SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olmalı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23219)

ahmet_200655305 06.05.2009 18:14

Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma

BENCE Muhsin Yazıcıoğlu stadyumu olsun ;)

Shan58 06.05.2009 18:28

[QUOTE=ahmet_200655305;514456]BENCE Muhsin Yazıcıoğlu stadyumu olsun ;)[/QUOTE]

Muhsin yazıcıoğlunun Sivasspor'la bi ilgisi yoktu.
İlla birisinin ismi verilecekse Sivasspor'a büyük katkı yapmış, kulüp tarihinde önemi olan birisin ismi verilsin.
Muhsin yazıcıoğlunun isminin verelebileceği bir sürü alan var.
Bence Sivas şehirini daha iyi tanıtacak yada kulübe hizmet etmiş birisine verilmeli.

İlla bi sayasinin ismi verilecekse bunu hakedecek ilk kişi Abdullatif Şener olacaktır.
Hükümetteyken hem Sivas'a hemde Sivasspor'a çok destek oldu
Muhsin yazıcıoğlu Sivasspor'un kaçıncı ligde oynadığını bile bilmezken Abdullatif Şener ikinci ligdeyken bile deplasman dahil, bütün maçlarına gitmeye özen gösterirdi.
Sivas'ın birinci ligi çıkmasındada büyük katkıları oldu.
Bana göre Sivasspor için Abdullatif Şener, Muhsin yazıcıoğlundan çok daha önce gelir.
Bir siyasinin ismini vereceksek ben Abdullatif Şeneri ilk sıraya koyarım.

GokhanTurna 06.05.2009 19:29

[B][COLOR="Red"]Yiğido Arena[/COLOR] veya [COLOR="red"]4 Eylül Cumhuriyet Stadyumu [/COLOR]olabilir diye düşünüyorum[/B]

davulcu 11.05.2009 11:55

sivas yiğido stadı;)..........:D

trab61nl 11.05.2009 12:10

En güzel isim ''MUHSİN YAZICIOĞLU''Sadece Tr de değil Türkiyenin hatta Dünya'nın her yerinde sevilen bir abimizdi:((( Nur içinde yatsın senin gibiler gelmez REİS im ÜŞÜYORUZ REİS im:(((Toprağın boool olsun.

Metal Gear 12.05.2009 18:56

[QUOTE=Shan58;514459]Muhsin yazıcıoğlunun Sivasspor'la bi ilgisi yoktu.
İlla birisinin ismi verilecekse Sivasspor'a büyük katkı yapmış, kulüp tarihinde önemi olan birisin ismi verilsin.
Muhsin yazıcıoğlunun isminin verelebileceği bir sürü alan var.
Bence Sivas şehirini daha iyi tanıtacak yada kulübe hizmet etmiş birisine verilmeli.

İlla bi sayasinin ismi verilecekse bunu hakedecek ilk kişi Abdullatif Şener olacaktır.
Hükümetteyken hem Sivas'a hemde Sivasspor'a çok destek oldu
Muhsin yazıcıoğlu Sivasspor'un kaçıncı ligde oynadığını bile bilmezken Abdullatif Şener ikinci ligdeyken bile deplasman dahil, bütün maçlarına gitmeye özen gösterirdi.
Sivas'ın birinci ligi çıkmasındada büyük katkıları oldu.
Bana göre Sivasspor için Abdullatif Şener, Muhsin yazıcıoğlundan çok daha önce gelir.
Bir siyasinin ismini vereceksek ben Abdullatif Şeneri ilk sıraya koyarım.[/QUOTE]

Farklı düşünmüyorum..:rolleyes:

cannn58 12.05.2009 19:18

4 eylül stadi da güzel 4 eylül ARENA da güzel ama onu dolduracak atesli seyirci nerde sivas-Fener.sivas-Trabzon maclarinda sivas daa mactaydim amigo garibim kendini yiirtiyor ama nafileeeeeeeeeeeee:mad::confused:

BİZE HER YER61! 12.05.2009 19:20

[QUOTE=cannn58;517634]4 eylül stadi da güzel 4 eylül ARENA da güzel ama onu dolduracak atesli seyirci nerde sivas-Fener.sivas-Trabzon maclarinda sivas daa mactaydim amigo garibim kendini yiirtiyor ama nafileeeeeeeeeeeee:mad::confused:[/QUOTE]

50 bin kişi ancak bizi kurtarır;):rolleyes:

sivasbursa 15.05.2009 01:29

Bende Muhsin Beyin verilmesini istiyorum :D

1990svsli58 15.05.2009 13:29

Bencede satdin adi 4 eylül olarak kalmali, degismesin böyle iyi...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:18.