![]() |
[QUOTE=BOUN]Bu ne ya hu?... Siteye Konyalı akını var. Konyalıları severim. Bir çok Konyalı arkadaşım oldu. Hepside adam gibi adam [/QUOTE]
[B]eyvallah kardes ayni dileklerimiz sizin icinde gecerli inani beyler [/B](BASKAN MURAT) |
Dostlukta Anadolu kazansin. Kazansin da biz yenersek çok iyi olur.
|
arkadaşlar sanki ortam yavaş yavaş geriliyor lütfen saakin olalım bizim niyetimiz oaraya gelipte olay çıkarmak degil lütfen SADECE KONYA
|
HERKESE KAPIMIZ AÇIK GELİN
|
geldiginiz gibi gideceksiniz diyecem fakat şunu biliyorumki şen şakrak güle oynaya bağıra bağıra geleceksiniz ağlaya ağlaya gideceksiniz..simdiden üzgünüm
|
biz yenilsek bile takımımızı tribunlere cagıran bir grubuz alem taraftar goruyor her seferinde.ama iddaa ediyorum ki bu maçı alacagız...
|
[QUOTE=nalcaci4ever]biz yenilsek bile takımımızı tribunlere cagıran bir grubuz alem taraftar goruyor her seferinde.ama iddaa ediyorum ki bu maçı alacagız...[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B] GARDAŞ KENDINIZE NEYI YAKIŞ TIRIYORSANIZ ONU YAPIN TABİKİ GELECEKSİNİZ BİZİM KAPIMIZ HERZAMAN HERKEŞE ACIKTIR. AMA BÜYÜK KONUŞMA SENDEN ŞU KELİMEYİ BEKLERDİK KİM HAKEDERSE O KAZANSIN AMA KAZAN SANIZDA KAYBETSENIZDE DOSLUK KAZANSIN. HA UNUTMADAN SUNUDA BELIRTIYIM SİZE LAF ATANLARIN HİÇ BİRİNİ BEN SİVASSPOR U NE KENDİ EVIMIZDE NEDE DEPLASMANDA GÖRMEDİM. KONYALI ARKADAŞLARA LAF ATAN ARKADAŞLAR SİZ GİTMİYORSUNUZ DEPLASMANA BİZ GİDİYORUZ. KLAVYEDE ARTİSLİK YAPMAYIN DOSTLUK KURALIM BURDA. GARDAŞ BUYURUN GELİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR. SİVAS KONYA EL ELE BERABER UEFA YA.[/B][/COLOR] |
helal olsun bu konyalılara valaha kayserililerden delikanlı adamlar ..biz kayseriinin sitesine centilmenlik yazdık küfür duyduk (hoş umruma bile almamya kötü söz söyleyenindir)terbiyesizce holiganlık yaptılar ama birde bu topic e bakarsanır aradaki fark gözle görünür şekilde ortada...neyse sivaslıyım sivassporluyum insallah sivasspor bu macı alır konyasporada bundan sonraki maçlarında hep galibiyet diliyorum eyvallah
|
[QUOTE=dogukan58]helal olsun bu konyalılara valaha kayserililerden delikanlı adamlar ..biz kayseriinin sitesine centilmenlik yazdık küfür duyduk (hoş umruma bile almamya kötü söz söyleyenindir)terbiyesizce holiganlık yaptılar ama birde bu topic e bakarsanır aradaki fark gözle görünür şekilde ortada...neyse sivaslıyım sivassporluyum insallah sivasspor bu macı alır konyasporada bundan sonraki maçlarında hep galibiyet diliyorum eyvallah[/QUOTE]
ee nede olsa benim hemserilerim sayilir Tahsin abi deilmi Yani??. sen biliyorsun Ama ne kadar hemserimde olsa Canim SIVASSPORUM bu maci eze eze alacak |
ARKADAŞLAR TAMAMEN DOSTLUK İÇİNDE GEÇMESİNİ İSTİYORUZ MAÇIN 90 DAKİKASI ÖYLE GEÇER İNŞAALLAH
|
[QUOTE=FatihSoner58]ee nede olsa benim hemserilerim sayilir Tahsin abi deilmi Yani??. sen biliyorsun
Ama ne kadar hemserimde olsa Canim SIVASSPORUM bu maci eze eze alacak[/QUOTE] ewet fatih yenge konyalıydı demi senin ikinci memleket konya ama yinede herzaman heryerde en büyük sivas |
[QUOTE=dogukan58]ewet fatih yenge konyalıydı demi senin ikinci memleket konya ama yinede herzaman heryerde en büyük sivas[/QUOTE]
tartismasiz en buyuk SIVAS. Baba Vatanim Sivas benim |
[QUOTE=1967_Dernek_Murat][COLOR="Red"][B]
GARDAŞ KENDINIZE NEYI YAKIŞ TIRIYORSANIZ ONU YAPIN TABİKİ GELECEKSİNİZ BİZİM KAPIMIZ HERZAMAN HERKEŞE ACIKTIR. AMA BÜYÜK KONUŞMA SENDEN ŞU KELİMEYİ BEKLERDİK KİM HAKEDERSE O KAZANSIN AMA KAZAN SANIZDA KAYBETSENIZDE DOSLUK KAZANSIN. HA UNUTMADAN SUNUDA BELIRTIYIM SİZE LAF ATANLARIN HİÇ BİRİNİ BEN SİVASSPOR U NE KENDİ EVIMIZDE NEDE DEPLASMANDA GÖRMEDİM. KONYALI ARKADAŞLARA LAF ATAN ARKADAŞLAR SİZ GİTMİYORSUNUZ DEPLASMANA BİZ GİDİYORUZ. KLAVYEDE ARTİSLİK YAPMAYIN DOSTLUK KURALIM BURDA. GARDAŞ BUYURUN GELİN BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR. SİVAS KONYA EL ELE BERABER UEFA YA.[/B][/COLOR][/QUOTE] tabiki kardeş bence de kim hakederse o kazansın.alın terleri boşa gitmesin.gonlum bizden yana benim :) yani ben bizimkilerin hakedip galibiyet alacagını iddia etmiştim :)yani öyle bir his var içimde:)sivassporlu arkadaşları da tebrik ediyorum buradan bir kez daha centilmenlik budur... |
Merhaba Sivaslı Arkadaşlar.Ben Konya'dan Taner.Pazar günü inşallah Allah nasip ederse Sivas'a gelecez.Herkes kendi takımını ve şehrini tabiki destekleyecek.Centilmence bir maç olur,inşallah.Biz Konyasporumuzun kazanması nasıl çok istiyorsak sizde Sivassporun kazanmasını istiyorsun doğal olarak.Sonuçta HAKEDEN KAZANSIN.Dost'uz Dost Kalalım.Biz Basketbol takımızı 1.ligdeyken deplasmanlarda bile yalnız bırakmadık.İstanbulda Çarşı ya meydan okuduk.Ama Kardeşlerimize giitiğimiz zaman derneklerine gider,çaylarını içeriz.Konya da da en iyi şekilde ağırlarız.hepinize selamlar.Pazar günü görüşmek üzere.....
ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ YEŞİL-BEYZA OLSUN MEZAR TAŞIMIZ |
[QUOTE=Sevdam]Merhaba Sivaslı Arkadaşlar.Ben Konya'dan Taner.Pazar günü inşallah Allah nasip ederse Sivas'a gelecez.Herkes kendi takımını ve şehrini tabiki destekleyecek.Centilmence bir maç olur,inşallah.Biz Konyasporumuzun kazanması nasıl çok istiyorsak sizde Sivassporun kazanmasını istiyorsun doğal olarak.Sonuçta HAKEDEN KAZANSIN.Dost'uz Dost Kalalım.Biz Basketbol takımızı 1.ligdeyken deplasmanlarda bile yalnız bırakmadık.İstanbulda Çarşı ya meydan okuduk.Ama Kardeşlerimize giitiğimiz zaman derneklerine gider,çaylarını içeriz.Konya da da en iyi şekilde ağırlarız.hepinize selamlar.Pazar günü görüşmek üzere.....
ÖLSEKTE EĞİLMEZ BAŞIMIZ YEŞİL-BEYZA OLSUN MEZAR TAŞIMIZ[/QUOTE] gardas dıyorum çünkü gercekten cok guzel ıfadeler kullandın ve gonlundende gecenlerın bu olduguna ınanıyorum bızler de sızlerı yanı konyalı gardaslarımızı en ıyı sekılde agılamak ısterız buyrun gelın basımız uzerınde yerınız var pazar gunu gorusmek uzere |
İSTANBULDAN DOST OLMAZ ZATEN ÇARŞI HAYATININ HATASWINI KONYADA YAPTI İŞTE 2 ADET MEYDAN SOPASI ÇÜNKÜ HEPSİ KENDİNİ BEGENMİŞ HEPSİ İSTANBULU BİR NUMARA GÖREN KOLPA.ANADOLU'DA DA VAR BÖYLELERİ MESELA BİLEN BİLİR BİRBİRİMİZİ HÇ SEVMEDİGMİZ TATANGALAR YANİ SAKARYASPOR ONLARDA İSTANBUL ÖZENTİSİ BİR GRUP.AMA SİVAS VAR, KARDEŞİMİZ ADANADEMİRSPOR VAR BUNLAR HEP BİZİM GİBİLER.ONUN İÇİN ARAMIZDA HİÇ BİR ZAMAN KOLAY KOLAY GERGİNLİK ÇIKMAZ ALLAH'IN İZNİYLE.İNŞALLAH PAZAR GUNU TAKIMLARIMIZI ELELE TRİBUNLERE CAGIRALIM.DOSTÇA AMA ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLSUN.HERHANGİ BİR OLAY OLMADAN DA AYRILALIM SİVAS'TAN.BEN DAHA ÖNCE DEN SİVASA'A GELDİGİM İÇİN(İKİNCİ LİGDEYKEN) SİVAS'I BİLİYORUM AZ ÇOK.İKİ TANE PARK VAR HATTA YANYANA.NEYDİ O CIBIRLAR PARKI MI?KUÇUK BİR ŞEHİR.AMA ŞİRİN.DERNEKLERİ DE BİR İŞHANINDA ZANNEDERSEM.TARİHİ BİR LİSE VARDI ORAYI GEZMİŞİTM.Bİ DE HAA MERKEZ LOKANTASI MI NE VARDI SİVAS KEBABI İYİ OLUYO YA PATLICANLARI KOCAMAN :)İNŞALLAH YİNE GEZME DURUMUMUZ OLUR.HEPİMİZ ANADOLUYUZ !!!!!
|
ÖNCE ÜLKE TARİHİNİ ÖĞRENMENİ TAVSİYE EDERİM
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=nalcaci4ever]İSTANBULDAN DOST OLMAZ ZATEN ÇARŞI HAYATININ HATASWINI KONYADA YAPTI İŞTE 2 ADET MEYDAN SOPASI ÇÜNKÜ HEPSİ KENDİNİ BEGENMİŞ HEPSİ İSTANBULU BİR NUMARA GÖREN KOLPA.ANADOLU'DA DA VAR BÖYLELERİ MESELA BİLEN BİLİR BİRBİRİMİZİ HÇ SEVMEDİGMİZ TATANGALAR YANİ SAKARYASPOR ONLARDA İSTANBUL ÖZENTİSİ BİR GRUP.AMA SİVAS VAR, KARDEŞİMİZ ADANADEMİRSPOR VAR BUNLAR HEP BİZİM GİBİLER.ONUN İÇİN ARAMIZDA HİÇ BİR ZAMAN KOLAY KOLAY GERGİNLİK ÇIKMAZ ALLAH'IN İZNİYLE.İNŞALLAH PAZAR GUNU TAKIMLARIMIZI ELELE TRİBUNLERE CAGIRALIM.DOSTÇA AMA ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLSUN.HERHANGİ BİR OLAY OLMADAN DA AYRILALIM SİVAS'TAN.BEN DAHA ÖNCE DEN SİVASA'A GELDİGİM İÇİN(İKİNCİ LİGDEYKEN) SİVAS'I BİLİYORUM AZ ÇOK.İKİ TANE PARK VAR HATTA YANYANA.NEYDİ O CIBIRLAR PARKI MI?KUÇUK BİR ŞEHİR.AMA ŞİRİN.DERNEKLERİ DE BİR İŞHANINDA ZANNEDERSEM.TARİHİ BİR LİSE VARDI ORAYI GEZMİŞİTM.Bİ DE HAA MERKEZ LOKANTASI MI NE VARDI SİVAS KEBABI İYİ OLUYO YA PATLICANLARI KOCAMAN :)İNŞALLAH YİNE GEZME DURUMUMUZ OLUR.HEPİMİZ ANADOLUYUZ !!!!![/QUOTE]
[B][I][COLOR="Navy"]SEVGİLİ KARDEŞİM O TARİHİ LİSE DEDİĞİN YER CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI KONGRE LİSESİ. ORADA SENİN BENİM KENDİNİ TÜRK OLARAK KABUL EDEN HERKESİN SAYGIYLA ,GURURLA TAŞIDIĞI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI YERDİR.ORASI HAKKINDA KONUŞURKEN BİRAZ DAHA DİKKAT VE SAYGI GÖSTERİN. KENDİNE SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORSAN , BİRŞEYLER YAZARKEN ALAYCI TAVIRLA YAZMA.BU ÜLKE HEPİMİZİN ... TAHMİN EDİYORUM ÇOK GENÇBİR KARDEŞİMİZSİN BU SÖYLEDİKLERİM KULAĞINA KÜPE OLUR.[/COLOR][/I][/B] |
KONYA
ARAMIZ A HOŞ GELDİNİZ TABİ BU BİR MAC DOSLUK KAZANSIN ÖNCE SONRA HAK EDEN KAZANSIN
TABİ CANIM TABİKİ BİZ KAZANALIM |
[QUOTE=Etemtemizkan]ARAMIZ A HOŞ GELDİNİZ TABİ BU BİR MAC DOSLUK KAZANSIN ÖNCE SONRA HAK EDEN KAZANSIN
TABİ CANIM TABİKİ BİZ KAZANALIM[/QUOTE] niye siz kazanıyosunuz etem abi biz kazansak olmuyo mu ? :D |
[QUOTE=fantastick]niye siz kazanıyosunuz etem abi biz kazansak olmuyo mu ? :D[/QUOTE]
[B]aaa valla olma bu sefer biz kazanalım sonra sizin orda da berabere kalırız :D[/B] |
[QUOTE=fantastick]niye siz kazanıyosunuz etem abi biz kazansak olmuyo mu ? :D[/QUOTE]
TABİ CANIM HA SİZ HA BİZ NE FARKEDER ÖNEMLİ OLAN SİVASIN KAZANMASI DEĞİLMİ |
[QUOTE=Gunay][B]aaa valla olma bu sefer biz kazanalım sonra sizin orda da berabere kalırız :D[/B][/QUOTE] ALLAH MUHABBETINIZI BOL ETSIN :D |
abi sivastaki maç 0-1 olsun konyadaki maçta 1-0 olsun sonuçtada 2 maçtada birer gol atılmış oluyo :D
|
[QUOTE=fantastick]abi sivastaki maç 0-1 olsun konyadaki maçta 1-0 olsun sonuçtada 2 maçtada birer gol atılmış oluyo :D[/QUOTE]
TABİ CANIM SENİMİ KIRALIM BİZ OZAMAN TEK MACTA ATMAYI DÜŞÜNÜYORDUK O SAYIYI SANA MAL OLDU GALİBA ALLAH SÖYLETTİ GALİBA DEĞİLMİSİVAS SİVAS SPOR :2 DEPLASMAN MACINDADA KONYA SPOR 1 KONYA SPOR :1 OLSUN HADİ SİVAS SPOR : X YANLIZ ELİĞİ DARATMADAN SEN YAZ.... |
yok etem abi hayatta olmaz kabul edemem hadi sivastaki maç sizin olsun onu verelim sivasspora ama konyadaki maçta real madride bile şans vermem konyaspor evinde en kötü berabere kalır ama kolay kolay yenilmez ... :D
|
[QUOTE=BOSS_58][B][I][COLOR="Navy"]SEVGİLİ KARDEŞİM O TARİHİ LİSE DEDİĞİN YER CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI KONGRE LİSESİ. ORADA SENİN BENİM KENDİNİ TÜRK OLARAK KABUL EDEN HERKESİN SAYGIYLA ,GURURLA TAŞIDIĞI TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI YERDİR.ORASI HAKKINDA KONUŞURKEN BİRAZ DAHA DİKKAT VE SAYGI GÖSTERİN.
KENDİNE SAYGI GÖSTERİLMESİNİ İSTİYORSAN , BİRŞEYLER YAZARKEN ALAYCI TAVIRLA YAZMA.BU ÜLKE HEPİMİZİN ... TAHMİN EDİYORUM ÇOK GENÇBİR KARDEŞİMİZSİN BU SÖYLEDİKLERİM KULAĞINA KÜPE OLUR.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] ya dalga gecen falan yok ki kardeşler.tarihi lisenin içini gezmedim ben.biliyorum oranın cunhuriyetin kurldugu yer oldugunu.sadece guzel bir yer onu demeye calışmıştım ben.sivas'da cunhuriyetin temellerinin atıldıgını da biliyorum.sivas'ı da cok seviyorum.yanlış bi anlaşılma oldu galiba.bir de yasım kucuk degil pazar gunu ben de geliyorum sivas'a.biz de milliyetçiyiz yani neden hemen alındıgınızı anlamadım.sivas'ın neresini gezdiysem cumhuriyetin temellerinin orada atıldıgıyla ovunurler biz de ovunuyoruz iyi ki sivas var.NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!arakdaşlar lütfen yanlış anlaşılmalara yer vermeyelim... |
[B][B][COLOR="Blue"]KONYA'LI ARKADAŞLARIMIZI
SİTEMİZDE GÖRMEK BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR. TARİHİİ, COGRAFİİ, KÜLTÜREL, SOSYAL ALANDA,... VS BİR ÇOK NOKTADA ORTAK DEĞERLERİMİZ VE FREKANSLARIMIZIN UYUŞTUĞU KONYA'LI ARKADAŞLARIMIZI,SİVAS'IMIZDA DA GÖRMEK VE ONLARI SİVAS'IMIZDA EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAMAK ÖNCELİKLİ ARZUMUZDUR... SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ; SİVAS'IMIZA DA HOŞ GELECEKSİNİZ... SELAMLAR...[/COLOR][/B][/B] |
hoşbulduk :)
|
ii olan kazansın diemeyeceğim biz kötü olsakta kazanalım ama bunun yanında dostluğun temellerini atarsak orda geriside KONYA da gelecektir konya sivas iki kardeş şehir olacaktır die temenni ediom
SENİ SEVMEK ve UĞRUNA SAVAŞMAK SANATSA OSCARI NALCACİLILAR ALIRDı |
SİVAS---2
KONYA--0 3.CÜ B İ Z İ Z |
önce dostluk....
|
biz sadece mersin idmanyurduna sakarya ya diyarbakıra ve adanaspora kin tuttuk adana demirsporla ve hatay sporla kardeş olduk 3. kardeşimiz de sivasspor olacak inşallah...
|
adanademirspora ne zaman kin tuttuk ya kardeşim sen fb limiisin nesin ya seni tribunde falan hiç gormedim ben kimsin nesin...ayrıca tek dostumuz var adanademirspor hatay faln kardeşimiz degil.belki dost olabilir ama kardeşimiz tek...
|
[QUOTE=nalcaci4ever]adanademirspora ne zaman kin tuttuk ya kardeşim sen fb limiisin nesin ya seni tribunde falan hiç gormedim ben kimsin nesin...[/QUOTE]
okuma özürlüsün hemşerim sen yada okuduğunu anlayamama özürlü ... mesajımı bidaha oku hala anlayamadıysan bidaha oku eğer hala anlayamadıysan gel ben sana okuduğunu anlama dersi vereyim |
[QUOTE=fantastick]biz sadece mersin idmanyurduna sakarya ya diyarbakıra ve adanaspora kin tuttuk adana demirsporla ve hatay sporla kardeş olduk 3. kardeşimiz de sivasspor olacak inşallah...[/QUOTE]
Biz konyalı doğduk konyalı öleceğiz ne istanbulun ne azizin uşağız fenerli olanda zaten konyalı değildir |
BU KONYALILAR KENDİ SİTELERİNİ BIRAKIP BİZİM SİTEMİZDE KAVGA EDİYORLAR ALLAH AKIL FİKİR VERSİN NE DİYİM BAŞKA....
|
[QUOTE=fantastick]okuma özürlüsün hemşerim sen yada okuduğunu anlayamama özürlü ...
mesajımı bidaha oku hala anlayamadıysan bidaha oku eğer hala anlayamadıysan gel ben sana okuduğunu anlama dersi vereyim[/QUOTE] neyi anlayacagız be sen yazdıgını oku işte anlatmaya calıştıgın ortada adanademirspora kin tutnmusuz hatay sporla da öle olmuş yazdıkalrından bunlarla dost olmusuz digerleriyle sakarya bilmem ne olammışız.anlasılamyan bieşy yok.sen kimisin onu söle once seni ne sitede biliyorum ne de maçalrda tribunde.sen kimsin de kime okuma dersi veriyon yuru git surdan fb yalaması.bunun konyasporla falan bi ilgisi yok arakdaşlar bu konyadaki muhtemeln yani bi fenerli... |
[QUOTE=the_cem]BU KONYALILAR KENDİ SİTELERİNİ BIRAKIP BİZİM SİTEMİZDE KAVGA EDİYORLAR ALLAH AKIL FİKİR VERSİN NE DİYİM BAŞKA....[/QUOTE]
biz de kavga olmaz.fantastick dediginiz de bir konyaspor taraftarı falan degildir... |
Kimsenin kavga ettiği filan yok, bir yanlış anlaşılma oldu onu konuşuyorlar, fantastic saçma sapan şeyler yazıp insanların aklını karıştırma, konyasporun hiçkimseye kini filan yok, biz işimiz bakarız takımımızı destekleriz, gül uzatana gül veririz, saraçoğlundan konuşması çok kolay galiba, fenerliysen git fener forumlarında yaz, bana sakın iki takım tutuyorum deme varlığını inkardan öteye geçemezsin, bizim istanbullularla işimiz olmaz (ister oralı olsun ister onları tutsun) Anadoluda yaşayıp kendi şehrinin takımını gönülden desteklemedikçe ve mafyaistanbulözentisi devam ettiği sürece Anadoludan ne şampiyon çıkar nede UEFA ya katılan..
Biz oraya takımımızı 90 dk desteklemeye geliyoruz, allah razı olsun sivaslı kardeşlerimizden de çok olumku tepkiler aldık, hepsine sonsuz teşekkür ediyorum, pazar günü görüşmek üzre.. |
konyalı ama...neyse kimse kimsenin dostu değildir...ama anadolu takımları bir birine destek çıkmalı yoksa bu kafayla...istanbul takımları ömür boyu şampiyon olurrrrrrrrrr
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:01. |