SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Eskişehirspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22180)

yerliturkuaz 09.11.2008 10:08

Cevap: Eskişehir Efsanesi Resimler

Eskişehir!de askerliğimi yaptığımdan dolayı oranın atmosferini çok iyi bilenlerdenim ESkişehir'liler hakikaten takımlarına bağlıdırlar... Bulunduğum dönem içersinde Sivas'ımızla gurur duyuyorlardı Umarım onlarıda yakın zamanda Anadolu'da ihtilal yapan kuluplerimizin arasında görürüz...

Ayrıca futbol hiçbir zaman şiddet unsuru olmamıştır....

Eğerki Eskişehir'de Fenerium var ise buraya adamlar Eskişehir'lilere Fenerbahçe formsı satmaya gitmemiştir. Orada Fenerbahçe taraftarı varki gelmişlerdir... Oraya saldıracağınıza içinizdeki Fenerbahçe'lileri temizlyein daha iyi.....

mustafayildiz92 09.11.2008 10:30

--->: Eskişehir Efsanesi Resimler

arkadaşım bende eskişehirsporu tutuyorum ama burda pek sevilemz eskişehirsporlular haberiniz olsun

eseslibo 09.11.2008 11:21

[I]Bu kadar resim bizim forumlarda bile yok :D Çoğunu aldım saolasın.[/I]

münihliyigido58 09.11.2008 11:45

almanyada yasiyorum. türkiyeye en az 2000 km uzaklikta. Sivassporu ilk canli gördügüm mac Eskisehir kentine kismetmis. Mac sonrasi taraftarlar arasi büyük saygi gösterisi vardi, cok güzeldi, Anadolu kardesligin simgesiydi. EsEs'e sonsuz basarilar diliyorum.

fatihada58 09.11.2008 13:46

6 yılımı geçirdiğim en güzel yıllarımı geçirdiğim şehir eskişehir.Kimse eskişehirlileri magandalıkla suçlayamaz ben 6 yıl sivasspor formamla gezdim tüm maçlarda.Eses maçlarına bile sivasspor formamla gittim.1 kişi bile birşey demedi eseslierin derdi bizansla ah bunu bir anlayabilseniz.Tepki veren arkadaşlar sivasta böyle bir ruh böyle bir bilinç yok anlıyorum sizleri.Ve eskişehirde istanbul taraftarlarına karşı pek (6 yılda 1 yada 2 tane duydum) darp vs olmaz.çünkü bizansı tutanlar bilirki eskişehir,eskişehirlinindir her anlamda.Ah sivasımdada böyle taraftar olsa biz lisedeyken kaçar maçlara giderdik sivas maçlarına.o zaman 3. ligdeydik ve şuandaki taraftardan daha iyi taraftarı vardı sivasın.Ve sivaslı öğretmenlerimiz ceza verirdi bize.Hoş cezaları işe yaramadı çok iyi noktalara geldik maça giden arkadaşlarla.Şehrini sev şehirine sahip çık sivaslı! Tamam dövme bizanslıyı ama sivasta sevinemeyeceğini anlasın!!!! Eses&Sivas kardeştir.

akifeker 09.11.2008 14:37

o gazete resımleri ne oyle yaw
MAGANDAMISNIZ KARDESIM
TRIBUN RESIMLERI TAMAM AMA O YERDE YATAN ADAMLAR FELAN ÇOK YAZIK SİZE!

cihat14535858 09.11.2008 15:08

Muhteşem taraftar kıtlelerı var..
Futbol olarak eski gucüne dönerse lig acısından cok ıyı olur.. Suanda tum anadolu takımları ust sıraları hedeflemekte.. Tabı ki sivasspor dan sonra ...
Gecen yıl sıvassporun 3 olmasıyla tum takımlar sıvassporla bırlıkte Üst siralar ıcın mucadele etmeye başladı ...Buda lig acısından ok guzel ...

eseslibo 09.11.2008 15:12

[QUOTE=fatihada58;435087]6 yılımı geçirdiğim en güzel yıllarımı geçirdiğim şehir eskişehir.Kimse eskişehirlileri magandalıkla suçlayamaz ben 6 yıl sivasspor formamla gezdim tüm maçlarda.Eses maçlarına bile sivasspor formamla gittim.1 kişi bile birşey demedi eseslierin derdi bizansla ah bunu bir anlayabilseniz.Tepki veren arkadaşlar sivasta böyle bir ruh böyle bir bilinç yok anlıyorum sizleri.Ve eskişehirde istanbul taraftarlarına karşı pek (6 yılda 1 yada 2 tane duydum) darp vs olmaz.çünkü bizansı tutanlar bilirki eskişehir,eskişehirlinindir her anlamda.Ah sivasımdada böyle taraftar olsa biz lisedeyken kaçar maçlara giderdik sivas maçlarına.o zaman 3. ligdeydik ve şuandaki taraftardan daha iyi taraftarı vardı sivasın.Ve sivaslı öğretmenlerimiz ceza verirdi bize.Hoş cezaları işe yaramadı çok iyi noktalara geldik maça giden arkadaşlarla.Şehrini sev şehirine sahip çık sivaslı! Tamam dövme bizanslıyı ama sivasta sevinemeyeceğini anlasın!!!! Eses&Sivas kardeştir.[/QUOTE]

[I]Aynen öyle bunu herkesin böyle bilmesi gerekir Eskişehiri yanlış tanımasınlar.
Anadolu takımlarıyla alıp veremediğimiz yok Anti bizans.![/I]

abdullah58 09.11.2008 15:17

-->: --->: Eskişehir Efsanesi Resimler

[QUOTE=furkancfc;434996]Bu aLemde kraL yiğidoLar...

YiĞiDo GeNçLiK[/QUOTE]

YIGIDO GENCLIK ESKI SEHIR BASKIN YAPMIS SITEMIZE BAKSANA
YIGIDO GENCLIK OLARAK SIZDE ONLARA SIVASSPOR -YAZILARINI-RESIMLERINI-SITELRINE BASIN
NERDE KALDI YIGIDO GENCLIGINIZ
BURDA HERKES YAZAR

TSemre61 09.11.2008 16:58

Bir TS lu ve EsEs'lerin muhteşem günlerine tanıklık eden biri olarak o günlere tekrar dönmelerini diliyorum. Muhteşem taraftarlarıyla bunu kesinlikle hakediyorlar. Anadolu'dan Eskişehir, Bursa, Kayseri, Konya, Kocaelispor, Sakaryaspor, G.Antep, Adana,.. gibi şehirler lige damgasını vurabilecek potansiyele sahipler. Umarım Sivasspor gibi olurlar. Ligin tadına doyum olmaz. 3 eziklerin de esamesi okunmaz.

İnşallah...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:24.