SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transferde son durum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35281)

HALIL 04.06.2012 15:53

Cevap: Transfer 2012

haydi bakalim servet çetin gelirse iyi olur

Divriği58 04.06.2012 15:59

[QUOTE=DOGU_BEY;790292][B]Servet Çetin Sivasspora imza atabilir...[/B][/QUOTE]

[B]gardaş süper haber.. netlik derecesı nedır ?[/B]

psychology58 04.06.2012 16:10

[QUOTE=DOGU_BEY;790294][B]Servet Çetin Sivasspora imza atabilir...Mısırdan en az 1 oyuncunun gelmesi yüksek ihtimal...[/B][/QUOTE]

rıza hocamız sipas tv ye katıldıgında servetle ilgili gelen bir soruya keşke gelse ama kendisi rusyaya gidecegini söyledi demişti bu haber ve ulusal basında çıkan servet haberleri oyuncunun türkiye de kariyerine devam edecegine bir işaret umarım biz alırız gerek tecrübesiyle gerek oyun zekasıyla bizim takıma katkı saglayacagını düşünüyorum.
Mısırdan da umarım Shikabalayi alırız ama adamın videolarını izledikten sonraki ilk düşüncelrim o adamı bize bırakmayacakları yönünde inş. mecnun başkan o futbolcuya bize getirir
Mısırdan adı geçen bir diger oyuncu amr zaki ama o futbolcu hakkında tereddütlerim var adam rusyada da top oynamış fakat ordaki istatislikleri pek iç açıcı degil yani soguga pek dayanıklı bir futbolcu oldugunu düşünmüyorum fakat rıza hocamız istiyorsa kesinlikle vardır bir bildigi sivassporumuz için en iyisini yapacagından hiç bir şüphem yok

Örükcülü 04.06.2012 16:40

Eskişehirspor'da BÜLENT ERTUĞRUL, yönetim ve hocanın isteğiyle takımdan ayrıldı. Bülent Rıza hocanın 2008 yılında Eskişehirspor'a kazandırdığı, olağanüstü terbiyeli, profesyonel ve çok iyi bir futbolcu. Rıza hoca, takımında düşünmez mi acaba?

yorumyapıyombenya 04.06.2012 18:47

Kaynak belirtmek şuan yanlış olur ancak Servet Çetin, Gökhan Ünal, Gs den ayrılan kaleci Aykut ile kesin anlaşmaya varıldı, Holosko - Fatih Tekke ikilisinden biriside gelebilir.

babapiton 04.06.2012 19:38

[QUOTE=yorumyapıyombenya;790424]Kaynak belirtmek şuan yanlış olur ancak Servet Çetin, Gökhan Ünal, Gs den ayrılan kaleci Aykut ile kesin anlaşmaya varıldı, Holosko - Fatih Tekke ikilisinden biriside gelebilir.[/QUOTE]

Fatih tekke ve Gökhan unal alınacağını zanettmiyorum en azından ikisi birlikte alınmaz.

migroArmis 04.06.2012 21:40

Cevap: En az 8 futbolcu daha alacak!

[QUOTE=izmirliyigido;790319]Ben hiçbir zaman ayrılıkçı, aşağılayıcı, hakaret içeren bir yazını, yorumunu görmedim kardeşim. Yazdıkların gayet güzel ve saygı çerçevesi içerisinde. Dilediğin kadar yazmakta serbestsin, bunda hepimiz hem fikiriz. Sitemiz adına ve seni seven arkadaşlarımız adına bunu sana iletmekten mutluluk duyuyorum. Her zaman aramızda görmek istiyoruz, sitemizin rengisin.

.[/QUOTE]

İlginiz ve bize verdiğiniz değer için bütün Sivaslı Kardeşlerime minnettarım..Eksik olmayınız..Saygıyı sevgiyi gösteren sadece biz değiliz bizimkisi devede kulak..İnanın bu foruma geldiğimden beri (2009) Siz Sivaslı kardeşlerim saygıyıda sevgiyide bizden daha fazla bize gösterdiniz..Bize söylenen laflar hiç önemli değil..Bizim burada bulunma amacımız gerçek taraftarlık olduğu için renklerimizin farklı olması bir şeyide değiştirmiyor..Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim..Türkiyede hiç bir taraftar sitesinde yabancı bir taraftar bu kadar mükemmel derecede ağırlanamaz..Bu benim taraftar sitem dahil..Bize ayda yılda bir kaç laf geliyorsa sizlerden biri bizim sitemizde buna daha çok maruz kalırdınız..Buna adım gibide eminim.Bize yok denecek kadar az geliyorsa burada hep anlatılan yiğidonun misafirperverliği ön plana çıkıyor..Tekrar tekrar teşekkür ediyorum..Burada bulunmaktanda onur duyuyorum ..

migroArmis 04.06.2012 21:41

[QUOTE=etzel1967;790322]seni seviyoruz birader...yorumlarına değer veriyoruz...gitmene gönlümüz razı olmaz...bakma sen aykırı seslere...[/QUOTE]

Hiç bir yere gittiğim yok.Hele hele Sivassporu hep beraber şampiyon yapmadan asla gitmem:)

58_SEMİH_58 04.06.2012 21:48

[B]Çok sayıda transfer yapmak takımın dengesini bozar diyen Rıza Çalımbay nasıl olurda 12 transfer birden yapmayı düşünür ? [/B]

migroArmis 04.06.2012 21:52

[QUOTE=babapiton;790432]Fatih tekke ve Gökhan unal alınacağını zanettmiyorum en azından ikisi birlikte alınmaz.[/QUOTE]

Bence üstte yazılan futbolculardan en uygunsuz miadı geçmiş futbolcularda bu ikisi zaten..Kaleci Aykut Holosko her ne kadar tasvip etmeyip ağır desemde Servet Çetin Sivassporda iş yapar gibime geliyor....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57.