![]() |
Cevap: Michael Eneramo
Eneramo güzellemesi yapmak için henüz erken. Her ne kadar kötü başlamasa da istikrarlı olacak mı bilemiyoruz en iyisi bekleyip görelim.
|
Eneramo forma girmesi zaman alan en az 5-6 maç oynaması gereken bir oyuncu geçmişte de öyle oldu. Ama dün öyle işler yaptı ki verdiği pas,son dakikada vurduğu top ondan beklenmeyecek işler maç eksiği nedeniyle. Formda gözüktü umarım devamı da böyle olur.
|
Eneramo transferiyle ilgili nötr'düm gelse de olur gelmese de olur diyordum ama son 2 maçta da çok istekli ve başarılı gördüm, inşallah bu performansı artarak devam eder
|
sakatlanma kara boğa... Utaka geldiğinde ortalığı coşturacaksınız !!!!
|
Eneramo baskanin uzattigi eli tuttu ve en kötü gününde baska takimlarda kadroya alinmazken simdi Sivaspor´da adeta sahlandi.
Demekki Eneramo bu uzatilan ele minnettar.Sivaspor´da mutlu. Gitti,gezdi,gördü ve kendince pisman oldu.Yasadiklarindan ders aldi,bu yüzden severek oynuyor ve birseyler vermek istiyor takima... Bu transfer demekki isabetli bir transfer olmus.:) |
[QUOTE=B.DUMANLI;934597]Eneramo baskanin uzattigi eli tuttu ve en kötü gününde baska takimlarda kadroya alinmazken simdi Sivaspor´da adeta sahlandi.
Demekki Eneramo bu uzatilan ele minnettar.Sivaspor´da mutlu. Gitti,gezdi,gördü ve kendince pisman oldu.Yasadiklarindan ders aldi,bu yüzden severek oynuyor ve birseyler vermek istiyor takima... Bu transfer demekki isabetli bir transfer olmus.:)[/QUOTE] Çok doğru bir tespit SİVASSPOR'DAN gidenler bin pişman ama bu pişmanlık futbol hayatı bittiğinde anlamadı iki taraf içinde hayırlı olur İNŞALLAH ENERAMO gol atar SİVASSPORUMUZ kazanır hep :) |
ahmet aras,batuhan,cihan özkara,rengifo,oldoni, toplassn bir Eneramo etmez.
|
eneramo şu anda 45 dklık oyuncu bence
Maçlara yedek başlayıp ikinci yarı rakip yorulunca yapılacak bir eneramo hamlesi rakip savunmayı duman eder Eğer akhisar maçı da bu şekilde olursa hipotezimin doğru olduğuna inanacagim Tabi yedekte başlayıp oyuna sonradan alınacağını bilen bir eneramo da kendini fiziksel ve mental açıdan hep hazır tutacaktır Bu düşündüğüm gibi oynadığı zaman hepimizi yanıltmaya devam edecektir, ancak bir maçta 90 dk oynarsa bu futbolu oynamasını beklemiyorum |
[QUOTE=sivaslıadem;934606]eneramo şu anda 45 dklık oyuncu bence
Maçlara yedek başlayıp ikinci yarı rakip yorulunca yapılacak bir eneramo hamlesi rakip savunmayı duman eder Eğer akhisar maçı da bu şekilde olursa hipotezimin doğru olduğuna inanacagim Tabi yedekte başlayıp oyuna sonradan alınacağını bilen bir eneramo da kendini fiziksel ve mental açıdan hep hazır tutacaktır Bu düşündüğüm gibi oynadığı zaman hepimizi yanıltmaya devam edecektir, ancak bir maçta 90 dk oynarsa bu futbolu oynamasını beklemiyorum[/QUOTE] Adem kardeşime katılıyorum ikinci yarılarda yorulan rakip karşısında eneramo yıkım ekibi olarak oyuna girer ve çok daha verimli olur. şuan mevcut kilolarını da biranda atamayacağı için 90 dk sahada kalması zor. hem takımımız için hem eneramo için iyi bir başlangıç oldu inşallah hep bu istekli performansla oynar ve maçlar kazandırır. |
90 dakka oynayamaz da 60 dakka falan faydalanabilirz. ama batuhandan daha faydalı olur.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:10. |