![]() |
--->: SİVAS´TA AYRILIK ZAMANI
yav bülent hocanın bu sezon transfer ettiği yabancılardan biri sezon ortasında gitti diğerleride sezon sonunda gönderiliyor bunu bir türlü anlamıyorum neden?? anlayan varsa bana bir açıklasın ???????
|
bence bir sans daha tanın malı ole bir cırpıda silinip atılmamalı hatasız insan olmaz hatasını anlamıssa takıma yararı olacagı dusunuluyorsa kalmalı simon colosimo iyi oyuncu bulmak zor
sivas spora basarılar ve hayırlı transferler diliyorum |
sayın bülent uygun senin yaptığın çok güel bir davranış doğrusun ama onun cahilliğine ver bize futbolcu lazım mesala galatasaraydaki arda turanı getirin kiralık olarak
|
[QUOTE=sensizimya_58;220855]sayın bülent uygun senin yaptığın çok güel bir davranış doğrusun ama onun cahilliğine ver bize futbolcu lazım mesala galatasaraydaki arda turanı getirin kiralık olarak[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Arda Turan'ın yanına da Barcelona'dan Ronaldinhoyu alalım mı.[/COLOR][/B] |
FORMAYI YERE ATAN ADAMI GÖNDERMEZSEN, BUNDAN SONRA HERKES FORMASINI ATAR. DİSİPLİNİ SAĞLAYAMAZSIN. FORMANIN KIYMETİNİ BİLMEYEN ADAMIN NE İŞİ VAR. EN BÜYÜK SİVASSPOR. GERİSİ AYRINTI..
|
bencede formasını yere atıcak kadar amator ruhluysa yollayın gıtsın yasırın sergıonun colosımodan fazlası bıle var
|
-->: SİVAS´TA AYRILIK ZAMANI
SEN ADAMLA OYNUYONMU KARDESIM -COLISOMUNUN KALITESI BELLI
SON 10 DAKIKADA MACA AL MAC MASLADIKTAN SONRA 10 DAKIKA SONRA MACTAN CIKAR ADAMI HARCADIN BÜLENT HOCA BU TAKIMDA HIC YERI OLMAYANLAR OYNADI VE KALIYORLAR GÜROL AZER BIZE YARARLI OLACAK ADAM AMA FAYDALANMADIN BEYPINARLI YIGIDO58 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:28. |