Orta Saha Kulübü: Paderborn 07 Zafer Yelen 25 Yaş Ofansif Orta Saha FSV Frankfurt Nemanja Bilbija 22 Yaş Santrafor Forvet Vojvodina (Sırbistan/ SRB) (Bosna Hersek U21 takımında) Miroslav Stevanović 22 Yaş Orta Saha Vojvodina (Sırbistan/ SRB) (Bosna Hersek U21 takımında) |
[B]•Eneramonun yerine yine siyahi bir forvetle görüşülüyor, 23-24 yaşlarında sanırım...
• Çek Cumhuriyetinden İsveÇ-Danimarkadan görüşülen oyuncular var... •Kaleci İlker Avcıbay için nabız yoklandığını duydum.. •Bank Asyada göze batan genç oyunculardan takip edilenler var...Lige yeni çıkan takımlardan da olabilir... •Korcan da takımdan ayrılabilir...Eneramo yurt içinden 2-3 takımla görüşüyormuş daha önce dedim antalya-bursa ve sanırm ts de devredeymiş... •Takımdan 8 oyuncu gidecek..Atilla, Senecky-Rada- Sandro- Burçağ-Eneramo-Bazı oyuncular da kiralık verielcekmiş. •Hocanın da bugün canlı yayında açıkladığı gibi transfer yarından itibaren başlıyor...Oldukça hareketli bir dönem olacak...Anlaşılan 2 yerli ismin kim olduğuınu öğrenmeye çalışıyorum...Belki biri sağ bek biri ortasaha olabilir...[/B] |
[QUOTE=Morten58;786314][B]•Eneramonun yerine yine siyahi bir forvetle görüşülüyor, 23-24 yaşlarında sanırım...
• Çek Cumhuriyetinden İsveÇ-Danimarkadan görüşülen oyuncular var... •Kaleci İlker Avcıbay için nabız yoklandığını duydum.. •Bank Asyada göze batan genç oyunculardan takip edilenler var...Lige yeni çıkan takımlardan da olabilir... •Korcan da takımdan ayrılabilir...Eneramo yurt içinden 2-3 takımla görüşüyormuş daha önce dedim antalya-bursa ve sanırm ts de devredeymiş... •Takımdan 8 oyuncu gidecek..Atilla, Senecky-Rada- Sandro- Burçağ-Eneramo-Bazı oyuncular da kiralık verielcekmiş. •Hocanın da bugün canlı yayında açıkladığı gibi transfer yarından itibaren başlıyor...Oldukça hareketli bir dönem olacak...Anlaşılan 2 yerli ismin kim olduğuınu öğrenmeye çalışıyorum...Belki biri sağ bek biri ortasaha olabilir...[/B][/QUOTE] Dogu Bey'e tesekkürler! |
rada, sandro, cihan, atilla, senecky, keita,diallo, ve de sorumluluk almayan yeteneğini ön plana cıkarmayan grosiçki gitsin.. birde bu takıma aşık olmayan ve iki lafının biri üç büyükler olan futbolcu kalmasın onlarda gitsin..
|
Galatasaray umut bulutu alıp sercan yıldırımı satmayı düşünüyormuş. Biz cihanı kiralik vereceksek uygun fiyata anlaşabilirsek sercanı almak fena olmaz gibi...
|
[B]Forvete Cvetkov tipinde 2 kisi, defansa da Servet olursa yanina bir tane daha kaliteli futbolcu, kaleye Korcan'a alternatif bir kaleci. Bir tane de orta sahaya saglam bir futbolcu alirsak super takim oluruz...[/B]
|
Öncelikle Rada,Keita,Attila,Senecky,Sandro,Borjan gitmeli
Kaliteli bir kaleci,bir sağ bek,1 stoper,ortasahanın ortasına 2 futbolcu,bir kanat oyuncusu(Grosicki giderse 2 tane kanat oyuncusu alınmalı) 2 bitirici forvet alınmalı(Sırtı dönük oynayabilecek,güçlü ve hızlı(Emenike tarzında) Alternatifli bir kadro çok önemli,sene başından beri 15-16 oyuncuyla oynadık.Muhakkak alternatifli bir kadro kurulmalı,15-16 oyuncuyla bir sezon götürülmez.Alacağımız oyuncular şans verildiğinde şanslarını iyi kullanabilecek oyuncular olmalı... Eğer kaliteli ve alternatifli bir kadro kurabilirsek Şampiyonluğa bile oynayabiliriz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:50. |