SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13319)

yigidolar06 19.10.2007 13:32

-->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.

[QUOTE=SivasSpor.Com;257527][IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/stat1.jpg[/IMG]

Sivasspor´umuzun maçlarının oynandığı 4 Eylül Stadı'nın maraton tribününün üzerinin kapatılması devam ediyor. Bu çalışmalardan üçüncüsü olan çaprazların atılma işlemi çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.

Tribünlerinin tamamına koltuk döşenen stadyumun, gece aydınlatma sistemi ve kapalı devre kamera sistemi kuruldu, zemini doğal çimle kaplandı, kum olan koşu pistine sentetik çim döşenen, çevre düzenlemesi ve otoparkları yapılan 4 Eylül Stadyumu'nun maraton tribününün üzeri kapatılacak.

Tribünün üzerine 18 ayrı beton kolon inşa edildiğini, bu kolonların üzerine de çelik taşıyıcıların monte edildiğini belirten yetkililer, şu anda çelik taşıyıcıların yaylarla gergin hale getirilmesi çalışmalarının sürdüğünü kaydettiler. Çelik taşıyıcıların üzerinin de panel sac ile kapatılacağını bildiren yetkililer, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.[/QUOTE] BİTTİKTEN SONRADA ADINI AMİGO İHSAN DİYE KOYALIM

abircan 19.10.2007 13:56

--->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.

bitince tavana şampiyon sivasspor yazılsada google earthden uzaydan baksak,

BOUN 19.10.2007 14:44

--->: -->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.

[QUOTE=yigido Atilla;260486][B][I]Kale arkalarinin üstünün kapanmamasi iyi oldu belki ileriki senelerde Atletizim pistini kaldirirlar dört köseli bir stad olur o zaman üstü kapanirsa cok iyi olur kale arkasinda oturan taraftarlar sahaya cok uzak kaliyorlar. Atletizim pisti olan bir stat hic bir zaman futbol stati degildir. Insallah kisa zamanda Atletizim pistini kaldirirlar. Modern bir futbol statina 4.eylül döner [/I][/B][/QUOTE]

Abi senin bu dediklerinin olma ihtimali sıfıra yakın çünkü burası şehir stadı olduğu için atletizm pistinin bulunması gerekiyor. Ayrıca yapılan tadilatlar sadece kısa süreli çözümler ve tadilat işi herzaman için verimsiz ve pahalı oluyor ben yönetimin orta vadede İngiliz stilinde üzeri tamamen kapalı yeni bir stad yaptırma hedefi olduğunu tahmin ediyorum. İnşallah 4-5 yıl gibi bir sürede en az 35-40 bin kişilik gerçek manada bir futbol stadına kavuşuruz.

BOUN 19.10.2007 15:26

Daha evvel bir foruma yazmıştım ama burada tekrar etmekte fayda görüyorum.

Yöneticilerimiz ne düşünür yaparlar bilemem ama benden bir öneri:

Ali Sami Yen stadının yanında GS Store var, bilenler bilir. Bizim stadın da İstasyon caddesine bakan kısmına, belediyeyle görüşüp anlaşarak ve imara uygun bir şekilde, güzel ve görkemli bir Sivasspor mağazası inşa edilse nasıl olur? Bu konuda bilgi sahibi diğer arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.

Kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinin çok küçük, yetersiz ve çokta antipatik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordan olsa olsa sadece bilet satış gişesi olur. Ayrıca yeteri kadar çeşitte ürün bulunamadığı da yerel basında şikayet konusu olmuştu. Sivas dışından gelen ve hediyelik Sivasspor ürünü almak isteyen bir çok gurbetçi ürün çeşidinin azlığından yakınıyordu.

Ayrıca insanlar alışveriş yaparken mekanın içerisine girmek ve gezip dolaşıp ürün beğenmek isterler. Ve o mekanın da gayet güzel bir dekorasyona ve iyi bir ürün teşhirine ihtiyacı vardır. Bu açıdan esnaf gözüyle olaya bakarsak Kongre müzesi bahçesindeki büfenin işlememesi gayet normaldir.

Stadın İstasyon caddesine bakan tarafına güzel bir Sivasspor mağazası açılması teklifimi lütfen yönetim ciddiye alsın ve bu konuda eminim belediyemiz de gerken yardım ve anlayışı gösterecektir.

Herşey Sivasspor için!...

Arif Coşkun 19.10.2007 15:41

[QUOTE=abircan;262963]bitince tavana şampiyon sivasspor yazılsada google earthden uzaydan baksak,[/QUOTE]

Abircan arkadaşım,google earth ten bende bakıyorum ama,tabiki cansız sadece resim olarak,bu programın birde canlı olanı varmış.Sizdeki hangi program ? Veya bu konu hakkında bilgisi olan başka bir arkadaş varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

yigidolar06 19.10.2007 17:28

-->: --->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.

[QUOTE=BOUN;262983]Daha evvel bir foruma yazmıştım ama burada tekrar etmekte fayda görüyorum.

Yöneticilerimiz ne düşünür yaparlar bilemem ama benden bir öneri:

Ali Sami Yen stadının yanında GS Store var, bilenler bilir. Bizim stadın da İstasyon caddesine bakan kısmına, belediyeyle görüşüp anlaşarak ve imara uygun bir şekilde, güzel ve görkemli bir Sivasspor mağazası inşa edilse nasıl olur? Bu konuda bilgi sahibi diğer arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.

Kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinin çok küçük, yetersiz ve çokta antipatik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordan olsa olsa sadece bilet satış gişesi olur. Ayrıca yeteri kadar çeşitte ürün bulunamadığı da yerel basında şikayet konusu olmuştu. Sivas dışından gelen ve hediyelik Sivasspor ürünü almak isteyen bir çok gurbetçi ürün çeşidinin azlığından yakınıyordu.

Ayrıca insanlar alışveriş yaparken mekanın içerisine girmek ve gezip dolaşıp ürün beğenmek isterler. Ve o mekanın da gayet güzel bir dekorasyona ve iyi bir ürün teşhirine ihtiyacı vardır. Bu açıdan esnaf gözüyle olaya bakarsak Kongre müzesi bahçesindeki büfenin işlememesi gayet normaldir.

Stadın İstasyon caddesine bakan tarafına güzel bir Sivasspor mağazası açılması teklifimi lütfen yönetim ciddiye alsın ve bu konuda eminim belediyemiz de gerken yardım ve anlayışı gösterecektir.

Herşey Sivasspor için!...[/QUOTE]DÜŞÜNÇELERİNE AYNEN KATILIYORUM AKŞAMA KADAR PARA BASAR O İŞ YERİ ( TÜRKİYE DEĞİL TÜM DÜNYAYA MAL SATAR)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:27.