SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yurtdışındaki Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=44)
-   -   Afrika'daki Sivaslılar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10258)

EfsaneMermerbey 11.09.2007 12:30

--->: Afrika'daki Sivaslılar

afrikadaki yiğidolara selamlar olsun........

rafet.burak 17.09.2007 07:14

SİVASIN TASI TOPRAGI

BEYAZ ASK , KARA KIS , CESARET , HASRET , ASK SEHRI SIVAS'ın bir evladı olmaktan gurur duyuyorum.Bu ulkeye bu memlekete ıhanet eden her ınsanın karsısında her kım basını dık tuttuysa yanındayım.Ben bu memleketın askerı ben bu kara toprakların evladıyım.Her evladı gıbı kara topraktan geldım kara topraga gıdecegım... Türkiye'ye SİVAS'a Selamlar , Sevgiler ...

Bu siteye eger Sivas'la ilgili kış manzaraları fotoları ekleyenler olursa daha şimdiden gözlerinden öperim...

Imparatorice 21.11.2007 16:02

CIDDEN afrikada sivasli var mi :| wahhaha

rafet.burak 22.11.2007 22:47

Kanadim Kirildi Kaldim Bi Basima

Kanadi kirilmis bir sivasliyim artik ya dostlar sivasli hemserilerim dilini izini irkini bilmediginiz insana karsi ask ne kadar zor bilirmisiniz hic yabanci bi kiza asik olaniniz oldu mu olaniniz aniniz varsa anlatin yav sivasli hemserilerim ya tek sevinc huzun artik sivasspor yanniz ve yanniz eskisi gibi bir tek sivasin basarilari insallah ama bi sey daha var ki o da gercekten karsindaki insan zorsa o zmn asik oluyosun bilemiyorum kolay bi kiza asik olunur mu sizce sivasli hemserilerim ben olamiyorum aranizda olabilen var mi kolay bi kiza asik...

bu konu pek te gundemde olan bi sey deil ama gercekten merak ediyorum ben gercekten denedim ama olmuyor ama ben mesela cok zoruna denk geldim o da cok zor oldu oldu ama bitti ...

bu arada sivas fotolarini lutfen guncelleyelim sivasli hemserilerim si vous a plate ama ....

hoscakalin sivas ve tum sevenleriiiiii.....

rafet.burak 25.11.2007 20:04

SİVASSPORUMUZU AFRİKADA DOSTLUK MAÇI İÇİN BEKL...

İnsallah sivassporumuz dostluk maçı çerçevesinde kuzey afrikaya gelir de stada sivas diye bagıran binlerce insan toplarım...

Böyle bi seyi cok isterim....

Sivasspora başarılar...

Stadı full dolduralım özellikle üniveristelilerden destek gelsin sivasspora...

İ_N_F_İ_A_L 25.11.2007 20:07

bizimde bi yerlere irtica etmemiz gerek heryere bu bayrağı taşıyalım.

rafet.burak 10.01.2008 03:11

Foruma Güncellenen SİVAS rsmleri sayfası istiyorum

Eğer Bu güzel başarılı Siteye SİVASta yaşayan insanlar Sivasın devamlı güncellenen resimlerini eklerlerse iyi olacak özellikle de kış aylarında çekilen...

Bunu da devamlı yapıp güncelleyerek Yeni bir topic ve siteye yararlı bir yeni forum açmış olunacaktır kanaatindeyim gerçekten internetten sivas resimlerinin tümünü çektim ama hep aynı yeni yok bugün konyanın sayfalarına baktım muuazzam dehşetül vahim...

Çok hoşuma gitti . lütfen Sivaslı hemşerilerim sizlerden de bekliyorum...

Herkese Sevigiler...

bdogan58 10.01.2008 10:50

Ne işi var afrikada sivasşıların hayret olacak bişey:D

Buraq58 13.01.2008 13:34

[B][B]Afrikada Sivaslımı Olur Dünyanın Öbür Ucu Kim Yazmış Konuyu Yha:)[/B]

rafet.burak 02.04.2008 01:24

Afrika kuzeyının magıc ulkesı

Buyulu bır ulke fas...Bır yanda tarıh kentı Sıvas...
Hayatta tek bır kural var o da zaman ve o zamanda cevapları erken alıp gerceklerle yasamak...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:32.