![]() |
Cevap: Sivas İçin Oy Ver
[QUOTE=V1CT0RY;608662][B]Monopoly Lazanya Darbe Timi :D :D :D Malum Yarın Maç Var Ben Maça Gidiyorum 1 Gun Aranızda Yokum.Siz Aynı Şekil Darbeye Devam :D :D :D[/B][/QUOTE]
Sen merak etme gardas, lazanya darbe timi burda! :D:D |
işte sivasın gübü budur sivaslı olmayan kudur hahah
[B]9 Sivas % 2.34 [/B] |
ilk hedef malatya sonra trabzon sonra elazıg dıye dıye,zırveye arkadaslar ne kadar yakın olursak o kadar gusel,oy veren ellerden allah razı olsun..
|
Sizinle Gurur Duyyorum 24.sıradan 9.sıraya gelmişiz helal beeee
|
sivasa oy vermeyen kalmasın bu sitede .....................................................................
|
[QUOTE=aykut-akay;608627][B]ARKADASLAR SIZDEN RICAM GERI IKI OYUNUZUDA HAKKARI VE SIRNAK OLARAK KULLANALIM[/B][/QUOTE]
[B]OY VERMEYE DEVAM DURMAK YOK SIVASI EN KÖTÜ 4 DE CIKARMALIYIZ[/B] |
ben gecici mail ile oy da atmistim malesef sildiler :mad:
[QUOTE]Uyarı! Geçici süreli e-mail hesaplarıyla açılan üyeliğiniz, üye olurken kabul ettiğiniz oylama kurallarına göre iptal edilmiş ve bu hesaptan verilen oylarınız silinmiştir. Vereceğiniz oyların geçerli sayılması ve ödül kazanma şansı yakalamak için lütfen geçerli mail adresleri kullanarak üye olunuz.[/QUOTE] ama orjinal maillerden oy vermeye devam :D |
Trabzon yavas da olsa oylari düsüyor biz ize hiz kesmeden yükseliyoruz bu gidisle yarin geciyoruz Trabzonu :D
|
tam gaz devam beyler..malatyada yuklenıyor..oylar aynı yuzdede artıyo gecemedık henuz..
|
Bugünlük oyuda kullandım arkadaşlar bunu facebookunuzdada paylaşın..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:07. |