![]() |
Cevap: Yeni Yapılacak Olan Stadımızın İsmi Ne Olma
4 eylul guzel ama sivas arena'da guzel
|
4 eylül stadyumu olarak kalmalı
sivas ve türk tarihi ve cumhuriyetimiz için anlamlı bir tarihtir bunun dışındaki herşey suiniyet sayılır milletimiz için nokta |
DANIŞMENT 4 EYLÜL OLMALI
BUDA BENİM GÖRÜŞÜM TABİİ [CENTER][B] [/B][/CENTER] |
BENCE 4 EYLÜL OLMAMALI. YAPILACAK STADIN HANGİİ-Sİ OLDUĞU BELİRLENDİKTEN SONRA ADI KONULMALI
|
Bence '' Muhsin Yazıcıoğlu Stadı '' olmalı..
|
bence ismi satılmalı..örnek veriyorum..sivas turkcell stadı gibi..49 yıllığına onlarca milyon dolara satılabilir..bunu galatasaray da yapıyor psv eindoven gibi avrupa klupleri de..
|
adı degıl ıcınde kı atmosferın adı onemlı. içinde rakipe cehennemi yaşatamayacaksak boşa stad yaptırıp para harcamayalım stad için gerekli parayı transfere ayıralım35000 seyircidense 15000 taraftarı yeglerım ben. bence stad yapımına başlamadan önce taraftardan söz alınmalı büyük takım TARAFTARI olacaksanız yapalım diye ingilterede maç izler gibi maç izliyoruz abi 4 eylülde çoşku yok taraftar değil seyirci toplulugu
|
[QUOTE=abdurrahman;523773]BENCE 4 EYLÜL OLMAMALI. YAPILACAK STADIN HANGİİ-Sİ OLDUĞU BELİRLENDİKTEN SONRA ADI KONULMALI[/QUOTE]
neden 4 eylul olmamalı hangı mantıkla bunu yazdın acıklarmısın? |
yeni falan stad yapmazlar bize belediyeyide akp kaybettiki artik sivasin yuzune bakmazlar bu siyasetcilerin hepsi sahtekar sirf oy ugruna verdikleri sozlerin hic birisini yapmadilar egerki soz verdikleri tarihte baslasalardi yeni sezonda yeni stadimizda oynuyo olacaktik ama ben zaten inanmamistim bu gibi sozlerin hic birisine artik bundan sonrada yapacaz degil yaptik diyene inanirim ole lafta bende stad yaparim sivasa hemde hergun ama lafla peynir gemisi yurumuyo tayyib erdogan sivasin bakani benim demisti nasil bakanimizsa sivasi salladigi yok zaten turkiyede siyaset iflas etmistir yeni nesil siyasetciler gelmedigi muddetce eskiler aliskanliklarindan yalan soyleme huylarindan vazgecmeyecek
|
ortada stad falan yok biz isim koyma derdine dusmusuz olacaksada sivas arena olsun en iyisi en uygunu bu sehrin ismiyle ozdeslessin .........
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:03. |