SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/Trabzonspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21703)

SenSetik 22.11.2008 18:03

Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

[QUOTE=Cley;439833][B]Bizim futbolcularımıza antilop demiş ama... bu kısmı hariç ben de katılıyorum yazılanlara.[/B][/QUOTE]

antilop ne yapar?

zıplar...

futbolcu herşeye zıplarsa hiçbir maçı 11 kişi tamamlayamazsın..

gs'den sonra hakemlere en fazla tartışanlar bizim futbolcular...bu davranışlarla sadece hakemin antipatisini kazanırsın...

eskişehir maçında abdurrahmanın gördüğü kart bunların birikimiydi..

hayatta bir maçı seyrederken sevmediğim iki şey vardır..

biri kendini her pozisyonda yere atıp beleş penaltı kazanmak (Sivasspor şampiyon olacaksa bile o golle sindiremem bunu ve çok kızarım), biriside sürekli hakeme itiraz etmektir...

bunun acısını her sezon çekiyoruz...en az 3-4 kırmızı kartımız itirazlardan ve her olaya zıplamaktan geliyor...

biz trabzonda 100'de 100 haklı olmamıza rağmen futbolcularımızın sahaya inenlere dayak atması yüzünden herkesi biranda karşımızda bulduk..

ben antilop benzetmesini böyle anladım...tabii senin yorumun farklı olabilir

lazvegas61 22.11.2008 18:33

[QUOTE=Ladies Sultan's;439791]bizim sitelerde trabzonlular çok ama kendi sitelerine sivaslı almazlar aramızdaki fark işte :rolleyes:[/QUOTE]

gel sitemize görürsün 58 nickli arkadaslar ve yorumda yapıyorlar...

BOUN 22.11.2008 18:53

Bugün Fener hazır puan kaybetmişken, ayrıca zirve yarışında rakiplerimiz gs ve Ankara'dan birisi veya her ikisi yine bu akşam puan kaybedecekken; bizim de liderle oynayıp Şampiyonluk yolunda paha biçilemez üç puanı alma şansı ayağımıza kadar gelmişken elbette bu fırsatı kaçırmayacağız.

Hocamıza, futbolcularımıza güveniyoruz; yönetimimize zaten daima güvendik. Tam kadro, milyonlarca Sivaslı yarın şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmış olmanın kutlamasını yapacağız inşallah!

Haydi Sivassporum, güldür yüzümüzü...

poseidon61 22.11.2008 21:44

--->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

GS ve FB puan kybetti maçın önemi daha da arttı.Trabzon kazanırsa GS ve FB büyük ihtimalle yarıştan düşer.Sivas kazanırsa potaya girer, lig heyecanlanır.Benim dileğim biz kazanalım fazla heyecana gerek yok.

Ladies Sultan's 22.11.2008 21:52

Burası Trabzon sitesimi , Sivas sitesimi burada Sivas dışında takım övülmemeli :confused:

myway 22.11.2008 22:10

-->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

[B]Soyle bir genel kani var ki ben bunu anlamakta zorlaniyorum hayretle karsiliyorum...

Birliktelikler kuruluyor vay efendim Anti-Istanbul mu Anti Bizans mis Anadoluymus.. Yok su takim sampiyon olsa mutlu olurmusuz.. Yok su olmasin da su olsun mus... Sampiyon Istanbuldan cikmasin da Anadoludan ciksa mutlu olurmusum ?????

Nedir ya Allah askina bu sacmaliklarin herbiri?.. Ankaragucu- Bursa - Eskisehir neyin birligi icindeler? Beni kendi takimim baglar.. Kendi takimim sampiyon olursa mutlu olurum olmazsa mutlu olmam bu kadar acik ve nettir..! Trabzon sampiyon olsa benim elime ne gececek ? Besiktas olmayip Trabzonun sampiyon olmasinda benim ne faydam var? Bizans ne demektir.. Turkiyenin kalbi Istanbul ne zaman bizans oldu? 1453 de Fatih fethetti.. Yunanlilar Constantin diyor dunya uzerinde sadece biz de Bizans diyoruz ya bravo valla aferim bize!!!

Varmi oralarda bi yerlerde beni anlayan bana katilan birileri?[/B]

bortecine 22.11.2008 22:17

Arkadaslar yattara bildiniz gibi ts nin en onemli silahi hayrettininde performansı belli ne düşünüyorsunuz bu konuda.

BOUN 22.11.2008 22:24

[QUOTE=bortecine;439952]Arkadaslar yattara bildiniz gibi ts nin en onemli silahi hayrettininde performansı belli ne düşünüyorsunuz bu konuda.[/QUOTE]

Bu durumda tek tesellimiz Yattara'nın çabukluk ve becerisine Hayrettin'in olanca hırsı ve hızıyla karşı koyacak olmasıdır. :) Canla başla topa bir şekilde sahip olup hemen birkaç saniye sonra topu rakip takıma hediye etmezse, ileriye çıkıp topu kaptırdıktan sonra geriye dönmeyi unutmazsa, bir de hemen önünde Faruk oynarsa, sırtındaki 58 numaranın ağırlığını hissederse, yine her maçtaki o olanca gayretiyle canla başla oynarsa... Hayrettin'e güveniyoruz... :)

bortecine 22.11.2008 22:27

[QUOTE=BOUN;439956]Bu durumda tek tesellimiz Yattara'nın çabukluk ve becerisine Hayrettin'in olanca hırsı ve hızıyla karşı koyacak olmasıdır. :) Canla başla topa bir şekilde sahip olup hemen birkaç saniye sonra topu rakip takıma hediye etmezse, ileriye çıkıp topu kaptırdıktan sonra geriye dönmeyi unutmazsa, bir de hemen önünde Faruk oynarsa, sırtındaki 58 numaranın ağırlığını hissederse, yine her maçtaki o olanca gayretiyle canla başla oynarsa... Hayrettin'e güveniyoruz... :)[/QUOTE]

Hemşo ben çok güvenemiyorum özellikle bu sene biraz daha güvensiz çok hata yapıyor inşallah dedin gibi olur bu macta ona önemli görevler düşüyor.

Yiğiter 22.11.2008 22:44

-->: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

[B]Yattara çok formsuz.Yarın da öyle olacak.Hayrettin asist yaparsa o başka.:)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:50.