SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Utaka Sivasspor'da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36434)

Morten58 01.08.2013 00:34

Cevap: Utaka Sivasspor'da

[QUOTE=Sivasli010;869408]ama hazirlik maclar bitti hollandada yani morten yuvasindadir(almanya)

keske oda hazirlik maclarinda olsaydi izlerdik[/QUOTE]

Abi sen Belenenses macina gittin sanirsam dimi.

Poyrazcan 01.08.2013 00:41

Emeklileri topluyor Carlos.
Yüzdesine bakıyorum; Eneramo daha da iyi. Bu kadar yaşlı ile bu iş nereye kadar?

A.Turan Korkmaz 01.08.2013 00:42

BJK'ye vaktiyle gelmiş ve iz bırakmış Les Ferdinand'a mı, yoksa hemşehrin memleketlin Amokachi'ye mi, yoksa FB'den gelip geçen Atkinson'a mı benzetsem bilmem ki. Sivassporumuza ikinci bir Aatıf Şeşu ol desem yeter galiba. Kendini ve biz yiğidoları utandırmayasın. Öyle performans koyasın ki Nijerya milli takımına yeniden seçilesin.

mcevahir 01.08.2013 00:56

arkadaş millet bir garip, kalu uche ye ayılırlar bayılırlar. Utaka gelince yaşlı. uche ,Utaka'dan [B][SIZE="4"]10 ay [/SIZE][/B]küçük.Bizim taraftar kadar garip taraftar yoktur sanırım.Benim düşüncem Sivassporun şimdiye kadar aldığı en kaliteli forvet hem atar hem attırır. Hatta süper ligde bu şekilde rakibin üstüne giden çalım atan son vuruşları iyi güçlü kaç futbolcu var? Emenike tarzı bir futbolcu.
Tabi takıma uyum sağlamama ihtimali küçük de var zaten o da her zaman her takımın başına gelebilir uyum sağlayamazsa o zaman konuşulur.

tavatir 01.08.2013 01:20

Utaka'ya tukaka denmez ayıp:) Gerçekten iyi adam. Önemle olan kazasız belasız bize de uyum sağlayarak güzel bir sezon geçirmesi.

58hayati 01.08.2013 01:34

Carlos durmuyoorr..MAAŞALLAH.yigidolar Sivaslılar duruyor ..elimizden siponsorluk gelmiyor ise kombineleri tüketeliimmm.

58hayati 01.08.2013 01:37

kombineleri demi tüketemeyiz...buna gücümüz yeter inş ..siponsr bulamasakta.

kadirakin58 01.08.2013 01:38

Cevap: John Utaka Sivasspor'da

43 maçta 6 gol az değil mi ?

[QUOTE=B.Demirci;869181]43 maçta 6 gol maşallah. Allah nazardan saklasın..[/QUOTE]

HALIL 01.08.2013 01:38

La utaka gelmis daha neyin muhabettini yapiyorsunuz gurbanlar:D

Sivasli010 01.08.2013 01:41

[QUOTE=kadirakin58;869429]43 maçta 6 gol az değil mi ?[/QUOTE]

utaka hep yedekde baslardi belki 35mac

o 35macta son 10 dakikaya oyna girmistir ve normaldir gol atmamamsi

fatih585858 01.08.2013 02:37

Geçen yıl Fransa liginin güçlü bir takımında ilk 11 oyuncusu olarak sezonu tamamlamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Bizim gibi sağlam bir sponsoru olmayan, Başkanın deyimiyle "kendi yağıyla kavrulan" bir Anadolu takımı için yapılabilecek en iyi transferlerden birisini gerçekleştirdiği için, Mecnun başkan ve diğer yöneticileri tebrik ediyorum. Kulübümüz adına çok iyi işler yapacağını düşünüyorum. Takıma ve şehire alışmada zorluk çekmez, sakatlık gibi bir sorun yaşamaz ise; bu sezon Süper lige damgasını vuran oyunculardan biri olur.

RCarlos58 01.08.2013 03:54

hayirli olsun, kadronun kalitesini baya arttiracaktir. ama bu transfer kafami karistirdi, forvet, ofansiv ortasa ve önlibero beklerken kanat oyuncusu geldi. forvetde de oyniyabilen bi oyuncu tabiki ama kanatta oynarsa, bagzi kaliteli yabanci kadroya giremeyecek veya takim formasiyonu baya degisecektir. renginfonun rahatsizligin dan bilgisi olan varmi?

sebasteia 01.08.2013 08:04

bu trasferden sonrası için sivasspor yönetiminin atacağı ilk adım kulübün kapısını kilitleyip gitmek olmalı.

bu kadar futbol cahili ve nankör insan topluluğu için fazla emek ve para harcamaya gerek yok. kombine satılmaz, sponsor bulunmaz, formanın ipine kumaşına bahane bulup satın almazlar ama gelip burada her birisi ali kıran baş kesen!... nato kafa nato mermer!

emrecan17 01.08.2013 10:00

[url]http://sivasirade.com/haber/yigidonu...ombalari/1750/[/url] romaric te tamam deniliyor hayırdır inşallah eğer doğruysa ve kombınelerde bıtmezse yazık bızım ınsanımıza ..

yerliturkuaz 01.08.2013 10:07

[B]Bu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Çok yönlü ve bir o kadar da fizik yönü güçlü bir oyuncu transfer ettik. Takımımızın eksik olan yırtıcı oyuncu eksikliğini giderdi diyebilirim. Takıma adaptasyonu vede alışması erken olursa bu sene adından çokca söz ettirecekdir.

Hem tanınmış bir oyuncu alınıp hemde bonservis parası vermeden almak bence büyük bir başarıdır. Tekrar tebrik ederim. Yönetime bu tramsferden dolayı 10 üzerinden 10.5 veriyorum. Tebrikler yönetim.

Bu takımın artık fazlası ile taraftar desteğine ihtiyacı vardır. Lütfen yapıcı olalım desteğimizi tam manası ile verelim. Bu sene tekrar dirilme yılımız olacak...[/B]

infial§ 01.08.2013 11:12

son oynadığı takımda 15 maçta sıfır gol atmıştır. ondan önceki takımında ise son 90 maçta 10 gol atmış,Bjk de istemiş fakat alamamıştı Türk takımlarının düşmanı molpetler başkanı louis nicollin bize nasıl verdi utakayı orası ayrı merak konusu:confused:

AmiRaLL 01.08.2013 11:57

aslinda bu tarafatara ne yapsan cakmaz adam utakayi getiriovirt cicinho yu getirio zirtt bu ne ya kombine alma yoooook maca gitme yyyook desteekk hiy yooook sonra gos gos konusma bune salgam bune tursu gardas bu kadarda insafsiz olmayin messi gelse aaa gecen gece aleminde yakalanmis dersiniz ayip be ayip susunda onunuzdekini yiyin bariiii.

kaplanlı 01.08.2013 14:07

milli takımda oynadığı maç sayısına göre attığı gol çok az.eneramo nun yerini doldurursa iyi transfer demektir.hayırlı olsun.

Morten58 01.08.2013 14:13

[QUOTE=infial§;869493]son oynadığı takımda 15 maçta sıfır gol atmıştır. ondan önceki takımında ise son 90 maçta 10 gol atmış,Bjk de istemiş fakat alamamıştı Türk takımlarının düşmanı molpetler başkanı louis nicollin bize nasıl verdi utakayı orası ayrı merak konusu:confused:[/QUOTE]

Cünkü Sivasspor , 3 büyütülmüs takim gibi sos degil , asaletli baskan , dünya devi teknik direktörümüz var.

Ayrica Yaslari toplyuurz diyenlere , Malouda 33 yasinda - 1 yil top oynamadi Trabzona gitti , Drogba evet oynadi , cok oyuncu yasi 36 , Sivasspor 31 yasinda tercübeli oyuncu almis onu bile begenmiyorsunuz.

Eger bos bos yazi yazacaginiza , biraz kombine alin , takima sahip cikin , evet formalar gelmedi , ama biz önce sivaslilar olarak bütün olamaiyroz ki.

RsT4 01.08.2013 14:15

Çok kaliteli transfer .

infial§ 01.08.2013 14:21

[QUOTE=Morten58;869525]Cünkü Sivasspor , 3 büyütülmüs takim gibi sos degil , asaletli baskan , dünya devi teknik direktörümüz var.

Ayrica Yaslari toplyuurz diyenlere , Malouda 33 yasinda - 1 yil top oynamadi Trabzona gitti , Drogba evet oynadi , cok oyuncu yasi 36 , Sivasspor 31 yasinda tercübeli oyuncu almis onu bile begenmiyorsunuz.

Eger bos bos yazi yazacaginiza , biraz kombine alin , takima sahip cikin , evet formalar gelmedi , ama biz önce sivaslilar olarak bütün olamaiyroz ki.[/QUOTE]

Senin Türkçe okuma kapasiten 0 yazıyı ïyi oku ben yaşıyla ilgili bi şey yazdım mı,bak Avrupa'nın bilmem hangi lanet şehrinden buraya akıl verme

Morten58 01.08.2013 14:39

[QUOTE=infial§;869531]Senin Türkçe okuma kapasiten 0 yazıyı ïyi oku ben yaşıyla ilgili bi şey yazdım mı,bak Avrupa'nın bilmem hangi lanet şehrinden buraya akıl verme[/QUOTE]

Haydaaaaaa !!!

son oynadığı takımda 15 maçta sıfır gol atmıştır. ondan önceki takımında ise son 90 maçta 10 gol atmış,Bjk de istemiş fakat alamamıştı Türk takımlarının düşmanı molpetler başkanı louis nicollin bize nasıl verdi utakayı orası ayrı merak konusu.

abi ben sana ne dedimki öyle sinirleniyorsun.

Ozaman söyle söyleyim : Utaka serbest birakilddi, onun icin hic bir sorun olmadi !!!

[QUOTE=infial§;869531]Senin Türkçe okuma kapasiten 0 yazıyı ïyi oku ben yaşıyla ilgili bi şey yazdım mı,bak Avrupa'nın bilmem hangi lanet şehrinden buraya akıl verme[/QUOTE]

Ben ayrica yasli oyuncu diyenler dedim , eger sen onu kendi üstüne aliyorsun yazdigimi ozaman yapacak birsey yok.

Hem Avrupaya , hem sehre , hem bana hakaret ettiniz , bizim dinimizde durduk yere böyle lanetlemek olmaz , ama siz bilirsiniz.

Lanet , en büyük günahlar arasina giriyor.

cemahmety 01.08.2013 14:40

Ben Romaric'i istemem. Kalitesine hiçbir şey demem ama defansif bir orta saha yani bizim ihtiyacımız yok. Hemde yabancı olacağından mevcut yabancılardan biri gitmesi gerekir hemde bizim şuan ideal saydığımız Cicinho-Borjan-Aatıf-Kamil-Manuel Costa-Utaka 6'lısından birisinin tribüne çıkması gerekir bence o mevki için buna ihtiyaç yok. Kadir Hakan Adem kendilerine iyi bakarlarsa Romaric'ê falan ihtiyacımız kalmaz. Romaric zaten gol atan attırabilen bir oyuncu değil. Romaric yerine gol atan attırabilen bir oyuncu alınsa belki Cicinho sağ öne geçer, Apo sağ beke geçer,Kamil ilk 6'dan kesilebilir derim ama defansif bir ön libero için bence değmez

sebasteia 01.08.2013 14:51

morten'cim canını sıkma.

bize mübarek sivas'ta yaşayıp kafası basmayan adam yerine, lanet avrupa şehrinde yaşayıp kafası çalışan adam lazım.

cılgınsivas58 01.08.2013 23:06

oh bea şükür hele şükür güzel bir forvet transferi yapıldı

Sivas_SporLu58 02.08.2013 02:58

[QUOTE=33sivasli58;869182][url]http://www.youtube.com/watch?v=ReYb_khiTv4&feature=share[/url]

Bu da oyuncunun videosu. Video da izlediğime göre Eneramo dan daha iyi ama tabi ki bir de 90 dakika izlemek lazım.

Hayırlı,uğurlu olsun takımımıza :)[/QUOTE]

dünyadaki bütün futbolcular Eneramodan iyidir dostum :)

hiko58 02.08.2013 10:39

bazen çok ayıplıyorum burada bilirbilmez yorum yapan kişileri. futbolcu beğenmezler futbolcuyu eleştirirler. kardeşim sivassporun parası vardıda futbolcumu almadı. 737 kombine satıldığı söyleniyor hani kim aldı. kim elini cebine soktu. geçenlerde sivastaki son idmanı izleye gittim gelen kişilerin sırtında fason formalar vardı 50 tl verip forma almayan bedavacı bir milletken şimdi futbolcuları yönetimi eleştiriyoruz. çok ayıp çokk. gerçekten kınıyorum. az para ile çok işler yapmaya kalkan yönetimi desteklememiz ve çokça teşekkür etmemiz gerekirken herkes teknik direktör herkes futbol bileni maşallah herşeyide bilenler. yahu bir susun beya. susunda bekleyin. sivasspor futbol tarihindeki en mükemmel günlerini yaşıyor. bütün dünya sivassporu biliyor artık. brezilyada kime sorsan sivassporu biliyor. Avrupa biliyor. taraftara yakışan kombine ve forma almaktır. susun ve bekleyin. bilecenlik yapmayın.

5858SS5858 03.08.2013 12:53

Hayırlı uğurlu olsun.

AYDIN1985 03.08.2013 13:19

Insallah faydali olur. Yigidolara Hayirli olsun.

59yigido58 03.08.2013 17:30

bence bu adam son vuruşlar olsun hız olsun enaramonun süratleniş modeli enaramo ağırdı bu adam hızlı bizde leblebi gibi gol atar

adres58 03.08.2013 17:40

[QUOTE=Morten58;869537]Haydaaaaaa !!!

.............

Lanet , en büyük günahlar arasina giriyor.[/QUOTE]

Mortencim biz senide seviyoruz tüm üyelerimizide. Sen ve senin gibi bir çok 3. kuşak memleket çocuğu hep yurtdışı kültürü içinde büyüdünüz. Hele ki ne insanlar var daha Türkçenin ''T'' sini söyleyemiyorlar. -Kaldıki sen hem güzel Türkçe konuşuyor, hemde tabiri caizse''taş gibi'' Sivaslısın, Sivassporlusun. Aferin sana bu değerini ömrünün sonuna kadar yitirme...

59yigido58 03.08.2013 19:23

utaka iyi bir futbolcu ama rengifo tam bir kapalı kutu umarım gol yollarında sıkıntı yaşamayız takım uyumu yakaladığında üst sıralara doğru çıkarız tekrar eski parlak günlerimize döneriz inş.

Morten58 03.08.2013 19:25

[QUOTE=adres58;869941]Mortencim biz senide seviyoruz tüm üyelerimizide. Sen ve senin gibi bir çok 3. kuşak memleket çocuğu hep yurtdışı kültürü içinde büyüdünüz. Hele ki ne insanlar var daha Türkçenin ''T'' sini söyleyemiyorlar. -Kaldıki sen hem güzel Türkçe konuşuyor, hemde tabiri caizse''taş gibi'' Sivaslısın, Sivassporlusun. Aferin sana bu değerini ömrünün sonuna kadar yitirme...[/QUOTE]

Abi sagol , benim kimseyle problemim yok zaten , tek problem alinti yapmammis !

Neyse beni bilenlere tesekkür ediyor , tüm Sivaslilarin , Sivasli olmayanlarin , Müslümanlarin Kadir gecesi mübarek olsun diyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:13.