![]() |
Cevap: 2012-2013 Transfer Sezonu için Önerileriniz
Kaleci transferi hakkında haber dahi çıkmıyor.
Kaleci transferi düşünülmüyor mu acaba? Bilgisi olan burada paylaşırsa sevinirim... |
[QUOTE=35kağan58;792129]Kaleci transferi hakkında haber dahi çıkmıyor.
Kaleci transferi düşünülmüyor mu acaba? Bilgisi olan burada paylaşırsa sevinirim...[/QUOTE] beleş kaleci olursa düşünüyoruz niye düşünmeyelim |
öneri evet güzel sıvaslı yım diyen herkisi takımını tutmaya davet edi yorum başkasının takımını deil kendi takımını tutmasın öneri yorum
|
[QUOTE=sinansakru;787293]Fenerbahçenin suan 4 as kalecisi var ve Serkan Kirintilı ile yollar ayrılacak bize gelsin .[/QUOTE]
Geçen sezonlarda Serkan Kırıntılı için kesinlikle alınmalıdır diye yorumlarımız oldu..Bence hakikatten iyi kaleci Sivasta iş yapar... |
[QUOTE=migroArmis;792199]Geçen sezonlarda Serkan Kırıntılı için kesinlikle alınmalıdır diye yorumlarımız oldu..Bence hakikatten iyi kaleci Sivasta iş yapar...[/QUOTE]
Boy: 1.85 , bende kalecilik yaparim ya ozaman yasim 16 boy 1,83! Yani en az 1.90 olacak! |
Yiğido taarruzda!
Sivasspor yabancı transferinde ilk hedefine ulaştı. Kırmızı-Beyazlılar, orta sahada oynayan Aatif Chahechouhe ile anlaştı. Sırada golcü N'Douassel var... Kaynak: Fanatik [url]http://www.fanatik.com.tr/Yigido-taarruzda_3_Detail_88_266330.htm[/url] |
[QUOTE=Morten58;792213]Boy: 1.85 , bende kalecilik yaparim ya ozaman yasim 16 boy 1,83!
Yani en az 1.90 olacak![/QUOTE] Uzun yıllar futbol oynadım..B Genç milli için (şimdiki adı bumudur veya hala warmıdır bilmiyorum) adımız geçerken muvaffak olamadım..Sol el parmaklarımdan 2 si bir musabakada kırıldı...Benim boyum 179 ve ben kaleciydim kardeşim...Bir çok konuda iddalaşmam lakin kaleci dediğimiz zaman sabahlara kadar iyisini kötüsünü tartışmaya hazırım..Kalecide elbette heybet olacak ama boy bir noktada belirleyici kriter olmuyor....saygılar.. |
[QUOTE=migroArmis;792199]Geçen sezonlarda Serkan Kırıntılı için kesinlikle alınmalıdır diye yorumlarımız oldu..Bence hakikatten iyi kaleci Sivasta iş yapar...[/QUOTE]
Bence de serkan konusunda yönetim elini sıkı tutmalı Eğer kaleci tercihimiz yerli olacaksa serkan kirintili kendini ispatlamış birisi |
[QUOTE=migroArmis;792360]Uzun yıllar futbol oynadım..B Genç milli için (şimdiki adı bumudur veya hala warmıdır bilmiyorum) adımız geçerken muvaffak olamadım..Sol el parmaklarımdan 2 si bir musabakada kırıldı...Benim boyum 179 ve ben kaleciydim kardeşim...Bir çok konuda iddalaşmam lakin kaleci dediğimiz zaman sabahlara kadar iyisini kötüsünü tartışmaya hazırım..Kalecide elbette heybet olacak ama boy bir noktada belirleyici kriter olmuyor....saygılar..[/QUOTE]
migro Armis,öncelikle gecmis olsun diyorum, eski olay da olsa. Ama gercekten merak ettim hangi takimda oynadiniz veya Profesyonel oyuncumuydunuz (bu önemli degil sadece merak ettim). 2. Evet Kalecide tabiki öncelikle yetenek lazim,boyu 2 metre olsun yeteneksiz'ise ise yaramaz orda dogrusun. Ama Kalecide boy avantaji herzaman avantajdir. Sana katiliyorum ama en az 1.85 de olmasi lazim. Iker Casillas mesela 1.85 boy, Petr Cech ise 1,96 boy arada baya fark var ama ikisinin de boy orana göre birinin bir yerde üstünlügü birinnin ise diger yönde üstünlügü var. [B]Ayrica ne olursun yanlis anlama ve bana kirilma , gercekten iki parmagin kirilmasi cok talihsiz bir olay , bana da 7 yasinda araba carpti ben pisiklet sürerken firene bastim , firen tutmadi araba capti ve sol bacagim kirilmisti, Allaha cok sükür hayati tehlikem yokdu ve ameliyat olup tekrar herkes gibi normal sekilde yürüyebilir hale gelmistim. (ALLAH HERKESI KAZADAN BELADAN KORUSUN ; HEPIMIZE SIFALAR VERSIN!)[/B] |
[B]Şuana kadar anlaşma sağlanan isimler:[/B]
[LIST][*]Abdulkadir Özgen [B](forvet)[/B] [B][U]Bucaspor[/U][/B][*] Doğa Kaya [B](orta saha)[/B] [B][U]Antalyaspor[/U][/B][*] Erhan Güven[B] (sağ bek)[/B] [B][U]Mersin Idmanyurdu[/U][/B][*] Şaban Özel [B](sol bek)[/B] [B][U]Sakaryaspor[/U][/B][*] Alican Karadağ [B](orta saha) [/B][U][B]Keciörengücü[/B][/U][*] Korcan Çelikay [B](Kaleci)[/B][B][U] BJK[/U][/B][*] Erçin Uysal [B](Forvet) [/B] [B][U]Arnavutköy Belediyesi [/U][/B][*] Kerim Özaydın [B](---)[/B] [B][U]Yeniköyspor[/U][/B][*] Aatif Chahechouhe [B](ofansif ORTA SAHA)[/B] [B][U]Chernomorets Burgas[/U][/B][/LIST] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:06. |