![]() |
--->: SİVAS´TA ORUÇ SERBEST!
[COLOR="Red"][B]bülent hocayada zaten bu yakışırdı kutluyorum kendisini...
türkcell süper ligin en delikanlı hocası yiğidolar seninle gurur duyuyorr inş.. bunun farkındasındır :) [/B][/COLOR] |
[COLOR="Blue"]HER İNSAN HÜR İRADEYE SAHİPTİR KİMİ TUTAR KİMİ TUTMAZ BÜLENT HOCANIN BU DAVRANIŞI HOŞ BİRŞEY[/COLOR]
|
-->: SİVAS´TA ORUÇ SERBEST!
[QUOTE=ertugrulss;248774][B]olay budur yaaa!! hocam bitanesin sen seni çok seviyoruz biz sivaslıyız orucumuzuda tutarız topumuzuda oynarız :)[/B][/QUOTE]
aynen kardeş biz orucumuzu tutarız topumuzuda çıkar krallar gibi oynarız |
[QUOTE=Nightbird;249047][B]Oruç bir müslüman tarafından hastalık gibi mazareti olmadan terk edilemez. Müslüman bir futbolcuyu alan klüpte müslüman oyuncuyu aldığından dolayı bunu kabul etmiş sayılır. farz olan hiç bir ibadet böyle mazaretlerle kazaya bırakılamaz. Allah katındaki görevi yapmamak yerine özellikle böyle bir konu üzerinden puan hesabı yapmak büyük yanlıştır. Bu sebeple terk edilen oruçla Allah katında kaybedilecek olanları bir müslüman bilir ve ona göre hareket eder.[/B][/QUOTE
sonuna kadar katılıyorum,ibadetle hiç bir şey kıyaslanamaz... bülent hoca gerekeni yaptı... Burası Türkiye hoş görü vatanı... İbadetini yapmayacaksın diye kimse kısıtlanamaz, zorlanamaz... Bunu yapanlar hangi çağda kaldılar acaba?? :) |
Bülent Hocamızın yaklaşımını çok akılcı ve saygın buluyorum.
Yasakçı zihniyet ise yobazlığın daniskası...! |
tebrikler hocam cok iyi bir karar wermişsiniz...
|
hocammm tebrikler bizede bu yakisir ins macimizida kazanirizz
|
-->: SİVAS´TA ORUÇ SERBEST!
[B]Tebrikler Bülent Hocam sizede böyle bir yaklaşım yakışırdı zaten...Yasak koyupta başarıya ulaşamamış kulüplere sormak lazım,bencede oruç tutmak bir eksiklik değildir.[/B]
|
valla bulent hoca yedigin ictigin helal olsun sana,bu kararin diger kuluplere ornek olur insallah.
|
[B][COLOR="Sienna"]VALLA oruç SERBEST ama ÖRNEĞİN idmanlarda FELAN tutabilir AMA [/COLOR][COLOR="DarkOliveGreen"]maçlarda ÇOK zor OLUYOR BUNU ancak futbolcu[/COLOR] [COLOR="MediumTurquoise"]OLAN BİLİR (yanliş anlamayın [/COLOR]ama)[COLOR="Blue"]bence MAÇ GÜNLERİ tutmasınlar KAZA YAPIP ramazan BİTTİKTEN sonra BOŞ bi ZAMANLARDA TUTABİLİRLER[/COLOR] [COLOR="Yellow"]mesala BENİM bu hafta PAZAR GÜNÜ maç var İDMANLARDA tutuyorum HOCALAR FAZLA yüklenmiyolar VE [/COLOR][COLOR="Red"]ANLAYİŞ gösteriyorlar VALLA MAÇ PAZAR günü VALİDE TAYFUN-ÇAKMAKSPOR deplasmanda GELMEK isteyen [/COLOR][COLOR="[COLOR="Red"]Indigo"]GELEBİLİR...[/COLOR]
[COLOR="Red"] ALLAH TÜM FUTBOLCULARA SABIR VERSİN HELE ORUÇ [/B][/COLOR]TUTANLARA....[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:58. |