SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34064)

keko 58 13.04.2012 17:46

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Normalde 3-0 sivasspor icin!!! sahaya siz bombasi atillar hakem maci neden erken bitirmedi???

Elbeyliliyiz 13.04.2012 17:50

[QUOTE=58_babacan_58;780368][B][CENTER]Dün maçtaydım,Taraftar olarak üzerimize düşeni yaptık,fakat sorun defans ve kale hattında,araya paslarla kalemize gelen bursa 1-2-3-4 gol buldu.Defans hattında acil önlem alınması şart,parzar günü bursadan inşallah bu maçın intikamını alıcaz inşallahhhh...[/CENTER][/B][/QUOTE]

Ne intikami kardes spor dostluk icin. Yenelim bursayi ama fairplay icerisinde ezilmeyelim. Bu nebicim fanatiklik

Ozan5858585858 13.04.2012 17:52

[QUOTE=Elbeyliliyiz;780494]Ne intikami kardes spor dostluk icin. Yenelim bursayi ama fairplay icerisinde ezilmeyelim. Bu nebicim fanatiklik[/QUOTE]

intikam derken rövanş diyor arkadaşımız öyle bildiğiniz anlamında değil. yanlış anlamışsınız.

Ozan5858585858 13.04.2012 17:55

[QUOTE=keko 58;780492]Normalde 3-0 sivasspor icin!!! sahaya siz bombasi atillar hakem maci neden erken bitirmedi???[/QUOTE]

Bursalılara herşey serbest. 90 dakika söverler her maç.. ama aldıkları tek şey para cezası.. sis bombası atarlar bir futbolcu alır kenara atar maç durdurulmaz bile gözlemci not ettimi etmedimi oda belli değil tabi...

Ozan5858585858 13.04.2012 18:07

[QUOTE=Ozan5858585858;780480]Ya arkadaşlar ben anlamıyor biz kimsenin forumuna gidip bu kadar rahat konuşamıyoruz neden biz bu kadar açığız herkese anlamıyorum çoğu forum rakip taraftar bile almıyor adam özelden bursaya nefretin nedir diyor SANA NE BE KARDEŞİM SANA NE ben kendi takımım dışında bütün takımlara söverimde küfürde ederim sevmemde burası kendi forumum senide ilgilendirmez ! Biz hiç bir rakip takım forumunda rahatça konuşamıyoruz.. hele hele bir rakip taraftara kendi forumunda sivasla alıp veremediğin ne diye sorabileceğim özelden peeeh mümkünü yok.. Arkadaşlar ya rakip takım yöneticilerinde söyleyin bizi konuştursunlar ya da onlar gelip burada konuşmasın sinir oluyorum biz konuşamıyoruz adam geliyor ''TOP sülalendir'' diyor yönetim sesini çıkarmıyor adam gelip ahkam kesiyor yönetim sesini çıkarmıyor.. Unutmayın Bu Forumda malum kişi hariç hepimiz Sivaslıyız sonuçta sülaleye baktığımızda elbet bir yerde kan bağımız var.. Forum Yönetimi Lütfen Bursalının Üyeliğini Pasifleştirirmisin ? Yoksa Ben Yokum Arkadaşlar Bu Forumda! Ben mi Bursalı mı ?[/QUOTE]

Düzeltmek İstiyorum :D Bir Bursalı Yüzünden Kendi Forumumu Terketmem :D

tekdoktiri 13.04.2012 18:13

tek kelime topcu lar aynaya baksın ne görü yorlar ayıp ne bilirler mi merak edi yorum

Ozan5858585858 13.04.2012 20:56

[QUOTE=Salim58;780514][B]Belirtiş olduğunuz arkadaşı takip etmediğiniz belli.Tüm mesajlarını takip etmenize gerek yok sadece bi kısmını takip etseniz yeterli.Ben hepsini takip ettiğim için sıkıntı görmedim..

Bu sitede herkese yer var herkes saygı çerçevesinde yazdığı müddetçede var olacak.Burada ES ES taraftarı var Bursa taraftarı var A.Gücü taraftarı var vs vs...Bursalı (migroArmis) Nickli arkadaşa yazmadığınızı bırakmamışsınız dönüp cevap vermemiş bile verse bile uslubuna göre vermiş...İyi formlar.[/B][/QUOTE]

Tamam Yönetici Arkadaşım Dün Ki Maçın Kızgınlığıyla Hata Yapmışım Zaten Farkettim Özür Dileyeceğim Kendisinden Tükürdüğümü Yalamaya mı Giriyor Bilmiyorum Ama Özür Dileyeceğim Çünkü Hatalı Olduğumu Farkettim..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:11.