SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Vee Mehmet Yıldız Gitti !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22452)

Sedatxemir 28.12.2008 22:09

Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..

ben kimse gibi bi iddaa da bulunmicam ve sadece duydugumu yaziyim

Mehmet yildiz Gs ile anlasmis ( ne kadara bilmem )
Gs Ümit KARAN ve Necati ATEŞ'i bonservisiyle Mehmet GÜVEN ve Aydin KARABULUT'uda kiralik olarak Sivas a verecekmis

bilmem dogru bilmem yalan Tv de su anda bunlar konusuluyor ...

lu4 28.12.2008 22:11

[QUOTE=Sedatxemir;454153]ben kimse gibi bi iddaa da bulunmicam ve sadece duydugumu yaziyim

Mehmet yildiz Gs ile anlasmis ( ne kadara bilmem )
Gs Ümit KARAN ve Necati ATEŞ'i bonservisiyle Mehmet GÜVEN ve Aydin KARABULUT'uda kiralik olarak Sivas a verecekmis

bilmem dogru bilmem yalan Tv de su anda bunlar konusuluyor ...[/QUOTE]

aydın karabulut bjkde oynuyor:)

lutfiakarcay 28.12.2008 22:11

buraya gelip sivaslı ve sivassporluları küçümser ifadeler kullanmayın,yok biz uyanığız,yönetimimiz uyanık vs..vs...
ben bu toprakların çocuğuyum ve ne kadar FB li isem o kadar da Sivassporluyum..
Sivas ın bir gb bir kayseri gib sönmesini istemiyorum ve de elindeki değerleri korumasını istiyorum..
mehmet yıldız ın Fener e gelmesini ya da satılmasına da o kadar karşıyım!..
ve şu an memleketimin zirvede olmasıda bana gurur veriyor,anladın mı?..
ayrıca daha önceki mesajımda belirttiğim gibi mehmet yıldız ın 3 büyüklerde kaybolacağına inanıyorum,hem o hem de sivas kaybedecek..
yoksa FB teklif etseydi çoktan alırdı merak etme,bülent hoca da zaten FB den teklif gelmediğini söyledi biraz önce..
eğer mehmet gidecekse bir ıstanbul takımına senin zannettiğin gibi 2 kıytırık oyuncu ve bedavaya gitmez,gitmemeli,vesselam..

Sedatxemir 28.12.2008 22:12

[QUOTE=lu4;454155]aydın karabulut bjkde oynuyor:)[/QUOTE]

Ben anlamam valla sadece tv den öyle duydum Aydin da soyadini bilmiyom :D

Hagi10 28.12.2008 22:13

Merhaba arkadaslar.Ben Mehmet Yıldızı karsılıgında Ümit Karanı ve Aydını vereceksek istemiyorum.İnsallah bu transfer gerceklesmez.

yigidozan 28.12.2008 22:14

bu da mehmet yıldızın rıdvan dilmen ve güntekin onay'ın sunduğu %100 futbol programında vermiş olduğu cevap arkadaşlar

ÖNEMLİ OLAN SİVASSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU

Yıldız Galatasaray'a transfer olmayı isteyip istemediği sorusuna ise politik bir cevap verdi: "Anadalu'da oynayan tüm futbolcular büyük takımlarda oynamak ister ama şu an Sivasspor'un şampiyonluğu benim için daha önemli." dedi.

lu4 28.12.2008 22:14

[QUOTE=lutfiakarcay;454156][QUOTE=lu4;454149]

buraya gelip sivaslı ve sivassporluları küçümser ifadeler kullanmayın,yok biz uyanığız,yönetimimiz uyanık vs..vs...
ben bu toprakların çocuğuyum ve ne kadar FB li isem o kadar da Sivassporluyum..
Sivas ın bir gb bir kayseri gib sönmesini istemiyorum ve de elindeki değerleri korumasını istiyorum..
mehmet yıldız ın Fener e gelmesini ya da satılmasına da o kadar karşıyım!..
ve şu an memleketimin zirvede olmasıda bana gurur veriyor,anladın mı?..
ayrıca daha önceki mesajımda belirttiğim gibi mehmet yıldız ın 3 büyüklerde kaybolacağına inanıyorum,hem o hem de sivas kaybedecek..
yoksa FB teklif etseydi çoktan alırdı merak etme,bülent hoca da zaten FB den teklif gelmediğini söyledi biraz önce..
eğer mehmet gidecekse bir ıstanbul takımına senin zannettiğin gibi 2 kıytırık oyuncu ve bedavaya gitmez,gitmemeli,vesselam..[/QUOTE]

Sen sivasında cok kendi takımını düşünüyorsunki bir korku bir gerilim havası sezdim bence ümit karan sivasta m.yıldızdan daha çok iş yapar

Sedatxemir 28.12.2008 22:14

Ben memeleketimin takimi dururken elalemin takimini tutanlardan degilim bosa bu konuda kendini hirpalama :)

omer58 28.12.2008 22:17

DERDİM MEHMETİN GİTMESİ DEĞİL DERDİM DEVRE ARASINDA BU KONUMDA GİTMESİ
DERDİM YÖNETİCİLERİN ÖZELLİKLE BASIN SÖZCÜSÜ NÜN 50 MİLYON DOLAR VERSELER SATMAYIZ DEYİP ARDINDAN GEREKLİ TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİRİZ DEMESİ
DERDİM YÖNETİCİLERİN VE BÜLENT UYGUNUN TUTARSIAÇIKLAMALARINDAN DOLAYI SİVASSPOR CAMİASININ RENCİDE OLMASIDIR
DERDİM SAMPİYONLIK YOLUNDA RAKİPLERİNİZE KAPTANINIZIN SATILMASI BNİE FENER ALEX İ SEMİH İ SATMIYOR CİMBOM ARDAYI SATMIYOR ..
DERDİM BÜYÜKLÜK MÜCADELESİ VERDİĞİM İNTERNETTE UĞRUNA SAVASTIĞIM BAZI TAKIM TARFTARININ KARSISINA BEN HANGİ YÜZLE ÇIKACAM BÜYÜKMÜYÜZ SİMDİİ ..BİZ SAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERİYORUZ DERKEN MİLLETİN BIYIK ALTINDAN GÜLMESİDİR DERDİM
DERDİM BÜYÜK ÇOK BÜYÜK
GİNEDE BİZE BU HEYECANI YASATAN BUNDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TESEKKÜR EDERİM .
YENİ HEDEFİMİZ OLAN UEFA KUPASINA KATILMADA Kİ RAKİPLERİMİZ KAYSERİSPOR GAZİANTEPSPOR .ANKARAYA BASAARILAR DİLERİM (GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM) BASARILAR DİLERİM

utaka123 28.12.2008 22:19

lutfiakarcay arkadasımız mehmet yıldız fenere gitse sevincten nağralar atar ama gs ye gidince hemen bişeyler söyleyip bu böyle olmaz bu şöyle olur deyip duruyo.

bende kendisine diyorumki gs yönetimi asla büyük meblağ vermez bunu herkes anlasın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:01.