![]() |
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
[B] çirkef medyası yalan haberlere baslamıslar korkunun ecele faydası yok!! [/B]
|
[QUOTE=stutgart58;691900]gardaş belli ki ya sen futboldan anlamıyon ya da ermanı izlememişsin..sana tavsiyem git bi video sitesinden erman kılıç yazıp onun elazığsporda IBB de attığı golleri bi izle sonra bidaha düşün erman mı iyi engin diye...erman kılıç yetenğiyle türkiyeyi aşmış bir youncu ancak futbol dışı sbepeler yüznden bi türlü istenilen fizik gücne ulaşmadı ama bu sene den itibaren gerçek erman ı görecek tüm türkiye..engine gelince..bi defa engin karakter olrak türkiyenin en itici en karaktersiz en çirkef oyuncu..yetenğine gelince..yetenli oyuncu takmı zor dumrdayken sorumluluk alıp takımını şampyonluğa götürür....alex gibi mesela..ama engin 1 maçta 15 dk oynuyosa 5 maç oynamıyo..tükürym böyle yeteneğe...onura gelince..iyi bi kaleci..türkiyenin en iyisi diyebilrim..inşalla bizm maçta oynamaz..[/QUOTE]
Hocam sen Engin i izledin mi ? |
Rıza hocamızında taktiksel becerisiyle inşallah trabzonu yeneceğiz
|
Onur
Serkan-Mustafa-Glowacki-Piotr Burak-Selçuk-Colman-Engin Jaja-Umut Benim kadrom. Bakalım Şenol Hoca hangi kadro ile çıkacak. Yedeklerde Alanzinho , Yattara , Pawel olur. |
[FONT="Arial Black"]Trabzonsporun bizi yenme şansı yoktur benim gözümde ;)[/FONT]
|
[COLOR="Red"]SALDIR YİĞİDOM BİZİM İÇİN OYNA ARMAN İÇİN OYNA ŞEHRİN İÇİN OYNA ONURUN İÇİN OYNA AMA OYNA KAZAN ŞU MAÇI YAP BİZİ DÜNYANIN EN MUTLU İNSANLARI [/COLOR]
|
[FONT="Arial Black"]kardeşim şimdi niye böyle yapıyorsun ki ölümüne61 nickli kardeşimiz iyi niyetli bir arkadaşımızdır tamam trabzonluları bende sevmem ama şimdi bu trabzonlu gardaşımızın iyi niyetini kesinlikle suistimal etmemeliyiz diye düşünüyorum ;)[/FONT]
|
Muhtemel 11'imiz ;
[COLOR="Red"]SİVASSPORUMUZ[/COLOR] [COLOR="Red"]Lubos Kamenar[/COLOR] [COLOR="Red"]Uğur Kavuk[/COLOR] [COLOR="Red"]Jakub Navratil[/COLOR] [COLOR="Red"]Sedat Bayrak[/COLOR] [COLOR="Red"]Ziya Erdal[/COLOR] [COLOR="Red"]Kadir Bekmezci[/COLOR] [COLOR="Red"]Tomas Rada[/COLOR] [COLOR="Red"]Kamil Grosicki[/COLOR] [COLOR="Red"]Erman Kılıç[/COLOR] [COLOR="Red"]Mehmet Yıldız[/COLOR] [COLOR="Red"]Michael Eneramo[/COLOR] |
-Trabzonspor taratrı medyası ile çirkef bir soğuk savaş içine girmiş..Bu durum,Sivas deplasmanından ne kadar çekindiklerinni apaçık bir göstergesi..
-Sürekli hakemin güdümlü olduğunu,tetikçi olarak seçildiğini söylerken,bu sene lehlerinden yapılmış pekçok hatayı unutuyorlar... -Daha da olmadı Sivasspor yönetiminin protestolar düzenleyerek maçı gerdiğini düşünecek kadar basitleştiler.Bilinsin ki bu protesto tarafatr gruplarınca organize edilmiş olup,bu sene sürekli aleyhimize yapılan ve en son Bursa maçında zirve yapan hakem hatalaraına tepki içindir.Bunun Trabzon maçında denk gelmesi tamamen tesadüftür.Hatta o kadar basitleştiler ki Sivasspor'un Fenerbahçe için oynayacağını bile düşündüler Sivasspor'un ligedki konumunu unutarak! -Araştırmacı gazetecilikten uzak,daha doğrusu gazetecilikten uzak kesimlerse maç esnasında havanın -10 derece olacağını ve alttan ısıtmanın kasten çalıştırılmayacağını iddia ediyor.Tamam,araştormacı bir kimliiniz yok analdım da meteor.gov.tr sitesinden hava durumlarını öğrenmek ilkokul ikiye giden bir çocuğun bile yapavbileceği basit bir araştırmadır.hadi diyelim ki hava -10 derece olacak.Bunu da mı Sivasspor yönetimi ayarladı ,cahil! Yarına kadar kar olmazsa inşallah maçın nasıl bir zeminde oynanacağını gördüklerinde,yüzlerindeki utanma duygularını -eğer o duygu olacaksa- görmeyi isterdim.. -Görülen o ki son haftaalrda alınan kötü sonuçlar,takım üzerinde oluşan baskı ve kendi topukalrına sıkma fiilineadım adım yaklaşan rakip takım bu maçı kazanmak için her türlü işi(!) yapmaktan çekinmeyecek! -Bize düşense bu camiaya attığı çamurları sahada yüzlerine fırlatmak,onları boynu bükkü sahadan döndermek.Onların şampiyonluk yolunda alacakları yara,ve içine iyice girecekleri kaos ortamında görmek beni fazlasıyla mutlu edecektir! |
Trabzon En sevmediğim Kulüptür Bazıları Anadolu Takımı olarak görür ama değil gözümde 3 büyükler bile ondan iyi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:22. |