![]()  | 

hepinize teşekkür ederim.Gözlerinize sağlık arkadaslar:) 
	 | 

mrb hoşgeldin gamze nasılsın uzun zamandır görüşemdik  umarım iyisindir. 
	 | 

[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/4226/kus7ux.jpg[/IMG] BUDA BEN AMA RESIMLI YA BISEY OLURMU :rolleyes: 
	 | 

[QUOTE=FASIL-I BAHAR]ölmek var bu işin içinde 
	göremeden ölmek hemde başını eğip gitmek de var delicesine direnmekte kokusunun peşinde dudağının tadında gözlerinin renginde bir de teninin ateşinde aramak da var aramak herşeyinde belki bir sözünde arar da bulursun ab-ı hayatı belki çoktan yanmışsındır harlanmıştır ateşin cenneti de cehennemi de burada bulmak da var sevmek de var ya sevmek naçar sevmişsindir zaten durup dururken o da yeter zaten[/QUOTE] Güzel şiir..En çok bunu beğendim...  | 

GÜZEL OLMUŞ 
	 | 

[QUOTE=dogukan58]bizim köy 
	kadınların çarsafına bürük derler bizim köyde, daha yetmemiş ekine firik derler bizim köyde, işaretin adı kertik,evde durmayana sürtük, eger çok büyükse yırtık yirik derler bizim köyde, avrat diyorlar madama,loğ çekiyorlar toprak dama, zayıf çelimsiz adama cırık derler bizim köyde, erkek herif,bayan karı,kaysı çir,mısır darı, harmana eskiden beri hürük derler bizim köyde, çiftçilerin çapasına,meses derler sopasına, boz eşşegin sıpasına kerik derler bizim köyde, bakmazlar bahara yaza,hazırlık yaparlar güze, sevgilisi olan kıza,kırık derler bizim köyde,[/QUOTE] cok cok güzel bir şiir ağzına sağlık kocum  | 

dogukan58 yine kendinden bekleneni yapmis helal olsun 
	 | 

heyyyyyt ulan ulaşlıyız anladınmı 
	 | 

siirler çok muhteşem 
	 | 

[COLOR="Blue"][B][I]doğukan gerçekten iyi bir şair olmaya aday bir gencimiz. 
	yüreğine sağlık doğukan. senden her zaman güzel haberler bekliyoruz. ayrıca vatansever yanını taktirle takip ediyorum. bu vatan senin gibi vatansever ve sanatsever gençlere emanet. sizlere çok görev düşüyor. hepinizi çok seviyor ve taktir ediyorum.[/I][/B][/COLOR]  | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:16. |