![]() |
--->: AvGazi Spor
[QUOTE=samet yıldız;226921]BAŞARILAR DİLERİZ İNŞ SİZDE NAĞMALUP OLARAK ŞAMPİYON OLURSUNUZ[/QUOTE]
insallah tek amacımız suanda sampiyonluk zatenn allah izin verirse bu sene zor bi maratona giriyoruz ama sampiyonlugu cok istiyoruz hayırlısı bakalım nağmaglup olmak en büyük hedefimiz gruplara gitmek |
-->: --->: AvGazi Spor
[QUOTE=Sehzade__;226847]tolga abi bende seni tanıyorum yani bi kac kez gördüm arif abilerin oraya geldikce arabanın arkasında da tolga yazıyor zaten cok sagol abi insallah bi gün oralarada geliriz[/QUOTE]
inşallah gardaş.her zaman yanınızdayım...................... |
-->: AvGazi Spor
selam şehzade canım nasılsın işler nasıl çimento maçını kazandınızmı beni ara akşamları telefonum açık oluyor tememmm
|
sagolun hocam tesekkur edrim sizi sormalı macı kaybettik hayırlısı olsun demkki kısmet degilmiş zaten cimenspor plaf off mücadelesine yolspor ile karsılastı ve farklı maglup oldu
1- mac cimentospor-yolspor 1-3 2- mac yolspor-cimentospor 6-0 basarıların dewamını dileriz Yolspora TEsekkürler Murat HOCAM |
bende av.gazide 2 yıl futbol oynadım ve arkadaşlık ortamı süper di özelliklede yavuz abi ye selamlarımı yolluyorum.teknik drektörümüzede takılan bi lakap vardı -amaral-gerçektende süper bi, hoca
ben şu an sivasgücü nde oynuyorum av.gazi yede başarılar diliyorum |
bende avgazi mahallesinde oturuyom
star marketin karşısı mahallemizin takımına başarılarrrrr |
[QUOTE=gfb34;238540]bende av.gazide 2 yıl futbol oynadım ve arkadaşlık ortamı süper di özelliklede yavuz abi ye selamlarımı yolluyorum.teknik drektörümüzede takılan bi lakap vardı -amaral-gerçektende süper bi, hoca
ben şu an sivasgücü nde oynuyorum av.gazi yede başarılar diliyorum[/QUOTE] hocam senın ısmın ne? arifi falan tanıyormusun görüşelim amaral hala takımın basında... |
--------------------------------------------------------------------------------
sivasın en köklü klüplerin bi tanesidir bizim klup üstüne klüp tanımam burdaki dostluk ve arkadaslık kimsede yoktur sivassporumuza zamanında 6 tane futbolcu vermiştir... Ünlü kişilerinde oynadıgı bir klüpdür Avgazi Suan durumu cok iyi Başarılarımız devamını dilerim inşallah... __________________ |
[QUOTE=handsome5867;238805]--------------------------------------------------------------------------------
sivasın en köklü klüplerin bi tanesidir bizim klup üstüne klüp tanımam burdaki dostluk ve arkadaslık kimsede yoktur sivassporumuza zamanında 6 tane futbolcu vermiştir... Ünlü kişilerinde oynadıgı bir klüpdür Avgazi Suan durumu cok iyi Başarılarımız devamını dilerim inşallah... __________________[/QUOTE] sendemı avgazide oynuyorsun kardes? |
ben şuan av.gazide oynamaktayım ve takımımla gurur duyuyorum
şuanki hocamız fahrettin hoca oda çok başarılı birisi kendini tebrik ediyorum...hep beraber 3.lige |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:32. |