SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Milli Takım Hakkında (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . . (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11306)

TracyMcGrady58 25.05.2007 15:25

-->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

Son macta gösterdigi performanstan sonra mutlaka alinmasi gerekirdi Mehmet Yildizi

Turan 59 25.05.2007 18:52

--->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

*** Hangi maçta Mehmet YILDIZ'ı oynattı da; beğenmedi.Fatih TERİM'İin yanlı davrandığını düşünüyorum.Asgari ücretin 480 YTL olduğu bir Ülkede 110 Milyar maaş alan Fatih TERİM 'i şiddetle kınıyorum.***

ZYYZ 29.05.2007 01:04

Ya bir futbolcunun milli takıma girmesi için daha ne yapması gerekir ki? Adam elinden geleni yapıyor; gol atıyor, gol pası veriyor, baskı yapıyor, üstüne üstlük her maçta tekniğini daha da geliştirerek sahaya yansıtıyor. Vallahi helal olsun Mehmet'e. Bence Fatih Terim'in daha sonraki maçlarda Mehmet'ten kesinlikle faydalanması gerekir. Milli takımın Mehmet gibi bir oyuncuya ihtiyacı var.

Dark Force 29.05.2007 01:20

-->: Mehmet Yıldız Milli Takımda Yok. . .

[B]Mehmetin alınması gerektiğini düşünüyorum..ama ilerleyen yıllarda milli takımın vazgeçilmez oyuncusu olur her geçen gün kendini yeniliyor ve performansı yükseliyor...[/B]

Sivaslibey 29.05.2007 03:18

Gardashlar bu maçlarin amaci ne, Avrupa 2008. yani bir sene sonra. Peki bir sene sonra Hakan Sükür olacakmi acaba. Simdiden alacaksin yeni oyunculariki, 2008'de hazir olsunlar. Mehmet bügün almassan, ne zaman alacaksin.

Hakan Sükür'ü çok seviyorum, fakat artik milli takima yariri yok. Tecrübeye ihtiyacimiz, herkes Tuncay Sanli kadar istekli futbol oynasa, Brezilyayi biz 3-0 yeneriz.

Mehmet'in olmasi lazim. Ama Fatih Tekke'yi almayan, Halil Altintop'u almayan, Hakan Sükür'ü aliyor, Umut Bulut'u aliyor.

Mehmet hak ediyor, hele Brezilyaya karsi.

Ama sen Halen devam edersen böyle Hüseyin Cimsir gibi bir kazmayi almaya, kattiyen hiç bir faydasi olmayan, hatta zarari çok olan. Bazen anlamiyorum su terimi !!!!

Sivaslibey 29.05.2007 03:30

Bana göre an güzel illi takim kadrosu su sekilde olmali :

1. Volkan Tokgöz (GençlerBirligi)

2. Hamit Altintop 3. Gökhan Zan 4. Servet Cetin 5. Volkan Yaman

6. Mehmet Aurelio (10 dakika Tugay)

7. Gökdeniz Karadeniz 10. Yildiray Bastürk 8. Arda Turan

9. Mehmet Yildiz 11. Tuncay Sanli

Abi sen aynen su kadroyu çikar, bak bakayim Brezilya nasil darma dagan oluyor. 5-0 kesin. Sizce nasil, süper dimi ??

Sivaslibey 29.05.2007 04:00

Aslinda fena bir topic olmaz, eger yoksa tabi önceden, mesela size göre Milli takim ideal ilk onbiri nasil, bugunku sartlara göre ???

zaralım 58 29.05.2007 05:39

terim yine kendi adamlarını tutmuş başka bişe değil

MURAT SARI 29.05.2007 07:22

FATİH HOCANIN BİR BİLDİGİ VARDIR MEHMET YILDIZ ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM EVET ÇOK GÜÇLÜ AMA BİRAZ TERCÜBESİZ ZAMANLA DAHA İYİ OLACAK İLERİKİDEKİ MAÇLARDA KESİNLİKLE ALACAK BUNA İNANIYORUM.
BU ARADA DOGANŞAR İLÇESİ NİN TAKIMI OLANAN DOGANŞAR SPOR KULÜBÜNÜN İSTANBUL ZEYTİNBURNUNDA DÜZENLEMİŞ OLDUGU FULBOL TURNUVASINIDA BOYALI KÖYÜ 2. ÇATPINAR KÖYÜDE ŞAMPİYON OLDU HER İKİ TAKIMIDA TEBRİK EDİYORUM

kakikli 29.05.2007 08:23

fatih terim'in duygusal davrandığı çok açık ortada...
g s futbolcularına karşı bi sempatisi var...
sabriden daha iyi oyuncular varken sabriyi aldı.şimdi hakanın durumu belli...
ergün bir iki maç oynasa mutlaka alırdı ergünü...
tugay'ı tekrar almaı çok yanlış, adam kendi yüzüstü bıraktı milli takımı şimdi ise onu ödüllendiriyorlar...
yazık çok yazık..
her zaman ki gibi hakedene hakkını vermezler...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:03.