SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3404)

howsoonisnow3 19.01.2009 22:25

Cevap: GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...!

[QUOTE=milan;463001][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR="Red"][/COLOR][/SIZE][/FONT]hepinize selamlar sivasspora başarılar. ben GALATASARAY lı olarak sivasın başarılı olmasını isterim. ama şampiyonluk bu bütçelerle zor be kardeşim en iyi 3. 4 lüktür sivas için. sivasa lig ve kupada başarılar....[/QUOTE]

geçen sene 73 puan almadık mı takımın yarısı sakattı?
bu sene o puanı daha iyi olan kadromuzla alırsak ki, hayli hayli alırız.
Ş A M P İ Y O N U Z!!!!

erol_58 19.01.2009 22:40

[QUOTE=milan;462951]bende galatasaraylıyım. sivasspora başarılar.
ama gerçekçi olmak lazım gs sivasa ters geliyor gs eler sivası kupadan[/QUOTE]kardeş feneri yendik sıra sizde kaçış yok bir ilki gerçekleştireceğiz inşallah bu maçta şeytanın bacağını kıracağız.

bayhan 20.01.2009 19:58

[QUOTE=erol_58;463086]kardeş feneri yendik sıra sizde kaçış yok bir ilki gerçekleştireceğiz inşallah bu maçta şeytanın bacağını kıracağız.[/QUOTE]

imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)

mev58lüt 20.01.2009 20:04

[QUOTE=bayhan;463597]imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)[/QUOTE]

sen cok hayel görüyon.................................................

bayhan 20.01.2009 20:11

[QUOTE=mev58lüt;463601]sen cok hayel görüyon.................................................[/QUOTE]

ben hayal görmüyorum gecen seneki iki maci bir hatirla ikisinide Cim Bom cok rahat kazandi sivasin kadrosu hemen hemen ayni ne güc kazandi nede güc kaypetdi ama cim bom dahada güclendi gercekci olalim üstelik sivas cim bomu tarihinde hic yenememis

mev58lüt 20.01.2009 20:18

[QUOTE=bayhan;463605]ben hayal görmüyorum gecen seneki iki maci bir hatirla ikisinide Cim Bom cok rahat kazandi sivasin kadrosu hemen hemen ayni ne güc kazandi nede güc kaypetdi ama cim bom dahada güclendi gercekci olalim üstelik sivas cim bomu tarihinde hic yenememis[/QUOTE]

SIVASSPORUNSU KADROSU IKI SENEDIR ILKYARIYI LIDER BITIRIYO BIDE SIZE BAKIN SAMPIYONSIVASSPOR

howsoonisnow3 20.01.2009 20:21

[QUOTE=bayhan;463605]ben hayal görmüyorum gecen seneki iki maci bir hatirla ikisinide Cim Bom cok rahat kazandi sivasin kadrosu hemen hemen ayni ne güc kazandi nede güc kaypetdi ama cim bom dahada güclendi gercekci olalim üstelik sivas cim bomu tarihinde hic yenememis[/QUOTE]

Sivas'ın ilk 11'ini say desem sayamazsın,
Dolayısıyla ne kadar güüçlendiğimizi de anlayamazsın,
Ama cumartesi saat 15:45'te ve ayrıca Mayıs sonunda bazı şeyleri anlayacaksın merak etme bizanslı kardeşim.

howsoonisnow3 20.01.2009 20:22

[QUOTE=bayhan;463597]imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)[/QUOTE]

rica etsem cumartesi maçtan sonra da buraya skoru yazar mısın?

erol_58 20.01.2009 21:50

[QUOTE=bayhan;463597]imkansis Galatasaray bu macii farkli alicak hic sorlanmadan sampiyon Galatasaray hic bosuna heveslenmeyin ama ikinci olabilirsinis ;)[/QUOTE]ALIRMI ALAMAZMI GÖRECEĞİZ AMA SEN FARKI RÜYANDA GÖRÜRSÜN.

delifisek58 20.01.2009 21:56

hoş geldin kardeş saolasın güzel dileklerin için urfasporada başarılar

ultrasholigans 20.01.2009 22:08

selam yiğidolar ultrAslan tayfa dan semih Herkese Sevgi,saygılarımı sunarım inşallah bu hafta orada olacağız güzel ve centilmence bir maç oLur iyi olan kazansın

ultrasholigans 20.01.2009 22:09

[QUOTE=howsoonisnow3;463611]rica etsem cumartesi maçtan sonra da buraya skoru yazar mısın?[/QUOTE]

birader rahat oL o konuda sen cumartesi günü oradayız atıp tutma burdan istersen maçtan once goruselım telefon numaramı vereyım istersen daha rahat oLur

Cley 20.01.2009 22:12

[QUOTE=ultrasholigans;463661]birader rahat oL o konuda sen cumartesi günü oradayız atıp tutma burdan istersen maçtan once goruselım telefon numaramı vereyım istersen daha rahat oLur[/QUOTE]

[B]Maçtan sonra görüşün de maçı sen de izle [/B]:)

mev58lüt 20.01.2009 22:13

[QUOTE=ultrasholigans;463660]selam yiğidolar ultrAslan tayfa dan semih Herkese Sevgi,saygılarımı sunarım inşallah bu hafta orada olacağız güzel ve centilmence bir maç oLur iyi olan kazansın[/QUOTE]

hos geldin kardes.......................................................

ultrasholigans 20.01.2009 22:19

hoşbulduk abicim eywallah sağolun

Cley 20.01.2009 22:23

[B]Galatasaraylı arkadaşlar hoşgeldiniz. Önce dostluk centilmenlik kazansın takımlardan da Sivasspor kazansın [/B]

ultrasholigans 20.01.2009 22:25

:rolleyes:temennimiz iyi oynayan kazansın

Cley 20.01.2009 22:32

[QUOTE=ultrasholigans;463685]:rolleyes:temennimiz iyi oynayan kazansın[/QUOTE]

[B]Her zaman iyi oynayan kazanamıyorki[/B]. :)

ultrasholigans 20.01.2009 22:35

evet maalesef öyle hava şartları da malum şuan sivas da hava nasıl acaba yani maç günü falan kar yağışı varmıdır acaba bilgilendirebilecek olan var mı şimdiden saygılar sevgiler

mev58lüt 20.01.2009 22:40

GALATASARAYsivasin soguna dayanirsa iyi

bekçi 20.01.2009 23:07

gardaş bende istanbuldayım fenerbahçeyi tutuyordum fakat şimdi sivasspor luyum. herkeze selamlar.fenerbahçe artık beni ilgilenmiyorum

mev58lüt 20.01.2009 23:17

A.S hos geldin kardas........................ .............................. .

elleshar 21.01.2009 07:34

giden her sevgilinin ardından
hep biz olduk el sallayan
haykırsak duyarlarmı sesimizi
hangi sevdadan galip çıktıkki
yürüyoruz sessiz ve kederli
nevizade geceleri
inletiyoruz her çıkışında
istiklal caddesini
boşuna çekilmedi bunca çile
içiyoruz gündüz gece
haykırdık duymadı ama hiç kimse
peşindeyiz heryerde
zaten aşklar hep yalan dolan
sonu hep acı hüsran
bize her sevdadan geriye kalan
sadece galatasaray

HooliganYigido 21.01.2009 09:17

[QUOTE=muratfincan;64540]Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE]

GARDAS ÇOK SAOL TÜSEKKÜR EDERİZ AMA Ş.URFA SPOR ADINA SAYFA AÇSAYDIN DAHA GÜZEL OLURDU.. GS KİM YAW İNSANIN MEMLEKETİ GİBİSİ VARMI :)

HooliganYigido 21.01.2009 09:19

TÜM GS LİLER SLM İNŞ SİVASDA EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLARIZ DİĞER YORUMUIMU YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN İNSANLARIN MEMLEKETLERİNE SAHİP ÇIKMASINI BELİRTMEK AMACIYLA YASDIM.......................

HooliganYigido 21.01.2009 09:21

[QUOTE=ultrasholigans;463660]selam yiğidolar ultrAslan tayfa dan semih Herkese Sevgi,saygılarımı sunarım inşallah bu hafta orada olacağız güzel ve centilmence bir maç oLur iyi olan kazansın[/QUOTE]

İNŞ BİZDE CENTİLMENTLİKTEN YANAYIZ ..........

astaravisa 21.01.2009 09:53

a.selam
ama herzaman ANTİ İSTANBUL.

milan 21.01.2009 23:19

[QUOTE=mev58lüt;463696]GALATASARAYsivasin soguna dayanirsa iyi[/QUOTE]

siz böylemi misafirperversiniz bi dövmediğiniz kaldı forumda galatasaray lıları. fenerli olsa farklı olurdu eminim. sivasın soğuğu değil cehennemin ateşi olsa ferk etmez. GALATASARAY DAN BAHSEDİYORUZ boru değil.

bayhan 21.01.2009 23:24

[QUOTE=milan;464333]siz böylemi misafirperversiniz bi dövmediğiniz kaldı forumda galatasaray lıları. fenerli olsa farklı olurdu eminim. sivasın soğuğu değil cehennemin ateşi olsa ferk etmez. GALATASARAY DAN BAHSEDİYORUZ boru değil.[/QUOTE]

Helel sanaaaaa

ama sokuk kar buz biziiii kemes Galatasaray sorlanmadan ALACAK bu maciiiiiiii

gate13 22.01.2009 01:17

Hepinize İSTANBULDAN selamlar. baştan söyleyeyim ben koyu bir GALATASARAY taraftarıyım kızmak yok. :) hafta sonu size çok önemli SÜRPRİZLERİMİZ olacak hazırlıklı olun. :) sivas'a kupa ve ligde başarılar!!!

Adalı58 22.01.2009 08:10

Tşk ler bizim anlayışımızda Fair Play başta gelir biz herkesle iyi geçiniriz yeterki haksızlık olmasın.. Sivassporlu olmak herkese nasip olmazzz....

HooliganYigido 22.01.2009 09:26

ALYINA SİVAS BİZİM RAKİBİZ BİZİZ------------------ALAYINA ANTİ-İST ------------------
BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN SĞUK KESMEZMİŞ FENER
GİBİ KİLODUNUZA KADAR AVRUPADAN MI GETİRTCEKSİNİZ

kangallı58 22.01.2009 09:31

Cehennemin atesi olsa fark etmez demek..Sivasta ne atesler yandı siz daha dünkü çocuklarsınız..C.tesi görüşmek üzere ULTRAVESTİ'Ler

gate13 22.01.2009 11:09

[QUOTE=kangallı58;464460]Cehennemin atesi olsa fark etmez demek..Sivasta ne atesler yandı siz daha dünkü çocuklarsınız..C.tesi görüşmek üzere ULTRAVESTİ'Ler[/QUOTE]

sitenize geldik arkadaşça yazışalım die ama siz hakaret ediyosunuz. galatasaraylılık kültürüne kimse sahip olamaz bunu sizden beklemiyorum; ama en azından biraz saygılı olun... cumartesi günü çok üzüleceksiniz!!! aynen geçen yıl olduğu gibi. ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE ULTRASLAN. :)OK LETS GO!SALDIR CİMBOM!! :)

davulcu 22.01.2009 11:11

[QUOTE=gate13;464380]Hepinize İSTANBULDAN selamlar. baştan söyleyeyim ben koyu bir GALATASARAY taraftarıyım kızmak yok. :) hafta sonu size çok önemli SÜRPRİZLERİMİZ olacak hazırlıklı olun. :) sivas'a kupa ve ligde başarılar!!![/QUOTE]

asıl süprizler bizden siz gelin sizi eli boş göndermiyeceğiz:D giderken bulgur tereyağ vereceğiz:D

kangallı58 22.01.2009 11:37

[QUOTE=gate13;464536]sitenize geldik arkadaşça yazışalım die ama siz hakaret ediyosunuz. galatasaraylılık kültürüne kimse sahip olamaz bunu sizden beklemiyorum; ama en azından biraz saygılı olun... cumartesi günü çok üzüleceksiniz!!! aynen geçen yıl olduğu gibi. ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE ULTRASLAN. :)OK LETS GO!SALDIR CİMBOM!! :)[/QUOTE]

Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
istanbul yalakası degil memleket hastasıyız biz
Şampiyon Sivasspor varmı aksini söyleyen

gate13 22.01.2009 12:10

[QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
Şampiyon Sivasspor varmı aksini söyleyen[/QU
arkadaş olarak kabul etmek senin bileceğin bişe; ama ben fazla bişey kaybetmem rahat ol. yalaka değil harbi istanbulluyuz biz. sivasspor ancak gönüllerin şampiyonu olur. rüya görmektense gerçekci olun.

GLoBe-Y-Gençlik 22.01.2009 12:13

[QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
Şampiyon Sivasspor varmı aksini söyleyen[/QUOTE]

Way Canını Yıyem Neler Yazıyon...!

davulcu 22.01.2009 12:20

[QUOTE=gate13;464580][QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
arkadaş olarak kabul etmek senin bileceğin bişe; ama ben fazla bişey kaybetmem rahat ol. yalaka değil harbi istanbulluyuz biz. sivasspor ancak gönüllerin şampiyonu olur. rüya görmektense gerçekci olun.[/QUOTE]

biz sizingibi parayla şampiyon olacağımızı alın terimizle gönüllerin şampiyonu oluruz daha iyi

58_sivas_1987 22.01.2009 13:15

[QUOTE=gate13;464580][QUOTE=kangallı58;464564]Sizin gibilerin arkadaslıgına ihtiyacımız yok evelallah biz bize yeteriz...
arkadaş olarak kabul etmek senin bileceğin bişe; ama ben fazla bişey kaybetmem rahat ol. yalaka değil harbi istanbulluyuz biz. sivasspor ancak gönüllerin şampiyonu olur. rüya görmektense gerçekci olun.[/QUOTE]

bu kadar bütçeyle şampiyonluga oynuyorsak büyük takımların bütçesi bizde olsa herhalde uefayı felan alırız .....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:14.