![]() |
--->: TRABZON taraftardan
[QUOTE=oflim;298240]daha 6.macı oynadık kardeş.
bunun elbet trabzonuda var biliyorsun. tabzon bu tür maçlarda rakibini ya kümeye gönderir yada bir daha asla belini doğrultamayacak hale sokar. vanspor rizespor samsunspor örnekleri ortada! trabzonun hiçde bittiği yok. sizin yeriniz sene sonunda belli. en fazla 5.olursunuz. buda doğal olarak tarihinizin en önemli başarızı olarak ve bir dahada bu başarıyı yakalayamamk üzere tarihe gecer. sende cok iyi alışacaksın bundan sonra belki kendi evinizde beraberlik görürsüzün. aslanda parcalar sizi kartlada kanaryada. bakmayın biz kaostayız.[/QUOTE] bunu trabzonu da var pehhh.size her yer trabzon |
ya uzatmaya hiç gerek yok maç bitti geride kaldı sivas ts yi dağıtttı fazla söze gerek yok....
|
[QUOTE=Anonymous;2]Insallah Sivasspor bu cikicini devam ettirir ve Süperlige bir Anadolu takimi daha cikar ve ortaligi karistirir. Bir Trabzonspor taraftari olarak bunu en icten duygularimla temenni ediyorum. Basarilar diliyorum
Saygilarimla.[/QUOTE] ALLAH razı olsun kardeş bu sene şampiyonuz inşallah |
başarılar hazmedil artık bizi kimse parçalayamz bölemez
|
[QUOTE=Trabzonluyuzbiz;298978]arkadaşım M.Kemal Atatürk Trabzonlular hakkındaki sözünü araştırmanı dilerim eğer atalarımız bir ise..[/QUOTE]
sadece guldum arkadasim bisi demedim konuyla ne alakasi varki? ADAM DEMISKI BEN RUYAMDA GORDUM ILK GOLU SIVAS ATTII SONRA 2 _1 BIZ KAZANCAZ DEMIS:FENER MACINIDA AYNEN GORDUM KAZANDIK DEMIS;MAC BITTMIS BIRI HEMEN O ARKADASA YAZMIS SENIN GORDUGUN RUYANINNNNNNNNNNNN :))) hahhaha gelde gulmee |
-->: TRABZON taraftardan
ya arkadaşlar bu trabzon taraftarı maçın bitimine 15-20 dk kala kayboldu nereye gittiler bunlar heralde maç bittiğinde sivas sınırını geçmişlerdir
|
[QUOTE=61Gg;298581]GönLümden sivasın şampiyon oLmasını feLn artık istemiyorum...Sivas amatöre biLe gitse acımam bu payıLanLardan sonra istanbuL takımLarı şampiyon oLur inşALLAH siz oLmazsınız..
bu arada 5058 e mesaj atmakLa 5,ytl biLetLe şampiyon oLamazsınız ne kadar aciz bi takımsınız...:D:D:D[/QUOTE] Sporda yenilmeyi hazmedemiyorsun anlaşılan. İşi çingene dövüşüne taşıdığına göre. |
[QUOTE=trabz10;298708]Furkan kardeşim banlanmak diyorsun ben banlanacak bişe yapmadım ki! Emin ol bahsettiğim sitede de birçok sivaslı var istersen araştır! Kimse sadece sivaslı olduğu için banlanmaz. Kaldı ki samimi olarak ben sivassporu destekliyorum! sadece trabzonsporun üzerine basarak en fazla 4. büyük olursunuz. asıl üzerine basıp ezilmesi gereken istanbul kulüpleridir. Şimdi sana sorarım istanbul kulüpleriyle en çok mücadele etmiş direnmiş anadolu takımı hangisidir? Tartışmasız trabzonspor! eee ozaman sizin bu kininiz niye?[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"] Arkadaşım bende girdim Maçdan önce Trabzon sitelerine sadece şunu yazdım emin ol''Artık 4 büyük var biride Sivasspor Tüm dünya medyası kabullendi siz neden hala ısrar ediyorsunuz gerçeği kabullenmeye ;Gerçekler her ne kadarda acı ise değiştiremeyiz Eski saygınlığınız otoriterliğiniz maddi manevi gücünüz yok diye heeee konuyu direkt baştan böyle açmadım bir iki kişi Sivasspor a dil uzatıncıya kadar ve Bamlandım...Ama sanırım sonradan beni bamlayan şahısta sanırım ömründeki en büyük hatayı yapdığını fark etti olsa gerek o gece belkide yatamadı ..Demek istediğim siz bize diyorsunuz o...çoc dediniz diye peki Ts taraftarı heç söğmedimi tek söğen bizmidik..[/COLOR][/B][/FONT] |
dördüncü büyük trabzonspor biz beşinci büyük olma yolundayız.. bir başarı yakalarken diğer anadolu takımını rencide etmemeliyiz..aynı durumda bizde olabilirdik..
|
61Gg´isimli üyeden Alıntı
GönLümden sivasın şampiyon oLmasını feLn artık istemiyorum...Sivas amatöre biLe gitse acımam bu payıLanLardan sonra istanbuL takımLarı şampiyon oLur inşALLAH siz oLmazsınız.. bu arada 5058 e mesaj atmakLa 5,ytl biLetLe şampiyon oLamazsınız ne kadar aciz bi takımsınız... [COLOR="DarkRed"][B] Arkadaşım bittiniz tükendiniz biliyorum kahroluyorsunuz yaranız çok derin içiniz kan ağlıyor ateş bacayı sarmış gelmiş kapıya küme düşme paniği'yapma bari gerçekleri kabullen ezile ezile tıpki sokak futbolcuları gb bizler alıştık sizi yenmeye biz sizin maça girdiğinde hiç heyecan duymuyoruz biliyormusun..?Zaten skor ap açık ortada besbelli bizim hani matamatikde deriz ya 2x2=4 olduğu kadar...Ama kedi uzanamadığı ete mundar dermiş o beğenmediğin 5 ytl le şimdi sizde olmayan otobüsü satın alıyor belkide kaç tane futbolcu transfer edecek unutma bugün biz varken 4 büyük den biri ''Agalar varken kahyalar konusamaz''[/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:35. |