SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12824)

Yiğiter 08.09.2007 10:29

-->: --->: KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3

[QUOTE=koyulhisar;247181]Arkadaşlar bir Sivas/Koyulhisar'lı ve Kasımpaşalı olarak sivasspor adına üzüldüm, Kasımpaşaspor adına sevindim. Sizden isteğim Kasımpaşa'yı sakın küçümsemeyin bu takım 1-2 hafta içinde daha iyi olacak bunu da dün akşam ki maçta herkese göstermiş oldu. Hiçbir takım Sivasspor'un sahasında 4-0 öne geçmemişti bu da ilk oldu.

Herkese hayırlı günler.[/QUOTE]

KASIMPAŞANIN ASLARIYLA SİVASIN DA YEDEKLERİYLE ÇIKTIĞINDAN HABERİN VARDIR UMARIM..BUNA RAĞMEN BİZİM KALECİ İYİ OLSAYDI YEDEKLERLE BİLE YENEBİLİRDİK..

jakobieen 08.09.2007 10:30

-->: --->: KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3

[QUOTE=koyulhisar;247181]Arkadaşlar bir Sivas/Koyulhisar'lı ve Kasımpaşalı olarak sivasspor adına üzüldüm, Kasımpaşaspor adına sevindim. Sizden isteğim Kasımpaşa'yı sakın küçümsemeyin bu takım 1-2 hafta içinde daha iyi olacak bunu da dün akşam ki maçta herkese göstermiş oldu. Hiçbir takım Sivasspor'un sahasında 4-0 öne geçmemişti bu da ilk oldu.

Herkese hayırlı günler.[/QUOTE]
ama şunuda söylemek lazım son istanbul maçı kadrosundan sadece 3 oyuncu vardı kadroda.. :) kasımpaşaya bende ligde başarılar diliyorum inşallah düşmezler..

samet yıldız 08.09.2007 10:55

--->: KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3

[QUOTE=lokman;246979]4 kişilik turnuvada ha 3. olmuşsun ha 4 ne farkeder.

keşke yine alsaydık kupayı[/QUOTE]

öyleyse maçı oynamasınlar kafadan birine 3. birine 4. desinler onlarında bir değeri varki oynanıyor

FurkaN 08.09.2007 11:09

-->: KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3

[B][QUOTE=yigiter187;247160]işte yedekler bile ciddiye almadı..hepsi birysel oynadı bu maçı anlamlı bir kupa maçı değilde kendilerini ispatlama maçı gibi gördüler ve o yönde oynadılar..ayrıca kasımpaşanın 4 golünden sonra "beş,beş" diye bağıran taraftarı(!) da kınıyorum..[/QUOTE]

Ciddiye almayan ilk önce Bülent Uygun'du çünkü çıkardığı kadro tamamen fiyaskoydu... Taraftar da oraya güzel futbol seyretmeye geliyor... Güzel futbolu oynayan da rakip takımdı alkışlandı ve bende alkışladım bundan kınanacak bir şey yok... İyi oynayan futbolun hakkını veren her takımı alkışlarım... Biz üst üste 3 pas yapamazken onlar çok güzel defansın arkasına sarkıyorlardı... Özellikle sağ kanat oyuncuları çok iyiydi... Futbol ciddiyettir hoca ciddiye almazsa cemaatten de bir şey beklemek yanlışlk olur... Dün en büyük yanlışlardan biri Mohammed Ali'nin oynatılmasıydı... Oynamak istemediği her halinden belliydi... Yedek futbolcular bireyselliklerini ön plana çıkaracaklar ki hocaya kendilerini gösterebilsinler... Ama dün yeni transferden başka da göze batan oyuncu yoktu...[/B]

ayazoğlu 08.09.2007 11:25

Bu skor işi ciddiye almamaktır kendi kupamızda neden üçünçülük macı oynayalım . Sivas,ın meşur bir sözü vardır kangal köpağinin ağzına kan bulaştığı zaman daha durmaz hep boğar .
Sivassporda bir yenilmeye başlarsa oyle devam eder UEFA oynayacak takım böyle olmaz Kasımpaşa diğer maça bizi küçümseyerek cıkacak

whiteroses 08.09.2007 12:55

sivassporun bu kupaya önem ve ciddiyet vermesini beklerdik.görüldü ki hiç umursanmıyor bu kupa..beklemezdimm

salimm 08.09.2007 13:36

:mad::mad::mad:ÇOK YAZIK OLMUŞ SİVASSPORA HİÇ YAKIŞMADI HEM KUPAYA EV SAHİBİ YAPIYORUZ HEMDE İLK MAÇTA YENİLİYORUZ OLMAZ AMA BİRAN ÖNCE KENDİNİ TOPARLAMASI LAZIM SİVASSPOR ŞAMPİYON SİVASSPORRR ANADOLUNUN YÜREĞİ SİVASSPOR

EyüphanAydın 08.09.2007 15:19

ÜZÜLMEYELİM SENEYE KAŞİMPASAYİ ÇAGİRMAYIZ BİZ ŞAMPİUON OLURUZ DİMİ BARİ 3 OL

MC-T_A_E_Z-DJ 08.09.2007 17:19

-->: KASIMPAŞA:4 SİVASSPOR:3

maçı izlemedim de sivasspor kupaya önem vermiyo heralde kasımpaşa gibi bi takımdan 4 gol yerse ligde hali nası olur?

Ss--58--Ss 08.09.2007 17:26

olsun önemli olan dostluktu dostluk kazandı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:42.