![]() |
-->: SİZCE LİGDEN DÜŞECEK TAKIMLAR KİMLER OLUR?
sakarya
denizli erciyes(inşallah) |
--->: SİZCE LİGDEN DÜŞECEK TAKIMLAR KİMLER OLUR?
1)Sakarya
2)Denizli 3)Rize bunlar düşer diye düşünüyorum bu arada kesinlikle Rize düşsünde diğerleri kim olursa olsun farketmez :D |
-----------
[B]16. Erciyesspor [/B] (Bu performansı çabası son haftalara kadar sürmez herhalde) [B]17. Denizlispor[/B] (Geçen seneden beri düşmeyi hakettiler) [B]18. Sakaryaspor [/B] (Yazık olacak ama kurtulmak için çabaları yok) . . |
BENCE ŞUAN 2 TAKIM DÜŞME POTASINDA
1- SAKARYA 2-DENİZLİ 3.TAKIM DAHA BELLİ DEĞİL BENCE |
[B]Galatasaray-fenerbahçe-Beşiktaş bunlar banko düşerler.:)Ama belki de denizli-Sakarya-Erciyes düşer:) futbol bu belli olamz yani:)[/B]
|
[QUOTE=BekirBayrak;200130]1)Sakarya
2)Denizli 3)Rize bunlar düşer diye düşünüyorum bu arada kesinlikle Rize düşsünde diğerleri kim olursa olsun farketmez :D[/QUOTE] Bekir gardaşımın fikirlerine yanen katılıyorum.. Rize kesinlikle düşsün .. Rize yanında ben Vestel Manisa nın düşmesini çok istiyorum. 2 Takımda , 2 ligde iken bize yamuk yaptılar.. Onlar super ligi kesinlike hak etmiyorlar.. Saygılarımla |
bence denizli bu senede yirtar dogrusu düsmesesi gereken
takim ama k.erciyes kesin düser sakarya zaten gitti cok süpriz bir takim düsecek ama son hafta beli olacak bence. |
denizli sakarya manisa düşer...
|
bu sene düşecekleri şimdiden kesitirmek zor ama ben şunu düşünüyorum ankaraya 3 takım fazla neredeyse 4 takımda geliyor kayseriyede 2 takım fazla bence
|
-->: SİZCE LİGDEN DÜŞECEK TAKIMLAR KİMLER OLUR?
[COLOR="Blue"]SAKARYA,DENİZLİ,MANİSA OLABİLİR...[/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:22. |