![]() |
--->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim
bende ege üniversitesinde okuyorum.arkadaşlar çok iyi olur bu iftar.izmirdeki kardeşlerimizle tanışmış kaynaşmış oluruz.topluyabildiğim kadar sivaslı getirmeye çalışırım.
böyle bir organizasyonunu düşünenlere Allah razı olsun... |
İZMİRDEKİ İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEYEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE;
BU İFTAR YEMEĞİNİ İZMİRDE BULUNAN EGE BÖLGESİ SİVASLILAR DERNEGİ FEDERASYONU ÇATISI ALTINDA BULUNAN SİVASLILAR DERNEKLERİNE FEDERASYON BAŞKANININTELEFONDA ULAŞIP EN KISA ZAMAN İÇERİSİNDE DERNEKLERİN SİVASLI ÜYELERİNE HABER VERİP 3 GÜN ,İÇERİSİNDE GEREKLİ ARAÇLARIN VE LİSTELERİN FEDERASYON BÜNYESİNDE YAPILMASINI ARZU EDİYORUZ.EN KISASI DİDİMDEYİZ İFTAR YEMEGİNDEN KİMSENİN HABERİ YOK 3 VEYA BEŞ KİŞİ İLE OLACAK DEĞİL GÖNLÜMÜZ EGE BÖLGESİNDE BULUNAN TÜM SİVASLILARIN BU ORGANAZSİYONA İFTAR YEMEGİNE KATILMALARINI ARZU EDİYORUM İZMİRDE BULUNAN SİVASLILAR FEDERASYONLA İRTİBATA GEÇİN SAYGILAR SUNUYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE |
EGE BÖLGESİNDEKİ SİVASLILAR İZMİRDEKİ İFTAR YEMEGİNE DERNEKLERİNİZLE İRTİBATA GEÇİN DERNEKLERİN BİLE İFTAR YEMEKLERİNDEN HABERLERİ YOK.. CİDDEN İZMİRDEKİ SİVASLILAR DERNEK FEDERASYONUNLA İRTİBATA GEÇİN DERNEKLERE HABER VERİLSİN DERNEKLERDE ÜYELERİNE EL ELE VERELİM SİVASLILAR YEDİDEN YETMİŞE
|
-->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim P
GURBETİN ENGÜZEL YANIDA BU OLSA GEREK TANIMADIGIMIZ İNSANLARLA SİVASIN SAYESİNDE BİR ARADA OLUYORUZ SİZE AFİYET OLSUN BEN ÇOK UZAKTAYIM SAYGILARIMLA
|
dokuz eylülde yüksek lisans yapıyorum, bende katılacağım iftara.
|
-->: --->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7
[QUOTE=yigido_sampiyon;255528]bende ege üniversitesinde okuyorum.arkadaşlar çok iyi olur bu iftar.izmirdeki kardeşlerimizle tanışmış kaynaşmış oluruz.topluyabildiğim kadar sivaslı getirmeye çalışırım.
böyle bir organizasyonunu düşünenlere Allah razı olsun...[/QUOTE] [B]kardesim ben de dokuz eylulde okuyorum . Senin benim gayretlerimle zaten olacak bu organizasyon. Sen kac kisi gelebilirsiniz acilen bana bildirirsen iyi olur. Ben de bu hafta dokuz eylul u organize etmeye calisacagim .Gorusmek uzere Allaha emanet ol..[/B] |
mustafa kardes allah razi olsun bende cok isterdim evde bucadayken sizinle olmayi ama sivastayim.insallah baska zamana kolay gelsin
|
İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:
myway:(+2) izmirliyiğido: 1 kişi Ss--58--Ss:(+3) EtemMurat: 1 kişi pusat-58-35: 1kişi opan:(+2) kibrisli: 1 kişi |
arkadaslar izmirdeki iftar yemeğine bütün yiğidoları bekliyoruz...
|
[QUOTE=Ss--58--Ss;256051]İftarımıza şu ana kadarki katılım listesi:
myway:(+2) izmirliyiğido: 1 kişi Ss--58--Ss:(+3) EtemMurat: 1 kişi pusat-58-35: 1kişi opan:(+2) kibrisli: 1 kişi[/QUOTE] O maşAllah hemşerilerim çoğalmışsınız izmirliyigido sitem ediyordu koca izmirde 5 tane mi yiğido var diye. Umarım bu sayı dahada katlanır ve unutulmayacak bir buluşma olur. ;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:56. |