![]() |
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
[QUOTE=Salim58;692085][B][U]Trabzon'a 800 bilet[/U][/B]
Bugün oynanacak olan maçta 4 Eylül tribünlerinde yaklaşık 800 Trabzonspor taraftarının olacağı öğrenildi. Sivasspor yönetimi,Trabzon taraftarı için 800 bilet ayırdıklarını ve bu biletlerin tamamen bitmesini beklediklerini söylediler.[/QUOTE] Çok ucuza sattık onlara 5 lira Birazdaha pahalı olmalıydı |
[QUOTE=H_Turan;692091]Çok ucuza sattık onlara 5 lira Birazdaha pahalı olmalıydı[/QUOTE]
[B]Onlarınki pahalı olursa bizimkide pahalı oluyor.Yönetmelik böyle.:)[/B] |
[QUOTE=Salim58;692092][B]Onlarınki pahalı olursa bizimkide pahalı oluyor.Yönetmelik böyle.:)[/B][/QUOTE]
en azından 15 lira olsaydı Ankaragücü yapıyor mesela misafirlere Özellikle fenere:D |
[QUOTE=cügo58;692082]Sporx.coma Gore macin ilk 11leri
TRABZONSPOR Onur Serkan Mustafa Yumlu Glowacki Piotr Brozek Selçuk Ceyhun Jaja Pawel Brozek Yattara Umut SİVASSPOR Korcan Murat Rada Navratil Hayrettin Kadir Erman Grosicki Cihan Enaramo Mehmet Yıldız Eger takim boyle cikarsa takim daha ofansif oynayacagina benziyor... Sürpriz olan ise Ziyanin yedek olmasi.. insallah allahin yardimiyla kazaniriz saygilar degerli yigidolar..[/QUOTE] Benim tahminime göre kadro böyle olmayacak... Rada öne yerine Sedat Murat yerine Uğur oynayabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Rıza hocam Hayrettindenstoper yaratmayı değil Ziyadan orta saha çıkarmaya baksa daha iyi olur. Ayrıca Ziya sol bekte oynayacak bu maçta. Cihanda büyük bir düşüş var onuda kesebilir. Sporx bence biraz sallamış bu kadroyu. |
[QUOTE=H_Turan;692093]en azından 15 lira olsaydı Ankaragücü yapıyor mesela misafirlere Özellikle fenere:D[/QUOTE]
[B]15 lira yaptığın zaman bizimkide 15 lira oluyor. A.Gücü yapıyor fakat rakibe yansıyan fiyatlar kendi taraftarınada yansıyor.[/B] |
[QUOTE=Salim58;692095][B]15 lira yaptığın zaman bizimkide 15 lira oluyor.
A.Gücü yapıyor fakat rakibe yansıyan fiyatlar kendi taraftarınada yansıyor.[/B][/QUOTE] Desene Bağaracaklar çok |
--------------Korcan--------------
Uğur----Rada-----Navratil-----Ziya ----Keita------------Kadir-------- Erman------------------Grosicki ---------Cihan Yılmaz----------- ----------Enaramo-------------- |
[QUOTE=nizamulmülk;692100]--------------Korcan--------------
Uğur----Rada-----Navratil-----Ziya ----Keita------------Kadir-------- Erman------------------Grosicki ---------Cihan Yılmaz----------- ----------Enaramo--------------[/QUOTE] Mehmet Yıldıza son maçlarda dikkat ediyorum ceza sahası önünde uygun pozisyonlarda arkadaşlarına pas atmak yerine topu öldürüyor.bence forvet arkasında topu hızlı süren,çalım atma yeteneğine sahip ve topu hızlıca arkadaşlarına aktarabilen bir cihan Mehmetten daha faydalı olur.Naçizane fikrim. |
konu açma yetkim olmadıgı için MUHTEMEL 11'LER
SİVASSPOR Korcan Uğur Navratil Sedat Ziya Grosicki Kadir Rada Erman Mehmet Yıldız Eneramo TRABZONSPOR Onur (Tolga) Serkan Mustafa Glowacki Ferhat Selçuk Yattara Burak Engin Jaja Umut |
[QUOTE=adres58;692094]Benim tahminime göre kadro böyle olmayacak... Rada öne yerine Sedat Murat yerine Uğur oynayabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Rıza hocam Hayrettindenstoper yaratmayı değil Ziyadan orta saha çıkarmaya baksa daha iyi olur. Ayrıca Ziya sol bekte oynayacak bu maçta. Cihanda büyük bir düşüş var onuda kesebilir. Sporx bence biraz sallamış bu kadroyu.[/QUOTE]
Murat'ın oynamaması lazım. Murat defansta çok hata yapabilir. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:12. |