SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   TRABZON taraftardan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2)

trabz10 14.01.2008 12:27

--->: -->: --->: TRABZON taraftardan

[QUOTE=ReFRaCToRY;298769][COLOR="DarkRed"][B]biz senin qibi şampiyonluk için takım tutan taraftarlardan değiliz!!!
senin memleketinin takımı 2. lige çıkmak için çırpınırken biz tokata qelip tokatspor die bağırıp destek veriyorken sen burda trabzon ayağı çekiyorsun
YAZIIIK!!!![/B][/COLOR][/QUOTE]

tokatta olduğum sürece tokatsporun bütün maçlarına gider adam gibi tezahüratımı ederim! hem fbli bjkli gsli sivaslılara toz kondurma trabzonsporlu tokatlıya yazık de asıl sana yazık be

antitoksidan 14.01.2008 12:32

--->: TRABZON taraftardan

[b]Sivasspor evinde gösterdiği gayreti deplasman sahalarda da gösterirse artık SİVASSPOR'u kimse tutamaz.[/b]

sivasligenc 14.01.2008 12:34

Arkadaşlar nedir ya bu 2 Anadolu takımının birine sanki düşmalık beslercesine sataşması ben arkamızda 3 istanbul takıma olacağına her zaman bi Trabzonu görmek isterim. Kim ne dersin Trabzonda bir kendinibilmez in yaptığını ne Trabzon halkına ne de Trabzonspor markasına maaledilmesine karşıyım. Sakyada çok samimi Trabzonlu arkadaşlarım var ve dedğim gibi bizim anadolu takımları olarak dayanışma içinde olmamız gerekiyor. İnşallah yeni yönetimi kurulduktan sonra iyi bir akım kurup Ligin üst sıralarında istanbul baronlarını görmektense yiğitçe onurluca mücadelesini sürdüren anadolu takımları olması dileğiyle...

YYILDIRIM 14.01.2008 12:36

kötülükden kötülük doğar, iyilikden iyilik........

Ss--58--Ss 14.01.2008 12:42

bırakın arkadaslar ortalığı germeye hiç gerek yok.biz sahada en güzel cevabımızı verdik.:D

ReFRaCToRY 14.01.2008 12:42

--->: -->: --->: TRABZON taraftardan

[QUOTE=trabz10;298775]tokatta olduğum sürece tokatsporun bütün maçlarına gider adam gibi tezahüratımı ederim! hem fbli bjkli gsli sivaslılara toz kondurma trabzonsporlu tokatlıya yazık de asıl sana yazık be[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]ben tokatlılara asla yazık demem sen de okuduğunu anlama sorunu var galiba ben tokatlı olup trabzon ayağı kesenlere YAZIIIK diyoruum!..[/COLOR][/B]

degırmendereli6 14.01.2008 12:51

bumuydu sızın dostlugunuz ettınız kufurlerlemı dostluk oluyo ama merak etmeyın herkes hakettıgının karsılıgını zamanı gelınce alacak

sivas_sevdamiz 14.01.2008 12:58

[QUOTE=çılgın_lar;298599]Şimdi bi tane sivaslı arkadaş çıksın desinki bu mesajda tahrik yokk...Bütün Türkiye neler gördü neler tabi görünmek istemeyenleri de gizlemesini iyi bildi ist.medyası....[/QUOTE]

kardeş yalan mı? siz bizi nasıl karşıladınız orada? (sahaya atla, futbolcuları yumrukla) Bir de biz nasıl karşıladık sizi? (karanfillerle)...

Evet haklısın ist. medyası birçok şeyi gizliyor. Ben bir spor programı yapsam önce trabzon'daki yumrukları, sonra Sivas'taki karanfilleri gösterir ve sonra susardım... Bir şey söylemeye gerek kalmazdı zaten

OLCAY_58_AKKUS 14.01.2008 13:03

[QUOTE][B][Terzioğlu 61 tarafından yazılan
Mehmet Yildiz, Muhammet Ali ve Hayrettin üclüsü beni deli etti bugün. Ücü birbirinden cirkef.
yiğİTo onlar /B][/QUOTE]
alın size bordo mavi netteki seviyeli tarbzonlulara bir örnek.kuyruklarının acısını saldırarak almaya çalışıyorlar.ama boş verin siz yazık onlara üzüntülerinden ne yapacaklarını şaşırmış garipler.

SenSetik 14.01.2008 13:09

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;298815][B][Terzioğlu 61 tarafından yazılan
Mehmet Yildiz, Muhammet Ali ve Hayrettin üclüsü beni deli etti bugün. Ücü birbirinden cirkef.

yiğİTo onlar /B]
alın size bordo mavi netteki seviyeli tarbzonlulara bir örnek.kuyruklarının acısını saldırarak almaya çalışıyorlar.ama boş verin siz yazık onlara üzüntülerinden ne yapacaklarını şaşırmış garipler.[/QUOTE]

aynı yerde benim yazılarıma bak bide ortalığı yumaşatayım diye neler yazdım. şimdi nickimin üstünde yasaklı üye yazıyor.

güzel güzel arkadaşça konuştumya seviyelerine düşmedimya hazımsızlık yarattı adamlarda.
benden bu kadar beni düşman göreni bundan sonra kimse dost yapamaz bana.
düşmanlıksa bundan sonra alayına düşmanım trabzonun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46.