![]() |
Cevap: FLAŞ! Biten Transferler!
[QUOTE=nejmi58;685670]hep yabanci transferlerle gündeme geldik bu ara transfer döneminde.
acaba neden yerli transferler hic düsünülmedi??? mesela hürriyet, m.duruer simdi yine bosta diye duydugum turgut d. sahin olabilirdi. ve hatta eger para verilip transfer yapilacaksa ibrahim akin mutlaka düsünülmeli diye düsünüyorum.[/QUOTE] dayi riza hoca yerli oyuncular cok para istiyorlar bunun icin yabanci oyuncularla ilgileniyoruz demisti. |
[QUOTE=asabibaba;685662]peki o zaman sorun ne? mevki ne ? kaleci olacağına bahse girerim..... çünkü yönetim artık ciddi ve sağduyulu maceraya atılmıyor. (yada ben öyle umuyorum):confused:[/QUOTE]
İYİ TESPİT YAPMIŞIM HAAA;):rolleyes::D |
[B]Sandro Mendonçada sorun yok arkadaşlar, Brezilya kaynaklı sorunlar nedeniyle lisansı bu hafta yetişmedi, ama dediğim gibi gönderilmesi gibi bir durum yok, sadece prosedür işleri nedneiyle ufak-tefk sıkıntılar vardı zannedersem bu hafta çözülür bu sıkıntılar...
Bu arada Ramoviçin böyle durmadan sakatlanması ve uzun süreli sakatlıklar yaşaması Sivasspordaki geleceği hakkında soru işaretleri oluşturuyor...Zira bir kaleci bu kadar sık ve uzun süreli sakatlıkları kolay kolay yaşamaz...Yeni gelen kaleci Kamenarın performansı iyi olursa belki de sezon sonu Ramoviçe yol verilebilir, benden söylemesi...[/B] |
[QUOTE=HAYALKAFE;686952][B]Sandro Mendonçada sorun yok arkadaşlar, Brezilya kaynaklı sorunlar nedeniyle lisansı bu hafta yetişmedi, ama dediğim gibi gönderilmesi gibi bir durum yok, sadece prosedür işleri nedneiyle ufak-tefk sıkıntılar vardı zannedersem bu hafta çözülür bu sıkıntılar...
Bu arada Ramoviçin böyle durmadan sakatlanması ve uzun süreli sakatlıklar yaşaması Sivasspordaki geleceği hakkında soru işaretleri oluşturuyor...Zira bir kaleci bu kadar sık ve uzun süreli sakatlıkları kolay kolay yaşamaz...Yeni gelen kaleci Kamenarın performansı iyi olursa belki de sezon sonu Ramoviçe yol verilebilir, benden söylemesi...[/B][/QUOTE] Mendoca yetisir insallah antalya maçına..Ramovic konusunda kendisi iyi kaleci ama çok cabuk sakatlanıyo..gönderileceksede umarm yeri doldurulur.. |
[QUOTE=HAYALKAFE;685618][B]hayır yanlış bilgi kardeşim, sandroda da sorun yok...[/B][/QUOTE]
[B][I] Kardeş hakkaten az konuşup öz konuşuyorsun. Burdan kendince ahkam kesenlere de sonuçlar açıklanınca da iyi bir şamar oluyor sözlerinin doğruluğu. Sağolasın.[/I][/B]:):):) |
Var mı yeni biten transfer ? :)
|
[QUOTE=sivasdergi;716110]Var mı yeni biten transfer ? :)[/QUOTE]
hele dur bi gardas, daha transfer dönemi acilmadi önce bi ligler bitsin.... aceleye gerek yok!!! :D:D:D |
[QUOTE=halilxx58;716119]hele dur bi gardas, daha transfer dönemi acilmadi önce bi ligler bitsin....
aceleye gerek yok!!! :D:D:D[/QUOTE] Üstad valla 7 Ağustos'ta lig açılıyor. 28 Haziran'da top başı yapacağız. Yani transfer için 1 aylık süremiz var. Erken kalkan erken yol alır. |
[QUOTE=sivasdergi;716121]Üstad valla 7 Ağustos'ta lig açılıyor. 28 Haziran'da top başı yapacağız.
Yani transfer için 1 aylık süremiz var. Erken kalkan erken yol alır.[/QUOTE] Haklisin kardesim ama "acele ise seytan karisir", iyi arastiralim düzgün oyuncu alalim... bu arada 7 agustosta lig aciliyor demisin. insallah ilk mac sivasta olurda isvicreye dönmeden izlerim..... ;) |
Valla o tarihte zaten maç mutlaka Sivas'ta olsun. Antalya'da falan sıcak yerlerde nasıl maç yaptıracaklar bilemiyorum :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10. |