![]() |
Cevap: İşte Yiğido'nun son gözdeleri
inş transferler gerçekleşir takım da tecrübeli oyuncular kazanmış olur
|
Cevap: İşte Yiğido'nun son gözdeleri
Shikabala adam mükemmel ya alırsak varya patlama yaşarız
[url]http://www.youtube.com/watch?v=EOfH7zc-1Mg&feature=related[/url] |
En özel tranfer listesi
Arkadaşlar özel bir transfer listesi hazırladık lütfen biri bu listeyi yönetime ulaştırabilirsek Listedeki futbolcular SİVASSPOR'umuzun bütçesine ve oyun yapısına uygun olarak özenle hazırlanmıştır...
Rodolfo ZELEYA (forvet)--------- ---------SIRP,Yaş:24 Johan VONLANTHEN (Sağ açık-forvet)------İsviçre yaş :26 Lasse SCHONE (Ortasaha-forvet)-----------Danimarka ,yaş:26,NEC Nijmegen. Antony LE TALLEC (Forvet)-----------------Fransa,yaş:28, AJ Auxerre Sylvan-Ebanks BLAKE (Forvet)-------------Jamaika,yaş:26,Wolves Amr ZAKİ (Forvet)-------------------------Mısır,yaş:29,Zamelek Christopher TRİMMEL (forvet-ortasaha)------Avusturya, yaş:25,Rabid Wien Mehmed ALİSPAHİÇ (Ofansif ortasaha) ------BOSNA, yaş:25, GNK Dinamo [B]TÜRK GENÇ FUTBOLCULAR[/B] Emre CAN (Ortasaha)-----------------------yaş:18,Bayern Münih Serdar GÜRLER (Sağ açık)-------------------yaş:21,Sochoux Onur CENİK (stoper)-------------------------yaş:20,B.Dortmunt Transfer edildiği takdirde büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. |
Cevap: En özel tranfer listesi
bir çoğumkaliteli oyuncular eğer yönrtim bınlardan her hangi birini alırsa klup kesinlikle para kazanacaktır.
|
karabüksporda maşallah iyileri hep götürüyor.aybars,yiğit vs.
emenikeyi sattı doğal olarak iyileri götüruyor mehmet batdal'ıda kaptırmıştık. bizde istesek bizde yaparız ama ya bedelsiz göndeririz örneğin eneramo 7 milyon saydık ama beleşe gitti veya parayla satsak bile uydurukları getiriyorlar bülo gibi birde zamanında göndermiyorlar mehmet yıldızı satacaktık gs'ye ne biçim para götürür adam gibi oyuncu alırdık. |
edepsiz konusmak istemiyorum, ama futbol menajer 2012 oynamakla transfer listesi yapilmaz...
Emre Can'a bakarsak mesela, kendisi gurbetci, almanya genc milli takiminda oynuyor, okulu daha bitmedi, gelecegi cok parlak ve suan az kaldi Bundesliga'da top kosturacak... Bu oyuncu hic Sivasspora, hic Türkiyeye gelirmi? Johan Vonlanthen ise sakatlik yüzünden futbolcu kariyerini bitirdi. Senelerdir cok nadir oynadi, ve kalitesi parlamadan söndü. Onu belki Championship Manager 03/04'de gördün, hic sahada gördünmü? Anthony Le Tallec yine bir CM03/04 yildiziydi... tabi yeniden sormaliyim: hic yesil sahalarda gördünmü? Dortmundun PAF takimiyla amatör kümeye cikiyordu, sakatlikla bogusmadiysa... Auxerrede'de hic önemli bir rol oynamamistir. Sylvan Ebanks-Blake süper vasat ve ayni anda cok pahali bir oyuncu. Eneramo'ya 750.000 EUR maas veremiyorsan, ozaman Blake hic olmaz. Ve olmamali cünkü cok gereksiz bir transfer olur. Lasse Schöne 3 seneligine Ajax'a imza atti. Biraz arastirsaydin yazmadan... Christopher Trimmel'i nerden buldun? Adam ofansif sag kanat oyuncusu. Bir hesap et, bu takimda kac tane sag kanat oyuncusu var. Oraya aramiyoruz. Mehmed Alispahic'de problem Trimmel'in aynisi, sol ve ortadada oynar, ama pozisyonuna uygun oyuncu alacaksin... Kontrati 2015'e kadar ve ligde fazla oynamadi. Rodolfo Zelaya, sirp degil, el salvador'lu... ve istatistikleri beni fazla tatmin etmiyor. Forvet alacaksak, Pedriel'den iyi forvet olmali, kendisi 90 dakika bile sahada kalmiyor, performans bilgilerini bir arastir. Verdigin bütün ama BÜTÜN isimler cok sacma, bence gercek dünya ile karistirdigin futbol menajer oyunundan cikardin, birsey bilmeden, dogru düzgün arastirmadan güya transfer listesi yapiyorsun... Kimsenin zamanini calma, konu acarak. 'Cok özel transfer listesi' yazip, bizi kandirma. Sivasspor'un, Riza hoca'nin listesi sizdi sandim. Yaptigin edepsizlik, baska birsey degil. Farketmen lazim. |
Shikibala yok listede :D
|
[QUOTE=münihliyigido58;791316]edepsiz konusmak istemiyorum, ama futbol menajer 2012 oynamakla transfer listesi yapilmaz.., okulu daha bitmedi, gelecegi cok parlak ve suan az kaldi Bundesliga'da top kosturacak... Bu oyuncu hic Sivasspora, hic Türkiyeye gelirmi?
Johan Vonlanthen ise sakatlik yüzünden futbolcu kariyerini bitirdi. Senelerdir cok nadir oynadi, ve kalitesi parlamadan söndü. Onu belki Championship Manager 03/04'de gördün, hic sahada gördünmü? Anthony Le Tallec yine bir CM03/04 yildiziydi... tabi yeniden sormaliyim: hic yesil sahalarda gördünmü? Dortmundun PAF takimiyla amatör kümeye cikiyordu, sakatlikla bogusmadiysa... Auxerrede'de hic önemli bir rol oynamamistir. Sylvan Ebanks-Blake süper vasat ve ayni anda cok pahali bir oyuncu. Eneramo'ya 750.000 EUR maas veremiyorsan, ozaman Blake hic olmaz. Ve olmamali cünkü cok gereksiz bir transfer olur. Lasse Schöne 3 seneligine Ajax'a imza atti. Biraz arastirsaydin yazmadan... Christopher Trimmel'i nerden buldun? Adam ofansif sag kanat oyuncusu. Bir hesap et, bu takimda kac tane sag kanat oyuncusu var. Oraya aramiyoruz. Mehmed Alispahic'de problem Trimmel'in aynisi, sol ve ortadada oynar, ama pozisyonuna uygun oyuncu alacaksin... Kontrati 2015'e kadar ve ligde fazla oynamadi. Rodolfo Zelaya, sirp degil, el salvador'lu... ve istatistikleri beni fazla tatmin etmiyor. Forvet alacaksak, Pedriel'den iyi forvet olmali, kendisi 90 dakika bile sahada kalmiyor, performans bilgilerini bir arastir. Verdigin bütün ama BÜTÜN isimler cok sacma, bence gercek dünya ile karistirdigin futbol menajer oyunundan cikardin, birsey bilmeden, dogru düzgün arastirmadan güya transfer listesi yapiyorsun... Kimsenin zamanini calma, konu acarak. 'Cok özel transfer listesi' yazip, bizi kandirma. Sivasspor'un, Riza hoca'nin listesi sizdi sandim. Yaptigin edepsizlik, baska birsey degil. Farketmen lazim.[/QUOTE] birader neyin peşindesin menejer oyunundan oyuncu bulmanın ne sakıncası var söyleyebilir misin bunlardan gelebilecek nitelikte oyuncular kimsenin vaktini zorla çalmıyor istemiyorsan okumazsın sadece görüşünü yazmış ben belki faydası olur diye ayrıca bu oyuncular alınmış da ben haksız çıkmış gibi yerlere vurmuşun adamı iyisini biliyorsan yazarsın Yoksa susarsın.adam özenmiş yazmış biraz anlayış lütfen |
Eyüp gardaşım kusura bakmazsan bir eleştiri yapayım. Güzel çalışma ama kötü liste olmuş... Bir iki oyuncu hariç diğerleri kaba tabirle parayla alınacak oyuncular değil.
Özür dilerim maalesef... |
[b]bizim burda alınmasını istediğimiz yada önerdiğimiz oyuncuların adlarını yazmamız birşey ifade etmez neticede bu kulübün yönetimi hocası var onlar sonsözü söyler çünkü futbolcuları oynatacak rıza hocamızdır onlara paralarını verecek olanda yönetimdir bizim burda gereksiz tartışma yapmamız manasız kaçar yönetim ve rıza hocanın sivassporumuza en uygun en kaliteli oyuncuları alacağına inanıyorum transfer zamanı yeni basladı hepimiz heyecanla yeni transferleri bekliyoruz ondan böyle konu açıldı sanırım bekleyip görelim transfer bitsin alınan oyunculara bakalım sahada görelim ozaman bizimde söyliyecek 1 2 satır sözümüz olacaktır birazdaha sabır [/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29. |