SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasspor Yönetimi Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Yönetim İstifa (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39894)

ankastre 27.04.2016 10:45

Cevap: Yönetim İstifa

[QUOTE=muhalif;973912][B]sivassporda bilmediğiniz şeyler var?[/B]
1- kongre üyesi kaç kişi biliyormusunuz?
2- neden kongre üye sayısını çoğaltmıyorlar?
3- neden zengin ve söz hakkı olacak yöneticileri kongre üyesi yapmıyorlar.
4- neden şirketleşmeye gidip tüm harcamaları şeffaf yapmıyorlar.

[B][U]bunların cevaplarını bence iyi arayın? ilerleyen zamanda anlatacağım[/U][/B][/QUOTE]

desene gardaş pis kokular gelecek.

58Yiğidoo58 27.04.2016 10:53

Bakıyorumda bu sefer yönetimi düşürmek için cırpınanların durumu hayli artmış. Bende adımı yazıyorum 58Yiğidoo58 cok degil sene sonra tekrar burda farklı konusacagız. Herkes bunu ezberlesin. Hala devam eden yöetimin taraftarıyım. Bana bir kuruş karları yok. Bana yaşattıgı başarıların taraftarıyım. Ben insanların kötü yanlarına bakmam. Şeytana yüz cevirmem. Fesat değilim insanları güzel anarım. Beni ezberleyin 58Yiğidoo58 tarih tekkerrür edecek. Yalancılar fasıklar MEcnun otyakmaz diye bagırdıgında 11 senedir devam eden taraftarla aynı tribünlere oturmaya devam edeceğim. İçimiz farklı olsada dısımız bir olacak ama gün gelince hep ayrılacagız saygılar.

Rallim58 27.04.2016 11:05

[B]Zamansız bir konu olduğunu düşünüyorum...

Şu günler bizlerin kenetlenmesi, zor da olsa ligde tutunabilmek adına "ne yapabiliriz"i konuşma zamanı olduğunu düşünüyorum...

Burada birtakım göndermeler, istifalar teklif edilip gönüller kırılırken, Eskişehir ve Kayseri bizim yapmadığımızı yapıp, kenetlenip, birlik olup takımlarını ligde tutarlarsa kimse şaşırmasın. Biz de burada birbirimizi eleştirmekle vakit geçirelim...

Elbette içimiz acıyor, yüreğimiz yanıyor... Eleştirilecek de, sorgulanılacak da..! Ancak o zamanın bu zaman olmadığını düşünüyorum...[/B]

mamy58 27.04.2016 12:18

[QUOTE=Rallim58;973937][B]Zamansız bir konu olduğunu düşünüyorum...

Şu günler bizlerin kenetlenmesi, zor da olsa ligde tutunabilmek adına "ne yapabiliriz"i konuşma zamanı olduğunu düşünüyorum...

Burada birtakım göndermeler, istifalar teklif edilip gönüller kırılırken, Eskişehir ve Kayseri bizim yapmadığımızı yapıp, kenetlenip, birlik olup takımlarını ligde tutarlarsa kimse şaşırmasın. Biz de burada birbirimizi eleştirmekle vakit geçirelim...

Elbette içimiz acıyor, yüreğimiz yanıyor... Eleştirilecek de, sorgulanılacak da..! Ancak o zamanın bu zaman olmadığını düşünüyorum...[/B][/QUOTE]
Anlatmak istediğim de bu asıl

Del Piero 27.04.2016 18:09

[QUOTE=ankastre;973932]Bu nasıl laf gardaş.sivasspor yönetimine geçim yerimi kulüb.eğer öyleyse çok vahim.[/QUOTE]

Kapalı kapılar ardında neler dönüyor neler bir bilsek asıl ozaman asıl vehameti göreceğiz burada forumda bir kaç kişi bunları biliyor ama aciklamiyorlar inşallah en.kısa zamanda bizide aydinlatilar.

turkojan 27.04.2016 18:34

[B]Üzülüyoruz göz göre göre küme düştük, Yönetim kendini sorguya çekmeli son yıllardır ne haldeyiz ne yapmışız muhasebe edilmeli. dilim varmıyor ama düştük bu saatten sonra mucize gerekli .[/B]

yıldız58im 27.04.2016 19:24

Her yil 3 takım duser biz de 10 yil surekli superlig oynadık gencler ve antep dısinda 4 buyukler hic düsmemis dusmesek iyiydi ama artik kader gunu hakkimiza gunahiyla sevabiyla razi olacagiz gerci bakkal halen umutlu ama...

migroArmis 27.04.2016 19:52

[QUOTE=SenSetik;973900]Hocam çünkü Sivas sahipsiz bir şehir...herkes Sivasspor'un ortada kalacağından ve daha alt liglere düşeceğinden korkuyor bence..Sivassporu bugünlere taşıyan olan Mecnun Başkanın takım düşse bile tekrar çıkaracağına inanıyor..doğru mu peki? Kısmen..o yüzden hakkımızda hayırlısı..[/QUOTE]

Eyvallah güzel kardeşim de ;
Bazen ara vermek gelenleri görmek gerekir...Ertuğrul Sağlam bile giderken tekrar geleceğiz inşallah dedi gitti vede geldi...Eğerki ''hiç kimse yok'' diye ısrar edilir ise dikta rejim benzeri bir tablo ortaya çıkar ki bunu tasvip etmek mümkün değil..Belkide bir çok aday var Sayın başkana saygısından adaylığını açıklamıyor...Bence bir kaç dönem bile olsa Mecnun Başkan dinlenmelidir...Ayrıca ben Sivasın bahsedilen kadar sahipsiz olduğuna inanmıyorum ..inanmak istemiyorum...Ama söyledikleriniz mantıklı ve gerekçeli cümleler...Teşekkür ederim görüşünüz için ...selamlar...

migroArmis 27.04.2016 19:58

[QUOTE=mamy58;973904]Kimin destekçisi olalım var mı bir babayiğit elini taşın altına koyacak haydi daha güçlü kalkalım diyecek yok..Onu geç takım düşmeye oynuyor 2. yarı kaç maçı dolu tribünler karşısında oynadı takım....Yanılmıyorsam Bülent UYGUN zamanında takıma yardım için kampanya başlatıldı kaç para toplandı..Takıma iyi veya kötü sahip çıkan birileri varken onlarıda küstürüp alt liglerdede mi gezelim Mersin gibi Ordu gibi krize mi girelim Burası Bursa değil burası İstanbul değil burası Trabzon değil bizim her kongremizde en az 3 aday olmuyor güldürmeyin artık Yapılması gereken yönetime takıma seneye destek olup tekrar layık olduğu yere dönmesini sağlamak .....[/QUOTE]

Bursa dediğimiz kentte bir ara yardım kampanyası başlatılmış idi (söyleminize istinaden örnek teşkil ettiği için aklıma geldi) sen ben biz o derken 100 bin gibi gülünç bir rakam toplandı ve bu rakamın hepside bizim gibi insanların verdikleri 20 tl lerdi...Şehrin iki dinamiği Cavit çağlar ve celal sönmez 12 bin lirayı 12 ay taksıtle bağışta bulundular...Bossen enerji çıktı utanın diyere 100 bini bir kerede bağışladı ...Şunu anlatmaya çalışıyorum Türkiyenin en buyuk sanayı kenti Bursada bile şehrin dinamiklerinin bile işe yaramadığını biz gördük tasvip ettik...Eğer Bursada böyle ise Sivasta neler olur kimbilir...Bu yüzden az evvel Sensetik kardeşimin yorumuyla birlikte sizinkinide okuyunca görüşlerim bir parça değişti ve sizlere hak vermedim değil...Doğru söylüyorsunuz...

sehrisivas 28.04.2016 18:06

[QUOTE=migroArmis;973899]Bu takımı bu hale getiren yönetimin ve başkanın bu kadar destekçisi olduğunu bilmiyordum ...İlginç ki ne ilginç...Takım küme düşüyor hala kalsın diyenler var..[/QUOTE]

Mesala sence kim gelsin başkan olarak.

Del Piero 28.04.2016 19:04

[QUOTE=sehrisivas;974023]Mesala sence kim gelsin başkan olarak.[/QUOTE]

Kardeşim burada kimse birilerinin tetikçisi değil şak şak cilikda yapmıyoruz sadece 3 yıldır çok kötü yönetilen bir kulüp var büyük bir başarısızlık var hem sportif hemde maddi olarak büyük bir başarısızlık var ve bunun bedelini birileri ödemeli.

[B]mecnun giderse kim gelecek, kim gelecek diye soranlara şöyle cevap veriyorum kim gelirse gelsin zaten bundan daha kötü olamayız hem sportif olarak hemde maddi olarak 35 yaşındaki futbolculara ptt lig futbolcularına oynamadan para kazanan futbolculara verilen paralar ile kulüp zarara ugratilmistir sportif olarak küme düşürülmüştür alt yapı desen zaten kocaman sıfır. Sıradan bir yönetim olsada zaten en kötü suan bu durumda olurduk, daha kötü olmazdık merak etmeyin. [/B]

alemdarlar 28.04.2016 19:35

Sivasspor.Com ÜYE gardaşlarıma cevaplar:

_DeReBeYi_ Ne; Gardaşım 2014 den beri Yenilik isteyenlerdenim. Şimdi beni iyi anlıyorsundur. Bu konuya bak ve içeriğini oku. Provakatör diyenler bile oldu bizlere. Ama şimdi Binler İSTİFA diye bağırıyor.

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showpost.php?p=897456&postcount=52[/url]

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showpost.php?p=897461&postcount=53[/url]

yigido yakup 'a; Gardaşım ben ve benim gibi düşünenlere provakatör lafını kondurmuştun. Şimdi binler eleştiriyor. İnce mesajlarımız oldu tabiiki eyvallah. Ama Mecnun Başkanı tanımak gerekir. Tanırsan bedavaya kovarsın. uZUN YILLAR BEKLEDİM. Şimdi herkesmi provakatör. Takımına sahip çık.

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showpost.php?p=897413&postcount=45[/url]

Bazı Üye Gardaşlarıma;

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showpost.php?p=965915&postcount=107[/url]

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showpost.php?p=965914&postcount=196[/url]

Sivasspor.Com 'da yaptığım en harbi açıklama;

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showpost.php?p=962640&postcount=7[/url]

Bir FB maçı yorumum sessiz kalan üyelere gelsin;

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showpost.php?p=962320&postcount=73[/url]

[B]Linklerin tarihine bakabilirsiniz. Konuların tarihine bakabilirsiniz.[/B]

34MUAMMER58 28.04.2016 20:06

[b]Herkes kendince düşüncelerini paylaşmış,ve maalesefki bu konuda bile taraftar bölünmüş,söz konusu yönetimmi?sivasspormu?takım 1 mağlubiyette düşecek durumda ,haa yönetimin gitmesi ,istifa etmesi bu satten sonra zaten kimseye fayda getirmez,rallim abinin dediği gibi bu konunun gündeme gelmeside erken olmuştur buna katılıyorum,önümüzde 4 hafta var ,bu haftalarda sivasspor kurtulabilir,ben ciddi olarak inanıyorum,takım mucize eseri ligde kalırsa yada düşerse yönetimde ciddi değişikliler olmasıda zaten gerekiyor,son olarak ,borcumuzda yok [artıkvar]başarımızda yok politikası ,küme düşmüş takımların kazmalarını takıma kazandırma politikası,karaktersiz pskopat oyuncuları sivasspora ve türk futboluna kazandırma politikaları,deneyimsiz,donanımsız acemi yardımcı hoca ve yetersiz yardımcılarını sivassporun başına getirme politikası,nerde bonservisi elinde bitik,yaşlı sakat,emekliliği gelmiş oyuncuları bu takıma kazandırma politikaları,transfer sezonunda ucuz ,gereksiz oyuncuları alma politikası,taraftardan kopuk,taraftarın sesi olmayan,takımın gidişatı ,yada transferler,hakem hataları ve tff ninin sivasspor aleyhindeki icaraatlarına cevap vermeme,taraftarı bilgilendirmeme politikası iflas etmiştir, bu kötü gidişatda bu polİtikaların sonucudur.[/B]

sehrisivas 28.04.2016 21:00

[QUOTE=Del Piero;974028]Kardeşim burada kimse birilerinin tetikçisi değil şak şak cilikda yapmıyoruz sadece 3 yıldır çok kötü yönetilen bir kulüp var büyük bir başarısızlık var hem sportif hemde maddi olarak büyük bir başarısızlık var ve bunun bedelini birileri ödemeli.

[B]mecnun giderse kim gelecek, kim gelecek diye soranlara şöyle cevap veriyorum kim gelirse gelsin zaten bundan daha kötü olamayız hem sportif olarak hemde maddi olarak 35 yaşındaki futbolculara ptt lig futbolcularına oynamadan para kazanan futbolculara verilen paralar ile kulüp zarara ugratilmistir sportif olarak küme düşürülmüştür alt yapı desen zaten kocaman sıfır. Sıradan bir yönetim olsada zaten en kötü suan bu durumda olurduk, daha kötü olmazdık merak etmeyin. [/B][/QUOTE]
Gardas kim gelirsen gelsin diye bir cevap yok.net bir cevap verin aklınızda biri olduğu için değil tabii. Ancak daha önceki kongrelerde aday olan biri var mı ? Sizin bildiginiz. Hani şu adam BAŞKAN olur SİVASPOR A diyebileceğimiz bir kişi hani söyleyin bizde umutlanalim.

migroArmis 28.04.2016 21:15

[QUOTE=sehrisivas;974023]Mesala sence kim gelsin başkan olarak.[/QUOTE]

Konum itibari ile Sivasın dinamiklerini sizler kadar iyi tanımıyorum...Tanımamak mevcut yönetimin kötü oluşunu kabul etmek anlamına gelmiyor...Bu sorunuzun cevabını Sivasta yaşayan dinamikleri tanıyan arkadaşlar çok daha net cevap vereceklerdir...Selamlar..

sehrisivas 28.04.2016 22:13

[QUOTE=migroArmis;974038]Konum itibari ile Sivasın dinamiklerini sizler kadar iyi tanımıyorum...Tanımamak mevcut yönetimin kötü oluşunu kabul etmek anlamına gelmiyor...Bu sorunuzun cevabını Sivasta yaşayan dinamikleri tanıyan arkadaşlar çok daha net cevap vereceklerdir...Selamlar..[/QUOTE]
tanıyanlar da veremiyor bu cevabı kardes. Yok çünkü kayyumdan alinmis bir klüp. Kim sahip çıkar inan bilmiyorum kimsenin de bildiğini sanmıyorum. Elbet biri bulunur diyorlar.

eurovision 28.04.2016 22:29

Borca girelim diyenler çokta altından kalkabilecek mi bu takım o da var mesela Orduspor'un hali içler acısı süper lige çıkmak pahalıya mâl oldu onlara hâlâ da borçları kapanabilmiş değil

cengo64 28.04.2016 23:31

[QUOTE=sehrisivas;974037]Gardas kim gelirsen gelsin diye bir cevap yok.net bir cevap verin aklınızda biri olduğu için değil tabii. Ancak daha önceki kongrelerde aday olan biri var mı ? Sizin bildiginiz. Hani şu adam BAŞKAN olur SİVASPOR A diyebileceğimiz bir kişi hani söyleyin bizde umutlanalim.[/QUOTE]

Kim gelirse gelsin bundan kötü olnaz deniyor kardeşim.Niye geri zekalı gibi aynı soruyu soruyorsun.Şunu dersen birşey diyemem.Orda çete var kardeşim kimseyi içeri sokmaz diyorsan o başka.Ama bizim sandığımız gibi medeni bir Sivasspor müessesi varsa ben de adayım.

cengo64 28.04.2016 23:43

Mali kongre yaparım önce.Klubün gelirini giderini düzenli aralıklarla Sivaslılara söylerim.Sponsor anlaşması yaparsam çok değer verdiğim Sivas ismini kime ne şartlarla sattığımı açıklarım.Bundan kötü mü olur.Zor mu sanıyorsunuz bunu yapmayın.Sivas halkı bu kadar zavallı ise az bile yapıyorlar deyip aslında buralarda hiç yazmamak lazım.

cengo64 28.04.2016 23:44

Aslında az bile yapıorlar.Bunu da takdir ediyoruz.Onu da belirtelim.

58svs58 29.04.2016 09:03

bu takımı en iyi ben yönetirim. yaşım 45 emekliliğime 1 sene kaldı. ondan sonra bakacağız. takım içinde fenercileri temizle yüzde ellisi biter işin. geriye kalan yüzde elliyide diğer istanbul takımı sevdalılarını temizle. iş tamam. bir tane yatılı sivasspor lisesi. tüm türkiyeden futbola yeteneklli gençleri orta okuldan itibaren burada okutacaksın, iki pilot takımla bu iş yürür. ama lafla peynir gemisi yürümez

sehrisivas 29.04.2016 09:59

[QUOTE=cengo64;974044]Kim gelirse gelsin bundan kötü olnaz deniyor kardeşim.Niye geri zekalı gibi aynı soruyu soruyorsun.Şunu dersen birşey diyemem.Orda çete var kardeşim kimseyi içeri sokmaz diyorsan o başka.Ama bizim sandığımız gibi medeni bir Sivasspor müessesi varsa ben de adayım.[/QUOTE]

Lahn kardeşim Deme bana. Geri zekalı gibi konuşan sensin karaktersizce yorum yapma. Düzgün soru soruyoruz.

migroArmis 29.04.2016 20:20

[QUOTE=sehrisivas;974040]tanıyanlar da veremiyor bu cevabı kardes. Yok çünkü kayyumdan alinmis bir klüp. Kim sahip çıkar inan bilmiyorum kimsenin de bildiğini sanmıyorum. Elbet biri bulunur diyorlar.[/QUOTE]

O zaman şöyle bir mantık çıkıyor kabul eder iseniz bende sizin fikrinizi kabul edeceğim...Takıma sahip çıkan yok diye mevcut takımın her yıl bir alt lige düştüğünü veya her yıl 14-16 cılıklara veya düşerse yıllarca çıkamamaya oynayan bir takımın yönetimini sırf başka biri yok veya bu takım kayyumdan alındı diye kötü yönetimi kabul etmekmi gerekir..O yönetimle devam etmek uygunmudur.

sehrisivas 29.04.2016 21:35

[QUOTE=migroArmis;974079]O zaman şöyle bir mantık çıkıyor kabul eder iseniz bende sizin fikrinizi kabul edeceğim...Takıma sahip çıkan yok diye mevcut takımın her yıl bir alt lige düştüğünü veya her yıl 14-16 cılıklara veya düşerse yıllarca çıkamamaya oynayan bir takımın yönetimini sırf başka biri yok veya bu takım kayyumdan alındı diye kötü yönetimi kabul etmekmi gerekir..O yönetimle devam etmek uygunmudur.[/QUOTE]

O konuda sen haklısın tabii. Kimse düşmelerin devamını istemez. Her kesin isteği ortak düşersek bile iyi bir takımla hemen geri çıkmak ve ilk yıllarda ki gibi güçlü takım kurmak. Bunu gerçekten kim iyi yapacaksa ortak istek oolmalı hayırlısı artık

migroArmis 29.04.2016 21:45

[QUOTE=sehrisivas;974091]O konuda sen haklısın tabii. Kimse düşmelerin devamını istemez. Her kesin isteği ortak düşersek bile iyi bir takımla hemen geri çıkmak ve ilk yıllarda ki gibi güçlü takım kurmak. Bunu gerçekten kim iyi yapacaksa ortak istek oolmalı hayırlısı artık[/QUOTE]

Size ve Sayın başkana katıldığım tek bir konu var...İzninizle anlatmaya çalışacağım...Futbolda vizyon kişilik ve lobi çok önemlidir...Biz Bursa düştüğümüzde sayın başkan Levent Kızıl bizi çıkartmıştır(2 yılın sonunda buna dikkat ediniz ilk yılda çıkamadık) Levent Kızıl tff de lobisi kuvvetli bir kişiliktir...(bunun çok etkisi olmuştur)Şampiyon olduğumuzda başımızda rahmeti başkan İbrahim Yazıcı vardı ki Türkiyede tanımıyan yoktur elli tane oteli vardır ve lobisi kuvvetlidir...Bütün Türkiye rahmetlinin otellerinde tatil yapar...Şimdi size katıldığım konu tam burda başlıyor...Türkiyede Sivassporu kime sorarsanız sorun isim verin dediğiniz zaman suratınıza bakakalırlar...Eğer isim vermeyi başaran insan olursa Mecnun der soyadını getiremez...Bilgili bir kesim varsa Mecnun Odyakmaz der...Bunu söyleyeceklerin sayısıda çok fazla değildir...Bu da demektirki Sayın Mecnun Odyakmaz kötü bir yönetim sergilesede Türkiyede adını Sivassporla duyurmayı başarabilen tek insandır...Aziz yıldırımla akrabalığını bile duymuştum...Demek oluyorki Sayın Odyakmaz lobi konusunda herkesten bir adım öndedir...(Her ne kadar tasvip etmesemde sadece bu konuda tasvip ediyorum )

Del Piero 30.04.2016 19:25

[QUOTE=sehrisivas;974037]Gardas kim gelirsen gelsin diye bir cevap yok.net bir cevap verin aklınızda biri olduğu için değil tabii. Ancak daha önceki kongrelerde aday olan biri var mı ? Sizin bildiginiz. Hani şu adam BAŞKAN olur SİVASPOR A diyebileceğimiz bir kişi hani söyleyin bizde umutlanalim.[/QUOTE]

ismail gülle olabilir mesela aklıma gelen bir isim nasıl beğendiniz mi?

sehrisivas 30.04.2016 19:52

[QUOTE=Del Piero;974124]ismail gülle olabilir mesela aklıma gelen bir isim nasıl beğendiniz mi?[/QUOTE
İsmail Gülle aday olur mu sizce

Del Piero 30.04.2016 20:11

[QUOTE=sehrisivas;974126][QUOTE=Del Piero;974124]ismail gülle olabilir mesela aklıma gelen bir isim nasıl beğendiniz mi?[/QUOTE
İsmail Gülle aday olur mu sizce[/QUOTE]

[B]bu yonetim ciddi bir.şekilde biz giriyoruz daha aday.olmayacağız elimizi etegimizi çektik desin inanin bana bu takım sahipsiz kalmaz 4/5 tane aday çıkar. Şimdi insanlar saygısından aday olmuyor kimse renk vermiyor ama bunlar giderse ki ben gideceklerine inanmiyorum adayda çıkmaz karşılarına [/B]

sehrisivas 30.04.2016 20:31

[QUOTE=Del Piero;974127][QUOTE=sehrisivas;974126]

[B]bu yonetim ciddi bir.şekilde biz giriyoruz daha aday.olmayacağız elimizi etegimizi çektik desin inanin bana bu takım sahipsiz kalmaz 4/5 tane aday çıkar. Şimdi insanlar saygısından aday olmuyor kimse renk vermiyor ama bunlar giderse ki ben gideceklerine inanmiyorum adayda çıkmaz karşılarına [/B][/QUOTE]

Başkan yönetim kuruluna revizyon yapsa daha iyi olur bence

ofozturk 30.04.2016 20:49

Bence yarın ki maçta inş olmaz kötü bir sonuç alırsak iyi bir istifa sesleri çıkar özellikle o beceriksiz mesut denen hocaya

alemdarlar 30.04.2016 20:53

Görev bir mafya babasına devredilecek söylentileri olmuş. Duyan var mı.
Bizim Sivas Gazetesi yemeğinde konuşulmuş. Gazeteye yakın olan veya destek veren var mıı. Lütfen.

İnşallah Osman başkan gibi harbi adamlar gelir.

alemdarlar 30.04.2016 21:05

Bu hafta grup ve dernek bozuntularını da iyi takip ediniz. Tam bağımsız taraftarlar zaten İSTİFA bekliyor.

Del Piero 30.04.2016 21:18

[QUOTE=alemdarlar;974131]Görev bir mafya babasına devredilecek söylentileri olmuş. Duyan var mı.
Bizim Sivas Gazetesi yemeğinde konuşulmuş. Gazeteye yakın olan veya destek veren var mıı. Lütfen.

İnşallah Osman başkan gibi harbi adamlar gelir.[/QUOTE]

Sedat pekere mi yoksa :confused:6

menesakin 01.05.2016 07:39

[QUOTE=alemdarlar;974131]Görev bir mafya babasına devredilecek söylentileri olmuş. Duyan var mı.

İnşallah Osman başkan gibi harbi adamlar gelir.[/QUOTE]

Akşamki Eskişehir-Trabzon maçından sonra aklıma gelmedi değil bir mafya gelse şu Halis Özkahya denen yavşak acaba o zaman da bu kadar adilik yapabilir mi?

alemdarlar 01.05.2016 07:58

[QUOTE=menesakin;974147]Akşamki Eskişehir-Trabzon maçından sonra aklıma gelmedi değil bir mafya gelse şu Halis Özkahya denen yavşak acaba o zaman da bu kadar adilik yapabilir mi?[/QUOTE]

Osman başkana harbi destek olan Cemal beyin ailesinden biri veya bizzat Orkun bey veya arkadaşlarından biri bu tarife uygun insanlar. Ama sessiz kalıyorlar. Osman başkan zamanın da destek gördü. Keşke bir görev verilerek kazandırılsalardı. Sadece maddi destek istendi bu kişilerden. Para gani insanlar da var. Alternatif yok sanılıyor. Rica da bulunulsun ve görve başlasınlar. Osman ve Mecnun başkan bu şekilde geldiler. Görev istemediler. Görev onlara verildi. Bizde bayrak devir teslimi böyle olmuştur hep.

alemdarlar 01.05.2016 08:25

[B]Cemal Nayır:[/B] Ailesinden biri kesinlikle başkan olmalıdır. Bu kolpa düzeni yıkmalıdır. Türkiye'nin en büyük baronu olarak halen kayıtlardadır. Polis Osman Seçilmiş ilişkilerinide sormuştur. Baskın sonucu yakalanmıştır.

[B]Orkun Rakam:[/B] Osman Seçilmiş başkan para desteği ararken çok gizli hareket etmiştir. İnter Star adlı televizyon kanalında(1996) Sivasspor'a para vermeyen iş adamlarını tehtid ettiğini itiraf etmiştir. Sivas'lı olmamasına rağmen Sivasspor'ludur. 7 yaşında iken Sivasspor'da amigoluk yapmıştır. Hiç bir Yönetici ile görüşmemektedir. Aldığı duyumlarla hareket etmiştir. Cemal beye paranı mezara mı götüreceksin çıkışı yapmış ve Cemal bey haklısın diyerek Sivasspor'a destek vermiştir. Akıllı bir insan olduğu, değil cezaevi hiçbirkez nezarete bile girmemiştir. Çılgınlar 38 adlı eski iki grup üyesini yaraladığı söylenmektedir.

[B]Osman Seçilmiş:[/B] Milli Görüş davasının en kuvvetli erlerindendir. Eski Sivas BLD. Başkanıdır. Sivassporumuzda 1996-2004 yılları arasında başkanlık yapmıştır. Boyacıdan Mafya babalarına kadar giderek Sivasspora destek aramıştır. Her yolu denemiştir. Efsane başkan diye anılmaktadır.

alemdarlar 01.05.2016 08:50

[url]http://www.milliyet.com.tr/2001/01/02/siyaset/siy03.html[/url]

Cemal Nayır

[url]https://www.youtube.com/watch?v=7tu7YHTJ-EY[/url]

Osman Seçilmiş

alemdarlar 01.05.2016 09:05

[url]http://taraftarcafe.clubme.net/f14-kayserispor-cylgynlar-38[/url]

Orkun Rakam haberi bu adresten kaldırılmıştır. İki Çılgınlar 38 üyesini yaraladığı iddia edilmiştir. Orkun bey Belçika'da yaşamaktadır.

Del Piero 01.05.2016 17:06

[B]bugün istifa edip gidin lig bitmeden yeni yönetim gelmeli acilen gidin bari kendi gidisiniz transferler gibi gecikmez [/B]

alemdarlar 01.05.2016 17:25

Başkan [B][U]kendisine yakın taraftarlara giderek[/U][/B] helallik istemiştir.

[U][B]Tam Bağımsız Yiğidoların Gücünü Zaten Hep Biliyordu. Yanlarına gidemedi.
[/B][/U]
Gitsin o grubun yanına. Çokta tın. Artık bayrağı devir etmeli.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:33.