SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Michael Eneramo (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31073)

selimdelen 05.02.2013 17:13

Cevap: Michael Eneramo

kesinlikle yalandır sef.......ler yine iş basında admın aklını karıstırıp bin turlu laf edip ortalıgı bulandırmaktan baska bır sey degıl heleki kamilin daha onceki transfer konusunda yaptıgı acıklama sonrası hocasının tepki vermesınden sonra eneramo da aynı seyı yapacak degıl

Murat ARICI 05.02.2013 17:20

sakatlığı nasıl acaba..

Mete209 05.02.2013 17:39

Yav, ben mi izlemedim maçı yoksa? Adam ilk golü balığına attı, ikincisi ise her futbolcunun atacağı cinsten. Navratil ve Rajnoh epey atmıştır bu gollerden. Bunun dışında bir pozisyonu da bencilce harcadı. 50-60 dk önde götürdüğümüz maçta beyefendi ne yapmış acaba? Bir kontramız bile yok!

Sezon sonunda Galatasaray'a yok Fener'e gidecekmiş. Allah vere de gide hatta Rıza Beşiktaş'a teknik direktör olsun yanında Eneramo, Hayrettin ve Uğur'u da beleş verelim.

kkemal58 05.02.2013 19:10

[QUOTE=Mete209;834073]Yav, ben mi izlemedim maçı yoksa? Adam ilk golü balığına attı, ikincisi ise her futbolcunun atacağı cinsten. Navratil ve Rajnoh epey atmıştır bu gollerden. Bunun dışında bir pozisyonu da bencilce harcadı. 50-60 dk önde götürdüğümüz maçta beyefendi ne yapmış acaba? Bir kontramız bile yok!

Sezon sonunda Galatasaray'a yok Fener'e gidecekmiş. Allah vere de gide hatta Rıza Beşiktaş'a teknik direktör olsun yanında Eneramo, Hayrettin ve Uğur'u da beleş verelim.[/QUOTE]

Altına imzamı atıyorum.

kkemal58 05.02.2013 19:15

Arkadaşın birisi bir şey paylaşmış Eneramo Drogbaya benziyormuş. Çok güldüm yaa. ALLAH iyiliğinizi versin. Biz de halı sahada futbol oynarken saçı olmayan bir arkadaşımızı kenardaki çocuklar zidane ye benzetmişlerdi onu hatırladım :)

B.DUMANLI 05.02.2013 20:42

Eneramo yapacagini yapti ve Türk medyasinin dikkatini cekti.Bu isten Sivasspor zararli cikar,sayet dört büyüklerden biri transfer etmek isterse.Haziran´da bonservisi elinde olacak ve Sivasspor´a maddi bir katkisi olmiyacak.Gercekten cok yazik.Eneramo sezon basinda böyle oynasaydi ara transferde bizden alirlardi.

Caner POLAT 05.02.2013 22:57

Beklentiyi yükseltmemek lazım Eneramodan.Bu maçı attığı gollerle aldık ama istikrar yok ki adamda.12... tanede kaçırdığı atamadığı yada atağı öldürdüğü pozisyonlarda yok değil.

migroArmis 06.02.2013 00:46

[QUOTE=Caner POLAT;834197]Beklentiyi yükseltmemek lazım Eneramodan.Bu maçı attığı gollerle aldık ama istikrar yok ki adamda.12... tanede kaçırdığı atamadığı yada atağı öldürdüğü pozisyonlarda yok değil.[/QUOTE]

Kesinlikle katılıyorum size..Adamın olmadığı yerde keçiye Abdurahman Çelebi derler misali...Enaramo kötü futbolcu değil lakin büyütülecek Sivassporun şampiyon olacağı kadrodaki forvetide değildir...

bigacti0n58 06.02.2013 08:37

Eneramo çok iyi birisi sivası çok seviyor Sivasta ailesi ile mutlu mesut yaşıyor.Grosicki gibi gidip kendine takım aramıyor...

noname87 17.03.2013 15:12

Eneramo bitmiş hem mental açıdan hem fiziksel açıdan son 8 maç gaz vermeleri lazım eski Eneramo'ya ihtiyacımız var.Sezon sonu yolların ayrılma vakti gelmiş ayrıca aldığı parayı haketmiyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:41.