SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İŞTE 4 EYLÜL’ÜN SON HALİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4387)

serhankaburcuk 10.09.2005 13:45

Toplam 2 Eklenti Bulunuyor.
[b]İşte stadın yeni resimleri...[/b]

serhankaburcuk 10.09.2005 13:47

[b]Stadın Yeni resimleri...[/b]

ReDYiGiDo 10.09.2005 13:47

[QUOTE=serhankaburcuk][b]İşte stadın yeni resimleri...[/b][/QUOTE]

Hayırlı uğurlu olsun Kapalının karşısındaki büyütmede tamamlanmışmı serkan abi

serhankaburcuk 10.09.2005 13:49

Toplam 3 Eklenti Bulunuyor.
[b]Fotoğraflar biraz bulanık ama kusura bakmayın...Cep telefonum ile çektim..

Ortadaki arabada nail abinin işyeri arabası...[/b]

Dağcı 10.09.2005 13:51

Sağol Serhan Gardaş, başka karelerde var mı?

serhankaburcuk 10.09.2005 13:51

[b]Evet bunlarda şuan için son fotoğraflar..

Bu fotoğraftakide benim...
Alttaki fotorafda Efsanedavulcu,Ultrasivas58 ve ayhan58...[/b]

serhankaburcuk 10.09.2005 13:55

[QUOTE=Dağcı]Sağol Serhan Gardaş, başka karelerde var mı?[/QUOTE]

[b]Gardaş yakında inşallah yeni kareleride atacağız...Bu hafta ben Alisamiyen stadına gidecem orada bol bol fotoğraf çekecem...[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 10.09.2005 14:08

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Gardaş yakında inşallah yeni kareleride atacağız...Bu hafta ben Alisamiyen stadına gidecem orada bol bol fotoğraf çekecem...[/b][/QUOTE]

abi en son cekılen fotolar neden hala atılmadı bence stadın halını o fotolar daha iii gosterıyor...

tmac_58 10.09.2005 14:23

stadımız gec oldu ama guzek olacak

4Eylul stadı gercekten guzel olacak ALLAH'ın izniyle herkesi ezip gececegız :k3:

serhankaburcuk 10.09.2005 14:26

Toplam 4 Eklenti Bulunuyor.
[b]Stadın fotoğrafları...[/b]

serhankaburcuk 10.09.2005 14:28

Toplam 4 Eklenti Bulunuyor.
[b]Fotoğraflara devam....[/b]

serhankaburcuk 10.09.2005 14:55

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]abi en son cekılen fotolar neden hala atılmadı bence stadın halını o fotolar daha iii gosterıyor...[/QUOTE]

[b]TAmam işte bunlar en son çekilen fotoğraflar..[/b]

serhankaburcuk 10.09.2005 14:57

[QUOTE=ReDYiGiDo]Hayırlı uğurlu olsun Kapalının karşısındaki büyütmede tamamlanmışmı serkan abi[/QUOTE]

[b]Evet kapalının karşısı bitti(yani maraton) ve bugünde koltukları tamamlandı...Ama maça halen hazır değil...Trabzon maçıda burda değil ama Denizli maçı kesin 4 eylülde...[/b]

veysel 10.09.2005 16:28

[QUOTE=Dağcı][B]Türkcell süper liginde 4 Eylül sendromu bekleniyor . . .[/B][/QUOTE]
türkcell süper liginde 4 eylül sendromu bekleniyor . . .

sinan58_34 10.09.2005 18:28

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet kapalının karşısı bitti(yani maraton) ve bugünde koltukları tamamlandı...Ama maça halen hazır değil...Trabzon maçıda burda değil ama Denizli maçı kesin 4 eylülde...[/b][/QUOTE]
hayırlısı olsun trabzon macı ınsallah ıstanbul da olur buyuk bı ıhtımal yıne desteklerız sıvasımızi

agca58 10.09.2005 23:49

ama maç olimpiyatta olacakmış tv dediii

fatih_5834 10.09.2005 23:55

super

ohoooo abı resım bırakmamıs koymussun sıteye yaaa...:) :) heyt be kareye bak ya...stadımızın son halıde cok guzel haaa

serhankaburcuk 12.09.2005 15:08

[QUOTE=fatih_5834]ohoooo abı resım bırakmamıs koymussun sıteye yaaa...:) :) heyt be kareye bak ya...stadımızın son halıde cok guzel haaa[/QUOTE]

[b]İnşallah en kısa sürede yeni resimleride atacağız...[/b]

FURKAN_GULER 12.09.2005 16:17

4 EYLÜL

4 EYLÜL LA GERİSİNİ UNUTTUM DAHA SONRA

GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005 19:12

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Fotoğraflara devam....[/b][/QUOTE]

en guzelde ben cıkmısım keske ben cekınmeseydım şimdi fotolara bakanlar bana(nike tişortlu) bakmaktan stadın son halıne bakamayacaklar :)
saka bı yana teş.ederım fotolar için...

1967_DERNEK_10UR 12.09.2005 20:00

[B]BU STADIN BİTECEĞİ YOK...DAHA SİVASSPOR'U İZLEMEYEN BİNLERCE KİŞİ VAR...KOMBİNE SATILMIYOR DENİYOR..KİM GARANTİ VERECEK 4 EYLÜL STADYUMU ŞU MAÇA KADAR HAZIR DİYE ..KİMSE ...[/B]

serhankaburcuk 12.09.2005 20:14

[b]Stadyum Denizli maçında hazır olacak...[/b]

GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005 20:14

[QUOTE=ultraSivas_58][B]BU STADIN BİTECEĞİ YOK...DAHA SİVASSPOR'U İZLEMEYEN BİNLERCE KİŞİ VAR...KOMBİNE SATILMIYOR DENİYOR..KİM GARANTİ VERECEK 4 EYLÜL STADYUMU ŞU MAÇA KADAR HAZIR DİYE ..KİMSE ...[/B][/QUOTE]

ben sana verırım garantıyı trabzon macından sonra burda oynayacagımız ilk macta stad acılacak galıba denızlı macı olması gerekıyor

ElbeyLi58 13.09.2005 15:43

Sivas'ta hummalı çalışma..

[b]Sivas 4 Eylül Stadı'nın modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.. Yaklaşık 4 aydır sürdürülen çalışmalar kapsamında, ıslah edilen zemine yeni çim döşendi, maraton ve kapalı tribün inşaatı ise tamamlandı..

Stadın girişlerine elektronik turnikeler yerleştirildi, soyunma odaları, basın tribünü ve VIP tribünü modernleştirildi, stadın tamamına da koltuk monte edildi.

Güvenlik kameraları da yerleştirilen statta, koşu pistine kum serilmesi, çevre düzenlemesi ve otoparkın asfaltlanması gibi çalışmalar ise devam ediyor.

Işıklandırması yapılmadığı için Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması kararlaştırılan Sivasspor-Trabzonspor maçı öncesinde stadın teknik olarak hazır hale geleceğini belirten yetkililer, modernizasyon çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirttiler.

Stadı incelemek üzere Futbol Federasyonu'ndan bir heyetin kente geleceği, bu heyetin statla ilgili rapor hazırlayacağı bildirildi. [/b]

erhan5834 13.09.2005 16:17

[b]SANA KATILIYORUM ONUR ORDA NASIL MAÇ İZLENECEK BENDE ÇOK MERAKEDİYORUM AÇIKCASI [/b]

CAGLAYAN 13.09.2005 16:43

[QUOTE=ozfidanci]Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor ile yapacakları Turkcell Süper Ligi 6. hafta maçının İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'na alınmasına tepki göstererek, ''4 Eylül Stadı'nda A kriterleri yerine getirildiği halde, federasyonun Trabzonspor maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'na alması, resmen Sivasspor'un hakkının gasp edilmesidir'' dedi.

Ünsal, yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu'nun hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'na almasına anlam veremediklerini belirterek, Sivas halkının büyük bir heyecanla takımının kente dönmesini beklediğini söyledi.
Federasyonun bu kararının Trabzonspor karşılaşmasını sabırsızlıkla bekleyen kentte şok etkisi yarattığını ifade eden Ünsal, ''Taraftarlarımız haklı olarak bizlere (Sivasspor sürgünde mi?
Stadımız bittiği halde bu maç neden Olimpiyat Stadı'na alındı?) diye soruyor. Biz de sürgünden kurtulmak, maçlarımızı evimizde oynamak istiyoruz'' dedi.
Bu konuda yönetim olarak gerekli girişimlerde bulunduklarını, hafta sonuna kadar da girişimlerinin devam edeceğini kaydeden Ünsal, şöyle devam etti:
''Bahane edilen ışıklandırma sistemi B kriterleri içerisindedir. B kriterlerinin uygulanmasına ise 1 Ocak 2006 tarihinden itibaren geçilecektir. Buna rağmen Sivasspor'un kendi evinde oynaması gereken Trabzonspor maçının Olimpiyat Stadı'na alınması düşündürücüdür. Bu da Sivasspor'un ve Sivas'taki taraftarlarımızın hakkının resmen gasbedildiğinin göstergesidir.''
Teknik direktör Werner Lorant ile teknik heyetin de bundan sonrakikarşılaşmaları 4 Eylül Stadı'nda oynanmasını istediklerini belirten Ünsal, şöyle devam etti:
''Çünkü kendi sahamızın psikolojik etkisinin başarıda çok büyük payı olacağına inanıyorlar. Trabzonspor maçının cumartesi veya pazar günü saat 16.00'da Sivas'ta oynanması için yönetimimiz elinden gelen tüm çaba ve gayreti gösteriyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz diğer takımların Avrupa Kupası maçları var diye 4 Eylül Stadı'nda oynamamız gereken maçı cuma günü Olimpiyat Stadı'nda oynamak zorunda değiliz. Federasyonun Sivasspor'un bu haklı isteğini olumlu olarak
değerlendireceği ümidindeyiz. Aksi taktirde Olimpiyat Stadı'nda veya bir başka sahada oynayacağımız Trabzonspor maçı asla kendi evimiz sayılamaz. Olimpiyat'ta oynayacağımıza, Trabzon'da oynarız. Trabzon Sivas'a 450 kilometre, Olimpiyat stadı ise 900 kilometre...''[/QUOTE]

-------------------

ygd 13.09.2005 16:44

IŞIKLANDIRMA YAPILMAYA BAŞLANDIMIKİ?BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Dağcı 13.09.2005 16:47

Bu işe kim karar veriyor?

Basın sözcümüz Fikret Bey'e göre stad inşaatımız bitmiş. O halde ???

ElbeyLi58 15.09.2005 16:45

4 Eylül Stadı'nda çalışmalar sürüyor

[b] Sivasspor'un Turkcell Süper Ligi'ne çıkmasının ardından
bakım ve onarıma alınan 4 Eylül Stadı'ndaki çalışmalar kapsamında,
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından stadın çevresinin
asfaltlandığı kaydedildi..

Asfaltlama işlemlerinin yanı sıra kaldırım ve çevre
düzenlemesi çalışmalarının da yapıldığının belirtildiği açıklamada,
bu çalışmalarda yaklaşık bin ton asfalt kullanıldığı ifade edildi. [/b]

agca58 15.09.2005 17:00

bırak abi yaa.stad mıtad büyütmekle olmaz..zaten birsürü seyirci geliyor ama halen 16.500 kişilik yapılıyo..tabi oda yapılırsa

veysel 15.09.2005 17:42

yeni stada hayirli ve ugurlu olsun
<<<< EN BÜYÜK SIVASSPOR>>>>>

muRTix 15.09.2005 17:44

..

süperrrrrrrrrrrrr

eroltemizoz 15.09.2005 20:03

TEŞEKKÜRLER

SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.SAYGILAR

Yigido58_NL 15.09.2005 21:33

[QUOTE=Dağcı]İşte Hayalimdeki Stadyum . . .[/QUOTE]
ZATEN ANCAK HAYAL EDEBILIRIZ

skywriter 16.09.2005 07:38

Mustafa Ates beyin objektifinden stadin son hali:

skywriter 16.09.2005 07:39

Fotograflarin devami:

Mustafa Ates beye tesekkurler..

habercim 16.09.2005 07:44

ilker sağol

ilker eline sağlık sağol kardeşimmm

skywriter 16.09.2005 07:46

Asil senin eline saglik Mustafa abi..

Dağcı 16.09.2005 07:52

Hayılı Olsun.

Bir tek ışıklandırma kaldı, gibi gözüküyor. Ama ince işler devam ediyor galiba... Ayrıca Mustafa Bey'e de teşekkürler...

habercim 16.09.2005 07:56

bu akşam maç var bu stayumda

Sivasspor -Trabzonspor maçını bizde bugün 4 eylül stadyumunda kurulacak olan dev ekranda izleyeceğiz...
akşam herkesi sivasya taşayan herkesi stadyumda görmek istiyoruz.
sivasspor-trabzonspor maçı öncesi valilik ve adliye personeli arasında maç oynanacak
saat 17:30 da bilginiz olsun

ellerinize bayraklarınızı alın formalarınızı giyin gelin ,bu coşkuyu hep birlikte yaşayalımmm.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:05.